arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canim uzun zamandir Foruma katilamiyorum okudugum gördügüm kadariyla iyisin cok sükür... Benim sana özelden yazma imkanim varmi canim E-Mail filan buradan 50 mesaj dolmadan olmuyor denedim... sen bana özelden lütfen sana ulasabilecegim bi email adresi yazarsan cok sevinirim... simdiden cok sagol canim öpüyorum... bilgine emegine saglik okadar yardimseversinki gercekten Allah razi olsun senden canim...

İyiyim canım,çok şükür :KK54: Hoş geldin :KK34: Özelden mail adresimi yazıyorum sana,bilgin olsun..Allah hepimizden razı olsun inşallah :KK19:

Bu ameliyatı olduktan sonra,bir sene içerisinde denize girilmesinde bir sakınca yok.Ancak ameliyat izleri üzerinde olumsuz etkisi olabilir.Solaryum veya güneş ışınları ameliyat izlerini kalıcı olarak koyulaştıracağı için, bir yıl süreyle güneşten ve solaryumdan kaçınılmalıdır. Kaçınılamadığı durumlarda yüksek faktörlü güneş koruyucu kremlerle yaralar korunmalıdır. :KK34:

Canım teşekkürler cevabın için.Peki mayonun altında kalsa dikişler yine sıkıntı olur mu ki?Sonuçta mayonun altı beyaz kalmıyor mu güneşlendiğimizde?

Canım teşekkürler cevabın için.Peki mayonun altında kalsa dikişler yine sıkıntı olur mu ki?Sonuçta mayonun altı beyaz kalmıyor mu güneşlendiğimizde?
Zaten kesinlikle mayonun altında kalmalı dikiş yerlerin.Mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalısın ve bunu sık sık tekrarlamalısın.Mayonun altında kalsa bile güneş ışığı sızıyor canım...Şezlong altında güneşlenmeye dikkat et,kulaç atıp yüzmektende sakın :KK66:

Günaydın Hatunlar,

İzmirde dikleştirme yaptıran var mı acaba ? ben 2-3 dr la görştüm ancak Fahri molaya yaptıracağım galiba ancak öncesinde kg vermeliyim Ekim-Kasım gibi düşünüyorum. şuan dukan diyeti yapıyorum o zaman kadar vermiş olurum zaten. önerisi olan var mı acaba? ben 85 c yim.

Zaten kesinlikle mayonun altında kalmalı dikiş yerlerin.Mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalısın ve bunu sık sık tekrarlamalısın.Mayonun altında kalsa bile güneş ışığı sızıyor canım...Şezlong altında güneşlenmeye dikkat et,kulaç atıp yüzmektende sakın :KK66:

Merhaba Arzum77 ben neden niye seni arkadas olarak ekliyemiyorum??

Kızlar ameliyat olalı 1 ay oldu çok şükür.Herşey yolunda gibi.Tabii hala oldukça sertler.Doktorum masaj yaparken protezleri hisset mutlaka dedi.iyi güzel de biz bu protezleri hep böyle hissedecek miyiz?

Kızlar ameliyat olalı 1 ay oldu çok şükür.Herşey yolunda gibi.Tabii hala oldukça sertler.Doktorum masaj yaparken protezleri hisset mutlaka dedi.iyi güzel de biz bu protezleri hep böyle hissedecek miyiz?

Canımm.... Yeni fotoğraflarına baktım,muhteşem değişip güzelleşmişler vallahi :nazar::nazar: Bence herşey inanılmaz yolunda :KK34: Doktorun protezini hissedecek şekilde masaj yap derken sert masajlar yapmanı istediği için böyle söylemiştir bence.Kimi masaj yapıyorum diyor ama yaptığı okşamak tarzında hareketler oluyor.Bununda hiçbir faydası olmuyor tabi.. Yapılan iyi bir masaj göğüslerin daha hızlı bir şekilde yumuşayıp daha doğal bir görüntü vermesine yardımcı olacaktır :KK34: Ayrıca zararlı kapsül oluşmasınıda engelleyecektir...

Canımm.... Yeni fotoğraflarına baktım,muhteşem değişip güzelleşmişler vallahi :nazar::nazar: Bence herşey inanılmaz yolunda :KK34: Doktorun protezini hissedecek şekilde masaj yap derken sert masajlar yapmanı istediği için böyle söylemiştir bence.Kimi masaj yapıyorum diyor ama yaptığı okşamak tarzında hareketler oluyor.Bununda hiçbir faydası olmuyor tabi.. Yapılan iyi bir masaj göğüslerin daha hızlı bir şekilde yumuşayıp daha doğal bir görüntü vermesine yardımcı olacaktır :KK34: Ayrıca zararlı kapsül oluşmasınıda engelleyecektir...

Canım benim asıl merak ettiğim sen şimdi dokunduğunda benim şu an hissettiğim gibi hala aynı şekilde mi hissediyorsun protezleri?

Canım benim asıl merak ettiğim sen şimdi dokunduğunda benim şu an hissettiğim gibi hala aynı şekilde mi hissediyorsun protezleri?

Canım sen nasıl hissediyorsun protezlerini?? Yani ben protezlerimi hiçbir zaman hissetmedim..Ama zamanla protezin etrafında zararlı olmayan bir kapsül tabakası oluşuyormuş.İşte o zararlı olmayan kapsül protezin üzerini örtüyor ve deri üzerinden dalgalanmaları ve elle protezi hissetmeleri önlüyormuş :KK34: Benim meme üst lobumda,sağ göğsümün üst bölgesinin bir yerinde protezin dalgalanmasını hissetmiştim sadece.O da o bölgemde yeterli doku olmadığından dolayı idi.O bölgeyede yağ enjekte ettirip doldurtmuştum ve sorun ortadan kalkmıştı..Senin daha protezler tam olarak oturmadı tabi.Bu yüzden protezi hissetme durumu olabilir ama zamanla bu durumun geçeceğine eminim ben :KK34:

merhaba kızlar uzun zamandır pskololojim inanılmaz derecede bozuktu gremedim. dişlerim kötü oldu ve dişlerime nasıl kıydığımı düşündükçe kusmaya başladım. bu da kilo kaybına ve halsizliğe sebep oldu. meme konusunda çok şanslıydım. doktorum iyiydi. oldukça güzel görünüyo şu anda çok memnunum. düğüne kaldı bikaç gün bi toparlansam evlenicem ama halim yok:KK43:

merhaba kızlar uzun zamandır pskololojim inanılmaz derecede bozuktu gremedim. dişlerim kötü oldu ve dişlerime nasıl kıydığımı düşündükçe kusmaya başladım. bu da kilo kaybına ve halsizliğe sebep oldu. meme konusunda çok şanslıydım. doktorum iyiydi. oldukça güzel görünüyo şu anda çok memnunum. düğüne kaldı bikaç gün bi toparlansam evlenicem ama halim yok:KK43:
Gerçektenmi canım :KK43:( Çok üzüldüm şimdi.. Nasıl kötü oldular yani,ne kadar kötü?? Diş doktoru sonuçta,nasıl kötü bir sonuç yapabilirki..Düzeltilebilir belki,ne diyor doktorun bu konuda peki? Çok üzüldüm inan,diş bu sonuçta önemli tabi ..İnşallah düzelir canım,ne diyeceğimi bilemedim şimdi :KK43:

arkadaşlar merhaba ;

bende haftaya boğaziçi tıp merkezinde bir arkadaşımla meme büyütme operasyonu geçireceğiz.
fakat şekli ve silikonun çeşidine bir türlü karar vermedik:KK43:
montor mu nagor mu kullansam bilemedim
ayrıca bunun bi de kas üstü falan diye ameliyat yerleri varmış :/ anlayacağınız kafam çok karışıkk tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:

Gerçektenmi canım :KK43:( Çok üzüldüm şimdi.. Nasıl kötü oldular yani,ne kadar kötü?? Diş doktoru sonuçta,nasıl kötü bir sonuç yapabilirki..Düzeltilebilir belki,ne diyor doktorun bu konuda peki? Çok üzüldüm inan,diş bu sonuçta önemli tabi ..İnşallah düzelir canım,ne diyeceğimi bilemedim şimdi :KK43:

canım hani dişin kötü olması değil de benim kendime yaptığım şey psikolojimi bozdu. diğer dişlerle uyumlu fotoğraflarda her zaman olmasa da çoğunukla iyi poz yakalıyorum. gel gör ki ağzımda yabancı maddeler var.benden olmayan benim olmayan sabahları midemi bulandıran bir tat bırakan....estetk çılgınığımın son raddesiydi bu artk. belki bir yerde dur demek lazımdı ve dur demenin yolu da buydu. belki de bu sayede artık kendimle ilgili hiç bir değişiklik yapmayacağım . sanırım bir psikoloğa gitmem gerekiyor diş konusunda kendim üstesinden gelemiyorum:KK43: senin için bir fotoğraf eklicem. senin de fikrini almak istiyorum.

arkadaşlar merhaba ;

bende haftaya boğaziçi tıp merkezinde bir arkadaşımla meme büyütme operasyonu geçireceğiz.
fakat şekli ve silikonun çeşidine bir türlü karar vermedik:KK43:
montor mu nagor mu kullansam bilemedim
ayrıca bunun bi de kas üstü falan diye ameliyat yerleri varmış :/ anlayacağınız kafam çok karışıkk tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:

Merhaba..
Umarım çok mutlu olacağınız bir sonuca ulaşırsınız..Siz ve arkadaşınız :KK34:
Forumda her iki protez markasından kullanılan ve sonuçtan memnun kalan birçok arkadaşımız var.Bende Mentor marka protez var,ameliyat olalı iki buçuk sene oluyor :nazar: Allahıma şükür hiçbir sorun yaşamadım.Kıvamından,duruşundan,görüntüsünden herşeyindende memnun kaldım çok şükür.Önemli olan aslında doktorunuzun hangi marka protezi kullandığı ve size tavsiye edeceğidir.Her iki markada güvenilir FDA onaylı iyi birer marka sonuçta,içiniz rahat olsun..Yöntem olarakta kas altı,kas üstü,kas zarı altı,dual plan...bu yöntemlerin hangisi size uygunsa doktorunuz hangi yöntemi size uygun görüyorsa tabiki onu yercih edecektir.Sizin ben bu yöntemi istiyorum demeniz doğru olmaz zaten.Kıssacası doktorunuza güvendiyseniz,ameliyat olmaya karar verdiyseniz kendinizi doktorunuzun uzman ellerine güvenle bırakın :KK34: Sadece istediğiniz boyutu,gögüslerinizin ne kadar büyümesini istediğinizi doktorunuza çok iyi ifade edinki bu konuda ameliyattan sonra bir üzüntü yaşamayın..Hadi,korkacak bir şey yok,Allah yardımcınız olsun :13:

canım hani dişin kötü olması değil de benim kendime yaptığım şey psikolojimi bozdu. diğer dişlerle uyumlu fotoğraflarda her zaman olmasa da çoğunukla iyi poz yakalıyorum. gel gör ki ağzımda yabancı maddeler var.benden olmayan benim olmayan sabahları midemi bulandıran bir tat bırakan....estetk çılgınığımın son raddesiydi bu artk. belki bir yerde dur demek lazımdı ve dur demenin yolu da buydu. belki de bu sayede artık kendimle ilgili hiç bir değişiklik yapmayacağım . sanırım bir psikoloğa gitmem gerekiyor diş konusunda kendim üstesinden gelemiyorum:KK43: senin için bir fotoğraf eklicem. senin de fikrini almak istiyorum.

Fotoğraflarına baktım ve yorumumuda yaptım canım..Ağzında yabancı madde hissetmen,garip bir tat gelmesi durumları gayet normal durumlar canım.Zamanla bu durumlardan kurtulacaksın ve yeni dişlerine alışacaksın eminmki,merak etme :KK34: Bence kendine yaptığın değişiklikler artık yeter,burnunda harika görünüyor bu arada :KK34::nazar:

Fotoğraflarına baktım ve yorumumuda yaptım canım..Ağzında yabancı madde hissetmen,garip bir tat gelmesi durumları gayet normal durumlar canım.Zamanla bu durumlardan kurtulacaksın ve yeni dişlerine alışacaksın eminmki,merak etme :KK34: Bence kendine yaptığın değişiklikler artık yeter,burnunda harika görünüyor bu arada :KK34::nazar:

teşekkürler canım..pskolojim kaldırmayacak daha fazla değişikliği artık erör vermeye başladı. bu işe bulaşmasaydım şu anda konuştuğum konu memelerimin yumuşamaya başladığı izlerin silinmeye başladığı falan olacaktı ama inan onları banyodan banyoya liflerken görüyorum. kendi hallerine bıraktım gariplerimi:)

teşekkürler canım..pskolojim kaldırmayacak daha fazla değişikliği artık erör vermeye başladı. bu işe bulaşmasaydım şu anda konuştuğum konu memelerimin yumuşamaya başladığı izlerin silinmeye başladığı falan olacaktı ama inan onları banyodan banyoya liflerken görüyorum. kendi hallerine bıraktım gariplerimi:)

Dişler memenin önüne geçmiş desene :)) Zaten meme için diyebileceğimiz tek şey bekleyip sabırlı olman olacaktı,sende bunu yapıyorsun şu anda. Kendi haline bırakmak doğru olmuş fakat doktorun önereceği tavsiyelerede dikkat ederek tabi :KK34: Dişlerin içinde kendine biraz zaman vermen gerekir.En ufak bir dolgu,diş temzleme işleminde bile ağzımızın içinde garip şeyler fark ediyoruz.Sendekide ufak bir değişiklik değil sonuçta.Lütfen kendine zaman ver.Kötü olan bir şey yok bence sadece alışman gerek :KK19:

Bende gögüs ameliyatı oldum boğaziçi tıp merkezinde 3 hafta oldu ve gögüslerim cok sert ve hassas bu gecicek mi?

Tabiki geçecek :KK34: Hiçbirimizin göğüsleri yapay,sert ve hassas kalmadı o zamanki gibi.. Ne zaman geçecek dersen bu kişiden kişiye göre fark gösterir..Bundan sonraki süreç daha hızlı ilerleyecek endişe etme :KK19:

X