arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Şimdi şöylede bir durum var canım..Bizim öncesi meme dokumuz vardı ve kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Ameliyat önceside esnemiş,gevşemiş bir deri vardı.Üst lobumuz boştu altta doku vardı..Bu esnemiş deriyi ve alttaki meme dokusunu kaldırabilmek için ancak ve ancak yuvarlak protez olurdu zaten..Meme dokumuz oldugu içinde kas altına koyulamazdı protezlerimiz.Eğer kasın altına koyulabilseydi ilk zamandaki gibi üst kısım her daim daha yukarıda olacaktı.Zamanla aşşagıya doğru inmeyecekti Kas onu sımsıkı tutacaktı..Yerçekimi,protezi rahatlıkla kaldıran bir meme dokusu oldugu için gayet doğal görüntüde olan gögüslere sahip olduk aslında.Ama eğer o görüntünün olmasını istiyorsan o zaman bizim o fazla meme dokusu biraz alınacaktı,fazla deride alınacaktı,protez kasın altına koyulacaktı.Yani meme toparlama artı silikon ameliyatı olacaktıki bahsettigin görünümde gögüsler olsun..Mesle bana Hasan bey diyorki 10-15 sene sonra eğer bu memeler sarkarsa (ki hiç sarkacagını düşünmüyor) o zaman sana meme toparlama ameliyatı yapacagız,protezide kasın arkasına koyacagız,genç kız gibi gögüslerin olacak,,diyor..Ama bu şekilde devam ederse zaten izli olan bu ameliyatı asla yapmam diyor..İze karşı olan bir doktor çünkü,yazık günah yahu diyor :))
Bence bizim gögüslerimiz gayet güzel tatlım Gayet doğal görünümde,olması gereken diklikte,dirilikteler Ben çok çok memnunum valla görünümden Sarkık değiller,top gibide değiller,taş gibi sertde değiller..Daha ne olsun..seninkilerde çok güzel

ben memebasından dual plan zor oluo dıe bılıodm demekkı oluomus...bunu ögrenmem cok ıyı oldu..pekı doktorunuz kımdı ?

Meme başı kesisi ile her yöntem yapılabiliyor canım.Ben kas zarı altı yöntemi ile oldum.Forumda Hasan beye ameliyat olan başka birçok arkadaşımız var.Hiç meme dokusu olmayanlara meme ucu keisi ile kas altı yöntemi uygulandı.Dual planda zaten kas altı yöntemi ile aynı yöntem Kas üstüde oluyor zaten..
Ama ne olursa olsun süt bezleri zarar görmüyor.Bak daha öncede açıkladım yine açıkliyim..Meme ucundan açılan kesi ile proteze cep açmak için aşılan yol meme ucu kesisinden meme alt deri altından ilerleniyor.Yani meme dokusu kesilmiyor,zarar görmüyor.Zaten ucu kesilmiyorki süt kanalların kesilsin.Meme kahverengi halkanın alt yarım daire şeklinde kesi yapılıyor..Meme ortadan kesilipte protezin koylacagı cebe gidilmiyor öyle şey olurmu yahu..Düşünsene o zaman o memenin halini Paramparça,ikiye bölünmüş bir meme.His de olmaz o memede,süt kanallarıda gider tabi...Allah korusun ..

Arzum bisey sorucam.benim suan elime sanki silikonlar geliyo gibi.sence normalmidir??

Arzum bisey sorucam.benim suan elime sanki silikonlar geliyo gibi.sence normalmidir??

Kas altı yöntemi ile ameliyat olmuştunuz değilmi? Kas altı yönteminde kas protezin üzerini örter,saklar.Dıştan hissetme riski çok düşüktür.Fakat eğer kasınız ince ise hissetme durumu olabilir.Ama henüz çok daha yeni bir ay gibi bir zaman olmuş.Daha protezleriniz yerine oturmadı.Zamanla o hissettiginiz durumlar kaybolacaktır.Protezin etrafında yararlı kapsül dedigimiz vücudumuzun yabancı maddeye karşı verdigi tepki ile oluşan bir kapsül olacak.Bu kapsül protezinizin etrafını saracak..Kapsül ilerlemedigi takdirde yararlı oluyor.Protezinizi örtüyor,daha güzel duran gögüs sağlıyor.. Yani şu anki durumunuzda endişe edecek birşey yok bence.Lütfen sabırlı olun.Düzenli doktor kontrollerine gidin ve yaşadıgınız farkettiginiz tüm detayları doktorunuzla açık açık konuşun bilgilendirin

büyük gögüslü olmak inanın çoook zor bende küçültmeyi düşünüyorum ne memnuniyetsizinsanlarız yaaa birimiz büyük isterken birimizne kadar küçük okadar iyi diye biliyoruz

Gögüsler çok büyük oldugu zaman tabiki çok rahatsız edici durumlar olabiliyor.Fakat bizim bahsettigimiz büyüklük hiçbir kadının hayır diyemeyecegi boyutlar.Vücudumuza göre uygun boyutlar tercih edilip yapılıyor zaten.Yani sırt ağrısı,kamburluk yapmayacak,zamanla sarkmayacak gögüsler bunlar Diri,dolgun,sexy gögüsler
Çok küçük gögüslerde iyi değil,çok büyük gögüslerde iyi değil tabi.Vücudumun taşıyamayacagı,beni rahatsız eden,yazın sıcagında pişik yapan gögüsleriminde olmasını istemezdim tabiki..Ama sürekli dolgulu sütyen takmak,diri güzel gögüslü bayanlara erkekler gibi iç geçiripte bakmak,gece yatarken eşinin yanında ışıkta soyunmaya bile çekinen,sütyeni asla çıkarmayan,eşim gögüslerimi elleyecek diye tedirgin olmakta kötü!!

Cok dogru.bende basta cok cok sikayet ediyordum ama sanirim bu duruma alistim bile.bunu soyleyecegim hic aklima gelmezdi ama oyle. Insanin kendine guveni geliyo.kadin oldugunu hissediyosun.ayrica incecik sutyen kullanmanin verdigi haz butun acilara deger...

Doktora ne gerek var..siz varsiniz bence yeterli..kac sene gecmis bikip usanmadan ayni konular uzerinde yorum yapip duruyosun.bu kadar ilgili olman buradaki insanlara cok yardimci oluyor.hatta banada bulasti gecen gun gittigim bi yerde kizlarin yaptirmak istedigini duyunca arka tarafa gecip gosterdim olumlu olumsuz taraflarini anlattim.cok mutlu oldular..

:)) Yol canım,olurmu öyle şey.Biz kendi aramızda konuşuyoruz işte,yani yazışıyoruz Doktora ne gerek var olurmu hiç.Yaşadıgın herşeyi doktorunla paylaşacaksınki seni takip etsin.Vücudunun proteze nasıl bir tepki verdigini gözlemlesin..Ona göre gerekli tedbirleri alsın..
Burada bu ameliyatı olan,olmak isteyen insanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor.Sonuçta ben bu ameliyatı oldum ve mutluyum.Doktorumdan,netten,yaşadığım süreçten öğrendiğim birçok bilgi var.Bunlara dayanarak bazı şeyler söyleyebiliyorum..Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

güzel bir tespit bende kendim için bunu düşünmüştüm sanki çok yukarıda değil gerçi öncesiyle mukayese edince çok iyi ama dediğin gibi sanki bi tik aşagıda

güzel bir tespit bende kendim için bunu düşünmüştüm sanki çok yukarıda değil gerçi öncesiyle mukayese edince çok iyi ama dediğin gibi sanki bi tik aşagıda

Canım bir tık aşağıda olması köyü birşey değilki..Doğal bir duruş sergiliyorlar,sarkık durmuyorlar sonuçta.. İnsan anatomisine uygun,doğal görünümde göğüsler

Arzum 77 sen bir iyilik meleğisin gerçekten. Bütün başlıklarda sen varsın. Bıkmadan bilgilerini paylaşıyorsun. Çok müşfik bir üslubun var. Umarım bu yardımseverliğin ve temiz kalbinle hep iyilik bulursun, mutlu olursun.

Çok teşekkür ederim canım İşte ben böyle güzel yorumlarla buradayım zaten Yoksa ameliyat olmuşum bitmiş gitmiş.Aradan iki sene geçmiş,birçok kişi gibi uğramazdım buraya..
Çok mutluyum Allahıma şükür..Alllahım hepimizi mutlu etsin,mutluluğumuz dâim olsun inşallah

Arzum77 seni seviyoruz canım benim. Sen olmasan ne yapardık :) bir süredir uğramıyorum ve bir süre daha uğrayamacağım ama yinede takip etmeye çalışıyorum. İşlerim var halledip bende doktor randevusu almaya karar verdim hepinize iyi geceler ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun inşallah memişleriniz istediğiniz gibi olur :)

Her zaman bekleriz canım Özletme kendini,hayırlı güzel haberlerle aramızda ol inşallah

yarın nevest estetik merkezinde canım ameliyatım altunizade metrobüsten inince dimi :)

Aynen öyle canım Hastane Gold bilgisayarın karşısında,bulunmayacak gibi değil.Metrobüsten inince görünüyor zaten.Yarın ararım hastaneyi,ama ismin ne seninki :44: Adnne desem tanırmılar acaba Özel mesaj atabiliyorsan yaz lütfen ismini

mesaj doldurmam lazım

Kızlar,Adnne arkadaşımız bugün ameliyatını olmuş Kas altına 325-350 cc lik yuvarlak protez takılmış ..Biraz ağrısı vardı,ee olacak o kadar sık dişini,gece ağrı kesici yaparlar rahat uyursun,bu geceyi atlat gerisi kolay dedim

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...Çok güzel,mutlu olacağın komplikasyonsuz bir süreç diliyorum canım benim

Öncelikle bu konuda çok doğru bir kaynaksın Arzum..

Ama verdiğin bazı bilgileri okudukça vazcayacam galiba ya :) İyiki varsın

Bu slikon kağıdını cüzdanda taşımak filan kötü ya.. Risk sonuçta..Ben yaptıracam ve sonra unutacağım gibi düşünüyordum.. (Ultrasonlarda doktora söylemek dışında.. )

Ama sonuçtan da okadar memnunsunki, onları okudukçada değer diye düşünüyorum..iyice düşünüp öyle karar vermem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…