Gülüş estetigi bende çok önemli.Doktorun iyi bir doktorlsa,ne yaptıgını gerçekten iyi biliyorsa onun uzman,güvenilir ellerine bırak kendini
Tabi şu anda kendini kötü hissedersin,bu normal bir dırım ama eminimki işelmler bitince çok daha mutlu olacaksın ve iyikide yaptırdım diyeceksin inşallah
Karşındaki insanla rahatça konuşabilmek,gülebilmek gibisi yok
Bende dişlerime çok önem veririm ve güzel dişlerim vardır
Her işlemide ben estetik manyagımı oldum dememek lazım aslında.Bakımlı olmak var,kendine önem vermek,kötü hissettirecek kusurları düzeltmek var..Bunlar yapılması gereken şeyler sonuçta.Birde bir kusur olmadıgı halde değiştirmek var,modaya uymak adına yapılan işlemler (diş boylarını kıssaltma gibi) Eğer ciddi derecede kusur olmadıgı halde ameliyat olma istegi oluyorsa,sürekli kendine kusur bulma derdinde oluyorsa bir insan o zaman bir psikoloktan yardım alabilir.İyi bir doktorda zaten böyle bir hastayı ameliyat etmez
Sen kendine bakım yapıyorsun,kendindeki kusurları,rahatsız eden unsurları düzelttiriyorsun.Bundan güzel bir şey varmı arkadaşım..Bakımlı olmak güzeldir,her kadın bakımlı olmalı kendini güzel,özel hissettirecek her işlemi yaptırmalı bence
benimde bacagımda ufak varisler,kılcaldamarlar çıkmış..Yaz bitsin hemen gidip iğne yaptıracagım onlara mesela,sonbaharı bekliyorum