Aşkolsun,yazabilirsin tabikide.Kusura bakılacak bir durum yok bence.Bu forum bizim,hepimizin..Konu ile alakasız şeyler yazılmadıgı sürece herkes konuma yazabilir,sorun olmaz benim için
Ameliyattan 4 ay sonra yüzüstü yatmakta sıkıntı olabilir,bende yatamamıştım..Daha erken yüzüstü yatan arkadaşlar vardı tabi ama herşey bu süreci değiştirebilir,farklılaştırabilir..Yöntem,protez büyüklügü,deri esnekligi gibi faktörler bu süreci uzatabilir..Bence biraz daha sabırlı olmalısın tamamen yüzüstü yatabilmen için.Başını bir yastıkla destekleyip daha rahat edecegin bir pozisyon bulabilirsin ama tamamen dümdüz şezlongda yatar gibi yatmak ağrı yapabilir bu normal bence..Koltuklatlarına doğru agğrı olmasıda normal bir durum,bende aynı durumu yaşamıştım..Bu sıkıntılarının geçmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var bence..
Gögüs uçlarındaki hassasiyet durumu bendede olmuştu,ama sürtünmede yada hafif çarpmalarda ağrı olacak durumda değildi.Hissizlik yaşadıgın bölgelerdeki durumda bence normal.4 Ay gibi bir sürede bu durumların tamamen düzelmesi erken bence.En az 6 ay geçmesi gerek.Birinci senende herşey ancak yerine oturuyor.Bunu daha öncede çok yazmıştım gördügüm,yaşadıgım tecrübelere dayanarak..Tekrar söylüyorum bu ameliyattan sonra sabırlı olup beklemek çok çok önemli..Ayrıca hep olumsuz düşünmek,endişe etmek,kendinle oynamak uğraşmakta tamamen refleks olarak bazı gereksiz tepkilere neden olabilir...Sürekli bir sorunmu var demek,vücudunla uğraşmak,ellemek,olumsuz oldugunu düşündügün bazı şeyleri sürekli kurmak bu süreci uzatır ve sizi mutsuz eder..Pozitif düşünelim lütfen,ne kadar olumlu mutlu olursak inanın o kadar rahat iyi bir süreç geçirirsiniz..