Canim çok teşekkür ederim yorumlarin için. En son söylediginide unutmiycam O tarz bi durumda paniklerdim kesinlike. Hatta dikişlerin oldugu yer sanki minik kabuk gibi oluyo ellemiyorum iyice iylessinler bakalim. İyiki varsın
Benim sağ göğüs ucumda çepeçevre kesilip taşındı biliyorsun.O iyileşme diğer kesiye göre farklı ve zahmetli bir süreci oldu.İlk başta büzülme muhakkak oluyor zaten,bendede olmuştu.Hatta daha gergin duruyor meme ucum,diğerine göre ama benim için önemli olan kıyafette meme ucu belli olduğunda aynı hizada durması idiDoktorum dikiş yerlerinde genişleme olabilir demişti,endişe etme ben gözlemleyeceğim gerekirse silikon bant yada ufak bir müdahale ile düzeltirim demişti ama dediğim gibi sürecim çok güzel ilerledi Hiçbirşey kullanmama gerek kalmadı..O kabaran yaralar iz bıraktirabilen yaralar işte,onları rahatlatmak için Bepanthen krem kullandım sadece.Bende dikiş yerlerindeki kabuklara hiç ellemedim,kendiliğinden düştü.Fotoğraf paylaşırsan tabiki bakıp yorum yaparım,kendi sürecimle kıyaslayarak..
Benim sağ göğüs ucumda çepeçevre kesilip taşındı biliyorsun.O iyileşme diğer kesiye göre farklı ve zahmetli bir süreci oldu.İlk başta büzülme muhakkak oluyor zaten,bendede olmuştu.Hatta daha gergin duruyor meme ucum,diğerine göre ama benim için önemli olan kıyafette meme ucu belli olduğunda aynı hizada durması idiDoktorum dikiş yerlerinde genişleme olabilir demişti,endişe etme ben gözlemleyeceğim gerekirse silikon bant yada ufak bir müdahale ile düzeltirim demişti ama dediğim gibi sürecim çok güzel ilerledi Hiçbirşey kullanmama gerek kalmadı..O kabaran yaralar iz bıraktirabilen yaralar işte,onları rahatlatmak için Bepanthen krem kullandım sadece.Bende dikiş yerlerindeki kabuklara hiç ellemedim,kendiliğinden düştü.Fotoğraf paylaşırsan tabiki bakıp yorum yaparım,kendi sürecimle kıyaslayarak..
canım senin göğüs ucun taşınmış hiç iz yok maaşallah. ikinci bir operasyonmu yapıldı ilk ameliyattamı taşındı canım.
benim sol göğüs ucunda asimetrim var şuan çok önemsemiyorum biraz ödemler de gidince azalır asimetri diye fakat rahatsız olursam bende yaptırmak isterim.
Selamlar,
Göğüslerimi kesinlikle yaptırmak istiyorum. Sizin serüveni en başından beri okudum. Şimdi nasılsınız? Ameşiyat sonrası ağrılı mı geçti? Kaç gün yattınız? Çalışıyorum da. Doktorunuz Hasan Beyin soyismi nedir? Ameliyat ne kadara maal oldu size? Ay çok sordum ama:) Kaç yaşında oldunuz? Yanıtlarsanız çok memnun olurum.
Merhaba,
Ameliyat olalı 3 sene olacak Allahın izni ile.Zor olan bekleme süreçlerini atlattım artık.Şu an gayet iyiyimGögsüm gayet normal bir kıvamda ve duruşta.Ameliyat olduğuma dair ne bir iz nede anlaşılacak bir durum yok,herşey gayet normal yani
Ameliyat sonrası her ameliyatta olduğu gibi biraz sıkıntılı dönemler oldu tabi.İlk bir hafta kendimi yormadım,anneciğim yanıma geldi bana,ev işlerine yardımcı oldu.Bu şekilde işleyen bir süreç tabi kolay ve daha hızlı oluyor.Amelşyat sonrası sürekli yatmak ve hareketsiz kalmak yasak zaten.Ameliyat günü akşamı yürümeye ve kolları zorlamadan yavaş yavaş hareket ettirmeye başlıyorsunuz.Yoksa süreç daha sıkıntılı geçer..İlk bir hafta sadece kontrollere gitmek gerek bence,evde olabildiğince haraket edip dinlenmek gerek.Vücutta narkotik ilaçlar oluyor haliyle,bitkinlik,yorğunluk,tansiyon düşüklüğü oluyor çabuk yorulabiliyoruz.Herkesin süreci farklı tabi,ağrı durumuda farklı oluyorFakat kollarınızı çok kullanmadığınız,masa başı bir işiniz varsa doktorunda izin verdiği dönemde işinize başlayabilirsiniz
Doktorum Hasan Fındık.3 Sene önce 5000 tl ye ameliyat oldum.Evliyim,iki çocuğum var..Artık çocuk düşünmüyorum,gögüslerimdeki emzirmeden kaynaklı deformasyonu toparlatmak için ameliyat oldumSonuçtan gayet memnunum Darısı başınıza
Slm kizlar, sizin tecrübenize ihtiyacim var. Yurtdisinda yasiyorum, ve 3 cocukdan sonra deforme olan cicislerimi estetik yapmayi düsünüyorum. Burdaki fiyatlar cok yüksek yaklasi 13.000 tl ye geliyor. 3 hafta sonra türkiye ye gelcem insallah sirf ameliyat icin. Benim sorum acaba türkiyede olsam mi cünki baya bi ameliyst sonrasi aksilikler olabiliyormus. Ben ordu da medical park dr hilal kurulu arastirdim ve 18.12 randevu aldim. Yaklasik bir hafta kalcam türkiyede. Bu 1 hafta benim icin yeterli mi acaba? Dikisler kendinden dökülenlerden yapcam dedi ve ilk 4 gün cok önemli ondan sonra geri dönebilirsin sorun yok dedi. Sizce gercekden olacak aksilikler kendini 4 günde gösterir mi? Yoksa yinede fikrimi deyistirip burda almanyada mi olsam, ama 13.000 ödemek istemiyorum . Dr hanim 4000 tl hersey dahil dedi. Ne diyorsunuz. Tecrübe olanlardan cevap rica ediyorum
kızlar 9 kasımda ameliyat olmuştum.275cc yuvarlak,yüksek profil,kas zarı altı.bugün 18 günüm.gögsüm yumuşamaya başladı ve dalgalar var her yerinde.her 2 göğsümde ve her yerinde.bununla ilgili bişeyler okumuştum ama şuan hiçbiri aklımda yok.şimdi farkettim.korkuyorum.yrn doktorumu arıycam ama neolur bişeyler yazın.nazar degdi yaa.
Allah Nazardan saklasın. Güle güle kullanın:) 4o yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Çalışıyorum. İnşallah en yakın zamanda olurum. Ücret kesin yüksektir. Maıl gönderdim Hasan beye cevap alırsam çok mutlu olacağım. Size tekrar teşekkür ederim.
kızlar 9 kasımda ameliyat olmuştum.275cc yuvarlak,yüksek profil,kas zarı altı.bugün 18 günüm.gögsüm yumuşamaya başladı ve dalgalar var her yerinde.her 2 göğsümde ve her yerinde.bununla ilgili bişeyler okumuştum ama şuan hiçbiri aklımda yok.şimdi farkettim.korkuyorum.yrn doktorumu arıycam ama neolur bişeyler yazın.nazar degdi yaa.
Canım,Hoşgeldin nasılsınderim ki daha yorum için erken çünkü benimkiler 2 aya kadar o çok farklı halleri gördülerki, anlatamam...protezi hissediyordum, hupur şupur sesler geliyordu, bazen yamuk oluyordu ama zamanla herşey geçti...çok fazla endişelenme derim ben ...güle güle kullan :)))
derim ki daha yorum için erken çünkü benimkiler 2 aya kadar o çok farklı halleri gördülerki, anlatamam...protezi hissediyordum, hupur şupur sesler geliyordu, bazen yamuk oluyordu ama zamanla herşey geçti...çok fazla endişelenme derim ben ...güle güle kullan :)))
Bu durum ödemler geçtikçe ortaya çıkar zaten,sen doktorununda dediği çok çabuk ödemeleri atmışsın demekki.Ama olayın değişmesi olabilir tabi,dediğim gibi oluşan kapsül bu sorunu örtebilir.Sabırlı olmak önemli,bazı şeyler zamana bırakılmalıkonuştum drumla korkma dedi bişey yok.ama ödemlerini çabuk atmışsın dedi.ben şuan yıllık iznimdeyim.normalde istanbulda yaşıyorum.ameliyatımıda istanbulda oldum.şuan ankarada ailemin yanındayım.iznim 2 aralıkta bitiyr.ama raporla uzatmayı düşünüyordum.ama gideceğim büyük ihtimal.zaten cumartesi 3 haftam doluyor.bandajlar alıncaktı.ya dışardan mis gibiler maşallah ama hafif bastırarak dokununca tümsekler,çukurlar.acayip yani.sorunu yaşayan arkadaşlar varsa ne demek istediğimi anlayacaklardır.bugün banyo yaptım sanki daha az çukurlar,tümsekler.ağrı sızı yok çok şükür.neolur bişey olmasın ciçişlerime kızlar ya.yeni kavuştum zaten.dua edin lütfen.ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.gelişmeleri yazıcam.inşallah güzel haberler yazarım.
18. günde dalgalanma hissini fark etmeniz çok erken gerçektende.Dalgalanma dediğiniz şey protezi hissetmeniz aslında.Yeterli derecede meme dokusu yoksa,protez kasın altına yerleştirilmemişse,kas olması gerekenden daha ince ise bu durumların olabiliyor maalesef.. Bendede olmuştu,sağ göğsümün üst bölgesinde yeterli derecede meme odkusu yoktu ve kas zarı altı yöntemi uygulandığı için o bölgede dalgalanma hissetmiştim.Vücudumdan alınan yağ ile o bölge dolduruldu ve protez gizlendi,yani sorun ortadan kalktıBazen zaman sonra oluşan yararlı kapsülde bu sorunu gizleyebiliyor.Bunun içinde doktorlar 6 ay beklenmesini istiyor.Umarım düzelir durumun.
Ben seni anlıyorum,çünkü aynı durumu bende yaşadım.. Yaptığın bazı hareketler,(kollarını zorlaman gibi) göğsünde tekrar ödem oluşturabilir ve bu dalgalanmayı tekrar gizleyebilir.Net sonuç 6 ay 1 sene sonra belli olur canım.Çok değişecek gögüslerindeki durumlar,onun için bu altı ayda yaşadıklarının kalıcı olmasını bekleme.Doktoruna kontrollerine gitmeye çalış,hareketlerine dikkat et,kollarını zorlama,sırtüstü yatmaya çalış,sporcu sütyenini ilk üç ay düzenli kullanmaya çalış..Ne kadar dikkat o kadar kusursuz sonuçlar,unutmainşallah o yararlı kapsül benimkini gizler.bugün banyo yaptım ondan mı oldum bilmem ama daha az.altta hiç yok üstte de çok az ama her 2 sinin orta kısmında (orta kısım derken gögüs arama bakan yanını kastediyorum) (valla ben yazdığımdan pek bişey anlamadım inşallah sen beni anlamışsındır) hala mevcut dağlar ve ovalar.inşallah geçicidir ya.ilgin için teşekkürler.iiki varsın.