- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Merhaba canım..merhaba arzum, bu forumda okuduğum onca konudan sonra senin bilgilerine tecrübene güvenerek bişi sormak istiyorum.Benim ameliyatım dual plan tekniğiyle yapıldı 2buçuk ay geçti üzerinden ama altlarda hala silikonu hissediyorum tık tık atıyor dokundukça bu geçici mi dersin veya yanlış hatırlamıyorsam yağ transfer tekniğiyle sanırım sen takviye yaptırmıştın yanlışta hatırlıyo olabilirim de eğer bu sorun geçici değilse bu transfer tekniği ile çözebilir miyim sence. ve eğer sen bu yöntemi uyguladıysan ne kadar zor tekrar br kaç haftamı yatmaya mı ayırmamam gerekir bilgilendirebilir misin.Doktorum ile aynı şehirde değilim de gidip soramıyorum kafama takıldı iyice. Şimdiden çok teşekkür ederim sana
Ameliyattan sonra göğsün bazı yerlerinden silikonu hissetme durumunu genelde herkes yaşıyor.Bu durum geçicide olabiliyor,kalıcıda..Durumu en az 6 ay gözlemlemek gerek,çünkü 6. Ayda Ödemlerin birçoğu gidiyor..Göğüste yararlı bir kapsül oluşabiliyor ve bu durumu gizleyebiliyor canım.. Bende sağ göğsümün üst bölğesinde olmuştu bu durum,çok fazla ciddi bir sorun değildi aslımda ama ben farketmiştim :)) O bölge karnımdan alınan yağ ile beslenmişti yani protezin üzerine bir doku oluşturulmuştu.Meme dokusu az olan yerlerde bu sorun olabiliyor.. Ama dediğim gibi çözümü olan bir durum endişe etme,zamanla düzelmezse enjeksiyon yaptırabilirsin..Fotumda başka birçok kişide benden sonra bu işlemi yaptırdı..
Ben karın bölgemdende lipo işlemi yaptırdığım için zorluğu hakkında net birşey diyemeyeceğim.Ama şöyle söyliyim göğüslerimde aşırı bir ağrı olmadı,şişlik oldu,korse şeklinde sütyen vardı,morarma oldu..Karnım,yağ çekilen yerler daha çok ağrı yaptı :) Çekilecek yağ miktarına göre ağrı durumu az yada çok olabilir