arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım,masajı doktorunuz sizin durumunuza göre tavsiye ediyor yada etmiyor..Banada yapma demişti.Kontrole gittigimde biraz sertleşmiş bunlar,hiç dokunmuyormusun bunlara,eşin hiç dokunmuyormu..demişti..Biz korkudan dokunamıyorduk tabi:KK53: Ama öyle diyince dokunmaya başladım.Bir ay masaj yapmamı söyledi.Gögüslerini avucuna alıp yoguruyorsun,öyle diyim..Sonra kontrole gittigimde tamam,yapma artık demişti :KK34: Ben banyo yaptıkça gögüslerimi sıcak suyun altında sbunlu sabunlu ovuyorsum,evliyim..Eşimde kokadan dokunmaya başlayınca tabi benim masaj yapmamada gerek kalmamıştı :KK9:

Ne kadar zaman önce ameliyat oldun? Dokunmaktan korkma,canının yanmayacagı şekilde ovalamaktan zarar gelmez :KK34:

saolun rahatladım biraz, ben bekarım henüz.1.5 yıl oldu yaptıralı. kontrollerde de söylemedi hiç, dokunuyorum zaten ama masaj gibi değil,, masaj yumuşaklık kazanması için mi?
bide eskisi gibi eşiniz göğüslerinize dokununca tahrik duygusu oluyor mu merak ettim.:KK17: bazı yerlerde zevk alınmadığı gibi yazılar okudum korktum açıkçası biraz. insan hassas oluyor özellikle yaptırmadan önce böyle şeyler aklınıza gelmeyip sonradan görünce..

Son düzenleme:
Meme dokusu az olan bölgede bu sorun olabiliyor malesef..Ama genelde çok daha ileri zamanlarda bu durum kendini belli etmeye başlıyor.Protezin dalgalanması durumu bu,benimde başıma gelmişti.Sag gögsümün üst kısmında meme dokusu çok azdı,zaman sonra parmak parmak dalgalanmalar olmuştu ve çok canımı sıkmıştı bu durum..Doktorum beklememi istedi,zamanla oluşacak zararsız,hatta yararlı olan kapsül durumu bu görüntünün önüne geçebiliyor çünkü..Biraz yok olmuştu ama tamamen yok olmamıştı..Doktorum o bölgeniye deri altına dolgu yaparak bu problemin önüne geçebilecegimizi söylemişti..Bu istenirse vücut dolgusu için kullanılan Hyalüronik asitle yada kendi vücudumuzdan alınacal yag enjeksiyonuyla olabilirmiş..Ben kendi vücudumdan alınan yag ile dolgu yaptırdım,yani deri altını doldurdukki protezle deri arasında bir katman oluşsun..
Sonuç...Muhteşem :nazar: Kesinlikle o görüntü ortadan kalktı..
Kas altı yönteminde bu durumun olma ihtimali çok düşüktür.Senin için ne yapılabilir?Birşey demek için kesinlikle erken bir süre.En az 6 Ay geçmesi gerkiyor.Eğer geçmezse ve bu problem dahada ilerlerse bana yapıldıgı gibi o bölgeye enjeksiyonlarla dolgu yapılabilir..Bu sorunu forumda birçok kişi yaşadı ve işelm yaptırdı,sonuçtan memnunlar kafaya takma sakın.. Doktorunla her zaman iletişimde ol,bu durumu doktorunada bahset ve talip altında ol canım..Gereken herşey doktorun yapacaktır zaten,kendini bunun için üzme şimdi.
Yara kabuguna dokunma sakın,kalıcı iz yapar..Benim kesi yerim için doktorum Mavi Bapanthen krem vermişti..Sen herhengi birşey kullanıyormusun?
canım benim kısmet olup bir türlü yazamadım...:KK43: o dalgalanmaların dr'm kapsül başlangıcı olduğunu söyledi ve bol miiktarda masaj önerdi hatta önermekle kalmadı benim vücudum kapsul üretmeye eğilimi çok olduğunu söyleyerek masajı zorunlu hale getirdi...:KK66:) bu arada bu masaj cidden ilk başlarda zor oluyorda sonra yumuşamayla birlikte rahat rahat yapılabiliyor....ilk başlarda içim sökülüyor gibi oluyordu resmen..masajın amacı silikonu yerinden oynatıp dairesel hareketlerle kapsülün sertleşerek oluşumunu engelliyormuş ,bence hem kapsül acısından önemli hemde yumuşaklığını sağlıyor....:KK66:) Arzumcum sende de sabahları kalktığında gerginlik ve şişkinlik oluyor mu? arada yanma ve iğne batması gibi şeyler oluyor bunlar normal mi birde sağ meme ucunda hala his yok ne zaman kendine gelecek garibim...:KK66:)25. günüde doldurdum şişkinliklerimin ve gerilmelerinin çoğu gitti şeklini sevmeye başladım hatta ebatını çok büyük bulmuştum ama şimdi sevmeye bile başladım:KK66:) bu arada seni çoook merak ediyorum süper destekçisin ve eminim çocukların senle çok şey öğreniyordur...:KK66:)

canım benim kısmet olup bir türlü yazamadım...:KK43: o dalgalanmaların dr'm kapsül başlangıcı olduğunu söyledi ve bol miiktarda masaj önerdi hatta önermekle kalmadı benim vücudum kapsul üretmeye eğilimi çok olduğunu söyleyerek masajı zorunlu hale getirdi...:KK66:) bu arada bu masaj cidden ilk başlarda zor oluyorda sonra yumuşamayla birlikte rahat rahat yapılabiliyor....ilk başlarda içim sökülüyor gibi oluyordu resmen..masajın amacı silikonu yerinden oynatıp dairesel hareketlerle kapsülün sertleşerek oluşumunu engelliyormuş ,bence hem kapsül acısından önemli hemde yumuşaklığını sağlıyor....:KK66:) Arzumcum sende de sabahları kalktığında gerginlik ve şişkinlik oluyor mu? arada yanma ve iğne batması gibi şeyler oluyor bunlar normal mi birde sağ meme ucunda hala his yok ne zaman kendine gelecek garibim...:KK66:)25. günüde doldurdum şişkinliklerimin ve gerilmelerinin çoğu gitti şeklini sevmeye başladım hatta ebatını çok büyük bulmuştum ama şimdi sevmeye bile başladım:KK66:) bu arada seni çoook merak ediyorum süper destekçisin ve eminim çocukların senle çok şey öğreniyordur...:KK66:)

slm pink panter benim doktorum ilk aylarda yanma batma ani bıçak saplanması gibi ağrıların olabileceğini söylemişti bendede oluyor merak etme:KK3:

Merhaba. Ben de haftaya hasan beye meme buyutme ameliyati olacagim aneliyat surecini okudum bana birkac sorumda ve resimde yardimci olabilir misin? Arkadaslik istegimi kabul edersen cok sevinirim. Sagol
Evet kızlar,bencede artık daha kolay ve hızlı bir iyileşme süreci geçirecegim artık,hissediyorum bunu.Moral çok önemli tabi,bugün biraz sırt agrısı çekiyorum,bunlarda geçecek,sırtım 800cc yi taşımayada alışacak,kolay degil yani,alışkın degildiler sonuçta:KK9::KK9:

Bir de bu his kaybi olayini ben de merak ediyorum ameliyatimdan 6 ay gecmis ama hislerinde azalma kalan oldu mu hic? Dr lar hep boyle bisey mumkun degil diyor ama ben 7 sene once taktirmis ama hisleri donmemis biriyle konustum

Arzumcum merhaba dayanilmaz agrilarimdan bahsetmistim sana iyi haberlerimide vermek istedim. Simdi gayet iyiyim agrilarim yok denilebilcek kadar azaldi. Bana o bicare oldugum donemde yazdiklarin cok motive etti. Tekrar tekrar tesekkur ederim. Herseyin yolunda olduguni soyledi doktorum ancak boyut biraz kucuk geliyo hala bana doktoruma gore daha buyuk olsaydi seni cok hantal gosterirdi diyor ama yinede keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum kas alti 375cc gayet dolgun olur diye dusunmustum ama sanki oyle olmadilar su an yuzucu sudyen kullaniyorum sadecr oda 80 c cup iyimidir kotumudur bilmiyorum:) bu arada doktorum contractubex diye bi krem surduruyo izler icin sen ne kullanmistin? Verdigin moral icin tekrar tesekkur ediyorum ve seni kocamn opuyorum canim

saolun rahatladım biraz, ben bekarım henüz.1.5 yıl oldu yaptıralı. kontrollerde de söylemedi hiç, dokunuyorum zaten ama masaj gibi değil,, masaj yumuşaklık kazanması için mi?
bide eskisi gibi eşiniz göğüslerinize dokununca tahrik duygusu oluyor mu merak ettim.:KK17: bazı yerlerde zevk alınmadığı gibi yazılar okudum korktum açıkçası biraz. insan hassas oluyor özellikle yaptırmadan önce böyle şeyler aklınıza gelmeyip sonradan görünce..

Masaj yapmak kapsül riskini azaltmak ve gögsü yumuşatmak için yapılır..Dokunmaz,ovmak,okşamak proteziniz için açılan cebi rahatlatmaya yarar ve gögsünüzü yumuşatır tabiki.Doğal,oşması gereken kıvama getirir.Kütfen dokunmaktan çekinmeyin.Yoksa çok sert gögüsleriniz olur ve sorun çıkarabilir bu durum..

Kesinlikle tahrik duygum çok yüksek.Hatta meme uçlarım eskisinden daha fazla hisli :KK66: Gögsümün her yerini hissediyorum,hissizlik gibi bir sorunla karşılaşmadım meme ucu kesisiyle ameliyat olmama rağmen :nazar:
Ameliyattan sonra ilk zamanlar,aylar ödemlerden dolayı birde kesilen o ince kılcal damarların tahrip olmasından dolayı hissizlik yaşanabilir.Kesilen o ince damarlar zamanla kendini yeniliyor,kesilen dokularda kendini yenileyip tazeleniyor ve böylece his geri geliyor korkmayın..Ciddi hissizlik gibi bir durumun olması için gögüs dokunuzun ciddi bir şekilde kesilmesi,zarar görmesi gerek.Örnegin meme küçültme ameliyatında meme dokusu kesilip çıkarışdıgı için hissizlik olabiliyor.Çünkü alınan bu dokularla beraber ciddi damarlarda zarar görebiliyor..Meme büyütme ameliyatında bu risk daha azdır :KK34:
Hissiz bir meme büyük olsada önemsizdir,his önemli :KK34:

Evet,bazı memeler kapsül üretmeye daha yakın olabiliyormuş.Nasıl fibroadenom memeler fibro kist üretmeye yakın oldugu gibi :KK34:

Dokunmaktan korkmayacaksın.Boi vaktinde ellerini gögsüne götürerek masjlar yapacaksın,protez için açılan cebi rahatlatman gerek,o kapsülün dahada ilerleyip cebin içinde protezini kasmaması için..
Canım bende sabah yada başka vakitlerde gerginlik yada şişlik omuyor.Olsa zaten kapsül olduğunu gösterir.Yattıgın zaman özellikle bu sorun olur,masaj yaptıgında ve ilerleyen saatlerde bu şikayet azalır.Kapsül ilerlerse gögsünde şekil bozukluguna sebep olur zaten,inşallah ilerlemez..Yanma ve iğne gibi batmalar hissin geldigine,dokuların kendini yeniledigini haber veriyor aslında.Ama şiddetli ağrı ile olursa kapsülün yarattıgı bir sıkıntı olabilir.Acele etme,his geri gelecektir bunlara takılma senin için önemli olan kapsülün ilerlememesi canım..Bebe yagı ile ov onları,banyoda duşun altında sıcak su ile ve sabunlu sabunlu ovmak gerginligi alıp rahatlamana yardımcı olacaktır ve canın daha az acıyacaktır :KK34:
Aşbümümde yüzümün fotoğrafı yok malum meme fotografı paylaşıyoruz ama yinede bakıp az çok nasıl biri oldugumu çözebilirsin :KK34: Arkadaş olarak ekliyorum seni canım :KK54: Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için :KK16:

slm pink panter benim doktorum ilk aylarda yanma batma ani bıçak saplanması gibi ağrıların olabileceğini söylemişti bendede oluyor merak etme:KK3:

Evet,bu tip şikayetleri,durumları hepimiz yaşadık..Kesilen dokular kendini yeniliyor,his geri geliyor..Yani korkulacak bir durum değil :KK34:

Merhaba. Ben de haftaya hasan beye meme buyutme ameliyati olacagim aneliyat surecini okudum bana birkac sorumda ve resimde yardimci olabilir misin? Arkadaslik istegimi kabul edersen cok sevinirim. Sagol

Bir de bu his kaybi olayini ben de merak ediyorum ameliyatimdan 6 ay gecmis ama hislerinde azalma kalan oldu mu hic? Dr lar hep boyle bisey mumkun degil diyor ama ben 7 sene once taktirmis ama hisleri donmemis biriyle konustum

Merhaba,kararınız hayırlı olsun..tabiki her türlü sorularınıza elimden geldigince,bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım :KK34: Fotograflarımı henüz göremezsiniz çünkü forumda yenisiniz ve belirli bir yorum kotasını doldurmanız gerekiyor..
Ben meme ucu kesisi le ameliyat olmama rağmen kesinlikle his kaybı yaşamadım..Doktorum bu konuda uzman,titiz bir cerrah.Bana kesinlikle hissizlik gibi bir durumun olmayacagını söyledi ve nitekimde öyle oldu Allahıma şükür..:KK16:
Kalıcı his kaybı olabilmesi için gerçektende dikkatsiz bir şekilde çalışılması gerekiyor yada gögüsta başka bir rahatsızlık olupta doku alma gibi bir olayın olması gerekiyor..Normal şartlarda meme büyütme ameliyatında his kaybı yaşanması normal değildir..Endişeniz olmasın :KK34:

Arzumcum merhaba dayanilmaz agrilarimdan bahsetmistim sana iyi haberlerimide vermek istedim. Simdi gayet iyiyim agrilarim yok denilebilcek kadar azaldi. Bana o bicare oldugum donemde yazdiklarin cok motive etti. Tekrar tekrar tesekkur ederim. Herseyin yolunda olduguni soyledi doktorum ancak boyut biraz kucuk geliyo hala bana doktoruma gore daha buyuk olsaydi seni cok hantal gosterirdi diyor ama yinede keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum kas alti 375cc gayet dolgun olur diye dusunmustum ama sanki oyle olmadilar su an yuzucu sudyen kullaniyorum sadecr oda 80 c cup iyimidir kotumudur bilmiyorum:) bu arada doktorum contractubex diye bi krem surduruyo izler icin sen ne kullanmistin? Verdigin moral icin tekrar tesekkur ediyorum ve seni kocamn opuyorum canim

Çok sevindim canım iyi olmana :KK16: :KK19: Zamanla çok çok daha iyi olacaksın endişe etme,rahat ol :KK34:
Kas altı yönteminde ilk zamanlar kasın yaptıgı baskı nedeniyle gögüs daha bir basık ve küçük durabiliyormuş..Ama zamanla kas rahatladıkça,baskı azaldıkça,gögüste yumuşamaya başlayınca gerçek büyüklükte ortaya çıkacak ve daha güzel durumda bir gögüslerin olacak.Bunun içinde zamana ihtiyacın var canım :KK34: Keşke diye yaşarsan şu anki durumundanda mutlu olamazsın,lütfen böyle yapıpta kendini üzme,zamanla dedigim gibi daha güzel olacak emin ol,güven bana :KK19:80 C cup gayet iyi bir büyüklük.Bende 80 beden sütyen aldıgımda C cup tercih ediyorum..75 beden aldıgımdada D cup oluyor :KK34:
Bana doktorum iz için bir krem kullanmamı gerek görmedi.Biliyorsun ben meme ucu lesisi ile ameliyat oldum.Bu yer izi en iyi saklayan bir yerdir :KK34: Ama bu kremi kullanan arkadaşlar var forumda,memnunlar yani..
Bende kocaman öptüm seni :KK54: SEvgiler selamlar,hep güzel iyi haberlerle birlikte olmak dileği ile :KK16:

Evet,bazı memeler kapsül üretmeye daha yakın olabiliyormuş.Nasıl fibroadenom memeler fibro kist üretmeye yakın oldugu gibi :KK34:

Dokunmaktan korkmayacaksın.Boi vaktinde ellerini gögsüne götürerek masjlar yapacaksın,protez için açılan cebi rahatlatman gerek,o kapsülün dahada ilerleyip cebin içinde protezini kasmaması için..
Canım bende sabah yada başka vakitlerde gerginlik yada şişlik omuyor.Olsa zaten kapsül olduğunu gösterir.Yattıgın zaman özellikle bu sorun olur,masaj yaptıgında ve ilerleyen saatlerde bu şikayet azalır.Kapsül ilerlerse gögsünde şekil bozukluguna sebep olur zaten,inşallah ilerlemez..Yanma ve iğne gibi batmalar hissin geldigine,dokuların kendini yeniledigini haber veriyor aslında.Ama şiddetli ağrı ile olursa kapsülün yarattıgı bir sıkıntı olabilir.Acele etme,his geri gelecektir bunlara takılma senin için önemli olan kapsülün ilerlememesi canım..Bebe yagı ile ov onları,banyoda duşun altında sıcak su ile ve sabunlu sabunlu ovmak gerginligi alıp rahatlamana yardımcı olacaktır ve canın daha az acıyacaktır :KK34:
Aşbümümde yüzümün fotoğrafı yok malum meme fotografı paylaşıyoruz ama yinede bakıp az çok nasıl biri oldugumu çözebilirsin :KK34: Arkadaş olarak ekliyorum seni canım :KK54: Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için :KK16:
çook teşekkür ederim tatlım:KK66:bu arada ben seni çok farklı hayal ediyordum hani çocukları olan ev hanımı tipini klasik bir görüntüde hayal etmiştim ama ina muhteşem bir fizik ve görüntye sahipsin bende toparlayınca resimlerimi kaoayacam yorumunu beklerim:KK66:)bu arada dudaklar süper ve çok naturel silikona gelince ilk fikrim'' 400cc oha nasıl yani dedim benim 290 beni ağrıdan bitirdi nasıl dayandı ilk zamanlar diye düşündüm ha bu arada ebatına gelince çoook büyük diye düşünüyordum ama resimlerden sonra şu yorumu yapabilirim;dehşet güzel sexy ve doğal çok mükemmeller ve abartılı bile görünmüyor:KK66: kendimi laf atan erkek gibi hissettim ama gerçekten şahane:KK66:)ben dün la senzada ve miss claire den sütyen denedim erken aslında ama harika duruyor dantelli
rengarenk sütyenler deneyip çıkarttım 2 takım aldım daha giyemicem ama olsun; benim olsun istedim miss claire'de %50 indirim var harika 2 dantel takım aldım mürdüm rengi ve beyaz 55tl boş vaktinde bir bak derim:KK66: ben memeleri biraz mıncıklamaya geçiyorum yumuşasınlar biraz:KK66:)öptüm

canım boyun kilon ve gögüs altı ölçün neydi acaba 375 gayet büyük bi protez ama vücut ölçülerine göre değişir tabi ve kas altı olmasındanda kaynaklı bende kas altı istiyorum o yüzden olabildiğince büyük olmasını isticem ama bana 375 bile çok görebilir dr um :KK31:

çook teşekkür ederim tatlım:KK66:bu arada ben seni çok farklı hayal ediyordum hani çocukları olan ev hanımı tipini klasik bir görüntüde hayal etmiştim ama ina muhteşem bir fizik ve görüntye sahipsin bende toparlayınca resimlerimi kaoayacam yorumunu beklerim:KK66:)bu arada dudaklar süper ve çok naturel silikona gelince ilk fikrim'' 400cc oha nasıl yani dedim benim 290 beni ağrıdan bitirdi nasıl dayandı ilk zamanlar diye düşündüm ha bu arada ebatına gelince çoook büyük diye düşünüyordum ama resimlerden sonra şu yorumu yapabilirim;dehşet güzel sexy ve doğal çok mükemmeller ve abartılı bile görünmüyor:KK66: kendimi laf atan erkek gibi hissettim ama gerçekten şahane:KK66:)ben dün la senzada ve miss claire den sütyen denedim erken aslında ama harika duruyor dantelli
rengarenk sütyenler deneyip çıkarttım 2 takım aldım daha giyemicem ama olsun; benim olsun istedim miss claire'de %50 indirim var harika 2 dantel takım aldım mürdüm rengi ve beyaz 55tl boş vaktinde bir bak derim:KK66: ben memeleri biraz mıncıklamaya geçiyorum yumuşasınlar biraz:KK66:)öptüm

Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum canım :KK16:Çocuklar büyüdü,bende genç bir anneyim ve kendime elimden geldigince dikkat etmeye bakmaya çalışıyorum :KK34: Bakımsız olmaya tahammülüm yok..(Çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır)
400cc anlatıldıgı,abartıldıgı kadar kocaman bir protez değil zaten.Ayrıca bana bundan ufak bir protez olmazdı,gögüslerimi toparlayamazdı.Fotoğraflarda daha büyük görünüyor aslında,normalde görsen şaşırırsın.Vücucuma göre gayet uyumlu büyüklükte oldukar.Üstelikte daha öncesinde meme dokum olmasına rağmen..
Sütyenlere bakarım canım :KK34: Her ne kadar kendimi artık sütyen,iç çamaşırı almaktan alıkoymaya çalışsamda buna karşı koyamıyorum..Ama gerçektende ihtiyacım yok,çok çok fazla iç çamaşırım var gerçektende :KK31:Ama indirimdeyse alırım,kaçırmamak lazım öyle değilmi :KK52:
Mıncıkla canım,inan zamanla değişimi görünce daha mutlu olacaksın :KK19:

merhaba kızlar benimde emzirmeden dolayı göğüslerim tamamen bitti tabi kendime olan öz güvenimde bende silikon yaptırmak istiyorum ama fiyatlar devlet hastanesinde bile çok pahalı 300 400 civarı kızlar yardımcı olurmusunuz hangi şehirde nekadara yapıyorlar sorun deyil oraya giderim teşekkür ederim

Evet,bu tip şikayetleri,durumları hepimiz yaşadık..Kesilen dokular kendini yeniliyor,his geri geliyor..Yani korkulacak bir durum değil :KK34:

Arzum selam, dun oldum amelıyatımı sonunda, kaz zarı altı 325 cc. Cenk beye max 300 demistim ama guzel durmadı doldurmadı dedi. Gogus altı olcum 79 cm, aslında zayıf ve minyon bir tipim ama (1,65 - 51 kg) gogus kafesim genişmiş. Sargılar acılınca gorecegiz, sen de kas zarı altı oldugun için arkadaşlık teklif ettim kabul eder misin. Bu bandajlar sargılar beni bitirdi, cok ustten yapılmış benimki, bu kadar baskıyla göğüs aşagıya bastırmaz mı, bu dusunceyle uyuyamadım resmen 😁

merhaba kızlar benimde emzirmeden dolayı göğüslerim tamamen bitti tabi kendime olan öz güvenimde bende silikon yaptırmak istiyorum ama fiyatlar devlet hastanesinde bile çok pahalı 300 400 civarı kızlar yardımcı olurmusunuz hangi şehirde nekadara yapıyorlar sorun deyil oraya giderim teşekkür ederim

300-400 mü? :KK53: Yavrum bu fiyata ameliyat yapan hastane varsa kaçırma..Ben iki sene önce ameliyat oldum 5000 tl ödedim.Şu anki fiyatlar 7000-8000 hatta dahada yüksege doğru gidiyor...
Istanbulda Boğaziçi Tıp Merkkezi var Beşiktaşta.Sanırım oranın fiyatları biraz daha düşük.3500-4000 civarı :KK34:

Arzum selam, dun oldum amelıyatımı sonunda, kaz zarı altı 325 cc. Cenk beye max 300 demistim ama guzel durmadı doldurmadı dedi. Gogus altı olcum 79 cm, aslında zayıf ve minyon bir tipim ama (1,65 - 51 kg) gogus kafesim genişmiş. Sargılar acılınca gorecegiz, sen de kas zarı altı oldugun için arkadaşlık teklif ettim kabul eder misin. Bu bandajlar sargılar beni bitirdi, cok ustten yapılmış benimki, bu kadar baskıyla göğüs aşagıya bastırmaz mı, bu dusunceyle uyuyamadım resmen 

Geçmiş olsun canım :KK71: Haa 300 haa 325 cc,aralarında çokta fazla bir fark yok canım yaaa..Keşke dahada büyük olsaydı diyeceksin :KK52: Sana hangisi yakıştıysa onu tercih etmiştir tabiki Cenk bey :KK34: Gögüs altı ölçün çokta dar değilmiş,bence gayet doğal bir sonuç olacaktır..
Tabiki,kabul ettim canım :KK19: Benimde üstten baskı yapan sıkı bandajlarım vardı.Bu biraz rahatsız edici bir durum oluyor ama güzel gögüslere kavuşmak için şart,biraz dişimizi sıkacagız :KK31: Protez çok üste çıkmaması için yapılıyor o bandajlar canım,korkma doktorun başarılı bir cerrah.Aşşagıda sarkık memelerin olmayacak :KK34:Herşey olması gereken biçimde olacak :KK54:

Geçmiş olsun canım :KK71: Haa 300 haa 325 cc,aralarında çokta fazla bir fark yok canım yaaa..Keşke dahada büyük olsaydı diyeceksin :KK52: Sana hangisi yakıştıysa onu tercih etmiştir tabiki Cenk bey :KK34: Gögüs altı ölçün çokta dar değilmiş,bence gayet doğal bir sonuç olacaktır..
Tabiki,kabul ettim canım :KK19: Benimde üstten baskı yapan sıkı bandajlarım vardı.Bu biraz rahatsız edici bir durum oluyor ama güzel gögüslere kavuşmak için şart,biraz dişimizi sıkacagız :KK31: Protez çok üste çıkmaması için yapılıyor o bandajlar canım,korkma doktorun başarılı bir cerrah.Aşşagıda sarkık memelerin olmayacak :KK34:Herşey olması gereken biçimde olacak :KK54:

Cok sagol, rahatlattin beni. Bu arada albumune baktim, bomba gorunuyor seninkiler de :)

X