arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba arzum, bu forumda okuduğum onca konudan sonra senin bilgilerine tecrübene güvenerek bişi sormak istiyorum.Benim ameliyatım dual plan tekniğiyle yapıldı 2buçuk ay geçti üzerinden ama altlarda hala silikonu hissediyorum tık tık atıyor dokundukça bu geçici mi dersin veya yanlış hatırlamıyorsam yağ transfer tekniğiyle sanırım sen takviye yaptırmıştın yanlışta hatırlıyo olabilirim de eğer bu sorun geçici değilse bu transfer tekniği ile çözebilir miyim sence. ve eğer sen bu yöntemi uyguladıysan ne kadar zor tekrar br kaç haftamı yatmaya mı ayırmamam gerekir bilgilendirebilir misin.Doktorum ile aynı şehirde değilim de gidip soramıyorum kafama takıldı iyice. Şimdiden çok teşekkür ederim sana
Merhaba canım..
Ameliyattan sonra göğsün bazı yerlerinden silikonu hissetme durumunu genelde herkes yaşıyor.Bu durum geçicide olabiliyor,kalıcıda..Durumu en az 6 ay gözlemlemek gerek,çünkü 6. Ayda Ödemlerin birçoğu gidiyor..Göğüste yararlı bir kapsül oluşabiliyor ve bu durumu gizleyebiliyor canım.. Bende sağ göğsümün üst bölğesinde olmuştu bu durum,çok fazla ciddi bir sorun değildi aslımda ama ben farketmiştim :)) O bölge karnımdan alınan yağ ile beslenmişti yani protezin üzerine bir doku oluşturulmuştu.Meme dokusu az olan yerlerde bu sorun olabiliyor.. Ama dediğim gibi çözümü olan bir durum endişe etme,zamanla düzelmezse enjeksiyon yaptırabilirsin..Fotumda başka birçok kişide benden sonra bu işlemi yaptırdı..
Ben karın bölgemdende lipo işlemi yaptırdığım için zorluğu hakkında net birşey diyemeyeceğim.Ama şöyle söyliyim göğüslerimde aşırı bir ağrı olmadı,şişlik oldu,korse şeklinde sütyen vardı,morarma oldu..Karnım,yağ çekilen yerler daha çok ağrı yaptı :) Çekilecek yağ miktarına göre ağrı durumu az yada çok olabilir :KK66:

Arzum bende devam edicem sporcu sutyenine zaten hergün degişiyorlar. Hatta slikonu bende hissettim sonra hissettigim yer geçti başka bir yerde hissettim sanki ses geliyo gibiydi daha dogrusu farklı hissediyorsun tarif edilemiyo. Yer yer sertlikler oluyo sonra geçiyo ceviz gibi oluyo tabi. Zararlı kapsül olmasında sporcu sutyeni ve hissetmeye razıyım sonuçta çözümü var senden ögrendik nasılsa :KK34::KK16:

kızlar slm işe başladım.artık yazamıyorum pek.ben meme altı kesisi oldum.bugün 27. günüm.ama meme uçlarım acıyor,sızlıyor :KK43:( neden olabilir sizce? ve ufak masajlar başladım bu arada.

kızlar slm işe başladım.artık yazamıyorum pek.ben meme altı kesisi oldum.bugün 27. günüm.ama meme uçlarım acıyor,sızlıyor :KK43:( neden olabilir sizce? ve ufak masajlar başladım bu arada.

Hoşgeldin canım :KK19:
Ameliyattan sonra meme ucu hassaslığı hepimizin yaşadığı bir durum.Meme ucuna değen sütyen,kazak gibi şeyler bile bir anda tepki vermemize neden olabiliyor.Bu durum geçici,endişe etme.Fakat 3 ay kadar bu sorunu farklı derecelerde hissedebilirsin.Meme ucu hassaslığı kesi yöntemine göre olmuyor,her keside bu hassasiyet olabiliyor :KK34:

arzum bilmyrm bunu ne kadar daha söyleycgm ama gene söylüyorum.iyiki varsın.hep içimi rahatlatyrsn.dr sık sık ara
mak is.temyrm.sen hep yanımızdasın :)) sakın gitme bir yerlere.

arzum bilmyrm bunu ne kadar daha söyleycgm ama gene söylüyorum.iyiki varsın.hep içimi rahatlatyrsn.dr sık sık ara
mak is.temyrm.sen hep yanımızdasın :)) sakın gitme bir yerlere.
Sağol canım ama inan bazen aynı sorulara defalarca cevap vermekten bunalıyor insan :KK43:( Yani biraz forum okunsa,araştırılsa aslında defalarca yazdığımız bilgilere ulaşılacak ama :KK31: Dur bakalım,ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum :KK35: Birde bazen yaptığım onca çabaya rağmen bir anda yapılan haksız,terbiyesiz yorumlar olunca çok üzülüyorum.. Iyilik yap,denize at..Balık bilmezse hâlık bilir derlerya o misal :KK14:

derim ki daha yorum için erken çünkü benimkiler 2 aya kadar o çok farklı halleri gördülerki, anlatamam...protezi hissediyordum, hupur şupur sesler geliyordu, bazen yamuk oluyordu ama zamanla herşey geçti...çok fazla endişelenme derim ben ...güle güle kullan :)))

Arzucuğum selamlar.....inanır mısın buraya giremiyorum ama zaman zaman bakıyorum gelişmelere :KK3:. seninkiler her zamanki süperler valla, nazar değmesin ama en güzel ve doğal seninkiler, şüphesiz...:KK9:
en kısa zamanda foto eklemeye çalışacağım, iş ev çocuk derken zamanım olmuyor maalesef :KK43:

Arzumcum ameliyat sonrasi b12 ve E vitamini kullanmak faydali olurmu sence??
Bana doktorum vitamin kullanmamı önermemişti..Ama yememe içmeme çok dikkat ettim.Mesela B12 vitamini et,süt,balık gibi yiyeceklerde bulunur.E vitaminini bir avuç badem,fındık,fıstık tan alabilirsin.Yeşil sebzelerdede çok bulunur.
Her ameliyattan sonra beslenmemize dikkat etmek gerek.İlaç alınımına çok yanaşmıyorum,beslenmeye dikkat edilmeli bence :KK66:

Arzucuğum selamlar.....inanır mısın buraya giremiyorum ama zaman zaman bakıyorum gelişmelere :KK3:. seninkiler her zamanki süperler valla, nazar değmesin ama en güzel ve doğal seninkiler, şüphesiz...:KK9:
en kısa zamanda foto eklemeye çalışacağım, iş ev çocuk derken zamanım olmuyor maalesef :KK43:
Çok teşekkürler canım :KK16: Lütfen ara sıra girip yaz birşeyler,eskiler kayboldu iyice :KK43: Sizlerin tecrübeleri,yaşadıkları çok daha önemli çünkü..
Merakla bekliyorum fotoğraflarını canım:KK19: Allah kolaylık versin tüm çalışanlara ve ev hanımlarına.. :KK54:

Bana doktorum vitamin kullanmamı önermemişti..Ama yememe içmeme çok dikkat ettim.Mesela B12 vitamini et,süt,balık gibi yiyeceklerde bulunur.E vitaminini bir avuç badem,fındık,fıstık tan alabilirsin.Yeşil sebzelerdede çok bulunur.
Her ameliyattan sonra beslenmemize dikkat etmek gerek.İlaç alınımına çok yanaşmıyorum,beslenmeye dikkat edilmeli bence :KK66:

Çok sağol canım iyiki varsın:)) bugun doktorumada sordum e vitamini kullanma kanamayı arttırabilir ama b vitamini kullanabilirsin dedi bende yiyeceklerden almaya çalışıcam biraz

Çok sağol canım iyiki varsın:)) bugun doktorumada sordum e vitamini kullanma kanamayı arttırabilir ama b vitamini kullanabilirsin dedi bende yiyeceklerden almaya çalışıcam biraz
Evet,bazı ilaçlar vitamin bile olsa yan etkileri olabiliyor ve bir yeri onariyim derken başka bir yerden olumsuz etkilere yol açabiliyor. Mesela bitki çaylarıda kanamayı arttırır,ameliyat öncesi içilmesi önerilmez.Ama besinlerle alınan vitaminler sağlıklı olur :KK66: Çantanda kuruyemişin olsun,ara sıra atıştır.Hem tok tutar,hemde güçlendirir :KK66:

Evet,bazı ilaçlar vitamin bile olsa yan etkileri olabiliyor ve bir yeri onariyim derken başka bir yerden olumsuz etkilere yol açabiliyor. Mesela bitki çaylarıda kanamayı arttırır,ameliyat öncesi içilmesi önerilmez.Ama besinlerle alınan vitaminler sağlıklı olur :KK66: Çantanda kuruyemişin olsun,ara sıra atıştır.Hem tok tutar,hemde güçlendirir :KK66:

Tamam canim zaten aldim kilolari evde yiyip yiyip yatiyorum birazda kuruyemis yiyim bari saglik icin sonucta:))

dayanamadım gerçekten 612 sayfayı da okudum :) günlerdir before after resimlerine bakarak iyice kafayı yedim kaldı ki rüyalarımı bile memeler süslüyo :)))
arzum sayende kararımı verdim bu iş tamamdır çarşamba günü tekrar gidip ameliyat tarihi alıcam ...doktorum 290 cc doğal durur demişti ama 350 cc den aşağısını yaptırmam bu saatten sonra :)
küçük memelilerin güzin ablası kararımı vermeme destek olduğun için çok çok çok teşekkürler
:KK16:

aynen hergün firsatim olmadigindan, taksit taksit firsat bulunca bugünki gibi aylar sonra 4 saat birden okumaktan gözlerim yoruldu.
ne kadar zormus dogru karari vermek.:KK17::44:

Slm kizlar, sizin tecrübenize ihtiyacim var. Yurtdisinda yasiyorum, ve 3 cocukdan sonra deforme olan cicislerimi estetik yapmayi düsünüyorum. Burdaki fiyatlar cok yüksek yaklasi 13.000 tl ye geliyor. 3 hafta sonra türkiye ye gelcem insallah sirf ameliyat icin. Benim sorum acaba türkiyede olsam mi cünki baya bi ameliyst sonrasi aksilikler olabiliyormus. Ben ordu da medical park dr hilal kurulu arastirdim ve 18.12 randevu aldim. Yaklasik bir hafta kalcam türkiyede. Bu 1 hafta benim icin yeterli mi acaba? Dikisler kendinden dökülenlerden yapcam dedi ve ilk 4 gün cok önemli ondan sonra geri dönebilirsin sorun yok dedi. Sizce gercekden olacak aksilikler kendini 4 günde gösterir mi? Yoksa yinede fikrimi deyistirip burda almanyada mi olsam, ama 13.000 ödemek istemiyorum . Dr hanim 4000 tl hersey dahil dedi. Ne diyorsunuz. Tecrübe olanlardan cevap rica ediyorum

bu sorunu malesef bende yasiyorum onun icin bir türlü karar veremedim:KK14:

X