- 14 Mart 2012
- 36
- 1
Kızlar,Adnne arkadaşımız bugün ameliyatını olmuşKas altına 325-350 cc lik yuvarlak protez takılmış ..Biraz ağrısı vardı,ee olacak o kadar sık dişini,gece ağrı kesici yaparlar rahat uyursun,bu geceyi atlat gerisi kolay dedim
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...Çok güzel,mutlu olacağın komplikasyonsuz bir süreç diliyorum canım benim
Selam ben 7 mayista buyutme ameliyati oldum.yani 1 ayi tamamlamak uzereyim.2 haftalikken cok buyukler diye yazmistim.simdi cok buyukler demiyorum ama yinede bana buyuk geliyolar :)) ancak hala sertler.doktorum 3 aya kadar yumusar ve iner dedi.ben bu haldeyken bikini bile denemiyorum sertlikten.cok kotu duruyolar aslinda esime gore muhtesem ama bana gore cok iddiali ve buyuk.inecegi gunleri bekliyorummmm. Ama istedigim boyuta gelmezse kucultturme karari aldim bile
Yaa ne kadar guzel yazmissin. Forumu ilk zamanlarda okuyordum ve dikkatimi ceken su olmustu.insanlar buyuk gogusu seviyorlar.ben ise buyukten ziyade daha derli toplu ama dik ve dolgun gogus istiyordum.herkesin dusuncesi farkli bu konuda.doktorum bana 3 ay sabret dedi.ve maalesef ben bu yazi istedigim gibi geciremicem icin cok uzuluyorum.ama simdi sen bana 6 ay ve hatta 1 sene diyosun.ben suan nasil saklicami dusunurken 1 sene beklemek dusuncesi moralimi bozdu acikcasi( mesaj sayimida dolduramadim ki resimlerinize baksam :)
Evet canım,ben iki sene önce 5000 tl ye ameliyat olmuştum..Şimdi 6000-7000 gibi rakamlar sanırım,net bilgim yok.Görüşmede ücret alınmıyor,yinede görüşmeni tavsiye ederim.En azından bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olursun..Hiçbirşey kaybetmezsin
Boğaziçi tıp merkezindede ameliyat olan arkadaşlar var.Onlardanda bilgi alabilirsin.Orayada git görüş mutlaka.Ona göre bir karar verirsin.
arzummm radevularımı aldım..2 hafta sonra ordayım..barıs cakır,naci celık,tugrul turan ve hasan fındık..4 doktordan randevu aldım..hepsiyle görusucem..forumları ınceleıgım kadarıyla bu 4 doktor on planda..aklıma baska doktor gelmıyor...istanbulda onerecegın bak sununlada görussen ıyı olur dedıgın baska bi doktor varmı? cunku bikere gelme sansım var..sonra kararımı verıp ameliyat ıcın gelcem..temmuzda bu iş bitsin istiyorum :) istanbuldan donerken bide ankaraya ugrıcam zühtü bey varmıs sanırım..baska da gözüme carpan bi isim olmadı ankarada..
bide dunden beri aklıma takılan dualplan yontemı var..bana cok cazip gelmeye basladı..yanı dualplan yuvarlak protezlerle cok dogal goruntu saglanabılıyor...bu bana cazip gelıyor..sanırım senınkıde boleydı? tabı kararı doktora bırakıcam ama bılgısız,protezlerden bi haberde gitmeyecegım karsılarına :)
:)) Yol canım,olurmu öyle şey.Biz kendi aramızda konuşuyoruz işte,yani yazışıyoruzDoktora ne gerek var olurmu hiç.Yaşadıgın herşeyi doktorunla paylaşacaksınki seni takip etsin.Vücudunun proteze nasıl bir tepki verdigini gözlemlesin..Ona göre gerekli tedbirleri alsın..
Burada bu ameliyatı olan,olmak isteyen insanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor.Sonuçta ben bu ameliyatı oldum ve mutluyum.Doktorumdan,netten,yaşadığım süreçten öğrendiğim birçok bilgi var.Bunlara dayanarak bazı şeyler söyleyebiliyorum..Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Geçmiş olsdun canım sana. Ben ise ağlamalıyım galiba kimse hiçbir yerde bana cevap vermiyoooor
Konu da açtım ama anca görüntülüyorlar cevap yok.
day 3, Breast Augmentation, Breast Lift, Mastopexy, Pictures, Photos
ASIL LİNK BU..valla bu ameliyatı olan cesur yürekleri tebrik ediyorum.. Allahım nekadar zor karar vermek..
Ben de öyle düşünüyorum..doğallık çok önemli..yeliz bedenin neydi , ne kondu? Bide bu yaz için deniz filan yasak mı acaba? bilgi verirsen sevinirim
taş gibi sert oluyormuş , seninkide öylemi acaba?
Ohh negüzel karar vermişsin ve bitirmişsin..geçmiş olsun.. :)
Canım ya..herşey içinde mi hastane ücreti filan