Ben 14 Şubatta ameliyat olmuştum,Yaza kadar iyileşmiştim.Tatilime gittim,tadını doya doya çıkarttım vallaEn güzel ameliyat ayları kış ayları zaten,acele etme
300cc altı cc altı diyen doktorları anlamıyorum ben.Hani yeterli meme dokun olur,üstler boş kalır,o kısımları kaldırmak için protez koyulur falan anlarım ama meme büyütmede doku olmayan bir memeye avuç içi kadar protez koymak nedir yaa...
İyi araştır,bilinçli git görüşmelerine..Allah yardımcın olsun,iyi sonuçlarla karşılaşırsın inşallah canım
evet kış ayları iyi olur ama polislik mülakatlarım olucak nisan ayında galiba polis olmak istiyorum o zmna hem iyileşmiş olmak hem de ameliyat izimin geçmesini istiyorum çnkü bu sorun yaratabilir ve fiziki mülakatta tam olarak iyileşemezsem sorun yaşayabilirimbunun stresi de var ustumde su an ama sunu biliyorum ki 1-1.5 aya kesin olurum
Meme altı kesisinde izler daha geç iyileşiyor diye biliyorum..En az bir sene geçmesi gerek bence,o da tam olarak silikleşmiyor..İzi en iyi saklayan yer meme ucu ama o kesi içinde uygun bir aday olman gerek.Meme ucu kahverengi kısmının yeterli büyüklükte ve renkte olması gerek
Bıkmadan usanmadan yazıların hepsine cevap veriyosunuz gerçekten tebrik ederim sizi çok teşşekkür ederim cevapların için umarım memnun olurm bende sizin gibi şu ameliyat süreci ne kadar heycanlı bi süreçmiş=)
yeterli büyüklükte mi hiçbir fikrim yokama sut bezlerine zarar verebiliyormuş.. bunun içinde olmaz heralde bu yöntem.
yapacak bişi yokben de giderken üzerine kapatıcı felan sürerim gözükmesin diye o kdr da bakmazlar inş
Bıkmadan usanmadan yazıların hepsine cevap veriyosunuz gerçekten tebrik ederim sizi çok teşşekkür ederim cevapların için umarım memnun olurm bende sizin gibi şu ameliyat süreci ne kadar heycanlı bi süreçmiş=)
25 yorumun olduğu zaman albümleri görebilirsinArzum77 estetik amelyatin sanirim cok basarili olmus snn adina gercekten cok sevindim. Estetikle fazla ilgili biri olarak ve meme buyutme ameliyati dusundugum icin sanada danismak istedim:) ben fotolarini goremiorum ve uyeligim yeni ozel msjda atamiorum. Ama arkadas listende olmadan goremiycegim icin dilersen sana face ve instagram baglantilarimi veriyim kim oldugumu gor emin ol belki o zaman eklersin beni:) cvplarsan sevinirim.
İyiyim canım,çok şükür..Sen nasılsınmerhaba arzum nasılsın fotolardan gördüğüme göre maşallahın var her zamanki gibi canım ya benim 3 ay geçti ameliyatın üstünden ama bir hissizlik durumu var dokununca öle uyuşuk hissediyorum izlerimde düzenli olarak her gün kremle masaj yapmama ramen kıpkırmızıbu durum ne kadar sürer ya da geçer mi acaba
Fotoğraflarımı neden görmek istiyorsunuz? Ameliyat olacakmısınız? Forumdaki cevaplarınıza baktım,sürekli arkadaşlık teklifleri yorumlarınız var !!cnm beni eklemiyosun ama :s
cvp verdigin icin tesekkurler arzu zaten ekledigin zaman ozelden yazarim kim oldugumu ogrenirsin senindeicin rahat olur. Cunku bende olsam tanimadigim kimseyi istemem listemde. Bu arada dudak dolgunlastirma islemin harika otesi olmus inan bayildim gecmis olsun ve gule gule kullan:) bununlada ilgili bilgine basvurcam haberin olsun:)25 yorumun olduğu zaman albümleri görebilirsino zaman eklerim seni canım
cvp verdigin icin tesekkurler arzu zaten ekledigin zaman ozelden yazarim kim oldugumu ogrenirsin senindeicin rahat olur. Cunku bende olsam tanimadigim kimseyi istemem listemde. Bu arada dudak dolgunlastirma islemin harika otesi olmus inan bayildim gecmis olsun ve gule gule kullan:) bununlada ilgili bilgine basvurcam haberin olsun:)25 yorumun olduğu zaman albümleri görebilirsino zaman eklerim seni canım
meselaa beeen :)ilk 2 gün cok agrılıydı şimdi 12.günüm ve herseyi yapabiliyorum ben alıştım bile bunlaraa :) ama bir yakınımın 2 ay olmasına ragmen hala cocuklarını kucagına alamadığını biliyorum. Ben ise temizlikte yemekte bebek kucagıma almakta aklınaa ne gelirse hepsini yapıyorumhe ama agrım arada yine oluyor hele de akşamları ama yarım saat kadar sürüp geciyor.. Herkesin bünyesine göre iyileşme sürecide değişiyor. Çalışıyor olsaydım en fazla 5 gün sonra işe başlardım ben
evet aynen çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)
yaprakk sen nereye olmayı düşünüyorsun?
Fotoğraflarımı neden görmek istiyorsunuz? Ameliyat olacakmısınız? Forumdaki cevaplarınıza baktım,sürekli arkadaşlık teklifleri yorumlarınız var !!