arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bende seni çok seviyorum canım Allahım senin ve tüm ameliyat olacak arkadaşlarımın yardımcısı olsun..Hepiniz gönlünüze göre sonuçları alırsınız inşallah :13:

arzummcum bir şey daha sorucam bu yüksek profil düşük profil bunlar neyle ilgili? yani bana yüksek profil dedi doktor ama o anda sormak aklıma gelmedi :S

Hemen cevap yazdgn icin tesekur ederim:) ama ameliyatin ucretini goremedim varsada ben goremedm kusra bakma zahmet olmasa ogreneblrmym
Canım,ben 2011 de ameliyat oldum.O zaman 5000 tl ödedim.Şimdiki fiyatlar sanırım 6000 civarı..Muayene ücretsiz,gidip görüşürsen daha detaylı bilgi alabilirsin

arzummcum bir şey daha sorucam bu yüksek profil düşük profil bunlar neyle ilgili? yani bana yüksek profil dedi doktor ama o anda sormak aklıma gelmedi :S
Canım,yüksek profil protezin öne doğru çıkıntısı daha fazla.Yani yüksek duruyor ama taban çapı dar düşük profile göre..Düşük profil taban çapı daha geniş ve basık.İçerigindeki hacmini genişligine vermiş yani..Umarım anlatabilmişimdir..
Birde fotoğrafla duruşunu göstermeye çalışiyim

mlsf cnm bnm staj yaptgm bolum yurume engelliler her turlu yardimlarina kosmak zorundaym 5 subata kdr beklicem sonrasinda mecburum cok fazla uzatamam
Canım,çok yormamaya çalış kendini..Kolları zorlarsan gögüs kaslarına baskı yaparsın.Gögüs kaslarına yapılan baskı protezi yerinden oynatabilir Yinede dikkat etmeye çalış..

evett çookk mersi bu gayet açıklayıcı olmuş...

uzun bi aradan sonra yeniden bu harika forumdayım.arzumm77 harikasın çok teşekkürler paylaşımların için.

öncelikle Allah herkese kolaylıklar versin, Allah kimseyi pişman etmesin diyorum

31 yıldır yok denecek kadar küçük göğüslerle yaşadığım için bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama ben bunu hep erteledim.hayatım boyunca hiç ameliyat olmadığım için korktum ayrıca.çok kendime de fazla dert etmedim ama açıkçası şu an düşünmeye başladım.ama hala emin değilim.
yani bunun için gerçekten ameliyat olunur mu bilemiyorum ya.o kadar narkoz istirahat çile değecek mi yani emin değilim.herhalde ben alıştım buna kanıksadım mı ne bir de benim göğüslerim mesela önden çok biçimli seviyorum ama yandan bakınca yoğunluğu yok.dolayısıyla avuca falan gelmiyor.mesela karşımdaki insan bunu anlar mı, ayıptır sorması sıktığı zaman bi tehlikesi var mı?hep özen mi göstermeliyim onlara?mesela straplez bir şey giydiğimde lastiği çok sıkıysa etkilenir mi?ve en önemlisi de biçim ne yukarısı şişkin ne de boş istemiyorum.şekli çok bozulmasın istiyorum.damla olunca sanki üst taraf boş kalırmış gibi geliyor.yukarısı ağırlıklı olunca uçlar aşağıya bakmasın.dik görünsün istiyorum.arzumm77 canım beni bu konularda aydınlatabilirsen çok sevinirim

Her zaman olduğu gibi yine yardıma ihtiyaç var arzummm :) Benim yine bir sorum var sana,mutlaka bahsedilmiştir geçmişe yönelik yine okudum ama emin deilim.

Bu çarşamba benim 12.haftam bitiyor.şu anda senin önerinle aldığım ay-yıldız sporcu sütyeni ve ameliyatta takılan sütyeni kullanıyorum.Sporcu sütyeni hafif bastırıyor tabi kıyafetlerde çok hoş değil.Sence artık normal sütyen kullanmalı mıyım?Balenli kullanmamak gerekli diye okumuştum.Yoksa 6 ay dolana kadar bu şekilde sporcu ve ameliyat sütyeni kullanmaya devam mı edeyim?

Genelde ilk altı ay sütyen almayın şekil değiştiriyor göğüsler sonra boşa alınmış olur deniyordu ama emin değilim.Sen ne dersin?

Bunları yazabiliyorsan eğer gögüslerin ile ciddi sıkıntın yok demektir bence mesela ben ciddi derecede rahatsızdım gögüslerimin boyutundan ve şeklinden.Oysa bazı kişiler gögüslerin iyiymiş keşke benimkiler böyle olsaydı,diyenler oldu.Ama tabi önemli olan benim memnuniyetim..Görüşme yaptığım tüm doktorlarda evet ameliyata ihtiyacınız var,gögüsleriniz emzirmelerden dolayı deforme olmuş fakat ciddi sarkma sınırına henüz gelmemiş.Protez ile toparlama yapılabilir ve harika sonuçlara ulaşılabilir demişlerdi..
Ameliyatımı oldum,evet ağrıda çektim ameliyat sonrası narkozun verdiği sıkntılarıda çektim,eve kapalı kaldım,hareket kısıklıgı yaşadım,başkalarına muhtaç kaldım birsüre ama hiçbir zaman keşke ameliyat olmasaydım demedim..
Şimdi şöyle bir açıklık getireyim bazı sorularına.Kendi sürecime bakarak
Ameliyattan sonra ilk birkaç ay ameliyattan sonra oluşan gerginlikten ve ödemden dolayı dışarıdan bakınca yapay bir görüntü verebilir.Fakat zamanla tabiki hem kıvam olarak hemde görüntü olarak doğal bir sürece giriyor.Straplez giyindigin zaman lastigi gögsüne sıkıntı yapmaz fakat bu ameliyattan sonra zaman isteyen süreçler tabi.Normal sütyenleri bile 2-3 ay sora ancak giyinmeye başlayacaksın.. Sana uygun olacak protez şeklini ve büyüklügünü zaten doktorunla beraber vereceginiz kararlar belirleyecek.Benim yapıma ve istediğim gögüs şekline görede Damla protez olmazdı,doktorlarda yuvarlak protezi bana uygun gördü zaten..
Bence bir doktora gidip muayene ol,bakalım doktor sana ne önerecek ..Ona göre kendine bir yol çizer karar verirsin

Ameliyatta takılan sütyeni kullanma.Sporcu sütyenini kullanmakta hiçbir sakınca olmaz,ben hala kullanıyorum
3. Ayınıza girmişsiniz.Yavaş yavaş normal sütyenşer, kullanabilirsiniz bence.Tabi doktorunuza izin verirse Sütyenleri denemeden almayın,cup ölçüsü olan,sadece B cup olarak üretilip gögüs büyüdükçe beden kısmını büyüten sütyen modellerini ve satıcıardan uzak durun :) Markalı sütyenleri ve alışveriş merkezlerindeki mağazalardan sütyen bakın (YKM,Boyner gibi) Ölçünüz alınsın ve gögüs yapınıza uygun olan tavsiye edilen modelleri deneyin.Siz o sütyenin içinde rahat edebiliyorsanız alın,gün içerisinde rahatsız eden bir sütyen olursa muhakkak değiştirin,gece sporcu sütyeninizi kullanın Yavaş yavaş zaten normal sütyen kullanma süreniz artacak,size dopru gelen,rahat edeceginiz sütyeni siz belirleyeceksiniz..
Altı demirli sütyenlerin demiri rahatsız edebilir.Bir ucundan ufak bir kesi yapıp o demiri çıkartabilirsiniz.Çok fazla dolgulu sütyene zaten artık ihtiyacını yoktur herhalde,hafif destekli olabilir :92:

Teşekkür ediyorum :) En yakın zamanda bi alışverişe çıkayım sanırım C ile D cup arası şu an ve desteğe hiç gerek yok Marks and Spencer alıyordum eskiden yine oraya bakarm ama ayyıldız sporcu sütyeni için sana duacıyım.Çok rahat,yok gibi!Evdeyken ve uyurken hep o var üstümde ama insan dışarı çıkarken özeniyor hemen alışveriş yapılsınnn

Rica ederim Detstege bencede ihtiyacın yok rahat olmaz zaten...
Bak canım,desteksiz incecik dantel ve saten karışım sütyen modelleri var orada Eminim almakta,seçim yapmakta zorlanacaksın.. Ayy yıldızın sütyenini bende halen kullanıyorum.Onun rahatlıgı ve kullanma alanı farklı,dantelli sexy sütyenlerin kullanım yerleri farklı tabi.. Alışveriş yaptıgında bizimle paylaş hangi modelleri aldıgını ama

merhabalar....bende meme ameliyatı olmak istiyorum.size sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim. serdar eren bir röportajında;ben ameliyat yaparken,iç sütyen yapıyorum falan demiş.bunun hakkında bilginiz var mı? hasan fındık böyle birşeyden bahsetti mi?sizce serdar erenle hasan fındık'ın ameliyatları arasında fark var mı?:18:

slm. Bende 13 Şubat karın germe ve göğüs dikleşme ameliyatı olacağım. Fakat göğüslerimin hacmi az olduğundan doktorum kas altı slikon kouyup memeyine büyütecek. Kas altına slikon koyduran arkadaşlara sormak istiyorum, bu işlemin ameliyat sonrası çokmu ağrılı oluyor ve ilerde herhangi bir sarkma olabiliyormu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Dr.Serdar Eren in ismini okuyunca muayene ücreti ve ameliyat ücreti geliyor aklıma :) Yaklaşık dört sene önceki muayene ücreti 200 euro,ameliyat ücreti ise 9000 euro idi.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...klestirme-ameliyati-oldumayrinitilariyla.html Bu linkte ameliyat olan bazı arkadaşların süreçlerini okuyabilirsin
İç sütyen yapıyorum derken neden bahsetmiş acaba? Meme büyütme ameliyatında protezin koyulacagı yere bir cep hazırlanıyor.Bu cebe protez koyuluyor,bir nevi iç sütyendir bu tabi ama kendisi bundanmi bahsetmiş bilemiyorum.Bu röpörtajı okumuştursun sen,açıklamasınıda yapmıştır sonuçta..
Ben Hasan beye ameliyat oldum ve sürcimi tüm detaylarına kadar yazmaya çalıştım bu forumda.Kendisi hakkında yaşadıgım sürece bakarak yorum yapabilirim ama Serdar beyi tanımıyorum tabi.Onun için yorum yapamam..

Merhaba.. Ben kas zarı altı yöntemi ameliyat oldum,benim meme dokum vardı çünkü kas altı olmazdı bana..
Şunu belirtmek istiyorum herkesin süreci farklı oluyor inanın.Kas altı yöntemi çok ağrılı,süreci zor olan bir yöntem olarak yazılır çizilir genelde ama inanın bu yöntemler ameliyat olup süreci rahat geçiren arkadaşlarımızda oldu yani.Bu biraz kişinin ağrı eşiginede baglı bir durum.Kas zarı altı yöntemide çok rahat,ağrısız sızısız olarak yazıp çizilirdi ama inanın çokta kolay geçirmedim ben sonraki süreci..Başkasının sürecine bakıpta değerlendirme yapmak yada ayn süreci beklemek çok yanlış olur.Sonuçta bir ameliyat,ne kadar kolay olabilirki zaten :)) Çok rahat kolay bir süreç diliyorum size Şimdiden geçmiş olsun..

Haklısın canım. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…