arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar yaa beceremedim yüklemeyi offffffffff neden olmadı anlamadım error veriyor..Ama vazgeçmek yok koyacağım resimleri..

anammm tam zamanında gelmişimm
bende merakla bekliyorum ahanda taktım göslüklerimi arzumla miks çarpmıştı sendede aynısını yaşamim tedbirimi alim

Canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bana bir tane mesajın geldi başkada gelmedi,yani bu durumda digerlerini gönderememişsin.Seçtigin gögüs 350cc lik kas altı yöntemiyle yapılmış bir gögüstür.Meme ucu kesisi ile izler neredeyse tamaen yok oluyor,benim 1.5 ay oldu,izleri görenler aslında göremeyenler şaşırıyor,ne kadar kıssa bir zamanda yok oldular diye.Ama eger evli degilsen,yada evliysen ve çocuk düşünüyorsan,ilerde emzirme dönemlerinde bir mikar sorun yaşayabilirsin.Meme ucundan ameliyat olunca süt kanallarından bir miktar kesilme oluyor ve sütün biraz azalıyor,ama tamamen yok olmuyor tabi,bu ameliyat şeklinin olumsuz yönü.Doktor senin mem şekline göre karar veriyor,tabi meme ucu büyüklügününde önemi var.Yani meme ucundaki kahverengi halkanın biraz büyük olması gerekiyorki protez oradan içeri girebilsin.Kahverengi kısımın alttan yarım daire biçiminde kesiliyor.Protez markasına gelince her doktorun seçtigi bir protez markası oluyor,bana ve birçok arkadaşımıza Mentor marka protez takıldı,menmunuz.Yumuşaklıgı ve kıvamı çok iyi.3500 ytl fiyat veren yer Bogaziçi Tıp Merkezi,buraya güvenle resimlerini yollayabilirsin,hiçbir sorun yaşamazsın,gayet nezih ve güvenilir bir hastanedir.Yeni soruların olursa ben buradayım,beklerim :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
arzumcum 2 yıllık evliyim. hala çocuğum yok ama çocuklarımın olmasını ve büyümelerini bekleyecek kadar sabrım kalmadı. özellikle yaz ayları yaklaştıkca psikolojim daha da bozuluyor. kahverengi dokum biraz geniş hatta rahatsız edecek kadar beni( afrikalı kadınlarınkinie benziyorlar ) sanırım bu yönden meme başından girilerek yapılması beni daha da mutlu eder. belki küçülürler ama süt konusunu biras daha araştırmam lazım sanırım. acaba emzirme dönemlerinden sonra sarkma yada patlama v.b olur mu.. birde meme ucundaki his konusunda bir sıkıntı olurmu. sinirlere bir zararı olurmu..
off ne zamandır aklımda bu ameliyat ama bunları düşünüce içijm daralıyor. eksik gibi hissediyorum kendimi beğendiimelbiseyi alamayınca. ama bu sefer kararlıyım..

Ameliyattan sonra emzirme döneminde patlama riski filan yok,serum fizyolojik protezlerin patlama riski var,onlarıda tercih etmiyor artık doktorlar zaten.Süt verme işleminde evet süt azalması oluyor,aslında ben böyle bir durumda ameliyat olsaydım,yani dogum yapmadan önce çocugum olsaydı onu öyle hakdur huldur,uzun bir süre emzirmezdim gögüslerim bozulmasın diye,tamam belki bencillik olacak ama öyle yani,o yüzden çocuktan sonra yaptırdım silikon ameliyatımı.Doktor sna uygun yöntemi söyleyecektir zaten,belkide meme altı kesisi ile tercih edebilir.Ama meme uçların gerçekten çok büyükse,meme ucu kesisiyle hem ameliyatını olursun hemde meme ucu halkanıda bu sayede küçültmüş olursun.Bir taşla iki kuş..His kaybına gelince,aksine benim ameliyattan sonra meme ucu hissim dahada güçlendi,doktorum his kaybının olmayacagına dair garanti vermişti.Bu forumda meme ucuyla ameliyat olan başka arkadaşlarımızda var,onlarda his kaybı yaşamadılar canım.Bence ameliyatını bekletme,iyi bir doktor bul ve ameliyat öncesi görüşmeye git,fikir al.Kafandaki soruları yanıtlamış olursun canım.

teşekkür ederim. biraz daha araştırayım aklıma takılanları sorarım sana.. artık pazartesi ilk hdef iyi bir estetik cerrah..

teşekkür ederim. biraz daha araştırayım aklıma takılanları sorarım sana.. artık pazartesi ilk hdef iyi bir estetik cerrah..

Ankaradan tavsiye edecegim iki doktor var.Ferruh Bingül ve Nebil Bozdogan.İkisinede gitmeni ve görüş almanı tavsiye ederim.

Azuummmmm sana yazamıyorum msn den kesildi ama bende açıksın görüyoruummmm

şimdi bakıyorum adreslerine googleda.. foruma baktım ama sanırım ankaradaki doktorlarla ilgili bir topic yok..

İstedigin linki özelden gönderdim canım,bu arada bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,sag gögüste sıvı birikmesinden dolayı tekrar ikinci bir ameliyatı oldum,yani iki kere açıldı meme ucum.İz konusunda hiçbir sorunum yok,hızla iyileşiyor.Kafaya takacak bir sorun olmadı,sadece zamana ihtiyacın var,sabırlı ol derim.Ben sadece meme uçlarını nemlendirmek için bephanthen krem kullanıyorum,izler için doktorum krem önermedi,iz yokki dedi.Haklıda yani,iz yokkkk..

Sıfır iz Oohh Oohhh ne büyük keyif :119:

mikscim haklısın sizlere güzel bi albüm yapamadım daha..o kadar karışığım ki son zamanlarda..çocuklardan biri ayaklanıyo biri hastalanıyor..işlerin en yoğun stresli zamanları..bende Ataşehirde bir güzellik merkezi işletiyorum..Hanımlar malum bu aylarda koşuyolar bizlere..nooolur bana kızmayın olur mu en kısa zamanda en afillisinden bi albüm yapacağım..sevgiler

Sıfır iz Oohh Oohhh ne büyük keyif :119:

Evet canım yaa...sıfır izz..Seçtigim yöntemden dolayı çok menmunum,ama bunda doktorumunda çok büyük başarısı var tabi,ayrıca hiç his kaybı gibi bir durumlada karşılaşmadım.Hatta önceki halinden daha çok his var şu anda

kızlar size de danışıp görüşünüzü almak istiyorum. 1.77 boyundayım ve 57 kiloyum. 80 beden destekli sütyenlerden bıktım.sizce iri bi göğüs uzun boyda abes mi durur

kızlar size de danışıp görüşünüzü almak istiyorum. 1.77 boyundayım ve 57 kiloyum. 80 beden destekli sütyenlerden bıktım.sizce iri bi göğüs uzun boyda abes mi durur

canım benım hıc meme dokum yoktu..375 cc hıgh profıl yuvarlak sılıkon kullandı doktorum ve 85 c kullanıyorum..oncesınde bıldıgın dumduzdu..

18 nisan da randevum var. bu görüşmede tatmin olursam doktorum 10 gün içinde beni iyi edecek. izmirden çoook uzakta memurum ve 10 gün izin alıp bu işi halletmeye kararlıyım. bakalım 18 inde belli olacak.

Boyun uzunmuş,ama zayıfsın sanırım boyuna göre.Tabi protez büyüklügü seçiminde omuz ölçülerin belin ve kalça genişliginde önemli.Ben yüzüyorum,daha öncesinde uzak dogu sporlarınada gitmiştim.Omuzlarım geniş,kollarımda kaslıdır biraz.Benim boyum 1.68,kilom 57.Ben büyük dolu,dolu bir gögüs istiyordum,400cc lik yuvarlak protez kullandı.Protezim büyük ama hiçte abesk durmadı.Birkaç doktora git ve görüş al derim.Ama biraz omuzluysan bence büyük protez abesk durmaz,aksine küçük protez daha abesk durur.Tartışılacak bir konu,birkaç doktordan fikir al.

teşekkür ederim.ya gerçekten sizlerle konuşup fikir sahibi olmak çok iyi gerçekten. bakalım. şu 10 günlük iznimi bi alayım hemen ilk uçakla izmire uçuyorum.

arzumm göğüslerin gercekten cok doğal duruyor bu arada bir aksilik çıkmazsa inşallah bu yaz hasan beye ameliyat olmak istiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…