arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

sırt genişliğimiz yakınmış canım. bende 320 cc epeyce dolu dolu durdu. :)

Merhaba Arzum, öncelikle cevabın için teşekkür ederim tatildeydim hemen cvp yazamadım. Tatil dönüşü doktora kızarıklığı gösterdim önemli birşey olmadığını kızarıklığa tahrişin neden olduğunu söyledi. Kızarıklık hala geçmedi meme başı etrafında dikiş yerine yakın bir kızarıklık var ama akıntı ya da kanama yok neyseki....doktora sormadım ama batticon ve bepathen sürüyorum devamlı arada kaşıntı, batma ve sızlama duyuyorum ama heralde bu hissettiklerim iyileşmeye başladığının habercisi gibi... bakalım ne olacak? gelişmelerden seni haberdar ederim.... iyi ki varsın bıkmadan usanmadan her soruya cvp veriyorsun seni tanımasam da insana güven veriyorsun hep böyle kal... sevgilerle şimdilik hoşçakal..

sırt genişliğimiz yakınmış canım. bende 320 cc epeyce dolu dolu durdu. :)

bende 300 cc küçük olucakmış gibi düşünüyorum nedense...sizin ölçüleriniz nasıldı ? 320 cc yaptırmışsın peki şu anki ölçün nedir ? çok merak ediyorum sonrasında nasıl bir ölçüye sahip olunur kaç beden sütyene geçiş yapılır..açıkcası yaptırdıktan sonra kesinlikle destekli kullanmak istemiyorum bıktım artık yani :))

Kimi cilt daha hassastır veya ameliyatta biraz fazla tahriş olmuştur o yüzden bu tür sorunlar olabilir.Kullandıgın sütyenden dolayıda tahriş olmuş olabilir.Kremini sürdükten sonra meme ucuna temiz gazlı bir bez koyabilirsin.Hem dışarıdan tahrişi önler hemde daha hijenik kalır Kanama ve akıntı gibi bir şey yoksa endişe etme.İyileşme dönemlerinde bu tür sızlamalar,batmalar olması normal tabi. Güven verebiliyorsam,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana Kendine iyi bak,sevgiler

CC büyüklüğü her kişide farklı bir büyüklükle sonuçlanabilir.Bu yüzden buna fazla takılmayın derim ben Bazen 300cc altında taktıran arkadaşlarımızın göğüsleri bomba gibi olabiliyor,bunları gördük biz..Siz isterseniz doktorunuza ameliyattan sonra ulaşmasını istediğiniz sütyen cup ölçüsünü söyleyin,ona göre cc büyüklüğü belirlesin ..Örneğin bir beden büyümesinimi istersiniz göğüslerinizin,iki beden büyümesinimi istersiniz?? Bunu belirtin doktorunuza.Eğer siz kendinizi doğru ifade ederseniz,doktorunuzda sizi anlarsa ve hastanın isteklerini önemsiyorsa zaten elinden gelenin en iyisini yapacak,tercih edecektir Bu ameliyattan sonra destekli sütyen kullanmanın bir anlamı yok tabi.Diri,dolgun,alımlı,dikkat çekici,vücudunuza uygun göğüsler istediğinizi belirtin..

verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim fakat burada bazı arkadaşlardan duyduğum silikon sonrasında oluşan küçülmeler beni tedirgin etti.büyük ve doğal göğüsler hayalini kurduğum ve çok istediğim şeyler..aralık gibi ameliyat olmayı düşünüyorum sizlerin fikirlerine büyük önem veriyorum..elbette pişman olmak istemem..

Protez küçülmez,yani sıvı silikon değilse jel silikonsa küçülme yapmaz.Ameliyat sonrası her kişide farklı derecelerde ödemler,şişlikler oluşur.Zamanla bu ödemler gider ve sabit protezinizin büyüklüğü kalır.Birde eğer varsa sizin meme dokunuz tabi Ameliyat sonrası ilk başta ödemlerle olan görüntü kiminde göre ideal gelir,kiminde göre büyük gelir.Ameliyattan hemen sonra tam istediğim gibi olmuş yazan bir kişi zaman sonra keşke biraz daha büyük olsaymış demeye başlıyor.Gözü o büyüklüğe alışıyor ve ödemler gidince haliyle küçük gibi gelmeye başlıyor..Büyük oldu diye yakınanlarsa zamanla göğüs şekli yerine oturdukça,ödemlerde gidip doğallaştıkça göğüs boyutunu sevmeye,beğenmeye başlıyorlar..Şöyle yapabilirsiniz,300 gr pirinci bir buzdolabı poşetine koyup sütyeninizin içine koyabilirsiniz.(tabi sütyeninizin ince,desteksiz kumaş şeklinde olması gerekiyor)Yada üçgen bikini içine koyabilirsiniz.Bu yaklaşık olarak size bir fikir verecektir.Tabi bu görüntüden biraz daha küçük olacaktır,çünkü dokunuz,kas proteze baskı yapacak ve o görüntüden daha küçük görünmesini sağlayacaktır,bunu unutmayın..Hiçbir protez sütyen denemesinde durduğu gibi vücudun içine girdiği zaman aynı durmaz.. Şu an kaç cup göğüsleriniz bilmiyorum ama bir bedenmi iki bedenmi büyümesini istersiniz,bunu doktorunuza iyi bir şekilde anlatırsanız zaten o büyüklükte bir cc tercih edecektir.Pişman olmayacağınız sonuçlarla karşılaşmanız dileği ile

beni bilgilendirdiğiniz için tekrar sağolun..sizin verdiğiniz tavsiyeler benim için yaşamış biri olarak çok önemli..şu an göğüs altı 75 cm çevresi 80 cm boyum 1,72 kilom 61 doktorum kas zarı altı 300 cc idealdir dedi..tek endişem biraz daha büyük yaptırsaydım keşke demekten korkuyorum..320 cc çokmu farklı olur karar veremedim yarın başka bi doktordan randevu aldım aralık ayında ameliyat olmayı planlıyorum..inşallah sizin gibi istediğim boyuta karar vermiş ve ameliyatımı gerçekleştirmiş olurum :)

burayi boylemi emanet ettim niye kimse yok.:26:
ozledim kuzum
aceleden albumune baktim kelimeler yetersiz kaldi super otesi guzelsin.allah o guzel gulusunu eksik etmesin canim arkadasim

şu an gayet büyük diri..ödem de kalmadı hem yine de büyük . benim yoktu ya belki ondan büyük geliyor. çok büyük olmasını istemezdim hem daha çok canım acırdı. şu an 80 beden sütyen sımsıkı doldurmuş durumda göğüslerim.hiç destekli sütyene ihtiyacım yok.penyelerle gayet diri. yumuşayınca özel zamnlarda destekli kullanırım tabi o zaman daha da süper görünecek:)

göğüs dokun çok az anladığım kadarıyla. ee boy endam da iyiymiş. canım sen fazlasını da kaldırırsın ..doktorunla konuş zaten şimdiden küçülür mü telaşına girdiğine göre. valla küçülseler de benim umrumda olmaz..avuçlarımı dolu dolu dolduruyor ya o yeter. tahta gibi göğüsten kurtulmuşum daha ne:)

kesinlikle hiç yoktan iyidir tabiki ama işte biz bayanlar olmuşken tam olsun deriz ya o bakımdan :))) bugün başka bi doktora daha gittim ölçü için tam kesinleştirmedik fakat kafam çok karıştı.seninki jelmi markası nedir? diğer doktor mentor demişti bu natrella dedi bilemiyorum...

bana kimse cevap vermiyor. limitim 5 bin. bu rakama en iyi doktor-performans kimdir. sürekli forumu takip eden arkadaşlar bi yardımcı olsa keşke. :) hangi doktorlarla görüşmeliyim. çok pahalı doktorlarla görüşmemin anlamı yok vakit kaybı olacak. doktorda karar kılsam, sonra diğer detayları araştırma noktasına varacaktım.

Son düzenleme:

Benim boyum 1.68,kilom 60..Banada kas zarı altı 400cc yuvarlak silikon koyuldu..Öncesinde B cup sütyen kullanıyordum,ameliyattan sonra göğüslerim iki beden büyüdü ve D cup oldu..Bana kalırsa 300cc sizi tatmin etmeyebilir 320 cc işe 300 cc arasında çokta bir fark yok tabi.Aradaki fark 20cc ki bu 20 gr demek,oradan hesap edin siz artık.. Protez markalarına takılma,forumda Mentor marka protez kullanılan hastalarda çok memnun,natrelle kullanılan hastalarda memnun.Önemli olan içeriği,her markanın sıvı silikon içeriği olanda var jel olanda.Gerçi sıvı silikon artık pek tercih edilmiyor komplikasyonlarından ötürü ama hala kullanan doktorlar varmış.Bu konuda bilinçli olun sadece Doktorunuza kullanacağı protezin içeriğini sorun

Son düzenleme:
burayi boylemi emanet ettim niye kimse yok.:26:
ozledim kuzum
aceleden albumune baktim kelimeler yetersiz kaldi super otesi guzelsin.allah o guzel gulusunu eksik etmesin canim arkadasim

Hoşgeldin canım arkadaşım Birçok kişi forumu terk etti maalesef Ama bak ben buradayım hem sen neredesin bakalım kaçak Özledim vallahi Çok teşekkür ederim güzel sözlerin,yorumların için canım benim,lütfen uğra arada sırada bile olsa özletme kendini..Son durumlar nasıl,memişler değiştimi iyice güzelleşmişlerdir şimdi

Bogaziçi Tıp Merkezindeki doktorlarla görüşebilirsin Birçok arkadaşımız bu merkezde ameliyat oldular ve birçoğu memnun..Doktorlar çalıştıkları hastanede ameliyatlarını yaptıkları için fiyatlar daha uygun oluyor tabi.. Doktor tavsiyesi istersen tabiki herkes kendi doktorunu tavsiye edecektir.Bu şekilde araştırma yapman ve yol ilerlemen yanlış olur..Senin için en iyi kararı kendin vereceksin.Doktor görüşmelerine gitmeni öneririm,birçok doktor görüşmelerden ücret almıyor.İçine sinen bir doktor mutlaka olacaktır.İşte o doktor senin için en iyi ve doğru doktor olacaktır..

doktorum jel dolgulu olanı önerdi fakat mentor marka sık kullanılan ama 10 yıl sonra değişmesi gerekebilir dedi..bana 10 yıl çok kısa bir süre gibi geldi ölçü tesbiti için bir sonraki görüşmeye elimde sütyen ile gidicem ve istediğim ölçüye karar verilecek..ama ben daha doktorda bile karar veremedim bi kaç doktor görüşmesi daha yapsam dada sağlıklı bi karar olucak diye düşünmeye başladım :)

birde burada olan üyeliğim çok yeni ve acemiyim açıkcası..sanırım sizin fotolarınız varmış bende görebiliyormuyum ve acaba nasıl ?

ben detayı kaçırmışım sanırım sizede kas zarı altı uygulanmış diğer doktor kas zarı altı hem kullanım hemde iyilerme süreci açısından daha iyi demişti fakat bugünkü doktorda kas zarı altında silikon protez dışarıdan belli olabilir dedi..

arzum merhaba canım:) şimdi biliyosun benim düğünüm bir ay sonra. iyileşme sürecim yavaş ilerlediği için ben daha yeni yan yatmaya başladım. canım günlük hayata falan bi şekilde adapte olabilirim bu sürede ama benim sorunum başka...evlenince eşime bu konuda ay uy edip sorun yaşatmak stemiyorum.dokununca acıyacak mı acaba diye korku var içimde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…