arzumcuuummmm, Ben bugün Hasan beye gittim.
Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi,daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi..(Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur dedi. 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa
Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ya ben onun bana uygun gördğünü uygun görmezsem..... KAFAM ÇOOK KARIŞIIIKKKK arzuuuuummm
arzumcuuummmm, Ben bugün Hasan beye gittim.
Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi,daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi..(Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur dedi. 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa
Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ya ben onun bana uygun gördğünü uygun görmezsem..... KAFAM ÇOOK KARIŞIIIKKKK arzuuuuummm
şurası bi gerçek ki göğüsü olmayan birine damla silikon malesef ki güzel sonuçlar cıkartmıyor ortaya.mesela miks'in göğüsleri vardı normalde,damla takıldı bu yüzden ve süper dolgun göğüsler cıktı ortaya.benim de hiç meme dokum yoktu YUVARLAK takıldı benimki de süper dolgun ve süper NATUREL oldu.göğsü olmayan birine damla uygulanması zaten çok saçma bi şey.üstler boş kalıcak haliyle.benim doktorum da bana aynen öyle demişti."meme dokun yok.sana Damla silikon koyarsak üstler boş kalır" doktorumu dinledim ve sonuç muhteşem.
Fabrikadan çıkmıs gibi herkese aynı yöntem ve aynı silikon kullanan doktorlardan uzak dur derim.Yöntem , hastadan hastaya göre değişir çünkü.
Çiçeğimin Operasyon sonrası Bikiniki ve Sütyenli resimlerini Gördüğüm zaman Gözlerime İnanamamıştım ve Damlamı Taktı sana diye sordum Bildiğim halde Yuvarlak Uygulandığını İnanılmaz DOĞAL ve Dekolte bölümü Dolgun duruyor Bu açıdan Kas altına Dual Plan uygulandığında Bir doktor ne yapılması gerektiğini Çok iyi Bilip Ona göre Karar Varmeli Benim KAS Üstü ve DAMLA her Zaman Söylüyorum Arladaşlar Bizi Okuyan Örnek Alan Arkadaşlar Bir tane Doktora Gitmeyin Ve Bir Doktor HER Hastaya Aynı Yöntemi Uyguluyorsa Her Kişi Her Şahış Aynımıdır Vücut tipi Omuzları Göğüs Dokusu Durup Bir Düşünün Kişiye Göre YÖNTEM Ne Uygunsa Doktor Onu Yapabilmeli Bunlara Dikkat Edin Arkadaşlar Israrla Söylüyorum Bakın 5 Ay Oldu ben bu Operasyonu Olalı Çok Mutluyum Darısı Başınıza Diyorumm....
Kesinlikle katılıyorum. Bir Doktor HER Hastaya Aynı Yöntemi Uyguluyorsa Her Kişi Her Şahış Aynımıdır Vücut tipi Omuzları Göğüs Dokusu Durup Bir Düşünün sözüne katılmayacak yoktur heralde .
KESİNLİKLE KATILIYORUM HEPİNİZEE!! doktora güwenmem gerekiyor anladım... ama hangisineeebu da war... içime sinene diceksiniz yine doğru diceksinizz Hasan beyden çıkınca arkadşımla gezerken Naci beyin muayene binasını da tesadüfen gördüm, ismi tabelada yazılıydı. Naci beye ameliyat ücreti 6000nin üstünde oldğu için indirim yapmadığnı duyduğum için, aileme daha fazla maddi yönden sıkıntıya düşürmek istemedğim için , gitmek istemiyorumm
ailemde, awrupa yakasında oturduğmuz için bu yakadan doktor olsun istiyor, acil bi rahatszlığn olduğnda seni daha kolay yetiştirelim diolar.. doğru da diyolar ama hangi doktor daha iyiyse ona yaptırmalıym diyorum.. bakalım ne olacaak! Ben ameliyat olursam herkes ameliyat olur İDDA EDİYORUUM
Arzucum banada dedigin linki yazarasan sevinirim
Canım Benim Yaaaa sen sanırım biraz daha bekle acele etme seni baya bir kararsız görüyorum henüz hangi büyüklüğü bile istediğinden emin değilsin Kendi ne ne Yakışırı onun kararına bile varamıyorsun henüz oyüzden sen bu aralar düşünme bırak oluruna derim
Canım Benim Yaaaa sen sanırım biraz daha bekle acele etme seni baya bir kararsız görüyorum henüz hangi büyüklüğü bile istediğinden emin değilsin Kendi ne ne Yakışırı onun kararına bile varamıyorsun henüz oyüzden sen bu aralar düşünme bırak oluruna derim
Waaayyyyyy Arzumcumm resmine bayıldımHarika durmuş çookk yakışmış Cicilerine Sırtı komple açık sanırım Elbisenin :80::79: maşallah Tatlım Benimm Bu yaz tadın dan yenmez bizim yazımız Olacak
arkadaşlar daha yeni belki ama bende resim göstereceğim size görüşlerinizi bekliyorum sevgiler
arkadaşlar daha yeni belki ama bende resim göstereceğim size görüşlerinizi bekliyorum sevgiler
ben de ben dee görmek istiyoruuuuuummmm