kızlar ben bodrumda yaşıyorum gelirken haber verin bir çay içeriz yani olmazsa ben sahilden teknenize el sallarım olurmuben memur adamım eşimde memur fakirhanemizde ağırlarız wallaha beklerim
Ne güzel bir yerde Yaşıyorsun Arkadaşımm Haberleşiriz ozaman çayını içmeye geliriz Bunu Söylemen bile Yeterli Ne demek pierlotticim Hoş Sohbetimiz Uysun Gönüller bir Olsun gerisi Boş Dolgun Cicişlerimizde var E daha ne Olsuunnn:81: :81:
aaa kızlar cok ayıp.bana da beklerim.çok güzel bir havuzumuz var.hepimiz sığarız.
Çiçegimin havuzu varmışhep beraber havuzda üstsüz güneşleniriz hee..ne dersiniz..
Canım yaa,içimi okuyorsun.Benimde bu yaz aklımda olan bodrumdan tekne turu ile çıkıp akdeniz sahillerinide fhet etmek isitiyorum,özellikle fethiyeyi görmek istiyorum.İnşallah ailece gidebiliriz.Belki teknede bizde üstsüz güneşlenebiliriz hee..ne dersin..
ben utanırım kızlar eşimde gebertir beni zaten üstsüz falan töbe töbe
msn den ulaşabilirsin
yok bu bilgisayarda msn kaıyımır ben seni arydım burdan anlat yada vardı cebim sende çaldır ben seni arıyım merak ettim
Canım Pazatresi günü saat 3 de kontrole gidiyorum Hasan beye,muayenehanesine gidiyorum.Sende o gün gidersen ara o saatlere versinler,görüşelim..:13:
arzum77 arkadaşlık talebi yolladım albümü görebilmek için... ancak özel msj yollayamadım burdan yazim dedim
Arzum öncelikle geçmiş olsun.profildeki foto sanırım sana ait.çok güzel duruyor..birgün bende cesaret yaptırabilirim umarım..
canım benim yaa bende o saatlerden istedim 4 yada 5 gibi vermediler..yoğunmuş tıklım tıklımmış..bi boşluk olunca arayacak yada 6 dan sonra gel dediler bakalım..belki bu durumda yarın gitmem..bu arada çok güzel foto
arzumcum şmdi Hasan beyin Cnn'e Saba'yla olan programını izledim çook keyif aldımHasan bey gelen hastalara fotoğraf göstermiyormuş, kendi fikirlerini söylüormuş kabul edip etmemek senin elindeymiş. sen hasan beye gittğiinde fotoğraf talebinde bulundun mu? ya da bir hastasıyla yüzyüze görüştünmü? sadece doktorla olan diyalogun güzel geçtği için mi kararını Hasan bey'den yana kullandın canım.
canım benim yaa bende o saatlerden istedim 4 yada 5 gibi vermediler..yoğunmuş tıklım tıklımmış..bi boşluk olunca arayacak yada 6 dan sonra gel dediler bakalım..belki bu durumda yarın gitmem..bu arada çok güzel foto