Canım,masajı doktorunuz sizin durumunuza göre tavsiye ediyor yada etmiyor..Banada yapma demişti.Kontrole gittigimde biraz sertleşmiş bunlar,hiç dokunmuyormusun bunlara,eşin hiç dokunmuyormu..demişti..Biz korkudan dokunamıyorduk tabi Ama öyle diyince dokunmaya başladım.Bir ay masaj yapmamı söyledi.Gögüslerini avucuna alıp yoguruyorsun,öyle diyim..Sonra kontrole gittigimde tamam,yapma artık demişti Ben banyo yaptıkça gögüslerimi sıcak suyun altında sbunlu sabunlu ovuyorsum,evliyim..Eşimde kokadan dokunmaya başlayınca tabi benim masaj yapmamada gerek kalmamıştı
Ne kadar zaman önce ameliyat oldun? Dokunmaktan korkma,canının yanmayacagı şekilde ovalamaktan zarar gelmez
saolun rahatladım biraz, ben bekarım henüz.1.5 yıl oldu yaptıralı. kontrollerde de söylemedi hiç, dokunuyorum zaten ama masaj gibi değil,, masaj yumuşaklık kazanması için mi?
bide eskisi gibi eşiniz göğüslerinize dokununca tahrik duygusu oluyor mu merak ettim. bazı yerlerde zevk alınmadığı gibi yazılar okudum korktum açıkçası biraz. insan hassas oluyor özellikle yaptırmadan önce böyle şeyler aklınıza gelmeyip sonradan görünce..
Son düzenleme: