- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Kuzum birşey sorucam. Bir sürü estetik fotoğrafı gördğm birley dikkatimi çekti. Bekar bayanların daha yukarıda duruyor sanki protezler. Acaba emzirwn bayanların emzirme kaynaklı üst lobun boşalmasından mı farklı duruyor? Mesela bakıyorum kendi göğüslerim o kadar yukarıda durmuyor. Bir tık aşağıda sanki.
Şimdi şöylede bir durum var canım..Bizim öncesi meme dokumuz vardı ve kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Ameliyat önceside esnemiş,gevşemiş bir deri vardı.Üst lobumuz boştu altta doku vardı..Bu esnemiş deriyi ve alttaki meme dokusunu kaldırabilmek için ancak ve ancak yuvarlak protez olurdu zaten..Meme dokumuz oldugu içinde kas altına koyulamazdı protezlerimiz.Eğer kasın altına koyulabilseydi ilk zamandaki gibi üst kısım her daim daha yukarıda olacaktı.Zamanla aşşagıya doğru inmeyecekti Kas onu sımsıkı tutacaktı..Yerçekimi,protezi rahatlıkla kaldıran bir meme dokusu oldugu için gayet doğal görüntüde olan gögüslere sahip olduk aslında.Ama eğer o görüntünün olmasını istiyorsan o zaman bizim o fazla meme dokusu biraz alınacaktı,fazla deride alınacaktı,protez kasın altına koyulacaktı.Yani meme toparlama artı silikon ameliyatı olacaktıki bahsettigin görünümde gögüsler olsun..Mesle bana Hasan bey diyorki 10-15 sene sonra eğer bu memeler sarkarsa (ki hiç sarkacagını düşünmüyor) o zaman sana meme toparlama ameliyatı yapacagız,protezide kasın arkasına koyacagız,genç kız gibi gögüslerin olacak,,diyor..Ama bu şekilde devam ederse zaten izli olan bu ameliyatı asla yapmam diyor..İze karşı olan bir doktor çünkü,yazık günah yahu diyor :))
Bence bizim gögüslerimiz gayet güzel tatlım Gayet doğal görünümde,olması gereken diklikte,dirilikteler Ben çok çok memnunum valla görünümden Sarkık değiller,top gibide değiller,taş gibi sertde değiller..Daha ne olsun..seninkilerde çok güzel