Dün frambuazlı yaş pasta aldırdım eşime..Evde bol cevizli kabak tatlısı vardı ..Her ikisinden deli gibi yedimoyy oyyyy yalniz degilsin gorur gormez bende bende dedim :))))) sadece o zamanlarda oluyor :))) tatli krizim ama öyle böyle degil aserior gibi :)))
Dün frambuazlı yaş pasta aldırdım eşime..Evde bol cevizli kabak tatlısı vardı ..Her ikisinden deli gibi yedimPastanın yarısını yedim Abartısız
Şimdi kısır yaptım,birde mayalı poğça..Yanına dünkü yaş pasta ve tatlıdanda hazırÇay ohh mis gibi Gelsin kilolar
Dün frambuazlı yaş pasta aldırdım eşime..Evde bol cevizli kabak tatlısı vardı ..Her ikisinden deli gibi yedimPastanın yarısını yedim Abartısız
Şimdi kısır yaptım,birde mayalı poğça..Yanına dünkü yaş pasta ve tatlıdanda hazırÇay ohh mis gibi Gelsin kilolar
kizlar yaa bandajlarim acildi bugun ama bana cok buyuk gibi gelio tamam sislik var inicek ama ne bileyim heralde ilk defa cok buyuk oldu diye sizlanan bi ben varimdir:/.bide bi sorum var size raporda memeden yag kitlesi alma die yazio bunu sirket ssk ya gonderdinde kabul eder mi acaba.
OoOo ben kuculdüler diorum sen buyukler dıosun cnm bnm :)) bende tam 2hfta once oldum inan okadar degistilerki suan sisler sisler inince gercekden baya bir kuculuyorlar merak etme sisler inince sende zaten farkediceksin suan sis olduklari için dahada buyukler biraz zaman gecince bakda gir :))) coook gecmis olsun hayirli olsun cicislerin :))) rabbim sorunsuz surecler nasip etsin cnm
ayy saol canm bnm amin olan ve olcaklarin hepsine allah kolaylik versin.ya su an cok sis bnm fasya alti 320 cc koydu ama kendi gogsumde vardi patriot fuzeleri gbi duruyolar:)) bakalim nasil olcak ya bide şeyi sorucam masaji ne kadar yapiosunuz gunde kac kere kac dk ;/
ayy saol canm bnm amin olan ve olcaklarin hepsine allah kolaylik versin.ya su an cok sis bnm fasya alti 320 cc koydu ama kendi gogsumde vardi patriot fuzeleri gbi duruyolar:)) bakalim nasil olcak ya bide şeyi sorucam masaji ne kadar yapiosunuz gunde kac kere kac dk ;/
15 günde öyle bi iniyo ki şaşırıp kalıyosun :) Benim de cok indii off beautiful baby le canımızdan can gidiyo indi diyeeKeşke ödemli kalsalarmıs Doktoruna danış masaj için canım. Ben günde 3 kere birer dakika yapıyorumm
Albüm nasıl yapılır,fotoğraf nasıl eklenir.. Bunlar için yeni bir konu açtım canımLinke tıkla göz at,yardımı olur inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691082
15 günde öyle bi iniyo ki şaşırıp kalıyosun :) Benim de cok indii off beautiful baby le canımızdan can gidiyo indi diyeeKeşke ödemli kalsalarmıs Doktoruna danış masaj için canım. Ben günde 3 kere birer dakika yapıyorumm
saol canm benm tesekkur ederim guzel tavsiyelerin icinn:)
Tamam,fotoları atarım sanaaman allahımmmmm olan var olmuyan var yaaa :))) yazik bana bende istiorum bunlarin hepiciginden birer tanebanene yaaa
Mayalı poğça tarifini yazarım sohbet topiğineya saka bir yaniyada gercekden frambuazli pastaya ölürüm ben yaa :))) mayali puacanin tarifini istiyorum melegim valla bakkk gonder bana lutfen tarifi bende yapiyim yedikce seni hatirlarim :))))))))
Arzum yaaa sen cansin can.tesekkur ederim sana :)))))
Kızlar çok teşekkür ederimARZUM77 gercekden candir can katiliorum sana mucizem benim :))
Tamam,fotoları atarım sanaElimden gelen ancak budur maalesef ..
Mayalı poğça tarifini yazarım sohbet topiğineYap yap,tarif şaşmaz.. Yumuşacık poğçalar,mis mis
Tamam,fotoları atarım sanaElimden gelen ancak budur maalesef ..
Mayalı poğça tarifini yazarım sohbet topiğineYap yap,tarif şaşmaz.. Yumuşacık poğçalar,mis mis
Kızlar çok teşekkür ederimBeğeni yapamadım,başka kişileri değerlendirmem gerekmiş Ama çok beğendim,belirtmek istedim