Merhaba,
Ameliyat olalı 3 sene olacak Allahın izni ile.Zor olan bekleme süreçlerini atlattım artık.Şu an gayet iyiyim
Gögsüm gayet normal bir kıvamda ve duruşta.Ameliyat olduğuma dair ne bir iz nede anlaşılacak bir durum yok,herşey gayet normal yani
Ameliyat sonrası her ameliyatta olduğu gibi biraz sıkıntılı dönemler oldu tabi.İlk bir hafta kendimi yormadım,anneciğim yanıma geldi bana,ev işlerine yardımcı oldu.Bu şekilde işleyen bir süreç tabi kolay ve daha hızlı oluyor.Amelşyat sonrası sürekli yatmak ve hareketsiz kalmak yasak zaten.Ameliyat günü akşamı yürümeye ve kolları zorlamadan yavaş yavaş hareket ettirmeye başlıyorsunuz.Yoksa süreç daha sıkıntılı geçer..İlk bir hafta sadece kontrollere gitmek gerek bence,evde olabildiğince haraket edip dinlenmek gerek.Vücutta narkotik ilaçlar oluyor haliyle,bitkinlik,yorğunluk,tansiyon düşüklüğü oluyor çabuk yorulabiliyoruz.Herkesin süreci farklı tabi,ağrı durumuda farklı oluyor
Fakat kollarınızı çok kullanmadığınız,masa başı bir işiniz varsa doktorunda izin verdiği dönemde işinize başlayabilirsiniz
Doktorum Hasan Fındık.3 Sene önce 5000 tl ye ameliyat oldum.Evliyim,iki çocuğum var..Artık çocuk düşünmüyorum,gögüslerimdeki emzirmeden kaynaklı deformasyonu toparlatmak için ameliyat oldum
Sonuçtan gayet memnunum
Darısı başınıza