Ben tüm araştırmalarımı yapıp, bu site üzerinden fikir edinenlerdenim.. Ameliyat tarihim 2 Eylül ve merak ettiğim bir kaç şey var.. Bu konuda, tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
Öncelikle, hastane de kalma süresince madem hareket zorluğu çok fazla, önden düğmeli basit bir kıyafetin bana yararı olur mu?
Sporcu sütyeni olarak doktorum bana (burada marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum) bir mayo firmanısın sütyenini önerdi. Ben hiç göğsü olmayan birisi olarak, kendi bedenimde mi yoksa bir beden büyüğünde mi almalıyım? Yazılanlarda, sıkı olması önemli gibi şeyler okumuştum.
Bu sütyeni ne kadar kullanacağım? Malum Antalya'da yaşıyorum ve az biraz sıcakbana doktorum 1 tane yeterli olacağını söyledi.
Ameliyat öncesi burada yazılanları okuyarak bilinçli bir şekilde planlama yapmak hoş, umarım bende mutlu olur ve güzel cicişlere kavuşurum..
Şimdiden yanıt vereceğiniz için teşekkür ederim..
ben bir link https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1 buldum ama acaba burayı incelemem karar vermemde yardımcı olurmu yoksa beni yanıltırmı karar veremedim :)
Kendi vücut yapına,gögüs yapına uygun kişilere bakıp ameliyat sonrası hallerine bakarsan yani dikkatli şekilde incelersen kesinlikle yardımcı olacaktır .Ben bu tür sitelerin yararını çok gördüm.Benim göğüs yapıma,gögüs ölçüm ile aynı olan hastalara kaç cc takılmış baktım.Beğendigim,istedigim sonuçları bir araya topladım.Bu şekilde bana 400cc olabileceğini,bundan aşağısının beni mutlu etmeyeceğini anlamıştım.Bu şekilde doktorlarla görüşme yaptım,istegimle farklı şeyler söyleyen doktorları eledim ve çok şükürki beklediğim sonuca ulaştım ..Kötü bir sürpriz ile karşılaşmadım
Ben tüm araştırmalarımı yapıp, bu site üzerinden fikir edinenlerdenim.. Ameliyat tarihim 2 Eylül ve merak ettiğim bir kaç şey var.. Bu konuda, tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
Öncelikle, hastane de kalma süresince madem hareket zorluğu çok fazla, önden düğmeli basit bir kıyafetin bana yararı olur mu?
Sporcu sütyeni olarak doktorum bana (burada marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum) bir mayo firmanısın sütyenini önerdi. Ben hiç göğsü olmayan birisi olarak, kendi bedenimde mi yoksa bir beden büyüğünde mi almalıyım? Yazılanlarda, sıkı olması önemli gibi şeyler okumuştum.
Bu sütyeni ne kadar kullanacağım? Malum Antalya'da yaşıyorum ve az biraz sıcakbana doktorum 1 tane yeterli olacağını söyledi.
Ameliyat öncesi burada yazılanları okuyarak bilinçli bir şekilde planlama yapmak hoş, umarım bende mutlu olur ve güzel cicişlere kavuşurum..
Şimdiden yanıt vereceğiniz için teşekkür ederim..
Kararınız hayırlı olsun inşallah..Ameliyat öncesi tavsiyeler ve hastaneye götürülmesi gerekenleri bir konu altında toparlamaya çalışmıştım ben.Göz atarsan çok yararı olacaktırLink veriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html Genellikle tercih edilen,memnun kalınan sporcu sütyenlerinide bu başlıkta yazıp bilgilendirmeye çalıştım...Ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini kullanmıştım.Cup ölçüsü yok zaten,bedene göre aldığın için sıkıntı olmuyor..Kendi bedenine göre almalısın tabikide ama cup ölçülü bir sütyen ise ameliyattan sonra alman daha iyi olacaktır Bu sütyen ilk 3 ay kullanılıyor.Yapısı itibari ile ince,terletmeyen bir malı olursa daha rahat edersin.Bu konuda Ay Yıldızın sütyeni yaz ayları için çok rahat.Mikrofible yapısı sayesinde terletmiyor tavsiye ederim..
merhaba haccer bende antalyada yaşıyorum ve şu an ameliyat için hem doktor hem boyut olarak araştırma içerisindeyim.sen ne güzel karar vermişsin ve tarihin belli olmuş..acaba seçimin hangi doktor oldu ve ayrıca maliyeti hakkında beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Merhaba, ben yaklaşık 1 aydır araştırma içerisindeyim. 2 doktor arasında çok kararsız kaldım ve seçimimi özel bir hastanede çalışan Mahmut Ulvi Kayalı'dan yana kullandım. Açıkcası sadece isteklerimi söyledim ve protezin şekline karar verdim, büyüklük gibi konuları doktoruma bıraktım. Burada yapılan yorumlarda özellikle şunu gördüm ki, yazılanlara göre hareket etmek yerine, ne istediğimi net ifade edebilirsem sonucun daha iyi olacağına kanaat getirdim. Bu nedenle sana büyüklük ölçüsünü veremiyorum, çünkü bende bilmiyorum :)
İnşallah 1 ay sonra bende görmüş olacağım. :)
inşallah canım istediğin boyuta kavuşmuş olursun ve darısı benim başıma :) ben 1 haftadır arayıştayım 2 doktor gezdim birde özerdem kardeşler var aklımda kesin kararımı verip ameliyatımı olurum inşallah...benim aldığım fiyatlar 5000-5500 civarı senin ne kadara olucak peki?
Benim net rakamım 5.000 Lira oldu. Birazcık bütçeme göre de hareket etmek durumundaydım. Bir doktor daha tavsiye etmişlerdi bana, ama onun ameliyat rakamlarının çok yüksek olduğunu biliyorum. Mali açıdan seni sarsmaz ise, Atalay Demiralay'ı da araştır istersen. Ben şu anda Mahmut Bey'in güven verici yaklaşımından memnun kaldım. Ve yukarıda da belirttiğim gibi, bütçemi zorlamadı.
İnşallah sen de en kısa sürede kararını verirsin. Beni şu anda bir heyecan aldı gidiyor bakalım.. Darısı başına
Merhaba Arzum,sana yine bir sorum olacak... Ameliyatın üzerinden 1 ay geçti ama sağ göğsüm sola göre daha sert aynı yumuşaklıkta olmadıkları için sağ meme ucum daha yukarıda görünüyor çok büyük bir fark yok ama hissediyorum ve dikkatli bakınca görüyorum ayrıca daha önce bahsettiğim meme ucu etrafındaki kızarıklık biraz küçüldü ama tam olarak geçmedi. Doktora daha önce sormuştum bana tahriş olmuştur dedi. Bir de hassasiyet var bu durum normal mi?Anlayamıyorum kafam çok karışık :44: Sevgiyle kal
Kızlar sali gunu Hasan beye muayeneye gittim baya konustuk okadar soru sordumki hic bir bilgin yok dedi protezlerle ilgili dedi bnim gogsum A cup mis zaten cok kucuk biz bunu B cup yapicaz dedi kas altindanmis yuvarlak high profil 250_300 cc arasi bunlari deniycem dedi benim kafami karistiran kas altindan koyucak bu verdigi cc ler kucuk degilmi tabi dr daha iyi bilir ama bana en guzelini secicm aralarindan hangisi yakisirsa dedi ya ben boyle top gibi arasi ayrik istemiyorum dolgun gogus ust kismi tamamen dolgun 85 lik gogus istiyorm kafam damla silikonda cok karisti dedim dr damla silikon ustude var dedim yok dedi ama bnce yuvakta ust yok bn mi yanlis biliyorum
diğer mesajı telden yazdım düzenleyip silemedim biraz karışık yazmışım toparlıyorum salı günü dr Hasan beye randevum vardı muayene etti benim göğüsler çok çok küçük dümdüz gibi bişey nerdeyse... A cup dedi sizin göğsünüzü ameliyatla B cup yapıcaz kas altı yuvarlak high profil 250-300 arası ameliyatta hepsini deniycem hangisi güzel olursa dedi sizce deneyecekleri küçük değil mi sonuçta kas altı he bide benim kilom az beden ölçüne göre yoksa cok büyük olur vücuduna göre dedi ama ben kilo alırsam sonra küçük gelmesin gözüme ben böyle 85 filan olsun dedim :/ benim göğüs üstüm etli değil düz sonra yuvarlağı takınca top gibi olmasın ben damla dedim doktora çünkü onun üstü var gibi geldi göğüs üstümü doldurur diye düşümdüm doktor bana o sana olmaz dedi kafam karıştı
kızlar tekrardan selammm..bikaç gün önce yazmıştım hasan beye burun ameliyatı olacağımı.geçtiğimiz salı günü sabahtan Newest hastanesine yatış yaptık yine annemle birlikte.sonar işte anestezist falan geldi birsürü sorular cart curt oralara girmiiimsonra hasan beyin asistanu seval hanım geldi burnumun her açıdan fotolarını çekti.geçen sene aynı zamanlarda yine hasan beye meme estetiği olduğum için seval hanım benim memelerin 1 sene sonraki yeni görüntülerinin de fotolarını almak istedi.ama memem yanıktı şöyle ki : 2 gün önce evin içinde ben ööle tek başıma memeler sere serpe dolaşıordum malum havalar çok sıcak mutfaktayım bir taraftan da yemek yapıorum.sen benim meme yapış tencereye hahahhahaa ayy iyi ki bekarım var yaa evli olsam yazık olurdu kocaya zira hala düzelmedi krem falan kullanıom işte neyse yani seval hnm alamadı fotoları .
birazdan hasan bey geldi işte ilk seni alıcaz hazırmısın falan fişman hazırım dedim.ameliyattan önce hasan beye öngörüşme için gittiğimde doğal bir burun istediğimden bahsetmiştim.ama sonra arzuyla falan konuşunca vazgeçtim.kavisli ucu kalkık bir burun istiorum dedim.o kadar estetik oluorum para döküorum güzel olsun belli olacaksa da olsun varsındı estetik olduğu.hasan bey tmm aldım mesajı dedi canım doktorum.bir yarım saat sonra falan hemşireler geldi sakinleştirici falan yaptılar.sonra ameliyathane işte gerisini hatırlamıorum.uyandığımda odamdaydım.şükür herşey geçmişti .hemen buz uygulamasına falan başladı hemşireler.o gün çok işişm morluğum falan olmadı hatta nefes alma sıkıntım da yok gibiydi.ağrım sızım hiç olmadı zaten.hatta hemşire falan şaşırdı.ama geçen sene arzucum diğer arkiler falan bilir benim memede de ağrızm sızım olmamıştı.ağrı eşiği olayı sanırım.sonra hasan bey geldi.nasılsın falan işte.ucunu kaldırdık ama çok kavisli bir bruun yapmadım sana yüzüne gitmedi dedi.tmm dedim.o daha iyisisni bilir sonuçta.o gece ööle geçti.ilk 6 saat buz uygulaması önemliymiş.buz bitti sonra bende tabii şişmeler morarmalar başladı.benim normalde de gözaltlarımda morluk olduğu için hasan bey sende morarma olur diye tahmin ediorum falan demişti zaten.ertesi sabah hasan bey geldi yine.yüz göz şiş tabii.aa bak fena da durmamış hatta güzelleşmişsin falan dedi bana hahahhahah..o gün çıkış yaptık hastaneden.geçene sene memeyi çamlıca alman hastanesinde olmuştum orasıda iyiydi gerçi ama bu newest hastanesi daha iyi geldi bana.hele o hemşireler dünya tatlısı kızlardı.odalar rahattı yemekler falan daha iyiyidi.zaten hasan bey de artık bu hastaneyle çalışıormuş.sonra eve geldik.hasan bey ilaçlar yazdı tabii.ertesi güne gözlerim nerdeyse kapanıordu şişmekten burun tıkalı old.için yemeklerin tadınıda pek alamıorsunuz.bide bööle nezle gibi bişey oluorsunuz.hasta gibi hissediorsunuz kendinizi biraz bööle halsiz biraz.ama 1 gün sürdü.ertesi gün,yani dün tamponu aldırmak için hasan beyin muayenehanenin yolunu tuttuk.tamponlar alınınca daha bir rahatladım tabii.hasan bbey herşeyin yolunda olduğunu söyledi temizlenmesi yapıldı sprey krem falan verdi işte.şişliklerim yüzümün üst kısmından alt taraflara doğru indi hasan bey yerçekiminden dolayı olduğunu söyledi.bugüne gözlerim falan bayağı normale döndü.gözaltı morluklarım nerdeyse kaybolmuş durumda.çok daha iyi hissediorum.zaten burnumun ucu da kalkık ya aynaya bakınca mutlu oluorum.ilaçlara devam ...
doktoruma benim ağrılarım normal değil dediğimde sen fazla hassassın dedi. dedim brun ameliatı da olmuştum böyle değildi. o ağrımaz ki zaten dedi. yani kendinden kaynaklı hiç bişey olmadığından emin tüm sorun bende hissini verdi bana. sporcu da aynı canım ya..sargıdan biraz daha gevşek tabi.sargı sırtı da acıtıyordu bu öyle değil. evet hala kullanıyorum. 3 hafta kullanılıyormuş ama ben biraz daha uzatıcam bu süreyi malum ben fazla hassasmışım:)
bana 320 cc takıldı. göğüs dokum da yok gibi bişeydi. sana kaç takıldı ve göğüs dokun ne durumdaydı. arkadaşımın 230 cc idi. büyüdükçe doğal olarak kas daha fazla zorlanıyor. ha bizden daha byük taktıranlar da var ama onların emzirmeden dolayı esneklik kazanmış.göğüs dokusu olmayıp daha büyük taktırına rastlamadım forumda
dagciceği33 sen de bana yardımcı olmuştun arzum ablanın yanında senin de fikrini alayım istedim. arzum ablacım ve dağciceği33 bugün sargılarım açıldı. ufacık sanki dolguyla şişirilmiş gibi, iki ufacık tepe çıktı ortaya. dağçiçeği33 sen ilk açtığında sana da öyle bir his geldi mi? gerçi benimki 255cc ama ben size göre daha kısayım minyon bir tipim ama bu boyut hiç olmadı, olamadı. ben ne yapsam bilemiyorum kendi başıma bir daha bu ameliyatı kaldırabilir miyim bilmiyorum.yumuşayınca biraz daha şekle girer mi? gizistin sonuçlarına hayran oldum dedim onun yolundan gideyim büyük olmasın dikkat çekmesin ama benim sonuçlarım hüsran oldu. ne olur bir akıl verin olmadı seneye kendi kendime revizyon ameliyatı olacağım estetik meraklısı gibi daha 23-24 yaşında. canım anneme babama da kıyamıyorum sızlanamıyorum üzülemiyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum...
Hoşgeldin canım arkadaşımBirçok kişi forumu terk etti maalesef Ama bak ben buradayım hem sen neredesin bakalım kaçak Özledim vallahi Çok teşekkür ederim güzel sözlerin,yorumların için canım benim,lütfen uğra arada sırada bile olsa özletme kendini..Son durumlar nasıl,memişler değiştimi iyice güzelleşmişlerdir şimdi
dagciceği33 sen de bana yardımcı olmuştun arzum ablanın yanında senin de fikrini alayım istedim. arzum ablacım ve dağciceği33 bugün sargılarım açıldı. ufacık sanki dolguyla şişirilmiş gibi, iki ufacık tepe çıktı ortaya. dağçiçeği33 sen ilk açtığında sana da öyle bir his geldi mi? gerçi benimki 255cc ama ben size göre daha kısayım minyon bir tipim ama bu boyut hiç olmadı, olamadı. ben ne yapsam bilemiyorum kendi başıma bir daha bu ameliyatı kaldırabilir miyim bilmiyorum.yumuşayınca biraz daha şekle girer mi? gizistin sonuçlarına hayran oldum dedim onun yolundan gideyim büyük olmasın dikkat çekmesin ama benim sonuçlarım hüsran oldu. ne olur bir akıl verin olmadı seneye kendi kendime revizyon ameliyatı olacağım estetik meraklısı gibi daha 23-24 yaşında. canım anneme babama da kıyamıyorum sızlanamıyorum üzülemiyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum...
geçmiş canım öncelikle.ufacık top gibimi aksine ödemden kocaman füze gibi duruyorlardı. şimdi ödemler indi de iyi bari nadde sultan gibi gezmicem diye sevinmeye başladım. 320 idi benim.epey fark var.230 yapan çok zayıf bi arkadaş vardı onun da gayet büyük dutuyordu vücuduna göre. senin beklentin mi yüksekti acaba..255 o kadar küçük olmamalı
geçmiş canım öncelikle.ufacık top gibimi aksine ödemden kocaman füze gibi duruyorlardı. şimdi ödemler indi de iyi bari nadde sultan gibi gezmicem diye sevinmeye başladım. 320 idi benim.epey fark var.230 yapan çok zayıf bi arkadaş vardı onun da gayet büyük dutuyordu vücuduna göre. senin beklentin mi yüksekti acaba..255 o kadar küçük olmamalı
çok teşekkür ederimben yaşımdan dolayı biraz çekindim büyük olmasından korktum doktora bastıra bastıra doğal dedim ama içim başka diyormuş demek ki. tam bir iki fındık. aralarından otobüs geçen iki fındık! anneme babama kıyamıyorum o kadar sıkıntı çektik hele benim zavallı babam olaya hiç bir anlam veremeden utana sıkıla her adımda yanımdaydı hala öyle, baba sen bu kadar gerildin utandın da bunlar ufak oldu yav büyütecem de diyemiyorum haliyle. ikisine de kıyamıyorum. belki ilerde alışırım.senin boyun kilon kaçtı dagciceği? arzum ablam gizist ve sen tek derdimi anlatabileceğim insanlarsınız kimseye gık edemiyorum. gözüm mü aç benim ben anlamadım ki bana mı öyle geliyor...karşılaştırabileceğim yeni olmuş bir örnek de yok senin albümünde resim varsa seni arkadaş olarak eklememde bi sakınca olur mu o kadar panik ve mutsuzum ki kendimi rahatlatacak done arıyorum bir umut...
bir de bir şey daha danışacağım ev işelrine yardım etmeye ve kendiniz yıkanabilmeye ne zaman başladınız. anneme çok üzülüyorum hem bana bakıyor hem eve hem çalışıyor. ben de oturuyorum kenarda içim gidiyor. 4 gündür yıkanamadım da saçlarım kokacak artık ama kendi kendime de kafayı yıkamaya çekiniyorum siz ne zaman yıkandınız ne zaman rahat rahat banyo yaptınız nasıl hallettiniz kişisel bakım işlerini?