arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

İki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirme gerekmedi bana..Bunu sadece ameliyat olduğum doktor değil görüşme yaptığım tüm doktorlar söyledi .. Bana kalsa dikleştirme gerekebilirdi,çünkü sarkık gibi görünüyordu ama değilmiş Allahtan :KK31:
Belki sanada dikleştirme gerekmez.Onun bir sınırı var,eğer o sınırı geçmezsen sadece protez ile ğögüslerin dimdik olabilir.Yada ufacık bir dikleştirme gerekirse yine ters T yada lilipop denilen bir kesi olmadan meme ucu kesisi le ufak bir toparlanma yapılabilir..
Bunu öğrenmek için birkaç doktor gidip görüş alman gerekir canım :KK34:
Anlayışın içinde çok teşekkür ediyorum,inşallah sende biraz önce ameliyatını olup çok güzel,mutlu olacagın sonuçlara ulaşırsın :KK54:

inşallah benim içinde gerekmez.izler belli oluyor o zaman..:KK50:

kızlar 75c small mu medıum mu large mı?
Canım,bende 75D cup kullanıyorum..75 Beden bir sütyenin sırt kısmı dar zaten,yani gögüs altı ölçüsü dar bir bayana olur bu sütyen.. Kıyafetten kıyafete,esnekligine,gögüs bölgesine göre değişiyor.Ben Small bir t shırt de giyinebiliyorum,Medıum da olabiliyor.Ama large beden bir kıyafet üzerimde haldur huldur oluyor yani .. Sen bu bedenleri ne için sordun,ne alacaksın?

Bu arada bir bilgilendirme yapayım.. Bağendiğiniz ve beğenmediğiniz yorumlarınızı yorumun altındaki Yıldıza tıklayıp değerlendirebilirsiniz :KK34:

Arzum yardim melegim,idolum :) ben album olustur yazisini bile bulamiyorum ki yaa.albumler yaziyo telefonda ama album olustur diye bi yönlendirme cikmiyor.bi bulsam.Zaten resimleri hemen yukliycem.ve fikrini istiyorum. Cunki meme basi biri digerinden biraz farkli ve yine biri daha büyük. Acayip takiğim buna. :KK43:(

Arzum yardim melegim,idolum :) ben album olustur yazisini bile bulamiyorum ki yaa.albumler yaziyo telefonda ama album olustur diye bi yönlendirme cikmiyor.bi bulsam.Zaten resimleri hemen yukliycem.ve fikrini istiyorum. Cunki meme basi biri digerinden biraz farkli ve yine biri daha büyük. Acayip takiğim buna. :KK43:(
Albüm nasıl yapılır,fotoğraf nasıl eklenir.. Bunlar için yeni bir konu açtım canım :KK66: Linke tıkla göz at,yardımı olur inşallah :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691082

Canım,bende 75D cup kullanıyorum..75 Beden bir sütyenin sırt kısmı dar zaten,yani gögüs altı ölçüsü dar bir bayana olur bu sütyen.. Kıyafetten kıyafete,esnekligine,gögüs bölgesine göre değişiyor.Ben Small bir t shırt de giyinebiliyorum,Medıum da olabiliyor.Ama large beden bir kıyafet üzerimde haldur huldur oluyor yani .. Sen bu bedenleri ne için sordun,ne alacaksın?

canım ınternetten sutyen sıparıs verıcektım.orada sutyen bedenıne small medıum large yazmıslar.bende sasırdım bılemedım.sonra vazgectım en ıyısı deneyerek almak

canım ınternetten sutyen sıparıs verıcektım.orada sutyen bedenıne small medıum large yazmıslar.bende sasırdım bılemedım.sonra vazgectım en ıyısı deneyerek almak
Bencede deneyerek almak en iyisi .. Cesaret edemiyorum sütyeni netten almaya..Nasıl bir sütyenmiş o? Merak ettim,link atarmısın bende bakiyim :KK66:

$image.jpg Bak canım,kırmızı ok ile gösterdiğim yıldız varya..Oraya tıklarsan yoruma katılıyorum veya katılmıyorum çıkacak..Katılıyorum dersen yorumu beğeniyorsun :KK34:

tamam canım :) diğerlerıne de baksaydın.bide kargo da bedava.ben bir deneyeyım,resım eklerım :)
Mutfakta biraz işim var,adet dönemindeyim pis boğazım tuttu anlayacağın :KK56:
Diğer modellere mutlaka baktım tabi..Çok severim netten giyim kuşam bakmaya :KK34: Özellikle fantezi kıyafetler ve iç çamaşırları :KK52:

Mutfakta biraz işim var,adet dönemindeyim pis boğazım tuttu anlayacağın :KK56:
Diğer modellere mutlaka baktım tabi..Çok severim netten giyim kuşam bakmaya :KK34: Özellikle fantezi kıyafetler ve iç çamaşırları :KK52:

off bende adet oldugumda deli gibi tatlı yıyorum.sonrada basenler buyuyor.buarada belin nasıl oldu ? daha iyimisin?

off bende adet oldugumda deli gibi tatlı yıyorum.sonrada basenler buyuyor.buarada belin nasıl oldu ? daha iyimisin?
Bende bu iştahla ve hareketsizlikle kesin kilo alırım :KK43:
Belim sabah ilk uyandığımda iyi.Fakat ilerleyen saatlerde oturup kalkmaya başlayınca kötü oluyor..Dolaşınca birşey yok,ama oturunca fena :KK50: Dün Cevahir alışveriş merkezini dolaştık oğlumla iyiydi.Nasıl eve geldim oturdum öldüm ağrıdan..
17 sinde Emar çekileceğim,bakalım ne diyecekler.. Sağol ilgilenip sorduğun için..Canımsın :KK16:

Bende bu iştahla ve hareketsizlikle kesin kilo alırım :KK43:
Belim sabah ilk uyandığımda iyi.Fakat ilerleyen saatlerde oturup kalkmaya başlayınca kötü oluyor..Dolaşınca birşey yok,ama oturunca fena :KK50: Dün Cevahir alışveriş merkezini dolaştık oğlumla iyiydi.Nasıl eve geldim oturdum öldüm ağrıdan..
17 sinde Emar çekileceğim,bakalım ne diyecekler.. Sağol ilgilenip sorduğun için..Canımsın :KK16:

cnm bnm biraz iyi olduguna coook sevindim oturunca agri oluyor demekki hareket edince bisiy yok demissin emar cekindin die biliordum yannismi biliorum cok cok gecmis olsun birtanem emar sonuclarin insallah temiz cıkar dualarim seninle sen olmazsan napariz biz ALLAHIM KORUSUN seni birtanem :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16::KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

X