İki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirme gerekmedi bana..Bunu sadece ameliyat olduğum doktor değil görüşme yaptığım tüm doktorlar söyledi .. Bana kalsa dikleştirme gerekebilirdi,çünkü sarkık gibi görünüyordu ama değilmiş Allahtan
Belki sanada dikleştirme gerekmez.Onun bir sınırı var,eğer o sınırı geçmezsen sadece protez ile ğögüslerin dimdik olabilir.Yada ufacık bir dikleştirme gerekirse yine ters T yada lilipop denilen bir kesi olmadan meme ucu kesisi le ufak bir toparlanma yapılabilir..
Bunu öğrenmek için birkaç doktor gidip görüş alman gerekir canım
Anlayışın içinde çok teşekkür ediyorum,inşallah sende biraz önce ameliyatını olup çok güzel,mutlu olacagın sonuçlara ulaşırsın
Canım,bende 75D cup kullanıyorum..75 Beden bir sütyenin sırt kısmı dar zaten,yani gögüs altı ölçüsü dar bir bayana olur bu sütyen.. Kıyafetten kıyafete,esnekligine,gögüs bölgesine göre değişiyor.Ben Small bir t shırt de giyinebiliyorum,Medıum da olabiliyor.Ama large beden bir kıyafet üzerimde haldur huldur oluyor yani .. Sen bu bedenleri ne için sordun,ne alacaksın?kızlar 75c small mu medıum mu large mı?
İnşallah canım..Görüşme yaptınmı hiç bir doktorla?inşallah benim içinde gerekmez.izler belli oluyor o zaman..
İnşallah canım..Görüşme yaptınmı hiç bir doktorla?
Bu arada bir bilgilendirme yapayım.. Bağendiğiniz ve beğenmediğiniz yorumlarınızı yorumun altındaki Yıldıza tıklayıp değerlendirebilirsiniz
Albüm nasıl yapılır,fotoğraf nasıl eklenir.. Bunlar için yeni bir konu açtım canımArzum yardim melegim,idolum :) ben album olustur yazisini bile bulamiyorum ki yaa.albumler yaziyo telefonda ama album olustur diye bi yönlendirme cikmiyor.bi bulsam.Zaten resimleri hemen yukliycem.ve fikrini istiyorum. Cunki meme basi biri digerinden biraz farkli ve yine biri daha büyük. Acayip takiğim buna.(
Canım,bende 75D cup kullanıyorum..75 Beden bir sütyenin sırt kısmı dar zaten,yani gögüs altı ölçüsü dar bir bayana olur bu sütyen.. Kıyafetten kıyafete,esnekligine,gögüs bölgesine göre değişiyor.Ben Small bir t shırt de giyinebiliyorum,Medıum da olabiliyor.Ama large beden bir kıyafet üzerimde haldur huldur oluyor yani .. Sen bu bedenleri ne için sordun,ne alacaksın?
Bencede deneyerek almak en iyisi .. Cesaret edemiyorum sütyeni netten almaya..Nasıl bir sütyenmiş o? Merak ettim,link atarmısın bende bakiyimcanım ınternetten sutyen sıparıs verıcektım.orada sutyen bedenıne small medıum large yazmıslar.bende sasırdım bılemedım.sonra vazgectım en ıyısı deneyerek almak
Bencede deneyerek almak en iyisi .. Cesaret edemiyorum sütyeni netten almaya..Nasıl bir sütyenmiş o? Merak ettim,link atarmısın bende bakiyim
Arzum yardim melegim,idolum :) ben album olustur yazisini bile bulamiyorum ki yaa.albumler yaziyo telefonda ama album olustur diye bi yönlendirme cikmiyor.bi bulsam.Zaten resimleri hemen yukliycem.ve fikrini istiyorum. Cunki meme basi biri digerinden biraz farkli ve yine biri daha büyük. Acayip takiğim buna.(
Bu linkler yasak değilbuarada link atmak yasakmıydı :)
Bu linkler yasak değil
Güzel gerçektendebaya ındırıme gırmıs.sevıyorum boyle dantel sutyenleri
Güzel gerçektendeKopçasız galiba :44: Mankenim gögüs ölçüsü 85 cm imiş,ama sanki daha ufak gibi.. Bence bize ancak M yada L beden Iade varmış,sen al ona göre bende aliyim Garanti olsun
Mutfakta biraz işim var,adet dönemindeyim pis boğazım tuttu anlayacağıntamam canım :) diğerlerıne de baksaydın.bide kargo da bedava.ben bir deneyeyım,resım eklerım :)
Mutfakta biraz işim var,adet dönemindeyim pis boğazım tuttu anlayacağın
Diğer modellere mutlaka baktım tabi..Çok severim netten giyim kuşam bakmayaÖzellikle fantezi kıyafetler ve iç çamaşırları
off bende adet oldugumda deli gibi tatlı yıyorum.sonrada basenler buyuyor.buarada belin nasıl oldu ? daha iyimisin?
Bende bu iştahla ve hareketsizlikle kesin kilo alırımoff bende adet oldugumda deli gibi tatlı yıyorum.sonrada basenler buyuyor.buarada belin nasıl oldu ? daha iyimisin?
Bende bu iştahla ve hareketsizlikle kesin kilo alırım
Belim sabah ilk uyandığımda iyi.Fakat ilerleyen saatlerde oturup kalkmaya başlayınca kötü oluyor..Dolaşınca birşey yok,ama oturunca fenaDün Cevahir alışveriş merkezini dolaştık oğlumla iyiydi.Nasıl eve geldim oturdum öldüm ağrıdan..
17 sinde Emar çekileceğim,bakalım ne diyecekler.. Sağol ilgilenip sorduğun için..Canımsın