- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Koheziv jel dolgulu ve FDA onaylı protezler ömür boyu garantili protezlerdir.Vücudunuz bu protezlere aşırı derecede reaksyon göstermezse,kapsül riski oluşmazsa protezlerinizi ömür boyu güvenle kullanabilirsiniz ve değiştirilmesine gerek kalmaz..İlerki zamanlarda hamilelik,deri kalitesinin bozulması,sarkması gibi faktörler sizin meme dokunuzda tahribat yapar,fakat bu protezinizin değiştirilmesini gerektirmez ..Kazayla göğsünüzden delici bir cisimle yaralanırsanız veya göğsünüzde Kapsül riski olursa protezeinizin değiştirilmesi gerekebilir.Bu her marka için geçerlidir ister Mentor olsun ister başka bir marka..FDA onaylı tüm protezler ömür boyu garanti sunuyor,Mentor markada FDA onaylı bir protezdir.Doktorunuz başka bir marka protez kullanıyorsa,tercih ediyorsa kullanmadığı o markalar için bu şekilde konuşuyor olabilir Lütfen bilinçli olalım,nette Silikon meme protezlerin ömrü diye arama yaparsanız birçok doktorunda aynı şekilde yazıp konuştuğunu görebilirsinizdoktorum jel dolgulu olanı önerdi fakat mentor marka sık kullanılan ama 10 yıl sonra değişmesi gerekebilir dedi..bana 10 yıl çok kısa bir süre gibi geldi ölçü tesbiti için bir sonraki görüşmeye elimde sütyen ile gidicem ve istediğim ölçüye karar verilecek..ama ben daha doktorda bile karar veremedim bi kaç doktor görüşmesi daha yapsam dada sağlıklı bi karar olucak diye düşünmeye başladım :)
Evet,albümlerimizdeki fotoğrafları görebilmeniz için belirli bir yorum kotasını doldurmanız gerekiyor.Yeni üyelerin bu tür paylaşımları hemen görebilmesi güvenlik açısından yasak..25Yorumunuz olduğunda ve kişi ile arkadaş olduğunuzda albümleri görebilirsiniz..birde burada olan üyeliğim çok yeni ve acemiyim açıkcası..sanırım sizin fotolarınız varmış bende görebiliyormuyum ve acaba nasıl ?
ben detayı kaçırmışım sanırım sizede kas zarı altı uygulanmış diğer doktor kas zarı altı hem kullanım hemde iyilerme süreci açısından daha iyi demişti fakat bugünkü doktorda kas zarı altında silikon protez dışarıdan belli olabilir dedi..
Her doktorun hastaya önerdiği yöntemler farklı olabilir.Kendi önerdiği yöntemin dışındaki bir yöntemi doğru bulmadığı taktirde kendine göre yanlış olan şeyleri hastaya söyleyecektir tabikide Kas zarı altı yöntemi bana göre kas üstü yöntemi ile aynı olan bir yöntem,hatta belkide böyle bir yöntem yok..Bu tartışılacak bir mevzudur ben sadece kendi fikirlerimiz yazarım..Doktor değilim sonuçta Yeterli meme dokun yok ise bana göre bu yöntemde protez hissedilebilir.Benim yeterki meme dokum vardı ve protezimi asla hissetmiyorum ..Önemli olan doğru tekniğin hastaya uygulanması tabikide..Birlaç doktor ile daha görüşmenizi öneririm..Size mantıklı gelen açıklamaları yapacak ve güven verecek bir doktor mutlaka olacaktır.Ancak bu şekilde size göre doğru olan tercihi yaparsınız..