- 30 Ağustos 2010
- 39
- 2
aynen canim benm ya benm asil sorunum babam ve kzkardesim amerikada ve ameliyat oldugumdan haberleri yok pazar gecesi donucekler onlar donene kadar biraz toparlamam lazik ki babisko bisey anlamasin oyle bi sorunum var azck sadce
canik benm sen nerden oldun kac cc takildi
aynen oyle tatlim ya bendrde kalkarken cok agri var bide gogus ucumda yanma oluyo bazen kolumda sinir sksmasi vardi zaten ole dicem tutuldu cok agrio falan dicem baska yolu yok sanrim bakalim gorucez merakla bekliorum :/300 takıldı bana .meme altından.herkeste ağrı farklı oluyor ya burdanda okuduğum bazı tecrübelere göre ben ilk başta kendimi enn kötüsüne hazırlamıştım.dayanılmaz ağrılar falan bekliyordum ama çok şükür öyle olmadı.yani geçeceğini bildiğin için sabredebiliyorsun :)sıkıyorsun dişiniburda bir arkadaştan okumuştum ailesinde habersiz yaptıran.evde boybum tutuldu demiş babasına öyle idare etmiş.sende öyle yaparsın.birazda grip oldum öpmiyim sizi dersin.zaten 4.gününde yani pazar gününe kadar boynun tutulmuş yalanı, durumu kamufle edicek gibi oluır :))
aynen oyle tatlim ya bendrde kalkarken cok agri var bide gogus ucumda yanma oluyo bazen kolumda sinir sksmasi vardi zaten ole dicem tutuldu cok agrio falan dicem baska yolu yok sanrim bakalim gorucez merakla bekliorum :/
arzumcum günaydın ben yarın öğlen boğaziçitıp merkezinde ismail bayrama ameliyat olucam. kas zarı altı tekniği olucak ama sana sormak istedim boyum 1.60 kilom 50 dr kalçam oldugu için istediğim büyüklükte yapabileceğini söyledi moderate plus mu high profile mi karar veremedim nasıl duruyorlar göğüs yüksekliğim 81 kaç cc taktırmalıyım sizce çünkü normalde çift destekli sütyen kullanıorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen bekliyorumm:18:
merhaba melis. öncelikle hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. darısı başıma :) bende şu an araştırma aşamasındayım. boğaziçitıpın fiyatları bana çok uygun geldi. ama açıkcası fiyatından dolayı aklımda soru işaretleri kaldı. çünkü piyasaya göre çok çok düşük. sen ameliyat olmuşsun. memnun kaldınmı hastaneden ve doktorundan :44:
Fiyata takılı kalma bence.Doktorun kullandığı protez markasına be çeşidine dikkat et,hasta yorumlarına bak (memnuniyet yüksek olmalı) birkaç memnun olmayan hasta olabilir.Unutma her doktorun memnun hastası olduğu gibi memnun olmayan hastasıda vardırmerhaba melis. öncelikle hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. darısı başıma :) bende şu an araştırma aşamasındayım. boğaziçitıpın fiyatları bana çok uygun geldi. ama açıkcası fiyatından dolayı aklımda soru işaretleri kaldı. çünkü piyasaya göre çok çok düşük. sen ameliyat olmuşsun. memnun kaldınmı hastaneden ve doktorundan :44:
Çok güzel belirtmişsinwalla canm ben memnum kaldim tabi bnm aslinda soyle bi olayim oldu cok faxla arastiramadim gidip pzt gorustum carsamba ameliyat oldum cok cok luks acibadem gbi bi hastame bekleme canm ama hemsireleri cok yardimci ve icten sorun yasamadim pzt gidicem bandajlar sokulcek doktorla cok konusamadim narkozun etkisindeyken ama ismail bey ilgili bi dr senin istedigim onemli diye belirtiyo kendi fikirlerini soyledikten sonra zaten sana olabileckleri anlatiyo ayni fasya altini 10bine yapanda var ama buranin avantaji kendi hastanelerinde yapiyor olmalari
Çok güzel belirtmişsinBen Çamlıca Alman hastanesinde ameliyat oldum,yüzme havuzu bile vardı Ama yüzmemiştim tabi :)) Hastanenin lüksü beni çok cezbetmişti,gelen ziyaretçilerim bile hayran kalmıştı hastaneden.Fakat bşr gece yatıyoruz,oradan birşeyler alıp eve getiremiyoruz tabi :) Önemli olan yüzümüzün güleceği bir sonuçlar almak,sorunsuz güzel sonuçların olması..Doktorun her daim hastanın yanında olması
Canım,arkadaş listemde ameliyat olmuş,fotoğraf paylaşmış yada gerçekten artık araştırmalara,doktor görüşmelerine başlamış,yakında ameliyat olacak arkadaşları tutuyorum.Özel fotoğraflar paylaşıyoruz albümlerimizde.Sen ameliyat olmak istediğini yani düşündügünü yazmıştın.Fikir vermek amaçlı ekledim seni ve fotoğraflarımı gördün.Hergün fotoğraflara bakmak sana birşey kazandırmazki..iyi günler arzum....özelden mesaj yolladım ama mesaj sayısı yetersiz olduğundan kabul edilmedi.beni arkadaşlıktan çıkarmışsın sanırım.önemli değil,ama sebebini öğrenmek istiyorum.
Canım,arkadaş listemde ameliyat olmuş,fotoğraf paylaşmış yada gerçekten artık araştırmalara,doktor görüşmelerine başlamış,yakında ameliyat olacak arkadaşları tutuyorum.Özel fotoğraflar paylaşıyoruz albümlerimizde.Sen ameliyat olmak istediğini yani düşündügünü yazmıştın.Fikir vermek amaçlı ekledim seni ve fotoğraflarımı gördün.Hergün fotoğraflara bakmak sana birşey kazandırmazki..
Ben üç seneden daha fazla bu foruma üyeyim.Albüm paylaştığımı okuyan birçok kişi sırf fotoları görmek için arkadaşlık gönderiyor.Bunların içinde erkek üyelerde çıktı inan.Ameliyat olmayı isteyipye yorum yapanlar,oysa ameliyat olmayacaklar,fotolara bakıp kırıcı yorumlar yapanlar,bakıp hiç yorum bile yapmayanlar hatta teşekkür etmeyenler...Neler nelerle karşılaştık biz.Güvenlik açısından ben ve birçok arkadaşımızda aynısını yapıyor.Senden olumsuz birşey gördüğüm içinde değil ama bakmak istedin,kırmadım ekledim ve baktın..Yine soruların olur yardım istersen elimden geldigince cevaplarım tabiki..Ameliyat olupta sende fotoğraf eklersen bende yine seni eklerim.. Ama bu aşamada sadece seni değil,herkesi tutmam gerek listemde,olmaz..
Anlayışla karşılayacagını umuyorum.Sevgiler
Albüm oluşturup fotoğrafmı yükleyeceksin,yoksa foruma yani mesela bu yorum yazdığımız yeremi fotoğraf yükleyeceksin?arzumcum sen biliyormusun telden nasıl resim yüklenebiliyor buraya???
Albüm oluşturup fotoğrafmı yükleyeceksin,yoksa foruma yani mesela bu yorum yazdığımız yeremi fotoğraf yükleyeceksin?
İki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirme gerekmedi bana..Bunu sadece ameliyat olduğum doktor değil görüşme yaptığım tüm doktorlar söyledi .. Bana kalsa dikleştirme gerekebilirdi,çünkü sarkık gibi görünüyordu ama değilmiş Allahtantamam.kişisel birşey olmadığına sevindim.dediğin gibi resimlere hergün bakacak değilim.meme dikleştirmeyle ilgili soru sormuştum sana.sende olmadığını söyledin.herhalde benim dikleştirmede olacak.onun için tekrar bakmak isteyince farkettim.ama haklısın,resimlere farklı amaçlı bakan çok kişi olur.sen yine çok cesaretlisin resimlerini koymuşsun.ama çok teşekkür ediyorum kendi adıma.resimlere bakmadan sonucun bu kadar iyi olucağını anlayamazdım.
Öncelikle bir albüm oluştırman lazım .Bunun için profiline gir,albüm oluştura tıkla ve yönlendirmeleri takip et..albüm oluşturup fotoğraf yüklemek istiyorum.iş yerinde olduğum için burda bilgisayarı hiç karıştırmak istemedim.biryerden çıkar falan :)) telden halletmek istiyorum
Albüm oluşturup fotoğrafmı yükleyeceksin,yoksa foruma yani mesela bu yorum yazdığımız yeremi fotoğraf yükleyeceksin?
Rica ederim tatlımahh yardım meleğimiz nasıl teşekkür etsem bilemedim şimdi :) öpüyorum seni