Hoşgeldin canım
Hissetmiyorum derken nasıl bir hissetmeme bu? Bir test yapmanı öneririm.Bunun için bir arkadaşından yardım al.Sen gözlerini kapatacaksın ve arkadaşın iğne ile göğsünün bazı yerlerine hafif dokunacak,sende gözlerini açmadan igenyi hafif batırdığı yerleri parmağınla göstereceksin..Eğer testi başarı ile tamamlarsan hiçbir sorun yok demektir
İğneyi batırdığı halde tepki vermezsen bazı sinirlere ameliyatta zarar verilmiş olabilir.Vücut bazen zarar verilen sinir damarlarını yeniler ama bazende yenilemiyebiliyor
Testi yapıp sonucu paylaş bakalım
Meme ucu asimetrisine gelince...Bu zor bir ameliyat değil ama her doktor bunu yapmak istemiyor.Genelde zaman sonra göğüsler dikleştirme ameliyatı istiyor ve bu ameliyatta meme ucu zaten olması gereken yere taşınıyor.İşte o zaman düzeltme yapma taraftarı oluyorlar..Hasta buna alışsın,ne var bunda mantığı ile yaklaşabiliyorlar yani..Benim gibi sıkıntı edip mutsuz olursan hiç bekleme ameliyat ol derim..Ben çok kafaya takıyordum ve inan göğüslerimin güzelliğinin tadını bile çıkaramıyordum..Yine süteynlere saklanmış göğüsler vardı..Bunu kabul edemedim ve doktorumu ikna edip ameliyatımı oldum,çokta mutluyum iyikide olmuşum
Özellikle yana yattığında meme ucunun iyice dışarıya doğru kayma durumu meme ucu asimetrisinden dolayı canım..Bu asimetri düzelince bu sorunda ortadan kalkıyor emin ol
Erkekler pek önemsemiyor inan bana.Bunu önemseyen,dikkat eden,kafaya takan biziz.Ama önemli olanda onların rahatsız olması değil zaten,bizim bazı şeylerden rahatsız olmamız ve bu sorunu ortadan kaldırıp mutlu olmamız zaten..Öyle değilmi?
Bu ameliyatı bir araştır derim.. İçin rahat etsin,seni çok iyi anlayabiliyorum..İnan bunu yaşayan sadece biz değiliz,birçok bayan var..