arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

evt dediğin gibi banyomu buğün kendim yaptım kollarım hareket halindeydi belki ondan tekrar ödem oluştu hissetmiyorum.neyse ya inşallah zamanla geçer.süreci yazcam zaten.bu arada sen beni arkadaş olarak kabul etmemişsin.herkes senin cicileri övüyor.maşallah.merak etmemek elde dğl :)).bende yrn tekrar yeni hallerini ekliycem.5 günlükkenki foto var zaten.

ameliyat olup da fotoğrafı olan arkadaşları ben de arkadaş olarak ekleyebilir miyim? merak ediyorum da, önümüzdeki ay inşallah ben de ameliyat olacağım

Fotoğrafın varsa,fotoğraf ekleyeceksen eklerim tabiki Bak bakalım üçüncü seneye doğru nasıl değişip doğallaşıyorlar

Fotoğrafın varsa,fotoğraf ekleyeceksen eklerim tabiki Bak bakalım üçüncü seneye doğru nasıl değişip doğallaşıyorlar

şimdi baktım fotolara süper.kesinlikle doğal.bilmesem kesinlikle silikon demem.bende olmadan önce büyüklükle doğallığı karıştırıyordum.yani hepimizin kafasında acaba büyük olursa doğal durmaz mı sorusu uyanıyor ama kesinlikle alakası yok.sen tekrar kanıtladın bana bunu.maşallah canım.dediğin gibi kem gözlere şiş.bende inşallah 3. seneme senin gibi mutlu girerim.tabii tüm olan arkadaşlarda.bu arada dudakları benim aklıma soktun.hadi hayırlısı.önce botoksla başlayalım :)).tabii önce cicişler düzene girsinde.

Teşekkür ederim canım benim Evet,çoğu kişi doğallık derken aslında istediği büyüklüğü tam olarak ifade edemiyor ve doktora kendini yanlış ifade ediyor.. Bunun içinde bizler sizlere yardımcı olup bilgi vermeye çalışıyoruz .. Hiçbir doktor doğal olmayan bir sonucu hastasına yapmak istemez tabiki,hasta özel isteklerde bulunmazsa
Dudaklara dolgu düşünüyorsan yaptır tabi.Ama kalıcı olmuyor canım ve düzenli olarak işlemleri tekrarlatmak gerekiyor.Ben iki kez yaptırdım şimdi bıraktım artık Sonu yok tatlım bu estetik işinin.. Gerçekten gerekli olan işlemleri yaptırırım tabi ama dudak dolgusu lüks biraz Belki kendini şımartmak gibi birşey

Selam arkadaslar, uzun bir dusunme evresinden sonra bende meme buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Tabi bu ise en cok sevinen esim oldu. Aslinda cok sorum var ama burada zaten yazilmis seyler oldugunu farz ederek simdilik forumu okumaya devam diyorum

Ama tek bir soruma cevap verebilen olursa cok sevinirim, ki benim icin onemli bir konu. Yurtdisinda calistigimiz icin bu ameliyati olmak icin Turkiye'ye gelecegiz. Operasyondan sonra yaklasik ne kadar zamanda normal hayatima donebilirim? Cunku kendi kendime yatip kalkmak, rahatsiz olmadan alisverise cikabilmek, normal sutene gecmek, araba kullanmak, bilgisayar, yoga vs. gibi seyleri ne zaman yapabilecegimi az bucuk bilmek istiyorum simdiden...:26:

Eger bunlar uzun suren donemler olacaksa kendimizi ve izinlerimizi ona gore ayarlayacagiz.

CEvap veren herkese cok tskler...

aynı doktordan muzdaribiz.benim 6 ay geçti ve durumumda düzelme yol.dalgalanma aymen duruyor senin durumunda değişme oldumu?

arzumcum bişey daha sormak istiyorum yüz üstü yatabiliyomusun baskı hissi oluyomu?

arzummm,bunu bende merak ettim.yuz ustu yatmayı onermedı doktorum ama yattığımda hala sertlık baskı var ? bu gecıcek mı.birde yumuşama 3.aydan sonra mı başlıyor aacaba? suanda yumuşak ama daha nekadar nezamana kadar yumuşayacak? birde doktorum masaj yapma dedı ama benım yapasım geliyor..bi eksiklik hissediyorum.doktorum da yapma yağlar altta toplansın biraz dedi.masajın yumuşamaya etkısı var mı ki ?

Canım,ameliyattan sonraki süreç kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.Yani kimi bir haftada kendini toparlayabiliyor,kimi birkaç gün sonra gezmelere çıkabiliyor.. Ama ameliyattan sonraki ilk bir hafta kendine dikkat etmek,yatıp kalkarken birinden destek almak,evde istirahat edip kendini yormadan hareketler yapmak en iyisi..Vücudun sana yapabileceğin hareketlere izin veriyor zaten,bunun dışında zorlamak ve kendini yormak tehlikeli süreçlere itebilir.Yurtdışından Türkiye'ye ameliyat olmak için gelenler bir hafta Türkiye'de kalmaları yeterli olabiliyor..Ben bir ay evde iyi bir istirahate çekildim mesela.Ama bu süreçte dışarıya çıkıyordum kıssa süreli tabi

arzumcum bişey daha sormak istiyorum yüz üstü yatabiliyomusun baskı hissi oluyomu?
Ameliyattan 6 ay sonra rahatça yüzüstü yatmaya başladım ben canım..Ondan önce yatamıyordum.Şimdi tamamen yüzüstü yatabiliyorum,başımda yastık olmadan.Hatta kızım,eşim üstüme oturupta masaj yapacak kadar ) Bazı pozisyonlarda çok rahatım ( anlayın işte beni açık açık konuşturmayın şimdi )

Ilk altı ay sırtüstü yattığımda göğüslerimde baskı,gerginlik ve sertlik hissediyordum.Ama hep aynı seviyede değildi tabi,yavaş yavaş azalarak sürdü bu süreç.. 6. Ayda başımın altına yastık yada kollarımı koyarak yani başımı biraz yükselterek yüzüstü yatabiliyordum.Şimdi tabi tamamen yüzüstü yatabiliyorum,sırtüstü yattığımda baskı yada gerginlik yok.
Banada doktorum masajı önermemişti.Fakat evli olduğum için eşimin çekinmeden dokunmasını söylemişti.Hatta biz yine tedirgin davranıp dokunmadığımızda anlıyordu ve hiç dokunmuyormusunuz bunlara,sertleşmişler diyip kızıyordu Yani sen sert baskı yaparak masaj yapma fakat dokunmaktanda çekinme.Yumuşama süresini geciktirir tabi..

Tesekkur ederim cevap icin canim.evli olsaydim bu dertle ugrasmazdim masaj yaptim 1,5 ay.ozamn daha yumusakti.simdi iki haftadir yapmiyorum bi eksiklik hissediyorum.masaj yapmayi biraktiktan sonra alt tarafta daha az hissetmeye basladim protezi.belkide doktoru dinlemek lazim.

Yararlı olan kapsülü oluşturmak için masaj yapmayı kesmiş olabilir canım.Tabikş herkesin süreci farklı oluyor o yüzden doktoru dinlemekte fayda var Ama yinede tamamen elini çekme göğüslerinden,yavaş yavaş okşamak tarzı dokun bence Özellikle duşun altında sıcak suyunda verdiği rahatlıkla ov mutlaka..

Merhaba arzum yine ben :)

Benim yine sana bir sorum var.Ameliyat olalı yarın 4 hafta olacak.benim göğüs ucu kesisi ve birde dikey kesi var göğsümde (lolipop iz dneiyormuş sanırım) doktorum artık bantları çıkardı.iz için birşey kullanmana gerek yok dedi,izlerin gayet güzel sorunsuz iyileşicek dedi.ama hep okuduğum ya silikon bant ya krem kullanıyor arkadaşlar..ben yine de bunları kullansam mı kararsız kaldım?ne dersin?

birde artık bu sütyeni kullanmayı bırakabilirsin ama devam edebilirsinde dedi.okuduğum kadarıyla diğer sütyenler 6 ay rahatsız ediyor.senin önerdiğin sporcu sütyenlerinden alıp mı kullanmalı 2 hafta sonra?

merhaba arzum, bu forumda okuduğum onca konudan sonra senin bilgilerine tecrübene güvenerek bişi sormak istiyorum.Benim ameliyatım dual plan tekniğiyle yapıldı 2buçuk ay geçti üzerinden ama altlarda hala silikonu hissediyorum tık tık atıyor dokundukça bu geçici mi dersin veya yanlış hatırlamıyorsam yağ transfer tekniğiyle sanırım sen takviye yaptırmıştın yanlışta hatırlıyo olabilirim de eğer bu sorun geçici değilse bu transfer tekniği ile çözebilir miyim sence. ve eğer sen bu yöntemi uyguladıysan ne kadar zor tekrar br kaç haftamı yatmaya mı ayırmamam gerekir bilgilendirebilir misin.Doktorum ile aynı şehirde değilim de gidip soramıyorum kafama takıldı iyice. Şimdiden çok teşekkür ederim sana

Ben sutyene devam ediyorum normalde birinci ayda bıraktırıyormuş doktorum benim sıvı birikimim yüzünden devam dedi. Arzum ne güzel bepanthen kullanmış sadece. Bugün silikon sheet kullanmaya başladım iz yeri kabarabiliyormuş o sebeple tedbir olrak kullanıyorum şimdi geceleride contractubex kullancam yinede 6 ayı bulurmuş beyazlaması sabırla bekliycem.

Merhaba :))
Maşallah,bir ayı devirdin demek Doktorum banada iz için krem yada silikon bant kullanmamı önermedi..Sadece dikiş yerlerinde oluşabilecek kabuklanmayı önlemek ve rahatlatmak amaçlı bephanten krem önermişti.Onuda kıssa süreçle kullandım zaten.Bencr doktorun önermediyse birşey kullanma,ters bir etkide yapabilir ! Her ilacın bir yan etkiside vardır,unutma ..
Sana uygulanan işlem tabiki benimkiyle farklı.Fakat birinci aydan sonra sporcu sütyeni ameliyat sonrası ilk üç ayda kullanılmalı diye düşünüyorum ben.Bu sporcu sütyeni ameliyat sonrası takılan korse sütyen şeklinde sıkı olmamalı tabiki.Zaten diğer sütyenler asla rahat edemezsin .Yumuşak,dolgusuz,telsiz spor yaparken kullanılan sporcu sütyenleri ile çok rahat edeceksin.Ay Yıldız'ın sporcu sütyeni çok rahat,inan ben hâlâ kullanıyorum

Teşekkür ediyorum :) Sana yine resim yollayacağım,şaşıracaksın farka!Çekim açısından mıdır,şişlikten midir bilmiyorum ama epey fark ettiler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…