Kuzum birşey sorucam. Bir sürü estetik fotoğrafı gördğm birley dikkatimi çekti. Bekar bayanların daha yukarıda duruyor sanki protezler. Acaba emzirwn bayanların emzirme kaynaklı üst lobun boşalmasından mı farklı duruyor? Mesela bakıyorum kendi göğüslerim o kadar yukarıda durmuyor. Bir tık aşağıda sanki.
ben memebasından dual plan zor oluo dıe bılıodm demekkı oluomus...bunu ögrenmem cok ıyı oldu..pekı doktorunuz kımdı ?
Meme başı kesisi ile her yöntem yapılabiliyor canım.Ben kas zarı altı yöntemi ile oldum.Forumda Hasan beye ameliyat olan başka birçok arkadaşımız var.Hiç meme dokusu olmayanlara meme ucu keisi ile kas altı yöntemi uygulandı.Dual planda zaten kas altı yöntemi ile aynı yöntemKas üstüde oluyor zaten..
Ama ne olursa olsun süt bezleri zarar görmüyor.Bak daha öncede açıkladım yine açıkliyim..Meme ucundan açılan kesi ile proteze cep açmak için aşılan yol meme ucu kesisinden meme alt deri altından ilerleniyor.Yani meme dokusu kesilmiyor,zarar görmüyor.Zaten ucu kesilmiyorki süt kanalların kesilsin.Meme kahverengi halkanın alt yarım daire şeklinde kesi yapılıyor..Meme ortadan kesilipte protezin koylacagı cebe gidilmiyor öyle şey olurmu yahu..Düşünsene o zaman o memenin haliniParamparça,ikiye bölünmüş bir meme.His de olmaz o memede,süt kanallarıda gider tabi...Allah korusun ..
Arzum bisey sorucam.benim suan elime sanki silikonlar geliyo gibi.sence normalmidir??
büyük gögüslü olmak inanın çoook zor bende küçültmeyi düşünüyorumne memnuniyetsizinsanlarız yaaa birimiz büyük isterken birimizne kadar küçük okadar iyi diye biliyoruz
Kas altı yöntemi ile ameliyat olmuştunuz değilmi? Kas altı yönteminde kas protezin üzerini örter,saklar.Dıştan hissetme riski çok düşüktür.Fakat eğer kasınız ince ise hissetme durumu olabilir.Ama henüz çok daha yeni bir ay gibi bir zaman olmuş.Daha protezleriniz yerine oturmadı.Zamanla o hissettiginiz durumlar kaybolacaktır.Protezin etrafında yararlı kapsül dedigimiz vücudumuzun yabancı maddeye karşı verdigi tepki ile oluşan bir kapsül olacak.Bu kapsül protezinizin etrafını saracak..Kapsül ilerlemedigi takdirde yararlı oluyor.Protezinizi örtüyor,daha güzel duran gögüs sağlıyor.. Yani şu anki durumunuzda endişe edecek birşey yok bence.Lütfen sabırlı olun.Düzenli doktor kontrollerine gidin ve yaşadıgınız farkettiginiz tüm detayları doktorunuzla açık açık konuşun bilgilendirin
Doktora ne gerek var..siz varsiniz bence yeterli..kac sene gecmis bikip usanmadan ayni konular uzerinde yorum yapip duruyosun.bu kadar ilgili olman buradaki insanlara cok yardimci oluyor.hatta banada bulasti gecen gun gittigim bi yerde kizlarin yaptirmak istedigini duyunca arka tarafa gecip gosterdim olumlu olumsuz taraflarini anlattim.cok mutlu oldular..
Kuzum birşey sorucam. Bir sürü estetik fotoğrafı gördğm birley dikkatimi çekti. Bekar bayanların daha yukarıda duruyor sanki protezler. Acaba emzirwn bayanların emzirme kaynaklı üst lobun boşalmasından mı farklı duruyor? Mesela bakıyorum kendi göğüslerim o kadar yukarıda durmuyor. Bir tık aşağıda sanki.
güzel bir tespit bende kendim için bunu düşünmüştüm sanki çok yukarıda değil gerçi öncesiyle mukayese edince çok iyi amadediğin gibi sanki bi tik aşagıda
Arzum 77 sen bir iyilik meleğisin gerçekten. Bütün başlıklarda sen varsın. Bıkmadan bilgilerini paylaşıyorsun. Çok müşfik bir üslubun var. Umarım bu yardımseverliğin ve temiz kalbinle hep iyilik bulursun, mutlu olursun.
Çok teşekkür ederim canımİşte ben böyle güzel yorumlarla buradayım zaten Yoksa ameliyat olmuşum bitmiş gitmiş.Aradan iki sene geçmiş,birçok kişi gibi uğramazdım buraya..
Çok mutluyum Allahıma şükür..Alllahım hepimizi mutlu etsin,mutluluğumuz dâim olsun inşallah
Arzum77 seni seviyoruz canım benim. Sen olmasan ne yapardık :) bir süredir uğramıyorum ve bir süre daha uğrayamacağım ama yinede takip etmeye çalışıyorum. İşlerim var halledip bende doktor randevusu almaya karar verdim hepinize iyi geceler ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun inşallah memişleriniz istediğiniz gibi olur :)
yarın nevest estetik merkezinde canım ameliyatım altunizade metrobüsten inince dimi :)
Aynen öyle canımHastane Gold bilgisayarın karşısında,bulunmayacak gibi değil.Metrobüsten inince görünüyor zaten.Yarın ararım hastaneyi,ama ismin ne seninki :44: Adnne desem tanırmılar acaba Özel mesaj atabiliyorsan yaz lütfen ismini
ARZUM op. Dr. Ziya Şaylan yazmış..sen o garanti kağıdını aldın mı diye sormak istedim..Taklit değildir ama garanti belgesi gibi birşey herhalde...
Protezlerin de taklidi var
Bir meme protezinin ömrü eskiden 12-15 yıl olarak belirleniyordu ama gerçekte protezlerin ömrü daha fazladır. Batıda ve şimdi de ülkemizde, kaliteli firmalar protezlerinin imalat hatasına karşı ömür boyu garanti veriyorlar artık. Ameliyattan sonra size verilen ufak kağıt parçalarını hayat boyu saklayın. Yıllar sonra bile olsa proteze bağlı istenmeyen bir durum yaşadığınızda üretici firma, doktorunuzun ve hastanenin masraflarını karşılayacak, yeni protezler verecektir. Dikkat! Piyasada Çin ve Uzakdoğu imalatı kötü protezler sunuluyor. Tıpkı taklit çanta ve giysiler gibi protezlerin de sahtesi yapılıyor.