arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet arkadaşlarrr...Huysuzcan isimli arkadaşımızda bugün Dr.Naci Çelik tarafından yapılan başarılı bir operasyonla aramıza katılmıştır.Arkadaşımıza 375cc lik yuvarlak protez takılmıştır.Biraz önce aradım telefonla,konuştuk,durumu gayet iyi.En kıssa zamanda iyileşmesini ve aramıza katılmasını diliyoruz Buradan çok çok geçmiş olsun diyoruz kendisine.

:80: :80: ne güzel ne mutlu yahuu Aramıza Hoşgeldiinn Huysuzcaann :92: Güle Güle Kullan Cicişlerini

Hoşgeldin Arkadaşımm aramıza Nazar değmesin Günden Güne Daha İyi Olcaksın Artık Allahın İzni İle Geçmişler Olsun Atlattın bebğimm..

merhaba miks;
fotograftakiler senin göğüslerin mi ayyy çok merak ettim kaç cc ve ptotez tipi nedir

arzucum senin resimlerini bende görmek istiyorum istek gönderdim kabul etmedin bana yardım edebilirmisin çok merak ediyorum göremilirmiyim?????

Canım ne yaptın,sesin solugun çıkmıyor,bugün doktora kontrole gidecektin..Merak ettik,hadi dön aramıza.

yavru kuşum iyiyiyim memelerim harika çok çok mutluyum...yarın dikişlerim alınacak..sporcu sütyenine geçiyorum..yani terfi ediyorum..bende seninle iki çift laf etmek istiyorum ama karşılaşamıyoruz ki..karnımda indi şükür valla seksi durmasın demiştim ama çook seksi bişee oldumhani istemem yan cebime koy gibi oldu..kısacası herşey yolunda..kocaman kocaman öpüyorum yaşasın meme kardeşliği

OOO... Süpersin arkadaşım,sexi olmak her kadının arzuladıgı bir görünümdür,yaz gelince dekolte kıyafetleri,bikinileri giyince dahada mutlu olacaksın,olacagız sporcu sütyenine geçince biraz üzerinde birşey yokmuş,hiç tutmuyormuş gibi hissedeceksin,ama alışacaksın...Konuşuruz tatlım,daha konuşacak çok şeyler var...Çamaşırı dedigim yerden al,çok menmun kalacaksın,ben diger renklerinide alacagım...YAŞASIN MEME KARDEŞLİGİİ..:92::92:

arzucum msn ni açsana geldim ben

meraba arkadaşlar bayadır takip ediyorum bu siteyi ancak yeni üye oldum bi kaç soru sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.bende ameliyat olmak çok istiyorum ancak yaza kadar kendilerine gelirlermi gelmezlermi hiç bilmiyorum..bayan ve erkek doktor arasında hangisini tercih etmeliyim ondada kararsızım çünkü aklımda hep şöyle bi korku var kadınlar sanki daha baştan sağma yapabilirler diye böyle içim içimi kemiriyor kaç gündür arkadaşlar lütfen bilgilendirirseniz sevinirim kimlere oldunuz ameliyatınızı memnunmusunuz??teşekkür ederim şimdiden :)

Canım eger forumda konu başlıgımdan itibaren okursan zaten neler yaşadıgımı anlarsın.Ben açık konuşmak gerekirse bayan doktorlardan pek elektrik alamıyorum,erkek doktorlarla daha rahatım,kadın doktorların beni anlamadıgını düşünüyorum.O yüzdende seçimimi erkek doktordan yana kıldım.Doktorum Hasan Fındık.Doktorumdan inanılmaz menmunum,eger ameliyat olmayı düşünüyorsan ve yaza kadar iyice iyleşiyim diyorsan bence elini çabuk tut.

Cnm çok sağol evet katılıyorum bende olup bitsin istiyorum artık ama karar veremiyorum işte, aslında gidip görmek en iyisi..Aklıma takılan başka bişey daha var yalnız; bi öğrenci olarak bütçem kısıtlı ama o kadar taktımki yani bi miktar kredi bile çekmeyi düşünürüm.Biraz saçma olucak ama taksitli falan oluyo mu böyle ameliyatlar ve sen kaça yaptırdın cnm öğrenebilirmiyim?

Canım taksitlendirme yapılmıyor,ücret peşin ödeniyor,bende kredi çekip ameliyatımı oldum.Hasan bey muayene ücreti almıyor,gidip görüşmende fayda olur diye düşünüyorum.Özelden mesaj yazdım sana,okursun

Evet cnm okudum ama cevaplayamadım :26: Çok teşekkür ederim, gideyim bende en kısa zamanda. =)

Evet cnm okudum ama cevaplayamadım :26: Çok teşekkür ederim, gideyim bende en kısa zamanda. =)

Git tabi, fikir olur,ilk adımı atmış olursun en azından..Hasan bey elinden geldigi kadar fiyatta yardımcıda oluyor,farkı gidenler anlıyor..:81:

doktor seçiminde kadın-erkek farketmiyor teorik olarak ama, ben göğüslerin bi erkek gözüyle daha güzel olduğuna inanıyorum.benim doktorum da erkekti.

arzumcuuummmm, Ben bugün Hasan beye gittim.

Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi,daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi.. (Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur dedi. 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa

Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ya ben onun bana uygun gördğünü uygun görmezsem..... KAFAM ÇOOK KARIŞIIIKKKK arzuuuuummm

Tatlım Ben Eşimle İlk görüşmeye gittiğimde de Sevgili Profösörüm RESİM Göstermedi bunda şaşılacak yada üzülecek bir durum Yok fotolar la kendini bir tutmassın Hekim ne Uygun Gördüyse odur Bak bana Benim resmim EN büyük Örnek olmalı sana Burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…