arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canim çok teşekkür ederim yorumlarin için. En son söylediginide unutmiycam O tarz bi durumda paniklerdim kesinlike. Hatta dikişlerin oldugu yer sanki minik kabuk gibi oluyo ellemiyorum iyice iylessinler bakalim. İyiki varsın

Aman aman,sakın elleme..Dikişlerin olduğu yerdeki kabuklar bazen iyileşmesi zor durumlara sokabiliyor,akıntı,çukurlaşma olabiliyor.Rica ederim ,ihtiyacı olana elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım

Sol memebaşımın rengide bi garip onda hiç his yoktu uyuşuk gibiydi şimdi yeni yeni deri parçasına dönüyo sanki rengide biraz açıldı dr zamanla düzelir dedi. Sag tarafta çok hassas tuhaf bi durum

canım senin göğüs ucun taşınmış hiç iz yok maaşallah. ikinci bir operasyonmu yapıldı ilk ameliyattamı taşındı canım.
benim sol göğüs ucunda asimetrim var şuan çok önemsemiyorum biraz ödemler de gidince azalır asimetri diye fakat rahatsız olursam bende yaptırmak isterim.

Selamlar,
Göğüslerimi kesinlikle yaptırmak istiyorum. Sizin serüveni en başından beri okudum. Şimdi nasılsınız? Ameşiyat sonrası ağrılı mı geçti? Kaç gün yattınız? Çalışıyorum da. Doktorunuz Hasan Beyin soyismi nedir? Ameliyat ne kadara maal oldu size? Ay çok sordum ama:) Kaç yaşında oldunuz? Yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Ameliyat hemen sonrası meme ucu asimetrisi çok göze çarpmıyordu.Zamanla benim gözüme batmaya başladı bu durum.Yoğun ısrarlarım sonucu ikinci bir operasyonla o meme ucum olması gereken yere taşındı canım.Aslında ameliyat öncesi çekilen fotoğrafa baktığımdada bu fark varmış diyorum ama göğüsler büyüyünce daha çok belli oldu açıkçası.
Evet,sendeki asimetriyi fark ettim ama bunun kalıcımı yoksa geçicimi olduğunu anlayabilmek için en az 6 ay beklemen gerek.Çünkü göğüsteki ödemlerden kaynaklı bir durumda olabilir,düzelebilir.Bende 6 ay bekledim,başka doktorlarlada görüştüm fakat hiçbiri ameliyata yanaşmadı.Normal,olabilecek durum bu dedi,bu kadar kafaya talmama ve benim mutsuzluğuma kimse önem vermedi.Belki gerçekten olabilecek bir durumdu,yani doktor hatası değildi bu durum sonuçta benim göğüs yapım ile ilgili bir durumdu ama ortada beni rahatsız eden,mutsuz eden bir durum vardı.. Yine doktorcuğum dayanamadı ve hadi yapalım artık bu ameliyatı,sen çok mutsuzsun dedi :124: Benden sonra bu ameliyatı olan birçok arkadaşımız oldu,hepside bana duacı..Bazı durumlara önder oldum açıkçası ama önemli olan sonucun mutlu bitmesi :114:
Bekle bakalım,sendeki süreç nasıl ilerleyecek.Düzelmezsede korkma,sonuçta düzeltilebilecek bir durum :109:

Merhaba,
Ameliyat olalı 3 sene olacak Allahın izni ile.Zor olan bekleme süreçlerini atlattım artık.Şu an gayet iyiyim Gögsüm gayet normal bir kıvamda ve duruşta.Ameliyat olduğuma dair ne bir iz nede anlaşılacak bir durum yok,herşey gayet normal yani
Ameliyat sonrası her ameliyatta olduğu gibi biraz sıkıntılı dönemler oldu tabi.İlk bir hafta kendimi yormadım,anneciğim yanıma geldi bana,ev işlerine yardımcı oldu.Bu şekilde işleyen bir süreç tabi kolay ve daha hızlı oluyor.Amelşyat sonrası sürekli yatmak ve hareketsiz kalmak yasak zaten.Ameliyat günü akşamı yürümeye ve kolları zorlamadan yavaş yavaş hareket ettirmeye başlıyorsunuz.Yoksa süreç daha sıkıntılı geçer..İlk bir hafta sadece kontrollere gitmek gerek bence,evde olabildiğince haraket edip dinlenmek gerek.Vücutta narkotik ilaçlar oluyor haliyle,bitkinlik,yorğunluk,tansiyon düşüklüğü oluyor çabuk yorulabiliyoruz.Herkesin süreci farklı tabi,ağrı durumuda farklı oluyor Fakat kollarınızı çok kullanmadığınız,masa başı bir işiniz varsa doktorunda izin verdiği dönemde işinize başlayabilirsiniz
Doktorum Hasan Fındık.3 Sene önce 5000 tl ye ameliyat oldum.Evliyim,iki çocuğum var..Artık çocuk düşünmüyorum,gögüslerimdeki emzirmeden kaynaklı deformasyonu toparlatmak için ameliyat oldum Sonuçtan gayet memnunum Darısı başınıza

Slm kizlar, sizin tecrübenize ihtiyacim var. Yurtdisinda yasiyorum, ve 3 cocukdan sonra deforme olan cicislerimi estetik yapmayi düsünüyorum. Burdaki fiyatlar cok yüksek yaklasi 13.000 tl ye geliyor. 3 hafta sonra türkiye ye gelcem insallah sirf ameliyat icin. Benim sorum acaba türkiyede olsam mi cünki baya bi ameliyst sonrasi aksilikler olabiliyormus. Ben ordu da medical park dr hilal kurulu arastirdim ve 18.12 randevu aldim. Yaklasik bir hafta kalcam türkiyede. Bu 1 hafta benim icin yeterli mi acaba? Dikisler kendinden dökülenlerden yapcam dedi ve ilk 4 gün cok önemli ondan sonra geri dönebilirsin sorun yok dedi. Sizce gercekden olacak aksilikler kendini 4 günde gösterir mi? Yoksa yinede fikrimi deyistirip burda almanyada mi olsam, ama 13.000 ödemek istemiyorum . Dr hanim 4000 tl hersey dahil dedi. Ne diyorsunuz. Tecrübe olanlardan cevap rica ediyorum

kızlar 9 kasımda ameliyat olmuştum.275cc yuvarlak,yüksek profil,kas zarı altı.bugün 18 günüm.gögsüm yumuşamaya başladı ve dalgalar var her yerinde.her 2 göğsümde ve her yerinde.bununla ilgili bişeyler okumuştum ama şuan hiçbiri aklımda yok.şimdi farkettim.korkuyorum.yrn doktorumu arıycam ama neolur bişeyler yazın.nazar degdi yaa.

Allah Nazardan saklasın. Güle güle kullanın:) 4o yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Çalışıyorum. İnşallah en yakın zamanda olurum. Ücret kesin yüksektir. Maıl gönderdim Hasan beye cevap alırsam çok mutlu olacağım. Size tekrar teşekkür ederim.

Ben ameliyattan bir hafta sonra sağ göğsümde sıvı birikmesi sebebi ile acil ameliyata alınmak zorunda kalmıştım.Bu vücudumun proteze verdiği bir koruma reaksyonu idi,yabancı olan maddeyi atmak için protez etrafına bir zar örmüş ve bu zarın için sıvı dolmuştu.Aniden bir anda göğsüm şişmeye ve ağrımaya başlamıştı,korkunç bir gece geçirmiştim ve sabah acil ameliyata alınmıştım..Tabi benim yaşadığım bu durumu herkes yaşayacak diye bir şey yok,fakat komplikasyonları olan bir ameliyat sonuçta.Kapsül riski var mesela,ilk 6 ay,bir sene düzenli olarak kontrollere gitmek şart.Ayrıca bu risk hayat boyu olan bir risk.Ödemler geçtikçe ortaya çıkan komplikasyonlarda var! Asşında bulunduğunuz yerde ameliyat olmak en iyisi,falat yurtdışından sırf ameliyat olmak için gelen çok arkadaşımız var.Sorun yaşamayanda var.Bazı doktorların yurtdışında birlikte çalıştıkları,tanıdıkları doktorlarda oluyor.Türkiyede bir doktora ameliyat oluyorsunuz,bir hafta kadar doktor burada olmanızı istiyor.Yurtdışına gittiğinizde kontrollerinizi yurtdışındaki,ameliyat olduğunuz doktorun yurtdışında size önerdiği doktora gidip muayene olabiliyorsunuz Bu daha iyi bir yöntem aslında,ayrıca bazı doktorlar senede bir yurtdışındaki bir şehire gelip o ülkedeki hastalarınıda çağırabiliyor muayene için.. Bunlarıda bir araştırın isterseniz,mail yolu ilede görüşebilirsiniz ameliyat doktorunuzşa fakat görüştüğünüz doktorda bilgi alın.Ameliyat sonrası oluşabilecek istenmeyen durumda nelerin yapılabileceği konusunda bilgi alın,her zmaan kötü tarafınıda düşünmek gerek ve tedbirli olmak gerek muhakkak..
Bir hafta türkiyede kalmak yeterli oluyor genelde.Dikişler alınmayan dikişler oluyor...

18. günde dalgalanma hissini fark etmeniz çok erken gerçektende.Dalgalanma dediğiniz şey protezi hissetmeniz aslında.Yeterli derecede meme dokusu yoksa,protez kasın altına yerleştirilmemişse,kas olması gerekenden daha ince ise bu durumların olabiliyor maalesef.. Bendede olmuştu,sağ göğsümün üst bölgesinde yeterli derecede meme odkusu yoktu ve kas zarı altı yöntemi uygulandığı için o bölgede dalgalanma hissetmiştim.Vücudumdan alınan yağ ile o bölge dolduruldu ve protez gizlendi,yani sorun ortadan kalktı Bazen zaman sonra oluşan yararlı kapsülde bu sorunu gizleyebiliyor.Bunun içinde doktorlar 6 ay beklenmesini istiyor.Umarım düzelir durumun.

Çok teşekkür ederim Bu ameliyat sizi çok mutlu edecek inanın bana.Önemli olan gerçekten doğru doktoru bulmak.Benim kadar mutlu edici bir sonuç alırsınız inşallah Fiyat konusunda size geri dönüş yapılacaktır muhakkak.Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba,
ben bu yöntemle olmadım, fakat bu yöntemle olan arkadaşlar yazabilir sanırım. Biri paylaşmıştı biraz dalgalanma oluştuğunu , fakat ciddi bir şey olarak sonrasında bir yazısına rastlamadım. DR una telefonda sor bence endişe içinde bekleyeceğine, umarım ciddi bir şey değildir.

derim ki daha yorum için erken çünkü benimkiler 2 aya kadar o çok farklı halleri gördülerki, anlatamam...protezi hissediyordum, hupur şupur sesler geliyordu, bazen yamuk oluyordu ama zamanla herşey geçti...çok fazla endişelenme derim ben ...güle güle kullan :)))

Canım,Hoşgeldin nasılsın Zaten güzeldi senin göğüslerin,şimdi çok daha fazla güzelleşmiştir Foto eklesene bakalım değişime

konuştum drumla korkma dedi bişey yok.ama ödemlerini çabuk atmışsın dedi.ben şuan yıllık iznimdeyim.normalde istanbulda yaşıyorum.ameliyatımıda istanbulda oldum.şuan ankarada ailemin yanındayım.iznim 2 aralıkta bitiyr.ama raporla uzatmayı düşünüyordum.ama gideceğim büyük ihtimal.zaten cumartesi 3 haftam doluyor.bandajlar alıncaktı.ya dışardan mis gibiler maşallah ama hafif bastırarak dokununca tümsekler,çukurlar.acayip yani.sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ne demek istediğimi anlayacaklardır.bugün banyo yaptım sanki daha az çukurlar,tümsekler.ağrı sızı yok çok şükür.neolur bişey olmasın ciçişlerime kızlar ya.yeni kavuştum zaten.dua edin lütfen.ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.gelişmeleri yazıcam.inşallah güzel haberler yazarım.

teşekkürler canım.bende ses fln yok.sonra olur mu bilmem tabiki.inşallah olmaz.dr um korkma normal bunlar az sabır dedi.ama bakacak tabiki.genede herşeye rağmen memeli olmak muhteşem bişey.olmak isteyen ve imkanı olan herkes olsun arkadaşlar hiç korkmayın.inanın herşeye değer.

Bu durum ödemler geçtikçe ortaya çıkar zaten,sen doktorununda dediği çok çabuk ödemeleri atmışsın demekki.Ama olayın değişmesi olabilir tabi,dediğim gibi oluşan kapsül bu sorunu örtebilir.Sabırlı olmak önemli,bazı şeyler zamana bırakılmalı Çok güzel,sorunsuz süreçler olsun canım

inşallah o yararlı kapsül benimkini gizler.bugün banyo yaptım ondan mı oldum bilmem ama daha az.altta hiç yok üstte de çok az ama her 2 sinin orta kısmında (orta kısım derken gögüs arama bakan yanını kastediyorum) (valla ben yazdığımdan pek bişey anlamadım inşallah sen beni anlamışsındır) hala mevcut dağlar ve ovalar.inşallah geçicidir ya.ilgin için teşekkürler.iiki varsın.

Ben seni anlıyorum,çünkü aynı durumu bende yaşadım.. Yaptığın bazı hareketler,(kollarını zorlaman gibi) göğsünde tekrar ödem oluşturabilir ve bu dalgalanmayı tekrar gizleyebilir.Net sonuç 6 ay 1 sene sonra belli olur canım.Çok değişecek gögüslerindeki durumlar,onun için bu altı ayda yaşadıklarının kalıcı olmasını bekleme.Doktoruna kontrollerine gitmeye çalış,hareketlerine dikkat et,kollarını zorlama,sırtüstü yatmaya çalış,sporcu sütyenini ilk üç ay düzenli kullanmaya çalış..Ne kadar dikkat o kadar kusursuz sonuçlar,unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…