- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 36
canım aynı gün ameliyatımız =) hayırlısı olsun bizde iyileşme sürecimizi birlikte takip ederiz :)) yaa benim korkum var ya vücudum kabul etmezse yada ameliyatı bünyem kaldırmazsa diye ne biliim korkuyorum nedense
Ben de endişeliyim.. Haberleşelim o zamano gün annemle babam yurtdışına çıkıyor üstelik. Senin nasıl olacak? Benim dual plane olacak ama boyutu belirlemedik henüz..
canım ben tokatta yaşıyorum sadece ameliyata gideceğim öncesi hazırlıklar yapılacak gerekli konuşmaları tlfla yaptık ama dr beni göğüslerimi görmediği için kaç cc nasıl olur konuşmadık ben labioplastide olacaktım onuda aynı dr yapacak genel anestezi altında ikisini bir olcam inş.bunları görüştük şuan kampanyalı dönemmiş bunun için uygun fiyat çıkardı.doktorum Ali Mezdeği burda memnun kalan arkadaşlar sayesinde ulaştım doktora.ben sadece numaramı bıraktım ve aynı gün içinde aradı beni.uzun görüştük.3-4 gün istanbulda kalcam bunun 1 günü gözlemde kalmam için yatcam.hangi protez cc nasıl koyulacağını görüşmemizde ameliyat öncesi karar vercez.zaten ameliyata 3-4 büyüklükle gircez dedi doktora güven çok öenmli gerçekten güveniyorum ve çok ilgili bir dr.benim korkum birkaç kere alerji geçirdim ilaca bağlı.o yüzden biraz zor geçiyo günlerim endişeden.Ali beye de söyledim bizim gözlemimiz altında olacaksın korkma dedi.ama olmuyo işte biraz değişik ruh hali.hem üst hem alt olacağım içinde tedirginim.göğüslerim şekil bakımından biçimsiz sarkık değil.taş gibide değil büyüklüğüdedolgulu destek 75 ancak oluyo ama üstler çok boş olduğu için sütyen kabını ancak dolduruyor bombelik oluşmuyor.benim isteğim henüz çok yeni evliyim ileride hamileliğimde bana sıkıntı yaratmayacak bi büyüklük ama tabi sorun oluşmayacağını bilsem en büyük isterim =)eşimle birlikte gitcez ameliyata biz.ama en son 20lik dişimden ameliyat oldum.dişim diş etinden çekilirken irkilmişim eşim bayılmış.bilmiyorum o bendende çok korkuyo.yanımda başka biri olur mu bilmiyorum.annem istda ama ablam yeni doğum yaptı onun yanında.onu bırakıp benim yanımda olması biraz tuhaf olur.ya ne bilim normal bi ameliyat değil ki eş dosttan yardım istiim =)hehehe senin durumun nasıl büyüklüğü ne alemde canım yanında kim olacak bide ben önden açılan pijama alcam sporcu sütyeni ve alttanda olacağım için önden açılan gecelik alırım.ameliyata gecelikle girerim çıkıncada pijama giyerim diyorum
Arkadaslar, bende göğüs büyütme amelyati olmak istiyorum ancak hiç bir bilgim yok esasen doktorlar hakkinda, mümkünse ve varsa amelyat olanlar bana kime yaptıkları ve yapılan göğüs resimleri göndere bilirmi? Lutfeeeeennnn
Ne tatlısınız yavalla Allah kolaylık versin. İyi düşünelim iyi olsun. Benim de dolgulu sütyeni zor dolduruyor, aynı durum yani. Annemle babam aynı gün Almanya'ya uçacak. Çok yakın bir arkadaşım ilgilenecek sağolsun. Evde abim var.. O da sıkıntı yani. Benim korkum çabuk iyileşememek. 10 günde biraz toparlanmış olmam lazım; çünkü okullar açılacak
Nasıl bir fiyat çıkardılar sana? Özel değil mi doktorun?
evet canım özel.ali beyle yüzyüze görüşmemizde ne olur bilmiyorumda ben düz yapmasını isticem ikisi birlikte 8.500 tl fiyat istedi.yapabilirse 8000 daha iyi olur tabi.sonuçta büyük bi para.10 günde toparlanmış olursun canım yaa bence sıkıntı oluşturacak gün 2 gün olur diye düşünüyorum tabi inş bi terslik olmaz ikimizdede.ailen bilmiyor mu canım?aslında arkadaşın daha iyi destek olur bencede iyi seçim yapmışsın sonuçta her konuda yardımı daha rahat alırsın.canın sıkılmaz daha iyi güçle moralle girersin hayırlısıyla canım =)abini hiç sıkıntı yapma bence çnk genelde kendi hallerinde oluyolar =)
neden bi ameliyat daha oldun ki..Allahım korkudan ölücem. diren çıkarılırken cok agrı oluyomuş dogru mu..ya gerçekten cok soru sordum ama bu son
İnan burda destekleyici en ufak bir cümle bile çok fark ediyor. Ailem biliyor ama doktorum Nisan'a kadar dolu. Ricamla araya sıkıştırdı ben de artık hayır diyemedim tabi. Annemlerin gidişiyle aynı tarih olması tamamen tesadüf yaniŞimdiden çok heyecanlıyım, sağolsun arkadaşım da heyecanımı paylaşıyor. Haberleşelim
kızlar yeni fotolar ekledim.yalnız masaj yapmaktan nefret ediyorum.çok sıkıcı.izlerde hala kırmızı.biliyorum erken ama hemen geçsin istiyorum.doktorum demedi ama silikon bantlardan alcam bugün izler için.contractubex i sürüp üzerine silikon bant yapıştırcam.sadece yatarken yapcam.doğrumudur acaba???.meme altı kesisi oldum bu arada.hatırlatıyım dedim.bekliyorum yorumlarınızı.
silikonlu memeler zamanla sarkma yapar mı acaba? birde ameliyattan geçip,iyileştikten sonra,sütyen takmaya gerek kalıyor mu?
arzumcum ben 21 aralıkta meme büyütme ameliyatı olmuştum 3 gün öncesine kadar herşey yolundaydı fakat sol tarafımda bişey oldu ve sanki protez dokundukça yürüdükçe hareket ediyormuş gibi. çok kötü bir his bu sanki sağa sola kayıyormuş gibi oluyor eminimki bu konuyla ilgili bilgiyede sahipsindir lütfen beni aydınlatırmısın biraz panik oldumda. şimdiden çokk teşekkür ediyorum.
arzumcum ben 21 aralıkta meme büyütme ameliyatı olmuştum 3 gün öncesine kadar herşey yolundaydı fakat sol tarafımda bişey oldu ve sanki protez dokundukça yürüdükçe hareket ediyormuş gibi. çok kötü bir his bu sanki sağa sola kayıyormuş gibi oluyor eminimki bu konuyla ilgili bilgiyede sahipsindir lütfen beni aydınlatırmısın biraz panik oldumda. şimdiden çokk teşekkür ediyorum.
Ödemlerden dolayı bu sorunları hissediyorsunuz..His geri geldikçe bu durumu daha fazla hissetmeniz normal..Endişe etmeyin,Henü çok yeni ameliyat tarihiniz,normale dönecek herşeyaynisi bndede var sol gogusmde sanki silikon assagiya inmis gibi
Ödemlerden dolayı bu sorunları hissediyorsunuz..His geri geldikçe bu durumu daha fazla hissetmeniz normal..Endişe etmeyin,Henü çok yeni ameliyat tarihiniz,normale dönecek herşey
arzum seni iki kez aradım açmadın...iyimisin.sana soracaklarım vardı benim canım...
aynisi bndede var sol gogusmde sanki silikon assagiya inmis gibi
begm canım ben arzum 77 ye dedim hayatım...
tuba cnm hemen teleslanma belkıde yannıs hıssedıosundur ınsallah öyle olmamısdır bıtane gorunsen doktora ıyı olur en azından ıcın rahatlar cnm bnm...