Albümüm ameliyat olmayı gerçekten düşünen,araştıran,doktor araştırmalarına girmiş arkadaşlara fikir vermek amaçlıdır..Ayrıca ameliyat olan arkadaşlarada ilerki yıllarda nasıl değişime uğradıklarını göstermek amaçlıdır..Uzun süre konu ile alakası olmayan,yorum yazmayan,bakıp çıkan,ameliyat olmuş fakat kendisi fotoğraf paylaşmayan ama sadece bakmak isteyen v.b kişileri listemden çıkarttım..
Albümümü gördün zaten,fikir sahibi olmuştursun..Eşinin burun ameliyatı ile ilgileniyorsun ve başka konularla gördügüm kadarıyla.Tekrar gerçekten ameliyat olmaya karar verirsen,soruların olursa elimden geldigince yine yardımcı omaya çalışırım.Yardımcı olmam için arkadaş listemde olmana gerek yok.Listemde kalman sadece albümümü görebilmendir yoksa kişisel bir sorun yaşadığımdan dolayı çıkartmadım yanlış anlaşılmasın..
Merhabaa :)
Beni de listene kabul eder misin? Albümlerini ben de merak etmeye başladım artık o kadar yorumları okuduktan sonra :)
Arzumcum sana bir sorum var bir sitede bulabilirsem link koycam protezli bayan yatar pozisyonda foto çekmis kendi meme dokusu yana kaymis protez ortada duruyordu çok kotu bir grntuydu bunun sebebi ne olabilir eminim sizde olmuyordur olsa soylerdin ana cok merak edyrm neden öyle bir grntusu vardi,birde canim 2 yil geçmesine rağmen arada masaj yapıyormusun agrin oluyormu bukadar süre sonra halakapsul riski varmi zaman ayırıp cevaplatacagindan şüphem yok şimdiden teşekküler
Canım benim yatar pozisyonda olan fotoğraflarımda var albümde görmüştürsün zaten.Öyle bir görüntü yok bende
Bahsettiğin olan meme dokusu fazla ve gevşek olan hastalara yanlış yöntem ve protez genişligi tercih edildiğinde meydana gelir.Yani şöyle izah ediyim senin meme genişligin fazladır ama mesela ultra hıgh protez gibi tabanı dar bir protez tercih edilir,kendi meme çapına göre küçük kalırsa protezinin tabanı o zaman kendi dokun yanlardan belli eder kendini.Yada protezinin tabanı meme dokuna göre geniş olur,kendi meme dokun protezin üzerinde dar kalırsao zamanda kenar kısımları belli eder ve ÇİFT MEME diye adlandırılan komplikasyon ortaya çıkar.Gevşek ve fazla meme dokusu olan bir kişiye toparlama yapılmadan kas altına protez koyulursada bu ÇİFT MEME görüntüsü ortaya çıkabilir ve bahsettigin görüntü meydana gelir.Bununla ilgili bir foto paylaşmıştım ben.Görüntü her nekadar kötü olsada çift memenin nasıl oldugunu anlatabilmek için ekliyorum arkadaşlar..
Eki Görüntüle 735005
Ben artık masaj yapmıyorum.Evli bir bayanım eşim yeterince masaj yapıyor zaten bana gerek kalmıyorKapsül riski tabiki var .Bir doktor sitesindeki yazıya göre Kapsül gelişimi ameliyattan 6 ay sonra başlayabilmekte ve 6ay-3 yıl arası bir sürede kapsül gelişimi gözlenebilmektedir.
Adaşım nasılsınnnn??? uzun zamandır girmiyordummm bi bakayım ne var ne yok diyeee bi ara benden bahseden biri var neyse forum a yazdım takip ederim artık yardımcı olabilirsem ne mutlu bana .... Ama yavrummm sen nasıl yetisiyorsun bu kızlara benım başım dönüyor kim sordu ne sordu nereye yazdııı anammmm okurken yoruldum sen iyi yetişiyorsunnn tebrik ediyorummm azmin zaferiii kutlaa vallla :)) kızlar pürrr dikkat sende :)) gerçi bir zamanlar bende onlar gibiydim :)) ne cabuk unutttum dimiii :)))
Neyse ki geçti o günlerrr gecen havuza girdim bikinimle piercing imle kızlar mesttttt bende tabiiiii :)))
yalnız yavrum madem yazmışken ben de sorayım bende çukurlaşmalar oldu yine ilk operasyondan önce de vardı şimdide yeni oldu bu aralar herkes çok kilo verdiğimi söylüyor ondan olabilir miii ???
Teşekkür ederiyorummmm öpüyorummmm
herkese iyi geceler.
şunu sormak istiyroum arkadaşlar. göğüs büyütmeden önce bunu doğal yöntemlerle deneyipte sonuç alamayınca mı tıbbi müdahaleye başvuruyorsunuz?
Doğal yöntemler derken??Piyasada satılan yüksek hormon içeren ve vücuda hormonlarımıza zararlı olan haplardan bahsetmiyorsunuz değilmi?? Yada şu hiçbir işe yaramayan,para tuzagı kremlerden falan??
Meme büyütmede kalıcı,güvenilir en iyi ve tek yöntem protez ile meme büyütme ameliyatıdırGögüslerinizin boyutundan memnun değilseniz sizde bu ameliyatı olabilirsiniz.Bakın buradada okudugunuz gibi birçok kadın bu ameliyatı oluyor.İnşallah sizede nasip olur ve çok mutlu olacagınız bir sonuca ulaşırsınız Sevgiler..
Ben fırsat buldukça giriyorum yavrum foruma :)) İhmal etmiyorum,hoşuma gidiyor açıkcasıDoktoruna ameliyat omak isteyenler var,lütfen sende yardımcı ol bak arkadaşımız ne zamandır yazıyor
Ben forumu kullanmasını öğrendim artık,bazen hepsine yetişemiyorum doğru ama sonradan görüncede cevap yazmaya çalışıyorum tabi..
Vayyy,havuza gittin sende haa..Yoksa Aqua yamı gittin kıızzPiercing taktıramadım hala biliyormusun,nedense ayagım gitmiyor birtürlü.Korktuğumdan falan değil ama sanki bir komplikasyon yaşayacakmışım gibi geliyor endişe ediyorum..İç sesimi dinliyorum,ne zaman tamam yaa dersem o zaman gidip deldiririm göbişimi herhalde
Yine dalagalanmamıoldu canım?Tabi kilo verince meme dokusu yağ oldugu için erime yapıyor ve bu görüntü tekrar belli olabiliyor.Çok rahatsız ediyorsa haylüronik asit ile doldurttur o bölgeyi.Doktoruna bahsettinmi,gittinmi? Kalıcı çözümler değil tabi zamanla oda erime yapacak,dozu iyi ayarlaması lazım.Birde kesinlikle proteze denk gelmemesi lazım.Yoksa Allah korusun enfeksiyon yapabilir..
Bende kocamannnnnÖpüyorum...Lütfen uğramaya,yazmaya çalış olurmu
içinde kimyasal madde bulunan tüm ürünler zaten doğal yöntem sınıfına girmez. bende karşıyım bunlara.hatta memesi çok ama çok küçük ve biçimsiz duranlarında protez takmasını anlarım. ama 80 cm ve üzeri olanların bence protezden önce 3-4 aylık göğüs büyütme egzersizlerini denemelerini öneririm. bu tür egzersizler göğüs kaslarının şişmesiyle memenin genişlemesini yardımcı olaacktır. bunu başaran çok kişi var emin olabilirsiniz. ek olarak gerçekten işe yarar bazı organik yağlarda faydalı olabiliyor. herkesin kendi kararı tabiki ama her zaman protez, silikon vs harici müdahaleleri son çare olarak gerekmektir. umarım herkes gönlündeki ve gözündeki ideal vücuda sahip olur. herkese bu yolda bol şanslar
Mşallah canımmm ne diye yimm :)) Ben havuz lu sitede oturuyorum ondan erken açtım sezonuu :) Piercing ve dövme işi gerçekten jazır olmakla ilgili ne zaman hazır hissedersen kendini zorunlu olursa gerçekten başına iş gelebilir gerçi benim de çok zor iyileşti hatta geçenlerde düştü dışarday ken akşam evde takmak isterken kapanmıştı zor taktımm( et kaplamıştı zordu ... Temmuz ayında bir yıl olucak neden tam iyileşmedi bilemiyorummm ??
Ara sıra girer bende elimden geldiğince tecrübemi paylaşırım ama fikir yol gösterme gibi bir şey yapamam gerçekten pek bir bilgim yok hatttaa göğsümde olusan çukurlaşma ile söylediğin şeyi daha önce hiç duymadım ama yaptırmam zaten kilo alırım ileryen dönemler de sorun kalmaz :))) Kendine iyi bak canmmm öpüyorummm
arzummm gene ben :) ameliyat olana kadar sana soru sormaya devam edecegım sanırım :)
haftaya gelıyorum ve doktor listem söyle..
tugrul turan
aci celık
barıs cakır
hasan fındık
zekariya kul
fatih dagdelen
sımdılık bu doktorlardan randevu aldım..doktor doktor gezıcem 1 hafta boyunca:) aarastırdıgım kadarıyla aklıma yatan baska doktor yok..eger senın bu listeme ekleyecegın varsa söylermısın..gelmişken toptan görusme yapıp ole karar vereyım dıyorum..haa birde donuste ankaraya ugrayacagım zühtü demirle görusmek ıçin...sence cok da karıstırmamak mı lazım?
Arzum ben artik eminim ki bu gogusler bana gercekten buyuk ki bana takilan cc ler zaten ciddi anlamda buyuk ama ben bana uygun cc nin kac oldugunu nerden bilicem. Hamilelik sirasinda goguslerim cok sistigi icin dokum cok genislemisti ve doktorumda haliyle bunu doldurmak icin 375 cc koymus ve meme alti dikisi yapmadan.ama simdi cok buyukler bana uygun olcu ne bilmiyorum.nasil bi yol izlemem gerekiyo acaba.resim eklesem baksan resim nasil ekleniyo onu da bilmiyorum(
Canım,daha bir buçuk ay bile geçmedi, ameliyatının üzerinden.Üstelikte kas altı yöntemi ile ameliyat oldun inan bana çok erken bu endişelerin için..Bak bizler bu süreçleri yaşadık,biliyoruzki birşeyler söylüyoruz.Zamanla çok güzelleşecekler,yerlerine oturacaklar..Şimdi hem çok yukarıda duruyorlardır hemde ödemlerdend olyaı çok şiş şekilsiz duruyorlardır..Sütyene bile oturmazlar,bilinilerde bile çok garip durur..
Lütfen sabırlı ol,bekle..Zaten sen istesende gidecegin hiçbir doktor gel protezleri çıkartalım,daha küçük bir protez takalım demez.En az 6 ay gibi bir süre beklemek isterler.Bu sürenin sonunda son duruma göre hem senin düşüncelerine hemde olabailecek duruma göre değerlendirme yapılır..
Kendinde söylüyorsun hamilelik sırasında gögüslerin şişmiş..Böyle durumlarda gögsün esnekligini gidermek,sıkılaştırmak için biraz büyük bir protez tercih edilirki gögüs hem erken sarkmasın hemde sarkık bir gögüs olmasın.Protezinin boyutundan daha küçük bir boyut senin gögüslerini toparlayamamıştır bence.Sarkık duran ve erken sarkmaya meyilli bir gögüs olmasını istermiydin peki?
İzeleyecegin yok gögüslerine takık yaşamadan beklemek,sabırlı olmak ve üzülmemek..Herşeyin zamanla düzelecegini bilmek,bilinçli yaşamak canım..Böyle yapmaya devam edersen kabus dolu mutsuz üzücü günler yaşamaya devam edersin..Lütfen eski halini gözünün önüne getir ve haline şükret.Ben eminimki hiçte öyle barttıgın gibi kocaman gögüslerin yok.375cc hemde kas altında ne kadar olursa olsun öyle kocaman kocaman olmaz
Profiline girersen albüm ekle kısmı var orada.Onu tıkla ve yazılan şeylere göre yol izle..Fotoğraf eklemek çokta zor birşey değil.Bir dene bakalım
Valla listen gayet iyi..Ekleme yapacağın başka kim olabilir bilemedim..Yalnız Ankara işi nasıl olacak,dönüşte demişsin yani istanbuldan ameliyat olmadan Ankarayamı döneceksin?? Olmazsa tekrar İstanbula dönüp ameliyatmı olacaksın?