arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Eger meme dokun yoksa evet kas altı sana daha uygun olur evet,benim alt kısımda dokum vardı,o yüzden gayet dogal durmuştu kas zarı altı.Resim olayına fazla takılma bence,internette birsürü ameliyat öncesi ve sonrası çekilmiş birsürü resimler var,sen oradan fikir alabiliyormusun tam olarak arkadaşım??Sonuçta hepimiz daha öncesinden resimde görsek ameliyattan sonra nasıl bir görüntüyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz tabi,öyle degilmi.Mesela bende 3500cc nin duruşu asla sendeki gibi aynı durmaz,resimlerdeki insanlardada aynı böyledir,o insana çok yakışmıştır ama sana yakışmamıştır.Aynı elbise gibi,bir elbise belki bana çok yakışır ama sana yakışmaz,vücut yapılarımız aynı degildir çünkü.Sonuçta isteklerimizi doktora çok iyi anlatmamız gerekiyor,doktor senin istedigini iyi anlarsa ona göre bir gögüs yapar,kendimizi onlara emanet etmekten başka çaremiz yok sonuçta.Sonuçta bir doktora kendini emanet edeceksin,önemli olan kendini ifade edebilmen tatlım.Kafan evet karışmıştır,senin için hangi doktorun söyledikleri daha mantıklı geliyorsa onu seçeceksin.Sonuçta doktor onlar,bizden daha iyi biliyorlar neyin ne oldugunu..

Ayrıca Hasan bey hastaya hangi yöntem uygunsa o yöntemi yapıyor.Fabrikadan çıkmış gibi her hastaya aynı yöntemi uygulayan bir doktor degil.Eger gerçektende kas zarı altına uygun bir hasta olsaydın sana o yöntemi uygun görürdü.Bana,derindurumaviye kas zarı altı taktı protezlerimizi.Yine bu forumun eskilerinden speak isimli arkadaşımıza Hasan bey kas altını tercih etmişti.Sana birde naci beyi öneririm,onada git muayene ol,bakalım o ne tavsiye edecek sana.

şurası bi gerçek ki göğüsü olmayan birine damla silikon malesef ki güzel sonuçlar cıkartmıyor ortaya.mesela miks'in göğüsleri vardı normalde,damla takıldı bu yüzden ve süper dolgun göğüsler cıktı ortaya.benim de hiç meme dokum yoktu YUVARLAK takıldı benimki de süper dolgun ve süper NATUREL oldu.göğsü olmayan birine damla uygulanması zaten çok saçma bi şey.üstler boş kalıcak haliyle.benim doktorum da bana aynen öyle demişti."meme dokun yok.sana Damla silikon koyarsak üstler boş kalır" doktorumu dinledim ve sonuç muhteşem.

Fabrikadan çıkmıs gibi herkese aynı yöntem ve aynı silikon kullanan doktorlardan uzak dur derim.Yöntem , hastadan hastaya göre değişir çünkü.

Son düzenleme:

çiçeğim ben de dümdüzdüm hatta naci bey sıfır gögüs demişti,ama damla protez ile üstleri dolgun dolgun bir görüntü oldu,yani bence damlanın üst tarafların boş kaldığı noktasında sana katılamıyorum.çünkü öyle damla protezler var ki yuvarlaktan bile daha dolgun durabiliyor,ama işte bu noktada doktorun ne önreceği ve kişinin vücudunun neye uygun olduğu da önemli

Çiçeğimin Operasyon sonrası Bikiniki ve Sütyenli resimlerini Gördüğüm zaman Gözlerime İnanamamıştım ve Damlamı Taktı sana diye sordum Bildiğim halde Yuvarlak Uygulandığını İnanılmaz DOĞAL ve Dekolte bölümü Dolgun duruyor Bu açıdan Kas altına Dual Plan uygulandığında Bir doktor ne yapılması gerektiğini Çok iyi Bilip Ona göre Karar Varmeli Benim KAS Üstü ve DAMLA her Zaman Söylüyorum Arladaşlar Bizi Okuyan Örnek Alan Arkadaşlar Bir tane Doktora Gitmeyin Ve Bir Doktor HER Hastaya Aynı Yöntemi Uyguluyorsa Her Kişi Her Şahış Aynımıdır Vücut tipi Omuzları Göğüs Dokusu Durup Bir Düşünün Kişiye Göre YÖNTEM Ne Uygunsa Doktor Onu Yapabilmeli Bunlara Dikkat Edin Arkadaşlar Israrla Söylüyorum Bakın 5 Ay Oldu ben bu Operasyonu Olalı Çok Mutluyum Darısı Başınıza Diyorumm....

Kesinlikle katılıyorum. Bir Doktor HER Hastaya Aynı Yöntemi Uyguluyorsa Her Kişi Her Şahış Aynımıdır Vücut tipi Omuzları Göğüs Dokusu Durup Bir Düşünün sözüne katılmayacak yoktur heralde .

KESİNLİKLE KATILIYORUM HEPİNİZEE!! doktora güwenmem gerekiyor anladım... ama hangisineee bu da war... içime sinene diceksiniz yine doğru diceksinizz Hasan beyden çıkınca arkadşımla gezerken Naci beyin muayene binasını da tesadüfen gördüm, ismi tabelada yazılıydı. Naci beye ameliyat ücreti 6000nin üstünde oldğu için indirim yapmadığnı duyduğum için, aileme daha fazla maddi yönden sıkıntıya düşürmek istemedğim için , gitmek istemiyorumm

ailemde, awrupa yakasında oturduğmuz için bu yakadan doktor olsun istiyor, acil bi rahatszlığn olduğnda seni daha kolay yetiştirelim diolar.. doğru da diyolar ama hangi doktor daha iyiyse ona yaptırmalıym diyorum.. bakalım ne olacaak! Ben ameliyat olursam herkes ameliyat olur İDDA EDİYORUUM

Canım Benim Yaaaa sen sanırım biraz daha bekle acele etme seni baya bir kararsız görüyorum henüz hangi büyüklüğü bile istediğinden emin değilsin Kendi ne ne Yakışırı onun kararına bile varamıyorsun henüz oyüzden sen bu aralar düşünme bırak oluruna derim

Çok kararsız olursa doktor ameliyatını yapmaz zaten.Böyle durumlarda ameliyattan sonra menmun olmama,mutsuz olma durumu daha çok yaşıyormuş hastalar çünkü.Allah doktorlarada sabır versin diyorum,onlarında işi zor valla

Çok kararsız olursa doktor ameliyatını yapmaz zaten.Böyle durumlarda ameliyattan sonra menmun olmama,mutsuz olma durumu daha çok yaşıyormuş hastalar çünkü.Allah doktorlarada sabır versin diyorum,onlarında işi zor valla

Waaayyyyyy Arzumcumm resmine bayıldım Harika durmuş çookk yakışmış Cicilerine Sırtı komple açık sanırım Elbisenin :80::79: maşallah Tatlım Benimm Bu yaz tadın dan yenmez bizim yazımız Olacak

Evet canım,dogumgünü elbisem sırtı tamamen açık,önden gögüs dekolteli,mini,eteginin yanından büzdürmeli,süper bir elbise.Alttan sütyen takmamak gerçekten çok hoş,hep bunu hayal etmiştim,dipdiri gögüsler Dogumgünümde bol bol resim çekilip foruma koyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…