arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Emin ol zamanla (bak zamanla diyorum) herşey çok güzel olacak ve Arzum haklıymış diyeceksin sende diğerleri gibi
Geçmişe ah vah demek bir fayda vermez.Olabilecek en iyi şeyi yapmış zaten doktorun ben öyle görüyorum şu anda.Dikiş yerlerinde genişleme olmazsa tadından yenmez valla Lütfen dikiş yerlerine dikkat et,silikon bantlarını kullan.Denizde direk güneş ışıgının altında kalma sakın kendini koru.Gögüs bölgene özellikle dikiş yerlerine en yüksek faktörlü güneş kremini sür ve sürekli tazele..
Bikininide gögsünü gere gere giyin tatlım Gögüs büyütücü egzersizler yapıyorum,kremler kullanıyorum de Ben yaptım ama siz yapmayın de tabi,şimdi onlarıda yanlış yollara sürüklemeyelim En iyi çözüm tabiki ameliyat..

Arzum son bikac gundur dikis yerimde iltihaplanma olmustu.suan kizarik ve hafif yanma var.doktorum resmini cekip gondermemi istedi.gonderdim.korkulacak bisey olmadigini deri alti dikislerin bazen iltihaplanma yapabilecegini soyledi.ama ben senin.su kahverengi bolgenin genislemesi ile soylediklerini hatirladim.bu leke seklinde kalmaz dimi.bactroban surmem gerekiyormus.umarim gecer.bu konude bisey biliyomusun acaba??

Evet bazen içerideki dikişler kendini dışarıya atmak istiyor ve deri üzerinde sivilce gibi kızarıklık,arkasından beyazlama iltihaplanma yapabiliyor.Ben iki dikiş çıkarttım ameliyattan sonra dikiş yerimden,içeriden çıktı yani.. :)) Kahverengi kenar dikiş yerleri için bana doktorum gerekirse,duruma göre silikon bantlardan vereceğini söylemişti.Ama benim sürecim iyi geçtiği için gerek görmedi.Zaten ne iz kaldı nede genişleme oldu Bana krem yada başka bir şey önermedi canım.Ama dediğim gibi ben sık sık kontrole gittim.Zaten meme ucumun fotoğrafıda var albümde görmüştürsün sonucu.İnşallah sendede bir sorun olmaz ve sürecini rahat bir şekilde atlatırsın.. Doktorun ne öneriyorsa onu uygula canım,telefonlar görüşmek yerine eğer gidebilme imkanında varsa git yüz yüze görüş bence..Endişe etme,doktorun senin için en iyisini yapacak,önerecektir zaten

Arzum merhaba.......sen bu konularda bilgilisin sanırım........ben estetikli meme fotoğraflarına baktığımda hepsi top gibi görünüyor......ben yaptırırsam eğer alttan daha bombeli durmasını istiyorum........ve kesinlikle silikon olduğu anlaşılmasın istiyorum.......sence bu mümkün mü çok mu şey istiyorum

Selam kızlar ;
silikon taktırmak istiyorum bende ama türkiyedeki cerrahların resmi sitelerinde nasıl bir sonuç çıkıyor bilemiyorum yurtdışı kaynaklı bazı prf.ların sitelerinde hep örnekler var sizin bildiğiniz bir resimli türk sitesi varmı ??

Hayır canım, çok şey istemiyorsun tabikide. Hepimizin istediği şeyi istiyorsun ve bu imkansız değil..Meme dokusu çok az hatta yok olan kişilere kas altı yöntemi uygun görülüyor.Bu yöntemle protez en iyi şekilde saklanıyor ve asla belli olmuyor.Ayrıca kasın proteze üstten yaptığı baskı sebebiylede üstten alta doğru yumuşak bir geçiş sağlanıyor.Yani o top top duran görüntü hiç meme dokusu olmayan ve kas üzerine koyulan yöntemlerde oluyor genelde.Protez büyüklügüde fazla tutulursa top görüntü daha fazla oluyor..Dogru teknik,doğru protez ve büyüklük tercih edilmesi bu şıkların doğru tesbit edilip ameliyatın başarılı geçmesi sonucu oldukça etkiliyor tabi

Türkiyede böyle bir paylaşım yapılması yasak sanırım.Yani böyle bir site yok.Bazı doktorlar kendi hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını görüşmeye gelen hastalara gösterebiliyor.

canım arzum77 memetörüm neolurrrr beni arkadaş olarak ekle bakayım fotolara :))) tatlım kafam allak bullak.hasan fındıkla bir türlü görüşemedim.haftasonu çalışmıyor.hafta içi merdivenköyden oraya gitmem çok ters.taksiyle yürümemden uzun sürüyor cadde.yürüsem çook sıcak neysem.bebiş ben fatih pekerle görüştüm.bana kas altı,meme altı kesisi önerdi.meme başım küçükmüş.(evlenmedim çocuğum yok :)) olmaz dedim.bu site muhteşem.burdam okuduklarımla fatih beye bana olcak en büyük protezi istiyorum dedim.o da 325 ila 330 olur ama ameliyat sırasında takarız seni otutturup bakarız dedi.yalnız canım hala bu konuyla ilgili formları okuyorumda kas altı operasyon sonrası ağrılı ama hiç belli olmuyormuş elle muaynede bile.bende öyle istiyorum.ama ağrıdan da korkuyorum.biliyorum sen kas zarı altı oldun elle hissediliyor mu sıktığında felan.

Neden ameliyat sonrası yaşayacagınız yada yaşamayacagınız (ne olacagını bilmediginiz) ağrı sürecine takılıyorsunuz anlamıyorum..Sizin için en önemli olan size göre en uygun yöntem ve protez tipi,boyutu gibi konuları düşünmeyip her ameliyattan sonra yaşanacak,normal olan ağrıyı düşünüyorsunuz?? Tabiki ağrılar olacak,hangi yöntemle olursa olsun ağrılarınız olacak ve belirli bir süre sonra geçecek.Asla kalıcı olmayacakki bu durum.Sizin için ameliyattan sonra,o kadar masraf sıkıntı çektikten sonra sorun yaşamamak önemli olmalı.Çünkü size göre yanlış olan bir yöntem uygulanırsa siz hiç bir zaman mutlu olamazsınızki.Belki sonra birkaç kez daha ameliyat olacaksınız ve geçireceginiz her ameliyatta bir risk,komplikasyon yaşayacaksınız..
Kas altı yöntemini çok rahat atlatan arkadaşlarımızda var.Neden onları dikkate almıyorsunuz yada başka bir yöntemle ameliyat olmuş fakat sanki kas altı yöntemiyle ameliyat olup yaşamış gibi kas altı yöntemi hakkında yorum yazanların yorumlarını dikkate alıyorsunuz??
Sizin için önemli olan ameliyattan sonra mutlu olmak değilmi?Protezi hissetmemek,istenilen büyüklükte gögüslere kavuşmak değilmi? Sonuçta bir ameliyat geçiriyorsunuz ve her ameliyatta oldugu gibi sonrasında narkozun verdigi sıkıntıyı ve ağrıları çekmeniz kaçınılmaz.İsterseniz kas üstü yöntemi ile ameliyat olun..
Başka kişilerlede kendinizi kıyaslamayın ne sorun olarak,ne ağrı olarak nede sonuç olarak.Sizin vücudunuz ayrı başkasının vücudu ayrı..
Bana protezi hissediyormusunuz diye soru sormuşsunuz..Hayır,hissetmiyorum.Çünkü benim yeterli meme dokum vardı öncesinde ve bana doğru olan yöntem uygulandı,ameliyatım başarılı geçti sorun yaşamadım..Umarım sizde yaşamazsınız..Kararınız hayırlı olur inşallah..

kızlar ben de meme büyütme ameliyatı olucam haftaya..yıllardır erteleyip duruyordum.. tahmini 325cc olur dedi doktorum. bir de nagor mu mentor mu şekli şemal, nasıl olur aelyat esnasında karar vericez dedi.......bülent cihantemur doktorum . bakalım sonuç nasıl olacak..bana şans dileyin..acı eşğim çok düşüktür napıcam bilmem

Allah yardımcın olsun canım..Çok çok güzel sonuçlar olsun,istedigin sonuca ulaş inşallah :13:
Herşey ameliyat esnasında belli oluyor gerçekten.Öncesinde söylenen cc boyutunun altı ve üstü ameliyatta deneniyor,bakılıyor ve senin isteginede uygun görüntüyü veren protez boyutu tercih ediliyor tabikide..Nagorda Mentorda çok iyi protezlerdir.Bende Mentor marka protez var kıvamındanda duruşundanda boyutundanda herşeyinden memnunum şükür.İki sene oldu ameliyat olalı.İlk zamanlar ne olursa olsun gerginlik oluyor,ödemler oluyor ve gögüsler sert yapay duruyor.Zamanla herşey normale dönüp güzelleşiyor lütfen aceleci olma,panikleme ve bilinçli olarak hareket et sonrasındada..Rahat ol,kasma kendini doktoruna kendini çok iyi ifade et ve onun ellerine bırak.Senin için en iyisini yapacak ve tercih edecektir elbette
Ağrı derecesi kişiden kişiye göre değişir.Ameliyattan hemen sonra ilk kendine geldiginde narkozun verdigi sıkıntı ile ağrın fazla olacak ama merak etme yapılan ağrı kesici ile rahatlayıp çok rahat uyuyacaksın.Ameliyattan sonrada kendine dikkat edip kollarını zorlamaman önemli.Kendine dikkat ettigin sürece tüm sürecin çok iyi geçecek.Doktorunla iletişim halinde ol sürekli,düzenli kontrollerine git ve doktorun ne derse ne önerirse ona uy lütfen

teşekkür ederim canım..ben yaklaşık 2 ay önce olmayan göğüslerimden sayısız kist aldırdım...doku yok olan da kist olmuş o görüntü aklıma geldikçe tiksiniyorum..hemen ertesi gün baktım angeline jolıe de aldırmış implant tktırmış. dedim aman herkesin başına gelir böyle şeyler salla. 2 ay sonra düğünüm olacak hayırlısıyla. o zamana kadar nasıl olur sence normal kıvamına gelir mi?

bir de nşanlım aman ne gerek var. ameliyat olma canın yanmasın cart curt derken. baktı ben kararlıyım ameliyat olucam..olmuşken çok büyük olsun diye tutturmaz mı..valla onun zevki için kafam kadar yapacak değilim..ama 320 cc küçük mü olur acaba? hiç göğüs dokum yok

evet bende yeni öğrendim saol cvp için arzum 77 takipteyim seni bu silikonla ilgli çok araştırma yapmam lazım

Merhaba canım umarım hayırlısıyla atlatırsın. beni güldürdün bu arada. nişanlının zevki için kafan kadar yapma elbette. önemli olan sensin sakın unutma :)

Merhaba canım umarım hayırlısıyla atlatırsın. beni güldürdün bu arada. nişanlının zevki için kafan kadar yapma elbette. önemli olan sensin sakın unutma :)

tabiiki canım önce ben..tüm kadınlar gibi:) ama arzum 400cc taktırmıştı üstelik gögüs dokusu da vardı..ay benim ceviz kadar olmasın sonra 320 ile doku moku yok.çektğim acıya değsin diye ameliyattan önce doktoruma söylicem.

Son düzenleme:
haklısın tatlım ya.gülü seven dikenine katlanacak :)) inşallah bende operasyon sonrası senin gibi mutlu olurum.çok saol.bu formdaki herkese inanılmaz destek oluyorsun.öpüldün...

Ameliyattan 2 ay sonra gögüsler normal bir kıvama gelmez tabi.Balenli sütyenleri giyindigin zaman bile rahatsız eder,garip durabilir rahat edemezsin.Eşinin haberi varsa ameliyat olacagından sorun yaratmaz tabi bu durumlar
Tabiki olmuşken büyük olsun bencede.Büyükten kastım abartı duran,vücuduna göre hantal büyük gögüsler değil tabiki..Korkma zaten Türkiyedeki hiçbir cerrah kafan kadar gögüste yapmaz,hepsi doğal dedikleri ufak bir beden kadar büyüme ile sonuçlanan gögüsler yapmaktan yana Ben 400cc yi kabul edecek doktor bulana kadar anam ağladı Şimdi bakıyorumda gerçektende bundan aşşagısı olsaydı ben herhalde doktorla papaz olurdum,sürekli ameliyat olurdum Allah korumuş doktoru benim gazabımdan
Hiç meme dokun yoksa 350 cc den yukarı olsun bence.Tabi boyun,kilon,yapın,meme dokunun esnekligi gibi faktörlerde çok önemli detaylar..Benim meme dokum esnekti ve 400 cc zorlanmadan oldu,rahatsızlık yaşamadım meme dokum olmasına rağmende hiçte abartı olan bir sonuç olmadı şükür..Lütfen doktoruna gögüslerinin iki beden kadar büyümesini iste.Yani c cup olsun en azından sütyen cup ölçün Hiç meme dokun yoksa C cup iyidir bence,hatta C sonu olsun

haklısın tatlım ya.gülü seven dikenine katlanacak :)) inşallah bende operasyon sonrası senin gibi mutlu olurum.çok saol.bu formdaki herkese inanılmaz destek oluyorsun.öpüldün...
Bazı şeyleri çok fazla takmayacaksın.Heleki böyle şeyleri ameliyat öncesi takmak sana birşey kazandırmaz.Önemli olan kendini doktora çok iyi ifade etmek,sonrasında sıkıntı yaşamamak için sana uygun olan yöntemin kullanılmasıdır.Yaşayacagın yada yaşamayacagın ağrıya takılmak olmaz.Ondan önce çok daha önemli detaylar var

Merhaba,
Özellikle senin konuna yazmak istedim Arzum, herkese öyle destek oluyorsun ve öyle çok yardımcı olmaya gayret ediyorsun ki, çok takdir ediyorum seni.Ameliyatının üzerindan aylar geçmiş,hala tecrübelerini insanlarla paylaşmaktan vazgeçmiyorsun,sabırla yazabiliyorsun :) Ben son birkaç haftadır her gün yazıları okuyorum, nihayet üye olup yazmaya, daha da önemlisi ameliyat olmaya karar verip, gün aldım.Bunda forumlara yazan arkadaşların etkisi çok, cesaretim tavan yaptı sayenizde. Yıllardır aklımda olan şeye son noktayı koyabilmeyı başarıyorum sanırım.2 çocuktan sonra iyice boşalan göğüsler yakında dolacakkk :) Kafam çok sorularla dolu tabi ama op. gününe kadar daha netleşir birşeyler diye umuyorum .Sana da kalbin gibi bir hayat diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…