kızlar yaa beceremedim yüklemeyi offffffffff neden olmadı anlamadım error veriyor..Ama vazgeçmek yok koyacağım resimleri..
merhaba arzum. verdiğin biligler için çokyararlı oldu. mesaj yazma nezaketi gösterdiğin için çok teşekkürler. sana bir kaç tane mesaj göndermiştim aslında (yada gönderdiğim sanmışım) ama heralde yeni üyye olduğum için gitmemiş galiba..
gönderdiğin linki inceledim sanırım içlerinde bana en çok uyan bu resimdekixxxxxxxxxxx]. bende senin düşündüğün gibi olabilecek en büyük olanı istiyorum bunca yıl sarkık ve küçük gezdikten sonra umarım ankarada istediğimi yapabilecek böyle bir doktor bulabilirm.. analdığım kadarıyla meme ucu kesisi en az iz bırakan kesi.. acaba doktor buna neye göre karar veriyor. slikon boyutuna göre mi memenin durumuna göre mi.. birde konulan slikonların çeşitleri yada markalarına dikkat etmem gerekiyor mu..
son olarak internette 3500 civarı yapacağını yazan klinikler gördüm. mail attığımda benden resimlerimi istediler. sence bu tür yerlere güvenebilrimiyim. çok teşekkür ederim..
arzumcum 2 yıllık evliyim. hala çocuğum yok ama çocuklarımın olmasını ve büyümelerini bekleyecek kadar sabrım kalmadı. özellikle yaz ayları yaklaştıkca psikolojim daha da bozuluyor. kahverengi dokum biraz geniş hatta rahatsız edecek kadar beni( afrikalı kadınlarınkinie benziyorlar) sanırım bu yönden meme başından girilerek yapılması beni daha da mutlu eder. belki küçülürler ama süt konusunu biras daha araştırmam lazım sanırım. acaba emzirme dönemlerinden sonra sarkma yada patlama v.b olur mu.. birde meme ucundaki his konusunda bir sıkıntı olurmu. sinirlere bir zararı olurmu..
off ne zamandır aklımda bu ameliyat ama bunları düşünüce içijm daralıyor. eksik gibi hissediyorum kendimi beğendiimelbiseyi alamayınca. ama bu sefer kararlıyım..
teşekkür ederim. biraz daha araştırayım aklıma takılanları sorarım sana.. artık pazartesi ilk hdef iyi bir estetik cerrah..
Sıfır iz Oohh Oohhh ne büyük keyif :119:
Sıfır iz Oohh Oohhh ne büyük keyif :119:
kızlar size de danışıp görüşünüzü almak istiyorum. 1.77 boyundayım ve 57 kiloyum. 80 beden destekli sütyenlerden bıktım.sizce iri bi göğüs uzun boyda abes mi durur
kızlar size de danışıp görüşünüzü almak istiyorum. 1.77 boyundayım ve 57 kiloyum. 80 beden destekli sütyenlerden bıktım.sizce iri bi göğüs uzun boyda abes mi durur
teşekkür ederim.ya gerçekten sizlerle konuşup fikir sahibi olmak çok iyi gerçekten. bakalım. şu 10 günlük iznimi bi alayım hemen ilk uçakla izmire uçuyorum.
Hımm istanbula gel canım,burada misafir edelim seni :13: