Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzuuuummmm resim yükledim. yorumlarını bekliyorum. ve lütfen bende seninkileri görebilir miyim artık?? ama umarım tarihçe şeklindedir. yani 1 ay 5 ay 1 yıl gibi..çok şey mi istedim D
yeliz bende görebılırmıyım benıde eklermısın ?
Albümünü özel yaparsan sadece arkadaş listen görebilir fotoğrafları canımBen telefondan giris yapiyorum.belki ondan cikmiyo profil bilgilere girince.aksam evden deniyim herkes gormuyo ama dimi??
arzuuuummmm resim yükledim. yorumlarını bekliyorum. ve lütfen bende seninkileri görebilir miyim artık?? ama umarım tarihçe şeklindedir. yani 1 ay 5 ay 1 yıl gibi..çok şey mi istedim D
Olsun,iyi yapıyorsun canım..SEnin için yorucu olabilir ama aklının kalmaması gerçekten ne istedigini bilerek araştırma yapman ve seçim yapman en iyisi olacaktır Sonucun çok daha mutlu edici olması ihtimali yüksek oluyor bu durumda ..canım cmartesı istanbulda olucagm..1 hafta doktorlarla görusup ankaraya gecıcem..akaradakı doktorları da gezdıkten sonra kararımı verıp istanbula donecegım ( eger ankaradakı doktorlar cazip gelmezse ,elektırk alırsam birinden ankarada kalır amelıyatımı olurum )..baska carem yok..biraz yorucu olacak ama aklım hiçbir doktor da kalmasın istiyorum..
arzumm memealtı izlerını gördum biraz korku olustu içimde..suanda görustugum biri var..aslında 6 ay ıcınde evlılık dusunuyorum..bu izler 6 aya kadar gecmezkı...koltukaltıyle ılgılı okuduklarım hatta senınde yorumların var benı biraz korkuttu..zekarıya kul koltukaltı yapıo dıe ekledım listeme ama emın degılım..bana burdakı doktor memebası olur demıstı umarım istanbuldakı doktorlar da aynı seyı sölerde en az izle atlatırım bu durumu...ya millet seklını boyutunu takar bende izi takıyorum neyapayım..
memebası kesısınde iz 6 aya kadar gecer dımı..cok iz bırakan bir cildim yok esmer degılım bugday tenlıyım..ne bıleyım yanı evlenınce anlasılmaz dımı?
arzum77 canım 11. günüm bugün hala gerginlik hissi ara ara ağrı bıçak gibi sokuluyo göğüslerime ve içimde bir şey olduğunu hissediyorum bu his herkeste oluyomu ve daima kalan bir his mi acaba :/ sanki koltuk altımda da protezi hissediyorum bular gecermi ki
:)) 11.Günün ve bunları yaşaman gayet normal canım Bu durumlar 3. aya kadar devam edebilir hatta 6 aya kadar ara ara batmalar ve gerginlikler arada olabilir..Bu durum herkeste oldu tabiki,kalıcı bir durum değil asla endişe etme canım
Protezi hissetme durumuna gelince protezlerin daha oturmadıki.Yani kendine bir yer edinmediler henüz.Zamanla o da düzelen bir durum,geçecek sakin ol endişe etme
Arzum ben artik eminim ki bu gogusler bana gercekten buyuk ki bana takilan cc ler zaten ciddi anlamda buyuk ama ben bana uygun cc nin kac oldugunu nerden bilicem. Hamilelik sirasinda goguslerim cok sistigi icin dokum cok genislemisti ve doktorumda haliyle bunu doldurmak icin 375 cc koymus ve meme alti dikisi yapmadan.ama simdi cok buyukler bana uygun olcu ne bilmiyorum.nasil bi yol izlemem gerekiyo acaba.resim eklesem baksan resim nasil ekleniyo onu da bilmiyorum (
Arzum kontrole ne zamana kadar gitmek gerekir acaba bunu süresi var mıdır 1 yıl 2 yıl 3 yıl yada ne kadar bir bilgin var mı canım
ben en son 6. ayımda gitmiştim:44:
Olsun,iyi yapıyorsun canım..SEnin için yorucu olabilir ama aklının kalmaması gerçekten ne istedigini bilerek araştırma yapman ve seçim yapman en iyisi olacaktır Sonucun çok daha mutlu edici olması ihtimali yüksek oluyor bu durumda ..
Evet,Zekeriya bey ile bende görüşmüştüm.Koltukaltı kesisi yapıyor.Aslında ilk etapta kulaga çok hoş geliyor ama sadece kas altı yöntemi uygulanabilmesi kötü,birde diğer komplikasyonları..Tabi sana bu komplikasyonların omayacagını falan söyler ama bilemiyorum tabi son karar senin...
Benim içinde izsiz olması önemli bir detaydı.Koltukaltı kesisi pek içime sinmediginden meme altı kesisine yönelmiştim ne yapiyim..Ama meme ucu kesisini bir doktorun bana önerecegi ve her şeye garanti verecegi hiç aklıma gelmemişti.bu benim için bulunmaz bir nimetti :)) Umarım senin kesinde meme ucu olur,yani buna uygun bir aday olman gerekiyor tabi..Hasan bey ile görüştügünde meme ucu keisi olabilirmi diye mutlaka sor.Hasan bey bu kesiyi çok iyi yapıyoriolursa zaten olur diyecektir aklında olur en azından..Başka doktorlar yani bu kesiyi yapmayanlar,uğraşmayanlar,bu konuda usta olmayanlar :)) sana önermeyebilir Hasan bey sana olabilecegi söyler zaten..
Meme başından yapılan kesi izi 6 aya kadar geçiyor.Güneşten korursan bu süreç daha hızlı oluyor tabi ama bu birazda senin teninle ilgili bir durum.Eğer tenin izi saklamayacak durumda ise zaten Hasan bey yapmayı istemez önermez çünkü ize karşı olan bir doktor ..Sigara içmek gibi faktörlerde kesi yerin her nerede olursa olsun bu izi saklamayı iyileştirmeyi geciktirecektir,bunu unutma..
En iyi cevabı doktolarla görüştügünde alacaksın,endişe etme..Hadi hayırlı olsun
cidden çok büyük bak korkutma beni bende 350- 375 istiyorum olursa... arzum sen görmüşsün aydınlat beni bi de kas altı mı yuvarlak mı biraz detay versen kaç kilosun boy kaç çok sordum ??? bi de meme altı dikişi yapmadan derken içerdeki kaslardan mı bahsediyosun... ya ben seni eklesem sakıncası var mı valla merak ettim fotonu :26:
albümüm ameliyat olmayı gerçekten düşünen,araştıran,doktor araştırmalarına girmiş arkadaşlara fikir vermek amaçlıdır..ayrıca ameliyat olan arkadaşlarada ilerki yıllarda nasıl değişime uğradıklarını göstermek amaçlıdır..uzun süre konu ile alakası olmayan,yorum yazmayan,bakıp çıkan,ameliyat olmuş fakat kendisi fotoğraf paylaşmayan ama sadece bakmak isteyen v.b kişileri listemden çıkarttım..
Albümümü gördün zaten,fikir sahibi olmuştursun..eşinin burun ameliyatı ile ilgileniyorsun ve başka konularla gördügüm kadarıyla.tekrar gerçekten ameliyat olmaya karar verirsen,soruların olursa elimden geldigince yine yardımcı omaya çalışırım.yardımcı olmam için arkadaş listemde olmana gerek yok.listemde kalman sadece albümümü görebilmendir yoksa kişisel bir sorun yaşadığımdan dolayı çıkartmadım yanlış anlaşılmasın..
6. Aydan sonra doktorlar birinci senesinde görmek istiyor genelde.Ama bazı doktorlar daha öncesindede görmek isteyebilir.Yada gerek yok artık keyfini sür rahat ol gelmene gerek yok artıkta diyebilir..Arzum kontrole ne zamana kadar gitmek gerekir acaba bunu süresi var mıdır 1 yıl 2 yıl 3 yıl yada ne kadar bir bilgin var mı canım
ben en son 6. ayımda gitmiştim:44:
canım seninle yazışmak beni rahatlatıyo zaman oturmalarını bekliyeceğiz. sağol tatlım :)
ekledim seni. bakabilirsin fotoma. ama dikişli halen. şuan dikiş yok. meme ucundan girildi sadece. alt tarafa doğru dikey uzanan dikiş yapılmadı. yani sadece meme başı çevresinden girildi kas altına. böylelikle iki dikişle uğraşmadım. yaa aslında çok büyük değil tabiki ama bana öyle geliyo. çünkü benim b cup tı önceden. hamilelikten de önce. tamam o zamanda küçüktü ama şimdi c cup ve bana büyük geliyo. gerçi arzum ve diğer arkadaşlar şekli şemali şuan belli bile değil diyorlar. beklemem lazım. bikini deniyorum olmuyo.40 beden bikinilere bile girmiyo. çok şiş duruyo hala. top gibi yuvarlak.gerçi şuan biraz yumuşadılar ama hala hentbol topu gibiler. doktorum bana masaj vermedi neden bilmiyorum.arzumun albümünde gördüm evde yaparım artık. çok gereklimi bilmiyorum. silikonlu bantlardan kullanıyodum izler için ama izlerimin durumu şuan fena değil. bantları da bıraktım. kullanmaya devam etsem mi onu da bilemedim?? 1.60 boy, 49 kilodayım. göğüs çevrem şuan 90 cm. 85 e iner diye umuyorum. inmezse küçülttürme ameliyatı olmayı düşünüyorum.doktorum gerek kalmıcak emin olabilirsin dedi. ben de umarım dediğiniz gibi olur dedim :)) eylül ekim gibi tekrar görüşücez. zaman verdim
ameliyat tarihim eylül eşimin amelyatı marttaydı... Doktorum baykurt özbey
Meme toparlama işlemin meme ucundan yapılmış.yani daha fazla bir dikiş olaması için doktorun böyle bir işlemi uygun görmüş..meme ucu çepeçevre kesilmesi ile fazla deforme olmamış,ufak bir toparlanma gerektiren işlemler yapılabilir.Bence o kadar ize gerek kalmaması iyi olmuş canım..Meme ucu çepeçevre kesilmesi sonucu bazen meme ucu kahverengi kısumda genişleme olabilir,dikkat et..Masajı daha doktorun önermediyse yapma sakın.Meme ucun yapılan baskıdan dolayı iyice gerilebilir ve genişleme yapabilir DİKKAT!!
Lütfen doktorunuzun önerdigi biçimde sürecinizi geçirin.Başka kişilerin ameliyat sonrası yaptıklarına,doktorlarının hastalarına önerdigi şeylere takılı kalmayın..Aynı şeyleri sizde uygulamayın.Bu size yanlış ama onlşara doğru gelebilir..Başkasının süreci ile sizinli aynı değildir.Uygulanan yöntem bile aynı değil sonuçta..
Bilinide garip durması,sütyenlerin içine girmemesi şeklinin şemalinin garip durması gayet normal bir durum..Ben bunu defalarca yazdım arkadaşlar.İlk 3 ayda siz normal sütyen bikini giyinemezsiniz.Giyinseniz bile doğal bir görüntü vermez,gögüsleriniz sütyen cup larına oturmaz,rahatsızlık verir..Gögüslerinizin şeklini bozabilirsiniz ayrıca.Acele etmeyin,herşey ZAMANLA oturacak düzelecek.Boyut ile ilgilide acele davranmayın lütfen.Bakın be defalarca yazıp çiziyorum sadece zamana ihtiyacınız var..
Arkadaşım,doktorun bant kullanmanı önerdiyse bantlarını kullanmaya devam et lütfen.Bana gerek duyılmamıştı çünkü vücudum,tenim izlerimi çok iyi iyileştiriyordu.Ama senin durumun kesin başka.Her ne kadar ilk zamanda çok iyi gidiyor süreç,gerek yok gibi gelsede emin ol ilerisinde şu anki halinden daha çok belirginleşecek.O kullandıgın silikon bantlar izlerini çok daha iyi iyileştirecek ve silikleştirecek.Doktorun izli bir operasyon sonucu olmaması için uğraşmış,sende buna destek ver elinden geleni yapılması gerekeni yap sana tavsiyem
Şu küçülttürecegim düşüncesinide lütfen kafandan çıkart artık yaa.. Gögüslerin vücut şekline şemaline göre gayet iyi boyutta yapma Allah aşkına..