- 8 Temmuz 2013
- 20
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden gelen mesajlar ve arkadaşlık teklifleri çok fazla oluyor.Hepsine cevap yazabilmem ve teklifleri değerlendirebilmem çok zor..Arkadaşlık tekliflerinide hemen kabul etmiyorum.Özellikle meme estetiğinde yorumları bulunmayan,araştırma yapmamış,ameliyat olmayı düşünmeyen yada öyle bir izlenim bırakan kişileri hemen arkadaş listeme eklemiyorum özür dilerim..Kişilerin profillerine girip yazdıkları,ilgilendikleri konulara bakıp değerlendiriyorum öncelikle.Ona göre ekleme yapıyorum.Sonuçta bu özel bir albüm ve herkesi eklemiyorum..Sizinde bu konuda çok yorumunuzu,araştırmanızı göremedim açıkçası.Doğal yollarla meme büyütme konusunda bazı yorumlarınız var..O yüzden ekleyemeyeceğim şimdilik,özür dilerim...merhaba arzumcum :) ben mesaj da attım ama görmedin sanırım, ben de meme estetiği ameliyatı olacağım o yüzden albümünü görmek istedim, arkadaşlık teklifimi kabul edebilir misin? şimdiden teşekkür ederim canım :)
merhaba bende ayni sekilde dr hasan findikta amilyat olmayi düsünüyorum o yuzden benide ekleye bilirsen resimlerini görmek icin cok memnun olurum tsk ederim
sevgili Arzumcum ilgin,alakan ve sabırla verdiğin cevaplar için çok çok teşekkürler.Yazdıkların çok yardımcı oluyor bizlere.Resimlerin birer harika,sende muhteşemsin her açıdan.Beni de 300 cc altı kesinlikle mutlu etmez.Aslında ben 300 cc yeteri kadar büyük diye düşünüyordum ama olsunvarsın rumuzlu arkadaşın yazdıklarından ve seninde fotolarından sonra fikirlerim çok değişti.Doktor 325 dediyse biraz ısrar edersem 350-375 cc olur belki.Seninki gibi taş gibi bir vücudum olsa 400 cc diye tutturabilirdim bile.Bu arada ameliyat gününü kesinleştirdik bugün.Haftaya salı nasipse.Keşke Beratti nin de reimlerini görebilseydim.Aslında arkadaş olarak ekledi sağolsun ama resimlerini kaldırdı mı bilmiyorum , göremedim memişlerini.Doktorumuzda aynı ,aslında çok daha iyi olacaktı.
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum ya da diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir.Hastaneye giderken askılı gecelik alsam olur mu.Önden düğmeli bir pijama dedi asistanı ama ben hiç hoşlaşmam sonradan giymeyeceğim bir şeyede para vermek gelmiyor içimden.Ama mecbursak alcaz tabii.
Özelden gelen mesajlar ve arkadaşlık teklifleri çok fazla oluyor.Hepsine cevap yazabilmem ve teklifleri değerlendirebilmem çok zor..Arkadaşlık tekliflerinide hemen kabul etmiyorum.Özellikle meme estetiğinde yorumları bulunmayan,araştırma yapmamış,ameliyat olmayı düşünmeyen yada öyle bir izlenim bırakan kişileri hemen arkadaş listeme eklemiyorum özür dilerim..Kişilerin profillerine girip yazdıkları,ilgilendikleri konulara bakıp değerlendiriyorum öncelikle.Ona göre ekleme yapıyorum.Sonuçta bu özel bir albüm ve herkesi eklemiyorum..Sizinde bu konuda çok yorumunuzu,araştırmanızı göremedim açıkçası.Doğal yollarla meme büyütme konusunda bazı yorumlarınız var..O yüzden ekleyemeyeceğim şimdilik,özür dilerim...
ameliyat öncesi yapılacak şeyler dedin de canım aslında düşündüm de keşke bir ay önceden masaj yapmaya başlasaymışım bebek yağıyla göğüslerime. belki ameliyat sonrası süreci daha hafif geçerdi
Bugün 3. Günüm.395 cc dual plan damla yerleştirildi. Çok büyük olur sanıyordum ama o kadar da büyük olmadı.Doktorum tam da bu ölçünün ideal durduğunu söyledi..Şu anda şiş olmasına rağmen dışarıdan anlaşılmıyor desem yeridir.Uzun boyluyum ve omuz genişliğim oldukça fazla..Aslında başından sonuna kadar neler yaşıyacağımı, neleri yapıp yapmamam gerektiğini,sürecin akışını forumlarda okuduklarımdan biliyorum ama sanırım bir kez de kendim için duymak istiyorum.Senin konunu da bu yüzden işgal ediyorum canım.O güzel yorumlarınla belki beni de rahatlatırsın Zamanla bu taş gibi şeyler yumuşayacak ve güzel görünüme kavuşacak mı gerçekten :)
Arzumcum sevgili memetörümüz, senden çok şey öğrendim. Artık ben de memeliler kervanına katıldım. Çok çok mutluyum, seninle de paylaşmak istedim.
Özelden gelen mesajlar ve arkadaşlık teklifleri çok fazla oluyor.Hepsine cevap yazabilmem ve teklifleri değerlendirebilmem çok zor..Arkadaşlık tekliflerinide hemen kabul etmiyorum.Özellikle meme estetiğinde yorumları bulunmayan,araştırma yapmamış,ameliyat olmayı düşünmeyen yada öyle bir izlenim bırakan kişileri hemen arkadaş listeme eklemiyorum özür dilerim..Kişilerin profillerine girip yazdıkları,ilgilendikleri konulara bakıp değerlendiriyorum öncelikle.Ona göre ekleme yapıyorum.Sonuçta bu özel bir albüm ve herkesi eklemiyorum..Sizinde bu konuda çok yorumunuzu,araştırmanızı göremedim açıkçası.Doğal yollarla meme büyütme konusunda bazı yorumlarınız var..O yüzden ekleyemeyeceğim şimdilik,özür dilerim...
Yeni üye olduğunuz için sizide ekleyemem güvenlik açısından..Ayrıca albümdeki fotoğraflarıda hemen göremezsiniz eklesem bile.Belirli bir yorum kotasına ulaşmanız gerekiyor,sitede güvenlik açısından böyle bir uygulamayı öne koymuş..Özür dilerim..
.ok geçmiş olsun,eminim harika olmuştur Tabiki vücut ölçülerimize uygun olduğu taktirde bu ebatlar asla kocaman,abartı durmayacaktır.Ancak ve ancak vücut hatlarımıza büyük gelirse abartı bir sonuç olabilir..Bendede 400 cc yuvarlak protez var ve önceden dolgulu sütyende nasıl bir görüntü veriyorsa şimdide aynı görüntüyü veriyor,düşün yani.. Ameliyat olduğumu bilmeyen biri hiçbir fark göremiyor,anlamıyor.Sadece dekolte verdiğimde ve bikini ile farkı anlıyorlar :)) Bu da beni asla rahatsız etmiyor tabi O taş gibi,gerginlik sertlik zamanla geçecek tabiki.Henüz 3 gün olmuş,bazı şeyleri söylemek için çok çok erken.Masajlarada başlayınca,dokunmaya başlayınca,yüzüstü yatmaya başlayınca bu süreç daha hızlı ve güzeelll ilerleyecek Sabırlı olmak şart bu ameliyattan sonra.Hemen herşeyin bir anda olmasını beklemek çok yanlış olur.Sonuçta bir ameliyat bu,vücuda yabancı bir cisim yerleştirildi ve vücudun ona alışması gerek,şu an itip dışarıya atmak istiyor.. Sabırlı ol canım,geçecek,herşey güzel olacak
Özelden derken,nerden soru sordun anlamadım :44: Özel mesajda yazamazsınki yeni üyesin..Buradan istedigin soruları yazabilirsin,elimden geldigince bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım canımtsk ederim acikcasi evet meme estetigini arastirirke internetten bu sayfaya denk geldim ve senin bastan sona kadar yasadiklarini okudum ve sana bazi sorular sora bilmek icin üye oldum. onun icin yeniyim ve forum hakkinda pek bi bilgim yok. sana özelden bir kac soru yolladim ama görmedin herhalde. hotmail adresimi versem görüse bilirmiyiz. yani soru sormak icin ben amilyattan korkuyorum ve iyilesme sürecini ögrenmek istiyorum gerci her insanda farklidir ben yurt disinda kaliyorum ve cevremde pek gögüsestetigi olan biri yok ondan bilgi alabilecegim. acikcasi bu forumu daha pek cözemedim :)
Hadi hayırlı olsun diyelim Hepimiz ameliyattan önce bazı korkular,endişeler yaşadık tabi.Bunlar normal..Önemli olan doktora ne istedigimizi iyice anlatabilmek.Cc lere çok takılma,sen istedigin gögüs biçimini,ne kadar büyümesini istedigini doktora iyice anlat,hatta fotoğraf gösterebilirsin..Senin vücuduna,gögüs durumuna göre olabilecek cc ve büyüklük yapılacak sonuçta başkası ile aynı sonucu beklemekte yanlış olur.Ona güzel duran sana güzel olmaz..400cc yaklaşık olarak iki beden büyüme sağlar.Hiç meme dokun toksa A cup gibi birşeysen C cup olursun meselaSevgili Arzum77 bende 2 gundur Gul hanimla yogun bir telefon trafigi icindeyim parami toparlar toparlamaz solugu ameliyatta alicam ama bir turlu kendimi ikna edemiyorum korkularim var istedigim gibi olmazlarsa (
400cc kac beden buyume demek bu konuda hic bir fikrim yok simdiden tesekkurler
Yeni üye olduğunuz için sizide ekleyemem güvenlik açısından..Ayrıca albümdeki fotoğraflarıda hemen göremezsiniz eklesem bile.Belirli bir yorum kotasına ulaşmanız gerekiyor,sitede güvenlik açısından böyle bir uygulamayı öne koymuş..Özür dilerim..
Özelden derken,nerden soru sordun anlamadım :44: Özel mesajda yazamazsınki yeni üyesin..Buradan istedigin soruları yazabilirsin,elimden geldigince bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım canım
bende dr hasan findikla mail yoluyla görüstüm ve bana kararimi verdikten 15 gün sonra amilyat tarihi verebilecegini söyledi yurt disinda kaldigim icin sorun olmuyormus.ben senin ne kadar ödedigini sormustum belki söylemek istemezsin ama bana 3500€ dedi bu normal bi rakammi. ve turul turanlada görüstüm onunda iyi bi dr oldugunu söylüyorlar senin turul t. hakkinda bi bilgin varmi nasil bir dr. iki hafta izinimda bu amilyati olsam izinimin sonunda ise baslasam zorluk cekermiyim az bi süremi iyilesmek icin iki hafta?
Hadi hayırlı olsun diyelim Hepimiz ameliyattan önce bazı korkular,endişeler yaşadık tabi.Bunlar normal..Önemli olan doktora ne istedigimizi iyice anlatabilmek.Cc lere çok takılma,sen istedigin gögüs biçimini,ne kadar büyümesini istedigini doktora iyice anlat,hatta fotoğraf gösterebilirsin..Senin vücuduna,gögüs durumuna göre olabilecek cc ve büyüklük yapılacak sonuçta başkası ile aynı sonucu beklemekte yanlış olur.Ona güzel duran sana güzel olmaz..400cc yaklaşık olarak iki beden büyüme sağlar.Hiç meme dokun toksa A cup gibi birşeysen C cup olursun mesela
Fotoğraflarına bakılıp tahmini bazı şeyler söylenir tabi.En iyisi muayenede söylenir ve ameliyat esnasında belli olur Hasan bey büyük protez kullanan bir doktor,o yüzden hiç endişen olmasın.Olabilecek,senin istedigin büyüklüge ulaştıracak protezi tercih edecektir kesinlikle.Sen yeterki ne istedigini bil ve iyice anlatCevaplarin icin tesekkurler uzun zamandir Hasan beyi dusunuyordum ameliyat icin ama karar veremiyordum emin olamiyordum bir cok yazi okudum onun hakkinda senin de yazmis oldugun yazilari okuduktan sonra tamam dedim kendi kendime HASAN FINDIK olmali bu :))
Resimlerimi dun yolladim Gül hanima Hasan bey'e gosterip nelere karar verilebilir soyle bi ustunkoru hesaplama yapilacak sanirim
Boyumu, kilomu istedigim olculeri yolladim hangi bedene cikmak istedigimi anlattim
Bende gogus asimetrisi var fazla belli olmayacak sekilde gogus olcum B-C arasi bisey ama vucudum buyuk olunca minnacik duruyolar :))
Bakalim heyecanla Gul hanimdan gelecek maili bekliyorum
Cok istiyorum ama bir yandan da korkularim beni bir turlu rahat birakmiyor
Ya istedigim kadar buyuk olmazsa, ya umdugum gibi olmazsa falan filan tabi %70'te olumlu taraflarini dusunuyorum dusunducke midemde kelebekler ucuyor:))
Surekli birseyler okuyup, ogrenip tatmin olmak istiyorum :))