arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Sırt bedenin oldukça dar.Sana 85 beden sütyen nasıl olsun yahu 70 Bedeni zor bulursun ama 75 beden sırt ölçüne gayet iyi olur.Ayrıca B cup değilsin bebemmmm.... C cup göğüs cup ölçün Lütfen cup ölçüsü olan markalardan sütyen denemesi yap.Piyasadaki sütyenlerin hepsi B cup,büyük olan göğüslere sırt bedenini büyük veriyorlar.Bu seferde cup kısmına göğüsler olmuyor La Senza,Magıc Form,Ay Yıldız,Trump...gibi sütyenler dene lütfen.Boyner mağazası bu markaları bulabilecegin bir mağaza,bilgin olsun

canım bu son 1 sene cokta iyi değildim.yeni yeni işte kafam dağılsın diye buralara girip yazıyorum.bide eskileri görünce iyi oluyor.bu aralar buralardayım.size biraz bela olayım:)))

Böyle belaya can kurban Her zaman bekleriz canım

Vallahi Arzumcum kitap gibi hatunsun.Kim ne sorsa her konuda profesyonel cevaplar yazıyorsun.Aslında doktorlar bu işten inanılmaz karlı çıkıyor.Kimin bir derdi olsa önce forumda derdine derman arıyor.Sende herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun.Bir kez daha tebrik ederim.Biliyorsun benimde ilk 1 haftam işkence doluydu.Ne zaman sporcuya geçtim biraz kendime geldim.Yarın büyükl ihtimal İzmire gidiyorum tekrar.Sanırım masaja başlarım.Dün akşam dedim bir duş alım rahat uyurum dedim.Hala füze gibiler maşallah.Tabii diyceksin ki daha dur çok yeni.Ama anlamadım ki sanki hiç küçülmediler.Ödem mutlaka vardır.Ama biraz küçülsünler diye bekliyorum.Ne yalan söyliyim benimde sırtım dar belimde 2 doğuma göre gayet iyi durumda.Öyle olunca daha bi büyük gözüküyor.Bende sen gibi olmuşken gösterişli büyük olsun dedim.Ama maşallah oldular yani.Bana kalırsa iyide eşim diyorki hadi bu su sporcuda bunlar iyi duruyor.Yarın normal sütyene geçince ne olcak?Artık hep böyle takarsın ya da gider 50 cc küçültürüz diyor.50 cc konusunda takılıyor tabii de sporcu konusunda gayet ciddi gibiydi.Şimdi sen bana bir akıl ver canım yine.Seninde ilk başlarda şu anki hallerinden çok farklıydı dimi?Gizemin ilk hallerinin fotoları var.Oradaki mükemmele giden süreci biliyorum.Ama senin o ilk haftalardaki halini bilmediğimden bir tahminde bulunamıyorum.Eşim hatta takıldı dün bana.Hiç laf etme kendin tutturdun 400 cc diye.Adam ne güzel 350 cc koyacaktı dedi.Bende senin hani bikinili ilk halin ve yanında da sütyenli son halinin olduğu foton varya o nu flasha atıp önce eşime sonrada doktora göstermiştim ya dedim o zaman aaa çok güzel olmuş diye.Dedim şimdi faturayı bana kesme.Biraz gülüştük kulaklarını çınlattık.Tek hayalim şöyle bir yumuşasalar bende hemen çıkcam sütyen alışverine.Bayramdan sonra tatile gidicez.Farkındayım pek yüzemem daha güneşlenmeyide artık tercih etmiyorum cildi yaşlandırıyo diye.Ama plajda da tşörtle de oturulmaz.Gittim 2 gün önce adidastan üstü sporcu sütyen gibi duran bikini aldım.Dikişler altta kalsın diye.Halbuki kışın Komun bir bikinisini almıştım yeni memişlerle giyerim diye.Ama daha nerdeeeee.

Vay vay maşallah bizim kız iyileşmişte alışverişlere çıkarmış.Eh insan bide şöyle resimlerini çeker de koyar albüm yapar dimi?Valla biz biran önce resim istiyoruz ona göre.Hadi Arzumcum sende bastır!!!!

bedenimi ölçüp tabloyla karşılaştırınca A cup çıkıyor:))) 320 cc gayet dolgun duruyor. anlamadım ben bu işi:)

Fıstık benide meraklandırdın şimdi.Duş aldığım zaman bende ölçücem.Ama hangi beden daha doğrusu hangi cup oldum bilemediğimden sütyen falan deneme teşebbüsüm dahi olmadı.Hala taş gibiler benimkiler.Eğilip bükülmeleri lazım dimi he he he:))
Neyse espri bir tarafa seninkiler yumuşamaya başladımı ki böyle alışverişlere falan çıkmışız bakim.Masajlara başladın mı bu arada?

Eheheheh... Elimden geldiğince bilgilendirmeye yardımcı olmaya çalışıyorum işte Böyle güzel yorumları ve teşekkürleri okumakta bana yetiyor zaten Sporcu sütyenlede şu an gayet diri,füze gibi dururlar.Ama zamanla bu görüntü değişiyor,asla öyle kalmıyorlar zaten..Eski fotoğraflara bir bakiyim,eğer ilk hallerinden bir görüntü bulabilirsem eklerim albüme görürsün İlk zamanlar üst kısım özellikle şiş duruyordu,gögüsler hareket etmedikleri içinde o füze gibi görüntü oluyordu.Zamanla yumuşadıkça,gögüs hareket etmeye başladıkça,rahatça dokunup yatmaya başladığında göğüs aşağıya doğru inecek ve doğal bir görünüme kavuşacak tabi.İlk zamanlar benimde sporcu sütyeni ile dikkat çekici duruyordu tabi.Ama dediğim gibi zamanla o görüntü değişiyor.. Birde göz alışması var tabi.Zamanla eşinde,sende bu büyüklüğe,görüntüye alışacaksınız ve garip veya büyük gelmeyecek gözünüze ..İlk denize gidipte bikinimi kabinde giyinip dışarıya çıkmaya çok çekinmiştim açıkçası Eşimin gözleri faltaşı gibi açılmıştı Böyle milletin içine çıkmayı düşünmüyosun,değilmi?diye sormuştu...Eminimki o gün cesaretimi toplayıpta çıkamasaydım dahada ne eşim izin verirdi bikini giyinmeme nede ben bu tarz bikinileri giyinipte denize gidebilirdim..Zamanla eşimde alıştı,bende alıştım.Artık garip gelmiyordu,ne bana nede eşime.Sadece bazen üzerime toplanan bakışlardan rahatsızlık duyuyoruz hem ben hemde eşim.Ama artık ortama göre bikini seçimi yapıyorum tabi Tatilde ve lüks beach lerde tadını doya doya çıkarıyorum valla :115: Sende yerine ve zamanına göre bu tercihleri yaparsın zaten.En doğru olanı sen daha iyi bilirsin Tadını doya doya çıkarmaya bak,bunu hak ettik

Ameliyat olanlar kendilerini hazır hissettiklerinde bir albüm yapmalarını istiyoruz tabi..Bunu söylemek gereksiz bile.O kadar bizim fotoğraflarımıza bakmak iste yardımcı ol sonrada fotoğraf ekleme Ayıp olur valla (Nasıl,oldumu)

Tatlım haklısın valla.İnşallah albüm yapacak kadar bi olsalar.Eşime ameliyattan önce bende foto koyabilir miyim diye sorduğunda şiddetle karşı çıktı.Bende zamanla sizlerin fotolarından fikir aldıkça dedim ama olmaz ki bizde başka arkadaşlara yardımcı olmalıyız.Zavallılar zamanla dediğimiz herşeye tamam diyorlar.Sanırım ilk tatilide atlatsak sonrakiler daha kolay olacak.Zaten diyorum çoluk çocuk sahibi olmuşuz dimi ya:)) (Gerçi bu son söylediğim senin için geçerli değil.18 lik Çıtırlara valla taş çıkartırsın şu an ki halinle)

Valla birkaç resim ekledim , bende ekli arkadaşlardan gören varsa bi yazsın lütfen.Amma karışık bir işmiş.Olup olmadığından emin değilim????

Ağrılı ve zor bir süreç geçirdiğini okumuştum, sonuç gerçekten çok başarılı. Her saniyesine değermiş pichatos Artık keyfini çıkarma vakti

Doğru söylüyorsun ilk bir hafta çok zor oldu.Sargılarımın açılması için gittiğimde doktorun odasına ağlaya ağlaya girdim O derece yani.Ama salı gelse 2 hafta olucak çok daha iyiyim şimdi.Beğenmene de sevindim canım.

Yok yok oldu herhalde.Hadi kızlar yorum sizden.Bence çok biçimsizler ve komikler daha çok:))

bence cok guzelller canım daha formunu almamıslar ama alınca daha da guzel olacaklar.
cok basarılı bır ıs cıkarmıs doktorum, ellerine saglık..
yarında bızımkıler amelıyat oluyo ıkısı bırden :)

merhaba size arkadaşlık talebi gönderdim. ben de düşünüyorum ama bir doktor 275 diyor biri 300 . 400 cc nasıl olur bilemiyorum. memnun musunuz şimdi tam oturmuştur göğüsler.

canım hala sert ve hala ağrılılar maalesef. ben nasıl evlenicem düğünü ertelesem mi telaşına girdim bile ama sütyenli fotommu çektim yükleyemedim..yarın bi daha denicem:)

aşk olsun canımmmmmcımm..psikoloğum benim::) koymam mı fotoları hiç. çektim koamadım yarın yine denicem. anca fotoluk kıvama geldiler zaten

tatlım sen benden hızlısın maaşallah. benim nerdeyse 1 ay olacak hala mırın kırın ediyorum. sen silkelendin kendine geldin bile... tebrik ediyorum seni canım:) foto çok yakında:))

arzum ablacım, dagciceği33 ikinize de çok teşekkür ederim! Sayenizde daha bilinçli ve sakin gireceğim bu sürece Ay yıldızdan da edineceğim bir adet. İyi ki varsınız! Çok teşekkürler tüm bilgiler ve ilginiz için...

benimde şu an ölçülerim göğüs altı 75 çevresi 80 cm şu an 75 a sütyen kullanıyorum doktorum 300 cc uygundur dedi acaba sonrasında bi azalma oluyormu...benim ölçülerimde olupda yaptıran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..hani olmuşken tam olsun diyorum fakat pişmanda olmak istemiyorum :) bunca zamandan sonra hem silikon yaptırıp hem destekli sütyen kullanımına geri dönmek istemem yani :)

Valla birkaç resim ekledim , bende ekli arkadaşlardan gören varsa bi yazsın lütfen.Amma karışık bir işmiş.Olup olmadığından emin değilim????

Yok yok oldu herhalde.Hadi kızlar yorum sizden.Bence çok biçimsizler ve komikler daha çok:))

Olmuş canım Baktım ve yorumumuda yaptım zaten..Bende sırf senin için ameliyat sonrası,o ödemli şekilsiz hallerini göstermek ve nasıl değişime uğradıklarını gösterebilmek için o hallerinin fotoğraflarını bulup bir albüm hazırladım ..Bu albümü fazla tutmam söyliyim,bak ve endişe etme sakın..İnan benimkiler nasıl değişipte bu hale geldiyseler seninkilerde o kadar değişip güzelleşecekler Zamana ihtiyacın var,lütfen sabırlı ol ve bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…