arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

evet kış ayları iyi olur ama polislik mülakatlarım olucak nisan ayında galiba polis olmak istiyorum o zmna hem iyileşmiş olmak hem de ameliyat izimin geçmesini istiyorum çnkü bu sorun yaratabilir ve fiziki mülakatta tam olarak iyileşemezsem sorun yaşayabilirim bunun stresi de var ustumde su an ama sunu biliyorum ki 1-1.5 aya kesin olurum

Meme altı kesisinde izler daha geç iyileşiyor diye biliyorum..En az bir sene geçmesi gerek bence,o da tam olarak silikleşmiyor..İzi en iyi saklayan yer meme ucu ama o kesi içinde uygun bir aday olman gerek.Meme ucu kahverengi kısmının yeterli büyüklükte ve renkte olması gerek

yeterli büyüklükte mi hiçbir fikrim yok ama sut bezlerine zarar verebiliyormuş.. bunun içinde olmaz heralde bu yöntem.
yapacak bişi yok ben de giderken üzerine kapatıcı felan sürerim gözükmesin diye o kdr da bakmazlar inş

Son düzenleme:
Bıkmadan usanmadan yazıların hepsine cevap veriyosunuz gerçekten tebrik ederim sizi çok teşşekkür ederim cevapların için umarım memnun olurm bende sizin gibi şu ameliyat süreci ne kadar heycanlı bi süreçmiş=)

evet aynen çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)
yaprakk sen nereye olmayı düşünüyorsun?

:)) Meme ucu kesisi süt bezlerine zarar vermez.Usta ellerde yapılmadığı takdirde,titizlikle çalışılmamış her ameliyatta her risk vardır..Meme ucu kesisi meme ucunda hissizlik yapar deniliyor ama meme altı kesisi yöntemi ile ameliyat olmuş kişilerdede meme ucu hissizliği oluyor!! Başarılı,bu konuda uzman,bu kesiyi daha önce hastalarına uygulamış başarılı bir doktor bulursanız kesinlikle güvenin derim ben..Bana doktorum herşeyin garantisini vermişti,hiçbir sorunda yaşamadım şükürler olsun

Faydam olabiliyorsa ne mutlu bana İnşallah çok memnun olacağınız sonuçlar olur,Allah yardımcınız olsun

Arzum77 estetik amelyatin sanirim cok basarili olmus snn adina gercekten cok sevindim. Estetikle fazla ilgili biri olarak ve meme buyutme ameliyati dusundugum icin sanada danismak istedim:) ben fotolarini goremiorum ve uyeligim yeni ozel msjda atamiorum. Ama arkadas listende olmadan goremiycegim icin dilersen sana face ve instagram baglantilarimi veriyim kim oldugumu gor emin ol belki o zaman eklersin beni:) cvplarsan sevinirim.

merhaba arzum nasılsın fotolardan gördüğüme göre maşallahın var her zamanki gibi canım ya benim 3 ay geçti ameliyatın üstünden ama bir hissizlik durumu var dokununca öle uyuşuk hissediyorum izlerimde düzenli olarak her gün kremle masaj yapmama ramen kıpkırmızı bu durum ne kadar sürer ya da geçer mi acaba

25 yorumun olduğu zaman albümleri görebilirsin o zaman eklerim seni canım

İyiyim canım,çok şükür..Sen nasılsın
3 Ay bu konularda yorum yapmak için çok erken.Hem izlerin için hemde his durumu için.En az 6 ay geçmesi gerek..His testi yapmanı öneriyorum..Birisi göğsünün farklı bölgelerine iğne ucu ile hafif batırma yapsın,senin gözlerin kapalı olsun ve doğru noktalara işaret verebiliyormusun bakalım tam doğru yere değil farklı yere tepki versen bile hissettiğin anlamına gelir..Eğer bazı noktalara hiç tepkisiz kalırsan bunu doktora bildir..Ama dediğim gibi sinirlerin kendini yenilemesi onarması zaman gerekir..Bu bir seneye kadar uzayabilir.. İzler için kremini kullanmaya devam et..Kırmızılık olması normal daha..Kontrollerine gidebiliyormusun?? İzler için gerekirse silikon bant kullanmanı isteyebilir

cvp verdigin icin tesekkurler arzu zaten ekledigin zaman ozelden yazarim kim oldugumu ogrenirsin senindeicin rahat olur. Cunku bende olsam tanimadigim kimseyi istemem listemde. Bu arada dudak dolgunlastirma islemin harika otesi olmus inan bayildim gecmis olsun ve gule gule kullan:) bununlada ilgili bilgine basvurcam haberin olsun:)

cvp verdigin icin tesekkurler arzu zaten ekledigin zaman ozelden yazarim kim oldugumu ogrenirsin senindeicin rahat olur. Cunku bende olsam tanimadigim kimseyi istemem listemde. Bu arada dudak dolgunlastirma islemin harika otesi olmus inan bayildim gecmis olsun ve gule gule kullan:) bununlada ilgili bilgine basvurcam haberin olsun:)

Selamm canlarım , aranızda yeniyim. Meme estetiği ile aradığım herşeyi burda bulucam sanırım. 594 sayfalık konu olmuş neredeyse. Oku oku bitmez bu sayfalar ama bir göz gezdirip mantıklı kararlar almayı düşünüyorum. Kışa girdiğimizde büyük olasılıkla ameliyat düşünüyorum. Ama işte araştırmalara şimdi başlıcam. arzum canım senide ekledim arkadaş listeme , elinden geldiğince cevapları esirgeme , herkese iyi günleer

Sevgili Arzum yine ben :)
Benim ameliyatımın 16. günü. Ağrılarım hala inceden inceye var. Araç kullanmak tam bir kabus. Doktorum ile kontrolüm ayın 27'sinde.
Benim şu anda merak ettiğim, ben daha ne kadar sırt üstü yatacağım. Doktorum en son konuşmamızda buna devam dedi. Tabi çok da söylendiğim için süre vermedi sanırım. Bana damla protez uygulanmıştı durumumdan dolayı. Sence daha ne kadar sürecek bu sırt üstü yatma mevzusu?
Bir de damla protez hemen döner mi? Ne bileyim mesela arabanın bagajını açıp kapatıyorum.. İnanılmaz ağrılar, anlatamam. Bunlar sence risk mi? Ya da ilerde evlenince, malum adama elletmemeli miyim? Dönme riski devamlı mı?
Bana damla protez de Natrelle 410 takıldı.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Rumuz: Bi ameliyat olduk, senin başını ağrıtıyoruz :)

kocaman maşallah canım sana inşallah bende senin gibi olurum çünkü bi tek eşim olcak sanırım bana yardımcı ee iki çocuk var senin gibi çabucak toparlanırım inşallah.. seninde kas altıydı dimi ?? nasıllar şimdi biraz yumuşama var mı ilk günlere göre yoksa hala taş gibi sabit mi duruyolar canım ? :26:

Fotoğraflarımı neden görmek istiyorsunuz? Ameliyat olacakmısınız? Forumdaki cevaplarınıza baktım,sürekli arkadaşlık teklifleri yorumlarınız var !!

canim bana özelden yazmissin, üzgünüm cvp veremiyorum msj sayim hala dolmamis ((( ancak soruna gelince Emre Bey kesinlikle dogru bir karar derim ! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…