- 14 Mart 2011
- 462
- 0
Seni seviyorum SWEET_BRAVE
bnde bendee arzuuuuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni seviyorum SWEET_BRAVE
arkadaşlar daha yeni belki ama bende resim göstereceğim size görüşlerinizi bekliyorum sevgiler
Evet...Bekliyoruz.. :97::106::115::121::124:
kızlar yaa beceremedim yüklemeyi offffffffff neden olmadı anlamadım error veriyor..Ama vazgeçmek yok koyacağım resimleri..
bende görebilir miyim?birde kaç cc ve hangi doktor acaba?
arzum77 resimde muhteşem gözüküyorsun valla :))
miks ve sen çatlatacaksınız bizi
Çok teşekkür ederiz canım,iltifat ediyorsunuz efendim,çok sagolunn..:87::87:
arzum77 resimde muhteşem gözüküyorsun valla :))
miks ve sen çatlatacaksınız bizi
yaaa Arzucum mucize gibi bişeeeeeeey dikişlerim ahanda 15.günüm gözükmüyor..........Hepinizi öpüyom kokluyom seviyooooom
Derindurumaviii... bekliyoruz arkadaşımm...
arkadaşlar merhaba. googleda göğüs estetiği ile yazılanları ararken tesadüfen keşfettim burayı. eminim benim aklımda olan bir çok soru forumlarda vardır ama ben biraz aceleci davranıp daha önce bu estetiği yaptıralanlara sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim....
1. doktorunuzu nasıl seçtiniz. yani hangi özelliği tercih sebebi oldu sizin için. her doktora gidip yüz yüze görüştünüz mü?
2. slikon ölçüsü neye göre belirleniyor. araştırdığım kadarıyla en büyük 450 cc. istersem bu takılabilir mi.. ölçüler arasında fiyat farkı varmı?
3. ben 4500 ile 5500 arası bir bütçeayırdım sizce denk gelirmi.
4. bide operasyon için yazı mı tercih etmeliyim kışı mı..
daha aklımda bir çok soru var ama sizi yormak istemem. cevaplarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..