canım yaa cok ılgınc bı gundu o gun zaten. ben marmarısteydım sınavdan sonra kactım 5 gun sonra yuksekk lısanas basvurusua gıttım tekırdaga ve dondugumdede bı arkadasla gorusecektık ızmırde ektı benı, bende alsancaktaydım dedım gelmısken bı ugrayayım..
haber vermeden gıttım cat kapı ve neşede soyledı az once senden konusuyoduk cenk beyle naptı sınavlarını falan dıye merak ettık dedı. sonra hastası vardı o gıtttı bıraz muhabbet ettık ve ben sordum 5 gun once falan bı arkadas vardı forumdan 400 cc kullanmmıssınız nasıl sımdı nasıl gectı amelıyatı dıye.. tabı ben nete gıremedım. net olmadıgı ıcın merakta ettım naptı nasıl oldu dıye , telıde yok. tam bu konusmadan 10 dakıka sonra pistachos geldı.. tahmın ettmıstım aslında bu aralarda kontrollere gelır dıye ve iste o annnn.
nese soyledı pistachos en son amelıyat olan hastamız dıye. ama cok sasırdım. ıyıde oldu.. zaten 10 da gıttım 3 te cıktım :)
cok guzel bı ortam vardı ve ısın ılgıncı pistachos aynı gun amelıyat oldugu kızlada karsılastı :) guzel bı gundu ama ben kendı adıma
boyle mutlu olan arkadasları gorunce cok sevınıyorum..
arzummmm artık bızde yuzyuze tanısalım be guzelımyakın olsa cık gel derdım 29 unda
canım yaa cok ılgınc bı gundu o gun zaten. ben marmarısteydım sınavdan sonra kactım 5 gun sonra yuksekk lısanas basvurusua gıttım tekırdaga ve dondugumdede bı arkadasla gorusecektık ızmırde ektı benı, bende alsancaktaydım dedım gelmısken bı ugrayayım..
haber vermeden gıttım cat kapı ve neşede soyledı az once senden konusuyoduk cenk beyle naptı sınavlarını falan dıye merak ettık dedı. sonra hastası vardı o gıtttı bıraz muhabbet ettık ve ben sordum 5 gun once falan bı arkadas vardı forumdan 400 cc kullanmmıssınız nasıl sımdı nasıl gectı amelıyatı dıye.. tabı ben nete gıremedım. net olmadıgı ıcın merakta ettım naptı nasıl oldu dıye , telıde yok. tam bu konusmadan 10 dakıka sonra pistachos geldı.. tahmın ettmıstım aslında bu aralarda kontrollere gelır dıye ve iste o annnn.
nese soyledı pistachos en son amelıyat olan hastamız dıye. ama cok sasırdım. ıyıde oldu.. zaten 10 da gıttım 3 te cıktım :)
cok guzel bı ortam vardı ve ısın ılgıncı pistachos aynı gun amelıyat oldugu kızlada karsılastı :) guzel bı gundu ama ben kendı adıma
boyle mutlu olan arkadasları gorunce cok sevınıyorum..
arzummmm artık bızde yuzyuze tanısalım be guzelımyakın olsa cık gel derdım 29 unda
arzummmm canım geldim nasılsın msjla 10 dk beklyoruz gıcık oluyorum en güzeli buraya yazayım..arzumm eskidikk kız kk.de :)) eskilerden bi kaç kişi kaldık.kaç sene devirdik.öbür kızlarıda arada rastlıyorum.hayat nasıl?
:) Forumun eskilere o kadar ihtiyacı varki anlatamam sanaVakit buldukça girip yazmaya çalışıyorum bende..Zaman akıp gidiyor evet..Birçok kişi terk etti buraları.Neler yaşadık,neler paylaştık unutamam ben bezen eski yorumlarımıza bakıyorum,yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor .. Allahıma şükür iyiyim..İdare ediyoruz işte Hayat koşturmacası,çocuklar..
Evet size cok ihtiyacimiz varcanım msj kutun dolu sanırım gitmedi msjım sana...vallaha eskiden ne kaynatıyorduk.şimdi kimse kalmadı.ama dediğin gibii bize ihtiyaç var.bende cok giremesemde elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorum.genelde burun topiğimde:)gögüsteki topiğim bile kayıpD..hayat cok boşş esasında ama kovalamaca koşturmacaya devam..eskileri arada bende okuyorum.neler yasamısız konuşmusuz:)
fıstıkkkkk nasılsın canım görünce bi yazayım sanada dedim.
Evet size cok ihtiyacimiz varbu surecde burdan cok yardim aldim.iyiki varsiniz.
Arzum merhaba! bir hafta sonra ameliyatım var heyecan dorukta ve yine sana danışmaya geldim :) bazı profillerin her büyüklüğü yok mu bir bilgin var mı moderate plus profil damla protezin 255 295 diye mi gidiyor bunun bir ortası yok mudur? doktorum bana 255 ve 295 gösterdi ama acaba elinde mi yoktu yoksa üretilmiyor mu bilemedim
arzum senin şu anaç tavrına sığınmaktan başka bir şey rahatlatamıyor beni, Allah senden razı olsun!! Arzum ablacım ben bir şey daha danışacağım bu estetik sonrası önerdiğin sporcu sütyenlerinin birinin diğerinden farkı yok değil mi hani daha küçük olanlar için ya da kas altı olanlar için daha sıkı daha kalın/ince askılı alınmalı daha ön taraf tamamen toplayıp kapatan yada sırtı şöyle önü böyle model almalı vs vs gibi kategoriler mevcut mu yoksa senin diğer başlık altında önerdiklerinden herhangi birini alabilir miyiz?hepsi aynı işlevi görür mü?
Arzucum merhaba sana bir sorum olacaktı. Daha önce de söylediğim gibi meme başımdan kesi yapılmıştı. Aöeliyat olalı 21 gü geçti. Hiç morarma, yara olmadı. Ancak son 2-3 gündür sağ meme başımda dikiş izinin etrafı kıpkırmızı oldu hala geçmiyor ve ara sıra ağrı oluyor. Normal mi anlamadım tedirginim biraz. Selçuk Bey ameliyatı çok temiz yapmış hiç dren takılmadı ve morarma olmadı. Şimdi neden böyle oldu? :18:
Teşekkür ederim canım,böyle düşünmen beni mutlu etti..Kafana takılan her soruyu çekinmeden yazabilirsin,bilgim dahilinde yardımcı olup cevaplamaya çalışırım her zamanEstetik sonrası sütyenlerin görevleri hep aynı.Bazen doktorun tercih edip önereceği bir marka olabiliyor.Mesela ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini doktoruma götürdüğümde doktorum çok beğenmişti yapısını,üzerimdeki duruşunu ve asistanını sesleyip -Bundan sonra hastalarımıza bu marka sütyeni almalarını tavsiye edelim,demişti Sporcu sütyeninin ameliyat sonrası takılan sütyen gibi çok sıkı,korse gibi olması gerekmiyor zaten.Üzerinde biraz rahat olması gerekiyor,demiri dolgusu olmaması gerekiyor.Baskı yapıpta protezin farklı bir yerde oturmamasını sağlaması gerekiyor ve önemlisi giyinip çıkartmasınında rahat olması gerekiyor
canım bana da ameliyat sonrası ay yıldızın sporcu sütyenini taktılar. dün sütyen alışverşine çıktım. bedenimi bilmiyorum badinin üstünden bakıcam diyorum. şaşırıyorlar nasıl bilmiyorsunuz diye. evde mezura da yoktu.orda mezurayla ölçtüm 85.
80-85 aldım bikaç tane evde denedim. 80 i tam dolduruyor. benim gözümde bunlar kocaman patroit füzelerdi şaşırdım doğrusu. 90 kesin vardır diyordum, 85 te yer yer boşluklar oluştu:)
Lütfen bana göğüs altı ve meme ucundan yapacağın ölçümün sonucunu yazarmısın canım,birde ben bakiyimEki Görüntüle 765486 Bu şekilde ölçüm yapman gerekiyor,mezuranın düz olması gerekiyor
ıyıyım canım senı gordum daha ıyı oldum.. evet kayıptın uzun zamandır gır arada boyle ya kayıplara karısma ..