Ameliyattan önce bende 75 B beden destekli sütyen kullanıyordum.400cc yuvarlak,kas zarı altı yöntemi tercih edildi.Doktorum yeterli meme dokun var,protezi hissetme durumu olmaz demişti.Getçektende protezi hiçbir şekilde hissetmiyorum.Eşimde hissetmiyor,zaten bu konuda en çıkta o endişeliydi.Protezi hissedersem kesinlikle dokunamam,korkarım,içim bir acayip olur diyordu.Şimdi o çok mutlu,iyikide yaptırmışız diyor :)) Yalnız zaman sonra,ödemler gidip gerçek hâli ortaya çıkınca sag gögüs üst lobumda hafif dalgalanma olmuştu.O kısımda yeterli meme dokum olmadıgı için protezin dalgalanmasını hissetmiştim yani.Bu yüzden bence yeterli meme dokusu olmayan kişilerde bu durum yaşanabilir.. Bu yüzdende yeterli meme dokusu olmayan kişilere kas altı yöntemi tercih ediliyor..Benim alt kısımda idi meme dokum,üstte azdıarzumcum ben hemşireyim bu ayın 26sında prof.dr akın yücele ameliyat olucam doktorumla konuştum çok pozitif bir insan ve bana güvrn verdi bana kas zarı üstü yöntele yapıcağını ve 310 cc olucağnı söyledi 22 yaşındayım bu arada kas zarı altı olması beni biraz endişelendiriyor ilerde evlennce eşimle problem yaşarmıyım acaba kas zarı üstü olduğu için dokunnca hissediliyomu bunu çok merak ediyorum sen bu yöntemle ameliyat olmuş biri olarak bu konudaki tecrübeni paylaşırmsn bide 310cc küçükmü olur acaba bn şuan destekli 75b takıyorum bide ikiside eşit büyüklükte olmaz diye çok korkuyorm ama en çom merak ettğm dokunnca belli oluyomu içinde protez olduğu bana dönersen çok sevinirm
meraba bende 18 yasındayım ve gercekten lise doneminden beri goguslerimden cok rahatsızım cunku 75 bedene bile doldurmuyo goguslerim aslında ameliyatlardan falan cokta korkan biri değilimdir ama ailem çok onaylayabilicek insanlar değil bu yuzdende onlara soylemeden yaptırmayı dusunuyorum yani yanımda kimse olmiycak cok mu zor olur sizce toparlanabilir miyim hiç bir doktorla gorusmeyede gitmedim suana kadar zaten burdan takip ediyorum surekli
çok teşekkür ederim yardımların için bide bişey sormak istyorum kas zarı üstü olduğu için ağrı daha azoluyo senn ağrıların çok oldumu benim işim çok tempolu bi iş işe 9 gün sonra dönmem mümkünmü sence?bu arada seninkiler çok güzel olmuş inşallah bende mutlu olurum ameliyat sonrası
acaba resimlerini görebilme şansım var mı?
Diğer yöntemlerle ameliyat olsaydım ağrı derecem ne olurdu bilemediğim için kıyaslama yapamam.Ama çokta kolay,ağrısız bir süreç yaşamadım..İlk bir hafta oldukça zordu.Hastanedeki ilk gecem zordu,yapılan ağrı kesicilerle durabiliyordum.Tek başına yatıp kalkmak ilk bir hafta imkansız gibi..Yürürken ellerim göğüslerimde yürüyordum.Baskı hissi,sanki düşecekmiş gibi hissi,dikişlerin verdiği rahatsızlık,kambur yürüme,ameliyatta verilen narkotik ilaçşarın etkileri,güçsüzlük,baş dönmesi,göz kararmaları.....
Ben şahsen 9. gün işe başlayamazdım..İLk hafta sonunda alışveriş merkezine gidip sporcu sütyeni almak istedim..Bir ara bir ter bastı beni,baş dönmesi,gözlerde kararma nedeni ile yere yığılacağım zannettim..Arkadaşım yardım ettide bir yere oturup hemen evime gittim..
Am herkesin düreci aynı olmuyor tabi,sen daha kolayda atlatabilirsin zorda olabilir.Kas altı yöntemi ile ilk bir hafta sonra gezmeye çıkanlar var..Kas üstü yöntemi le ameliyat olupta 2.haftasında bile ağrıdan duramayan kişilerde var..Yani başkasının süreci ile kendini kıyaslaman yanlış olur..Yaşamadan bilemezsin maalesefki
İnşallah çok rahat geçer ameliyatın ve sonrası..Çok çok mutlu olman dileği ile
meselaa beeen :)ilk 2 gün cok agrılıydı şimdi 12.günüm ve herseyi yapabiliyorum ben alıştım bile bunlaraa :) ama bir yakınımın 2 ay olmasına ragmen hala cocuklarını kucagına alamadığını biliyorum. Ben ise temizlikte yemekte bebek kucagıma almakta aklınaa ne gelirse hepsini yapıyorumhe ama agrım arada yine oluyor hele de akşamları ama yarım saat kadar sürüp geciyor.. Herkesin bünyesine göre iyileşme sürecide değişiyor. Çalışıyor olsaydım en fazla 5 gün sonra işe başlardım ben
Sen zaten ayrısın
Kendi kendine nazar vereceksin bak söyliyim...Sonra bize suçu atmaİnsan birazda naz falan eder yahu Yinede dikkat et canım,iyiyim diye zorlama kendini..
kendi kendme bi ayetelkürsi okurum şimdi bişey olmaz :) siz okadar güzel bakıp yorumluyorsunuz ki nazar degse bile aklıma hiç gelmez isimlerinizaslında bazen yapmya çalışıyorum eşim işten gelince ama 5 dk , tutmuyor fazlası haklısın ne olur ne olmaz yinede tedbir almaya calışıyorum ama kanım kaynıyor duramıyorumki rahat
canım harika olmuşlar yaa çok yakıştırdım vücut ölçülerin mükemmel.. şunu söyliyeyim ben ne kdr zayıf olsam da benm vücudumun belli bir kemik yapısı var ve öle çıtı pıtı değilim ama bnm u an ki gögüslerim snn ameliyat öncesi halinden çok daha küçük.. sen ne kadara yaptırmıstın? birde doktorun kimdiTabiki,ekledim sizi..Fotoğraflarıma bakabilirsiniz
meselaa beeen :)ilk 2 gün cok agrılıydı şimdi 12.günüm ve herseyi yapabiliyorum ben alıştım bile bunlaraa :) ama bir yakınımın 2 ay olmasına ragmen hala cocuklarını kucagına alamadığını biliyorum. Ben ise temizlikte yemekte bebek kucagıma almakta aklınaa ne gelirse hepsini yapıyorumhe ama agrım arada yine oluyor hele de akşamları ama yarım saat kadar sürüp geciyor.. Herkesin bünyesine göre iyileşme sürecide değişiyor. Çalışıyor olsaydım en fazla 5 gün sonra işe başlardım ben
merhaba siz hangi doktora oldunuz acaba birde fiyatı ne kdr dı ve sizinki de mi meme ucundan oldu arzum77 nin meme ucunda iz hiç belli bile değildi ya süper.. meme altından iz çok belli oluyor geçmesi de uzun suruyor galiba ama her doktor meme altından yapıyor hemen hemen.. sizin doktorunuz kimdi acaba? birderesminiz varsa sizinkinin de görebilme sansım var mı?
canım harika olmuşlar yaa çok yakıştırdım vücut ölçülerin mükemmel.. şunu söyliyeyim ben ne kdr zayıf olsam da benm vücudumun belli bir kemik yapısı var ve öle çıtı pıtı değilim ama bnm u an ki gögüslerim snn ameliyat öncesi halinden çok daha küçük.. sen ne kadara yaptırmıstın? birde doktorun kimdidemin okudum da su an gördüklerimden aklımda kalmadı vala harikalar.. güle güle kullan darısı da benim başıma bende olmak istiyorum para biriktiriyorum su an 2 binim var acaba senin doktorun ne kdra yapıyordu bir bilsem belki beklerim biraz daha biriktirir senin doktoruna yaparım o kdr agrı cekmişken tutup da bana 200 cc koymalarını istemem doğrusu çnkü vucuduma da gitmezler kesinlikle..
Öncelikle güzel yorumların için çok teşekkür ederimBen iki sene önce ameliyat oldum 5000 tl ödemiştim.Şu anki güncel fiyatı bilmiyorum ama 6000-7000 civarı olmuştur sanırım :44: Doktorum Hasan Fındık canım.Özelde görev yaptığı için fiyatlar bu şekilde.Ama bundan daha yüksek fiyatta olanlarda var tabi..
Sen devlet hastanelerini araştırıyorsun sanırım..Para biriktirmek zor tabi,maddi imlanlar el verdiğince kendimize göre bir yer seçmemiz gerekiyor.Ben şartları zorladım,kredi çekip bir anda ameliyat oldum.Eşim bir anda araba almıştı ve ben madem arabaya o kadar para verebiliyorsun banada vereceksin demiştim..Kredi borcu ödendi,harika bir sonuçta yanıma kaldı bu sayede
Eğer Istanbulda ameliyat olmayı düşünürsen sana bir merkezi önerebilirim.Boğaziçi Tıp Merkezi bu ameliyatları yapıyor ve ameliyat olan hastalar oldukça memnun..Sanırım 3500 tl civarı bir ücreti var.Hem özel bir merkezBir araştır,netten sitesine bak,ara konuş istersen..Aklında olsun yinede.Ama ben para biriktiririm,6000-7000 tl ödeyebilirim dersen Hasan beylede görüşmeni tavsiye ederim tabi
200cc çok az güzelim yaa...Biz meme büyütme ameliyatı oluyoruz sonuçta.Fark edilmeyecek bir büyüklük için o kadar ağrıyı,sıkıntıyı çekmeye değmez hani.. Sizin durumunuza göre cc belirlenir ama 350cc den aşşagısı olduğu zaman pek yüz güldürücü sonuçlar olmuyor sanki
özelden anlatıyorum :)
evet teşekkürler :) boğaziçini duydum bende :) ben beklemek istemiyorum aslında biran önce olmak istiyorumaslında benim küçükken biriktirdiğim dolar param var.. onunla 4 bine yakın oluyor ama param babamda istedim o da bana aralık gibi vereceğini öyledi bende biran önce olmak istiyorum işte babama da bahsedemiyorum malesef böle bir durumdan o yuzden canım sıkkın yarın cukurovaya gidicem ordaki doktorlarla bir görüşcem olmadı 1 ay daha bekler boğaziçine olurum yani elden bişi gelmez evet aynen devlette de hacettepeyi düşünmüştüm doktorlar 200 , 225 felan yapıyorlar ne anladım o işten büyüme olmaz ki o zmn regl dönemindeki kadar büyürler o kdr ona da paramı vermek istemem ztn normalde çok tutumluyumdur bu konuda bile param gidecek diye gözümde kalıyor keşke iş bulabilsem de çalışmaya başlasam harıl harıl iş arıyorum