arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Çook geçmiş olsun...Umarım herşey süper olur :)

taş gibi sert oluyormuş , seninkide öylemi acaba?

Ohh negüzel karar vermişsin ve bitirmişsin..geçmiş olsun.. :)

Ben de öyle düşünüyorum..doğallık çok önemli..yeliz bedenin neydi , ne kondu? Bide bu yaz için deniz filan yasak mı acaba? bilgi verirsen sevinirim

Canım ya..herşey içinde mi hastane ücreti filan

benim bi arkadaşım 2 sene önce ismail kurana ameliyat olmuş..doğal ve güzeldi..ozamanlar muayene ücreti de almıyordu..her türlü bilgiyi veriyormuş..bi görüş istersen..

Sonucu bizimlede paylaşırsan süper olur..güzel fikir verir

Merak ediyorum her yaptıran senin kadar bilgi sahibi mi acaba? ve yaşadıklarını paylaşıyorsun..inan okdar kıymetliki yaptığın, bunu bilemezsin..:)

Bana da yardım edin ne olur. Ben deneyimli olduğu söylendi diye ve özellikle yeni teknoloji kullanıyor diye coşkun levent taşçı düşünüyorum ama burada hiiiiiç kimseye rastlamadım ona göğüs büyüten. Ne yazık ki sadece iki kişi vardı ve ikisi de sorun yaşamışlardı. hatta biri yeniden ameliyat olacakmış. Ne yapmalıyım bilemiyorum.

ben geldiiiiiimmm :) dün saat 10 gibi girdim 11 de cıktım ameliyattan,en son ameliyathanede ışıkların ayna görünümlü olan yerinde nasıl göründüğüme bakıuordum:) sonrası yok... çıktığımda ben hatrladırmaya çalışmışım. tabi çok ağlamışım kollarımı kaldırmaya çaışmısım narkozun etkisiyle gözlerimi nerdeyse tüm gün açamadım Hasan bey geldiğinde nasıl diye sormş ağrım var gözlerimi açamıyorum demişim ve hemen kaç cc diye sormuşum bir de hadi bakalım çooook güzel oldular deyince gözlerimi açamayan ben:) kocaman açıp gözlerimi memişlerime bakmışım. evet ağrım oldu ama bunun olacağın bilerek gittim bu gün de sertlik ağırlık e gerginlik hissi var ama yine de kollarımı oynatmaya çalışıyorum ir de karnımda koltuk altımda ve boyun bölgrmde bastırdığımda vıck vıck bir şeyler var geçecek am inşallah sorunsuz atlatırım. Bu arada ARZUMA ne kadaaaaaaaaar teşekkür etsem azdır. Allah evlatlarınl sevdiklerile mutlu koca bir ömür nasip etsin ilgi alaka ve sıkılmadan sorularımı cevapladığın için tekrar teşekkürler :)

Geçmiş olsdun canım sana. Ben ise ağlamalıyım galiba kimse hiçbir yerde bana cevap vermiyoooor

Konu da açtım ama anca görüntülüyorlar cevap yok.

hmmm canım valla ben bilemiyoum ben hasan beye oldum keşke seni aydınlatabilsem ben de araştırma aşamasında çook sıkıntı çektim çok şükür atlttım şimdilik inş bir sorun çıkmaz sonrasında da:/

day 3, Breast Augmentation, Breast Lift, Mastopexy, Pictures, Photos

ASIL LİNK BU..valla bu ameliyatı olan cesur yürekleri tebrik ediyorum.. Allahım nekadar zor karar vermek..

Nerden buldunuz bu linki.cok kotuler.valla basta gorseydim bu resimleri bende cesaret edemezdim.mesela benim dikislerim o kadar duzgundu ki gorene igreti gelmemistir eminim.ayrica morlukta olmadi.belki yapi meselesi belki doktor bilemiyorum ama bunlara kanipta guzelliklerden mahrum olmayin.gerci benimkilerde bi dogallassalar hic fena olmayacak

Ben de öyle düşünüyorum..doğallık çok önemli..yeliz bedenin neydi , ne kondu? Bide bu yaz için deniz filan yasak mı acaba? bilgi verirsen sevinirim

Selam.ben minyon biriyim.goguslerim hamlilelikten sonra cok deforme olmustu.nerdeyse hic gogus dokusu yoktu.destekli 34 b sutyen kullaniyodum.simdi incecik 34 c. Ama bana suan cok buyuk geliyo.ablalarim gececek sabir diyolar ama ben buyuk oldugunu biliyorum.375 sag 350 sol.keske 300 falan olsaydi.tam benim istedigim gibi diri ve dik olucakti.bu yazi atlatip kisa dogru eger istedigim gibi olmazsa tekrar ameliyat olucam.kesin kararliyim.istedigim olana kadar devam :))

taş gibi sert oluyormuş , seninkide öylemi acaba?

Ohh negüzel karar vermişsin ve bitirmişsin..geçmiş olsun.. :)

2 3 hafta tas gibiydi dokunamiyordum.gerim gerim geriliyodum.sanki boynumdan yukari cekiyolar gibiydi.simdi oyle degil.ayrica denize girmek yasak degil.ben sadece buyuk oldugu icin bikini giydigimde cok goze batacak diye endiseleniyorum.tabi birde kol hareketlerine dikkat etmek gerekiyormus meme yapisinin bozulmamasi icin

Bitti evet ama asil onemli olan boyutu hakkinda karar vermek.ameliyat cok onemli degil.acisi 3 4 gunde bitiyo.benim gini goguslerin insanlarin gozune sokarmis gibi buyuk gelince moralin bozuluyo aciyi unutuyosun.bu yuzden boyut cok onemliiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…