arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Haklısın :) çok sağol çok ilgilisin :)

Son düzenleme:
Kesinlikle çok ilgili, kaldı ki bu çok bir iştir. Tamamen gönüllü yapılmasına rağmen, bir süre sonra insanlar sizden görevli gibi davranmanızı bekleyebiliyorlar. Mesajlarına dönemediğiniz zaman alınabiliyorlar. Hatta bir bayan bana forumdan alenen saydırmıştı, ona hemen yanıt yazmadığım için :)

Bu arada ben 43 yaşında, 158 boyunda, 52 kiloyum. Şu anda 75 A cup gögüslerim var, ekstra dolgulu B cup sütyen kullanıyorum. Bugün Boyner'de C ve D cup sütyen denedim (forumdan kopya çektim ) Vücuduma göre yapım kemikli olduğu için C bana iyi olur derken, denediğim D cup ile beni gören satış görevlisi bile şok oldu; kendim vermesem bu sütyenin D cup olduğuna inanmam dedi. Bu yaştan sonra bu sıkıntıyı çekeceksem doğru düzgün olsun istiyorum ama bir yandan da yaşım nedeni ile korkuyorum. Acaba, doktora "ameliyattan sonra, protezler tam olarak oturduğunda C kup olmasını istiyorum" desem, meramımı yeterince açık anlatmış olur muyum? Ne dersiniz arkadaşlar ? Sonrada bir an bu yaştan sonra operasyon senin neyine diyorum
Not: Yaşım 43 ama, çocuk doğurmadığım ve genetik olarak şanslı olduğum için yaşımı tahmin edenler 35 civarı olduğumu söylüyorlar.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

aynı muhabbetler gerçekten :) bütün erkekler aynı :)

Kesinlikle aynılarmış :) benim eşim senelerce "ben büyük göğüs sevseydim, büyük göğüslü kadınla evlenirdim. ben senin göğüslerini seviyorum" dedi durdu.

Ameliyat sonrası için bir iki foto belirledim internetten; ben : "bak çok büyük olmayacaklar, böyle ortalama boy olacak" diye dolu dolu B cup olan operasyon sonrası resimlerini gösterdiğimde ne dese beğenirsiniz :
- Oluyor madem, çektiğin acıya değsin, biraz ele avuca gelsin !

ben dumur oldum "hani küçük seviyordun" diyecektim, zor tuttum kendimi

:))))))) hayy sen çok yaşa vallaa.... nasıl güldüm bunu okuyunca.dikişlerim acıdı o kadar yani

Aman şekerim, acımasın n'olur cicişlerin :) gülmeyi sonraya ertele biraz

öyle yapıyorum zaten iyileşince bol bol kahkaha atıcam inşallah senin içinde hayırlısı olsun.inşallah herşey gönlüne göre olur

Hayırlı olsun şimdiden, Hasan hoca gerçekten güzel sonuçlar çıkarıyor tecrübeli bir doktor, ben Güncel hocaya ameliyat oldum kendisi yeni yeni ünlenen ilgili bir doktordur kas altı ameliyat yaptı bana çok ağrılı bir dönemdi zamanla değişiyor tabi ayrıca karnımdan yağ alarak yüzüme enjtekte ettirdim sonuc çok doğal oldu ben yanaklarım için istemiştim ama göz kenarlarım bile harika oldu, ben ölçü konusunda onu dinlemedim keşke dinleseydim çünkü boyum 1.60 kilom 48 di kendisi 260 cc önermişti ben 300 cc diye ısrar ettim keşke onu dinleseydim diyorum, boyutundan memnunum fakat göğüs kafesimi bazen zorluyor.Güncel hocayı kim önerdi merak ettim, muayenehanesine gittiğinizde ameliyat sonuçlarını size gösterecektir, hangi doktor içinize sinerse ona karar verirsiniz. Güncel hocaya selamımı iletmenizi isterim :) resim ekleyeyim bakın isterseniz:)

Resim ekleyebilirseniz çok sevinirim. Benim boyum 158, kilom 52 ama omuz genişliğim fazla. Güncel bey'i bana kimse önermedi, ben buldum. :)
İlk olarak forumdan belirlediğim bir isim olan Altan Yücetaş ile görüştüm; çok içim ısındı fakat ameliyatlarını küçük bir klinikte yaptığı için eşim kabul etmedi. Benim tansiyonum çok düşük ve narkoz sonrası iki defa tansiyon şoku da denilen ani ve çok hızlı tansiyon düşmesi geçirdiğim için tam teşekküllü bir hastanede olursan bu iş olur dedi. O da haklı tabi. Öncelikli tercihi, bildiği ve beni de çok iyi bilen bir bir hastane olduğu için Acıbadem.

Forumdan belirlediğim diğer bir isim olan Hasan Hoca ile yarın akşam görüşmem var, bakalım o ne diyecek. :)

Eşim Acıbadem, Alman veya Amerikan deyince bu üç hastanenin doktorlarına baktım, özgeçmişlerinden en çok etkilendiğim isim Güncel Bey oldu. Sanırım aynı zamanda çok başarılı bir heykeltraş olması beni çok etkiledi. Yarın öğlen de onunla görüşeceğim. Artık Hasan Bey ve Güncel Bey arasında seçim yapacağım sanırım.

Dilerim hakkımda hayırlısı olur.

Son düzenleme:
fairtale albümünde resim bulunmuyor mesajı alıyorum
Harikalarını göremedim maalesef. Aktivitelerde albüm yaratıldı mesajını görünce hemen baktım ama çok mu aceleci davranıyorum acaba?

CANİMSİN basarmaz olurmusun herkeze kattigin bir emek var hepimiz farkındaydiniz coookk tsk ederim ben sana kendi adima
Bende çok teşekkür ederim güzel yorumların için
Haklısın :) çok sağol çok ilgilisin :)
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim,evet dediğin gibi bazen çok atarlı durumlara mağruz kalabiliyorum :)) Neden cevap yazmadın,özelden yazdım foruma yazıyorsunda özele neden cevap yazmıyorsun.. Arkadaş olarak neden eklemiyorsun,arkadaşlıktan neden çıkarttın beni,ne hatamı gördün ... Daha birsürü şeyler işte Gerçekten sabır gerektiriyor.Birçok defa az bir vakit ile giriyorum foruma,belki telefondan dışarıda iken..Buradan bir yoruma cevap yazıyorum özelden dönemiyorum..Sonra özelden yazmayı unutabiliyorum,insanlık hali yani.. Böyle sürüp gidiyor işte

En az C cup olsun tabiki Görüştüğün doktorada olabildiğince diri ve dolğun sonuç istiyorum dersin tabi.. Bende ameliyat öncesi B cup full dolgulu çamaşır kullanıyordum..Şimdi dolğusuz C yada D cup çamaşır kullanıyorum.Harika bir duygu Bak ekliyim seni fotolarıma bak

Ben ilk ameliyatımı Şimdiki adı New Est hastanesinde oldum.Mini karın lipo,yağ enjeksiyonunu Çamlıca Almam hastanesinde oldum.. Benimde tansiyonum çok düşüktür.Hasan beyde Alman hastanesi,florence nıghtingale hastanesinde ve New Est hastanesinde yapıyor ameliyatları..

Kızlar çok teşekkür ederim Beğeni yapamadım,başka kişileri değerlendirmem gerekmiş Ama çok beğendim,belirtmek istedim

Eki Görüntüle 971606 Bak canım,kırmızı ok ile gösterdiğim yıldız varya..Oraya tıklarsan yoruma katılıyorum veya katılmıyorum çıkacak..Katılıyorum dersen yorumu beğeniyorsun

Arzum cnm kizim.resim yukluyor suanda.uygun olduğunda bi bakarmisin.gerci suuan cok hoş degiller ama zamanla guzellesirler insaAllah.benim oyle guzel camasirlarimda yok sekil alsinlar sahane sudyenler bikiniler alcam ins arkadasim.olanlar bunlar onlarda kizimin :))

Bakarım tabi Hadi bakalım,merakla bekliyoruz.. İç çamaşırı önemli değil,önemli olan içindeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…