arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba Arzum nasılsın? Beni soracak olursan moralim biraz bozuk...Hatırlarsan 6 Temmuzda kas altı 325cc meme başı kesisisinden ameliyat oldum. Ameliyatın üzerinden neredeyse 2 ay geçti hareketlerim çok rahatladı mesela çok rahat kulaç atıyorum ve koşuyorum. Bugün doktoruma kontrole gittim. Sol göğsüm çok iyi durumda olmasına rağmen sağ göğsüm sola göre sert ve memebaşı kesisinin bulunduğu yerde çökme oldu ve meme başı aşağı bakmaya başladı (daha önce kızarıklık olduğundan bahsetmiştim) Bugün öğrendim ki enfeksiyonmuş ama iyileşmiş zaten o kızarıklık kalmadı ama çöküklük var. Doktor 6 ay geçsin oraya lokal anestezi uygulayarak revizyon yaparız dedi offf nasıl moralim bozuk anlatamam...Düzelir mi düzelmez mi bilemiyorum. Sertlik durumuna gelince yine sağ mememde orta dereceli kapsül kontraktürü oluşmuş....doktor bana "sıfır bedensin, hiç yağ yok ve meme dokun yok senin gibi vücut tipine sahip kadınlarda kapsül kontraktürü daha fazla görülür ama masaja devam et yumuşayacaktır bunun için herhangi bir müdahaleye gerek yok" dedi. Sağ memem sola göre yukarıda duruyor ne zaman aynı seviyeye gelecekler? Umarım hem meme başımdaki çöküklük düzelir hem de sertlik yok olur bakalım ileride ne olacak göreceğiz masaj yapmaktan bıktım artık....

Komplikasyon yaşamana üzüldüm canım..Evet,gögüs ucundaki komplikasyonu yaşadığını hatırlıyorum.O zamanda sana mutlaka doktoruna git kontrol ol demiştim.O Aman enfeksiyon olduğunu söylememişti doktorun,şimdi niye söylüyor anlamış değilim! Ameliyat sonrası yaşanabilecek en tehlikeli komplikasyon enfeksiyondur ve bu komplikasyon kapsül komplikasyonunu beraberinde getirir..Gögsündeki çöküklük,bir göğsünün aşağıda bir göğsünün yukarıda olması durumunda %90 kapsül sorunundan kaynaklanıyor..Kapsülde dediğim gibi ameliyattan sonra ortaya çıkan enfeksiyon nedeni ile oluyor..Lokal anestezi ile doktorun ne yapacak,bunu söyledimi?? Kapsülün masajla düzelme ihtimali düşüktür?Neden kapsülü temizlemiyor? Hiç meme dokun olmasada kas altı yöntemi ile ameliyat olmam zaten en iyisi.Bu yöntemde kapsül riski çok düşüktür..Enfeksiyon nedeni ile oluşan bir kapsül bence! Operasyonu olmadan öncr doktorundan ne müdahale yapacagını öğren,başka birkaç doktora muayene ol fikir al,bilinçli ol..Haklarını bil öyle müdahaleye izin ver derim... Tekrardan geçmiş olsun,üzüldüm ...Bu ameliyat birçok komplikasyonu olan bir ameliyattır sonuçta..Yaşadığınız komplikasyonlarla hayata küsmeyin,bilinçli olup gerekeni yaptırın..

Doğru söylüyorsun kızarıklık olduğunda doktora göstermiştim hatta enfeksiyon mu oldu demiştim bana hayır tahriş olmuştur düzelir dedi kızarıklık geçti ama dikiş yerinde çökme oldu bugün de bana enfeksiyon geçmiş ama çöküklük kalmış 6. Ayını doldur lokal anestezi ile yukarı kaldırırız dedi off çok canım sıkkın neden böyle şeyler beni bulur en çok istediğim şeylerden biriydi neden hevesim kursağımda kalıyor? Galiba başka doktora da görüneceğim belki Hasan Fındık'a giderim sanırım Suadiyedeydi Selçuk Beye yakın sayılır bana fikir versin ne yapılması gerekiyorsa yapılsın.

Sürekli yazıyoruz,bu ameliyat birçok komplikasyonları olan bir ameliyat..herkesin süreci aynı güzellikte gitmiyor işte.Bende bazı durumlar yaşadım ameliyattan sonra ama hiçbir zaman omuzlarımı düşürüpte umutsuzluğa düşmedim..hep öaresi ne olur,ne yapılabilir diye araştırdım durdum.Doktorlar bazı ufak tefek komplikasyonları artık normal görüyor.Hasta bu şekilde yaşamaya alışsın,olabilecek durumlar bunlar der gibi hastayı bazı şeylere alıştırmaya çalışıyorlar.Onlar için ufak,basit bir müdahale bile aslında hasta için belirli bir zaman yaşantısını etkileyecek bir sıkıntı oluyor aslında..Ama doktor sadece işini yapıp hastayı evine gönderiyor,o kadar..Hasta ağrılarla,üzüntülerle başbaşa kalıyor Sen pes etmeyeceksin bu durumlarda..Yapacagın tek şey var dediğim gibi birka. doktor ile görüşüp bilgi almak ve bu sorunu ister kendi doktoruna ister başka bir doktora ameliyat olup seni mutsuz eden sorundan kurtulmak .. Hadii,dik dur bakalım..Herşey çok güzel olacak canım benim Allah beterinden saklasın..

Slm Arzum sen de olmasan moralimi kim düzeltecek? Hissettiklerimizi ne güzel anlatmışsın... tam da yaşadığım duygular...Yüzünü hiç görmesem de seni hiç tanımasam da insana güven veriyorsun tıpkı kanatsız melek gibi.... Umarım birgün tanışırız iyilik meleği...desteğin için çok sağol evet güçlü olucam ve bu durumdan da kurtulacağım yarın 15.30'da Hasan Fındık'tan randevu aldım bakalım ne diyecek? Seni de haberdar ederim şimdilik hoşçakal kendine iyi bak.

Sen nasıl harika birisin yaaa!! Hasan Beyin yanına gelir gelmez asistanı Gül Hanım senin aradığından bahsetti sana nasıl teşekkür etsem azdır! Hiçbir mecburiyetin yokken ilgilendin tanımasam da canım arkadaşım oldun. Bu arada Hasan Bey masaj yaptı bayaa canım acıdı düzelsin umrumda değil sağolsun çok ilgilendi benimle dikiş kapsüle yapışmış çok ilginç değil mi? Kapsülle çökmenin bir ilgisi yokmuş Ameliyat hatası resmen ama ben doktorun ismini vermedim kötülemedim ne olursa olsun mesleğe saygım var zor meslek ne de olsa... İleriye bakacağım artık. Hasan Bey bana dermatop isimli bir krem verdi ve hergün 15-20dk çok sert masaj yap dedi 10-15 gün sonra o çöküklük yok olabilirmiş Eylül ayı sonunda kendisine tekrar gideceğim belki ufak bir revizyon olacak moralim yerine geldi çok çok sağol...

Rica ederim canım,görüşmeden memnun ayrılmana sevindim Bende uzun zamandır kontrole gitmiyordum,senin gideceğini okuyunca randevu alıp gitmeye karar verdim.Fakat Gül hanım bugün için randevu veremem yarın gelin diyince bir arkadaşım gelecek saat 15:30 da diyince peki o zaman,araya sıkıştıralım sizi dedi ama yetişemedim ben Saat 16:15 civarı oradaydım.. Keşke karşılaşabilseydik,olsun ...
Hasan bey zaten bir sorunla giden hastanın kendisini ameliyat eden doktorun kim olduğunu önemsemez..İsim vermemen de iyi olmuş,boşver.. Sonuçta ne sana nede doktora birşey kazandırmaz bu.. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapar ve hastayı bilgilendirir o kadar..Lütfen sert masajlarını yap ihmal etme..Her ne kadar zor ve acı veren bir durum olsada yap lütfen.Umarım düzelir ve ufak bir müdahaleyede gerek kalmaz.Gerekirsede üzülme korkma.Önemli olan durumunun düzelmesi ve kafaya takacak bir sorunun olmaması istediğin zaman bana yazabilirsin,sürecinden benide bilgilendirir lütfen arkadaşım Çok çok öpüyorum seni,görüşmek dileği ile

Tüh! karşılaşamadık çok üzüldüm aslında oradan çıkarken saat 16.30'a geliyordu belki de birbirimizi gördük üzerimde gri bir t-shirt ve yırtık kot vardı saçlarım kısa ve sarı....neyse başka zamana artık Hasan Beye yine gelicem haberleşiriz randevu zamanı. Hasan Bey dediğin kadar varmış çok ilgilendi egzersizler verdi yazdığı kremi de aldım bu akşamdan itibaren masaja başlayacağım kendine iyi bak arkadaşım herşey için tekrar teşekkürler...

Buğün forumdan Hasan beye ameliyat olan bir arkadaş daha oradaymış.O da saat 4 gibi oradaymış,onunlada katşılaşamadım Gül hanım beni görünce senin için arkadaşınız az önce gitti dedi zaten.Yani muayenehanede aynı zamanda değildik tatlım.Nasip kısmet değilmiş,belkî başka sefere canım Hem seninle karşılaşmadığına üzüldüm hemde diğer arkadaşla..İki meme sonucunu canlı canlı görürdün hem.. O arkadaşımızda daha yeni burun ameliyatı oldu Hasan beye.Burnunu merak ediyordum doğrusu Planlı olmayınca böyle oldu tabi..
Hadi bakalım,bu akşam Besmele çekerek kreme ve masajlara başla.Allahın izni ile iyi gelecek :13: Arkadaşlık teklifi gönderdim sanada,kabul edersen 25 yorumunda tamamlarsan albümlerdeki fotoğraflarımı görebilirsin bilgin olsun

Napalım başka zamana kaldı bilsem geleceğini beklerdim ama mutlaka tanışmak isterim ayarlarız ileride sonuçları canlı görmek iyi olurdu 25 mesajı doldurayım en azından albümden görürüm sonucu arkadaşlık isteği için çok sağol :) gelişmeleri yazacağım inşallah bunu da atlatacağım görüşürüz arkadaşım şimdilik hoşçakal....

Ben yaptirdim gecen cuma gunu cok agrim var agrilar yuzunden pisman oldum gerci benim bunyemde cok zayif elden ayriyim zaten goruntu guzel ama :)

Ben yaptirdim gecen cuma gunu cok agrim var agrilar yuzunden pisman oldum gerci benim bunyemde cok zayif elden ayriyim zaten goruntu guzel ama :)

Ağrılar olacak tabi,ağrısız bir sonuç olsa değerini nasıl bileceksin Şimdi daha bir özenle,dikkatle korursun bakarsın onlara Görüntü güzelse gerisi boş tatlım,Mutlu edici bir sonuç olsunda ağrılar gelip geçer sonuçta.Kalıcı olan görüntü olacak :13:

Merhaba canım ameliyat öncesi gögüs dokun ne kadar vardı senin ameliyat öncesi fotoğrafın varmı.benim gögüslerim 300 lerle cok büyük olmasın sonra:26:

arkadaş olarak ekleyebilirmisin canım beni fotoğraflarını görebilirmiyim varsa.
Ekledim seni canım,öncesi fotoğrafım var tabi bakabilirsin..Bana kas zarı altı 400 cc yuvarlak protez takıldı.400 cc ancak toparlayıp dik ve diri görünüme kavuşturdu.. Bence dikleştirme toparlama yapılacaksa 300 cc yeterli olabilir ama fazla deri alınmazsa 300cc yeterli gelmeyebilir sanki..

öncelikle arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim söylediğin gibi 300 cc banada dikleşmesi için yetersiz geliyor
ameliyat öncesinde kesin kararı vereck doktorum ama toparlama olmalı zaten isteğim büyüklük geğil daha diri ve dik olması

canım hight profille normal silikonun taban genişligindemi farklılık var sadece yoksa yüksekliği ve hacmindede büyüme oluyor mu?

Arzum özelden de sordum ama burdan da sorayım belki merak edenlere yardımcı olurum.

Damla model silikonu kas altı ve koltukaltından yapabiliyorlar mı? Ben damla modeli çok doğal buluyorum ama tercihim koltukaltı ve kas altı olucak. Bir fikrin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…