Yaa ne diyim ne diyim..keske ameliyattan once kesfetseydim seni ve bu siteyi..o zaman cok daha bilincli girerdim ameliyata.doktorumla hicbisey konusmadimki ben dogru duzgun.ameliyat sonrasi komplikasyonlardan hic haberim yoktu ki.hic arastirmadim dohru duzgun.ve burdan ameliyat olacak arkadaslara sesleniyorum..arzumun tavsiyelerine kulak verip oyle gidin doktora.daha bilincli gecer gorusmeleriniz.sanada cok cok tesekkur ederim.umarim 2 3 ay sonra senin dedigin gibi olur da su kotu dusunceler uzaklasir artik kafamdan.bugun izne cikiyorum.annemlerin yazligina gidicem.ve onlarin yaninda nasil bikini giycem bilmiyorum.haberleri yok cunkuuuuu.sadece esim biliyo :))
Arzum son bikac gundur dikis yerimde iltihaplanma olmustu.suan kizarik ve hafif yanma var.doktorum resmini cekip gondermemi istedi.gonderdim.korkulacak bisey olmadigini deri alti dikislerin bazen iltihaplanma yapabilecegini soyledi.ama ben senin.su kahverengi bolgenin genislemesi ile soylediklerini hatirladim.bu leke seklinde kalmaz dimi.bactroban surmem gerekiyormus.umarim gecer.bu konude bisey biliyomusun acaba??
Arzum merhaba.......sen bu konularda bilgilisin sanırım........ben estetikli meme fotoğraflarına baktığımda hepsi top gibi görünüyor......ben yaptırırsam eğer alttan daha bombeli durmasını istiyorum........ve kesinlikle silikon olduğu anlaşılmasın istiyorum.......sence bu mümkün mü çok mu şey istiyorum
Selam kızlar ;
silikon taktırmak istiyorum bende ama türkiyedeki cerrahların resmi sitelerinde nasıl bir sonuç çıkıyor bilemiyorum yurtdışı kaynaklı bazı prf.ların sitelerinde hep örnekler var sizin bildiğiniz bir resimli türk sitesi varmı ??
Neden ameliyat sonrası yaşayacagınız yada yaşamayacagınız (ne olacagını bilmediginiz) ağrı sürecine takılıyorsunuz anlamıyorum..Sizin için en önemli olan size göre en uygun yöntem ve protez tipi,boyutu gibi konuları düşünmeyip her ameliyattan sonra yaşanacak,normal olan ağrıyı düşünüyorsunuz?? Tabiki ağrılar olacak,hangi yöntemle olursa olsun ağrılarınız olacak ve belirli bir süre sonra geçecek.Asla kalıcı olmayacakki bu durum.Sizin için ameliyattan sonra,o kadar masraf sıkıntı çektikten sonra sorun yaşamamak önemli olmalı.Çünkü size göre yanlış olan bir yöntem uygulanırsa siz hiç bir zaman mutlu olamazsınızki.Belki sonra birkaç kez daha ameliyat olacaksınız ve geçireceginiz her ameliyatta bir risk,komplikasyon yaşayacaksınız..canım arzum77 memetörüm neolurrrr beni arkadaş olarak ekle bakayım fotolara :))) tatlım kafam allak bullak.hasan fındıkla bir türlü görüşemedim.haftasonu çalışmıyor.hafta içi merdivenköyden oraya gitmem çok ters.taksiyle yürümemden uzun sürüyor cadde.yürüsem çook sıcak neysem.bebiş ben fatih pekerle görüştüm.bana kas altı,meme altı kesisi önerdi.meme başım küçükmüş.(evlenmedim çocuğum yok :)) olmaz dedim.bu site muhteşem.burdam okuduklarımla fatih beye bana olcak en büyük protezi istiyorum dedim.o da 325 ila 330 olur ama ameliyat sırasında takarız seni otutturup bakarız dedi.yalnız canım hala bu konuyla ilgili formları okuyorumda kas altı operasyon sonrası ağrılı ama hiç belli olmuyormuş elle muaynede bile.bende öyle istiyorum.ama ağrıdan da korkuyorum.biliyorum sen kas zarı altı oldun elle hissediliyor mu sıktığında felan.
Allah yardımcın olsun canım..Çok çok güzel sonuçlar olsun,istedigin sonuca ulaş inşallah :13:kızlar ben de meme büyütme ameliyatı olucam haftaya..yıllardır erteleyip duruyordum.. tahmini 325cc olur dedi doktorum. bir de nagor mu mentor mu şekli şemal, nasıl olur aelyat esnasında karar vericez dedi.......bülent cihantemur doktorum . bakalım sonuç nasıl olacak..bana şans dileyin..acı eşğim çok düşüktür napıcam bilmem
Türkiyede böyle bir paylaşım yapılması yasak sanırım.Yani böyle bir site yok.Bazı doktorlar kendi hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını görüşmeye gelen hastalara gösterebiliyor.
bir de nşanlım aman ne gerek var. ameliyat olma canın yanmasın cart curt derken. baktı ben kararlıyım ameliyat olucam..olmuşken çok büyük olsun diye tutturmaz mı..valla onun zevki için kafam kadar yapacak değilim..ama 320 cc küçük mü olur acaba? hiç göğüs dokum yok
Merhaba canım umarım hayırlısıyla atlatırsın. beni güldürdün bu arada. nişanlının zevki için kafan kadar yapma elbette. önemli olan sensin sakın unutma :)
haklısın tatlım ya.gülü seven dikenine katlanacak :)) inşallah bende operasyon sonrası senin gibi mutlu olurum.çok saol.bu formdaki herkese inanılmaz destek oluyorsun.öpüldün...Neden ameliyat sonrası yaşayacagınız yada yaşamayacagınız (ne olacagını bilmediginiz) ağrı sürecine takılıyorsunuz anlamıyorum..Sizin için en önemli olan size göre en uygun yöntem ve protez tipi,boyutu gibi konuları düşünmeyip her ameliyattan sonra yaşanacak,normal olan ağrıyı düşünüyorsunuz?? Tabiki ağrılar olacak,hangi yöntemle olursa olsun ağrılarınız olacak ve belirli bir süre sonra geçecek.Asla kalıcı olmayacakki bu durum.Sizin için ameliyattan sonra,o kadar masraf sıkıntı çektikten sonra sorun yaşamamak önemli olmalı.Çünkü size göre yanlış olan bir yöntem uygulanırsa siz hiç bir zaman mutlu olamazsınızki.Belki sonra birkaç kez daha ameliyat olacaksınız ve geçireceginiz her ameliyatta bir risk,komplikasyon yaşayacaksınız..
Kas altı yöntemini çok rahat atlatan arkadaşlarımızda var.Neden onları dikkate almıyorsunuz yada başka bir yöntemle ameliyat olmuş fakat sanki kas altı yöntemiyle ameliyat olup yaşamış gibi kas altı yöntemi hakkında yorum yazanların yorumlarını dikkate alıyorsunuz??
Sizin için önemli olan ameliyattan sonra mutlu olmak değilmi?Protezi hissetmemek,istenilen büyüklükte gögüslere kavuşmak değilmi? Sonuçta bir ameliyat geçiriyorsunuz ve her ameliyatta oldugu gibi sonrasında narkozun verdigi sıkıntıyı ve ağrıları çekmeniz kaçınılmaz.İsterseniz kas üstü yöntemi ile ameliyat olun..
Başka kişilerlede kendinizi kıyaslamayın ne sorun olarak,ne ağrı olarak nede sonuç olarak.Sizin vücudunuz ayrı başkasının vücudu ayrı..
Bana protezi hissediyormusunuz diye soru sormuşsunuz..Hayır,hissetmiyorum.Çünkü benim yeterli meme dokum vardı öncesinde ve bana doğru olan yöntem uygulandı,ameliyatım başarılı geçti sorun yaşamadım..Umarım sizde yaşamazsınız..Kararınız hayırlı olur inşallah..
Ameliyattan 2 ay sonra gögüsler normal bir kıvama gelmez tabi.Balenli sütyenleri giyindigin zaman bile rahatsız eder,garip durabilir rahat edemezsin.Eşinin haberi varsa ameliyat olacagından sorun yaratmaz tabi bu durumlarteşekkür ederim canım..ben yaklaşık 2 ay önce olmayan göğüslerimden sayısız kist aldırdım...doku yok olan da kist olmuş o görüntü aklıma geldikçe tiksiniyorum..hemen ertesi gün baktım angeline jolıe de aldırmış implant tktırmış. dedim aman herkesin başına gelir böyle şeyler salla. 2 ay sonra düğünüm olacak hayırlısıyla. o zamana kadar nasıl olur sence normal kıvamına gelir mi?
Tabiki olmuşken büyük olsun bencede.Büyükten kastım abartı duran,vücuduna göre hantal büyük gögüsler değil tabiki..Korkma zaten Türkiyedeki hiçbir cerrah kafan kadar gögüste yapmaz,hepsi doğal dedikleri ufak bir beden kadar büyüme ile sonuçlanan gögüsler yapmaktan yanabir de nşanlım aman ne gerek var. ameliyat olma canın yanmasın cart curt derken. baktı ben kararlıyım ameliyat olucam..olmuşken çok büyük olsun diye tutturmaz mı..valla onun zevki için kafam kadar yapacak değilim..ama 320 cc küçük mü olur acaba? hiç göğüs dokum yok
Bazı şeyleri çok fazla takmayacaksın.Heleki böyle şeyleri ameliyat öncesi takmak sana birşey kazandırmaz.Önemli olan kendini doktora çok iyi ifade etmek,sonrasında sıkıntı yaşamamak için sana uygun olan yöntemin kullanılmasıdır.Yaşayacagın yada yaşamayacagın ağrıya takılmak olmaz.Ondan önce çok daha önemli detaylar varhaklısın tatlım ya.gülü seven dikenine katlanacak :)) inşallah bende operasyon sonrası senin gibi mutlu olurum.çok saol.bu formdaki herkese inanılmaz destek oluyorsun.öpüldün...
Bazı şeyleri çok fazla takmayacaksın.Heleki böyle şeyleri ameliyat öncesi takmak sana birşey kazandırmaz.Önemli olan kendini doktora çok iyi ifade etmek,sonrasında sıkıntı yaşamamak için sana uygun olan yöntemin kullanılmasıdır.Yaşayacagın yada yaşamayacagın ağrıya takılmak olmaz.Ondan önce çok daha önemli detaylar var