Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
Meme Rekonstruktif ameliyatı başlıklı bir konu açıp sürecini detaylı bir şekilde anlatırsan daha çok kitleye ulaşabileceğini düşünüyorum benAllah mutluluğunu daim etsin arkadaşım Sorunsuz güzel mutlu bir süreç diliyorum sana
çok güzel bir fikir canım yapabilirim
hem meme rekonstrüksiyonu
hem de medikal dövme ile ilgili bilgiler malesef internette hiç yok. şimdi de izlerim için medikal dövme yapabilecek dövmeci arıyorum internette reklam ve röportaj dışında birşey yok. kullanıcı yorumu bulamıyorum
Arzum 77 nihayet amliyat oldum bugün 3.günüm göğüslerim şiş ve gergin dokunamıyorum bile özellikle sağ göğsüm çok şiş vememe ucunu hissetmiyorum dr'm merak etme geçecek diyor ama korkuyorum 290cc damla modelkoydu. biliyorsun aynı anda burunda yaptıracam demiştim onuda yaptırdım ağrım yok ama morluk ve şişlik var...( Anlıyacağın her herim şiş ve göğüslerimden dolayı hareket edemiyorum şuan... ((ufffffff
Çok teşekkürler arzum77 söylediklerin doğru ama o kadar zorki bu süreç zaman geçmek bilmiyor bi türlü....Geçmiş olsun canım benimm..Bak sende diyorsun,daha 3. günün az sabır bebegim Sag gögsün çok şiş demişsin,işte bu yüzden ucunu veya başka diger bölgelerini hissedememe gibi bir durum olabilir..Bu çok normal ve doktorununda dedigi gibi geçecektir endişe etme..Ama bunu ilk birkaç gün içinde beklemek yanlış olur,bazen bu durum aylar sürebilir Geçen her zaman kendini daha iyi hissedeceksin,lütfen sabırlı ol..Hepimiz bu süreçlerden geçtik,gördük,yaşadık.Hepimizin bir gögsü digerine göre daha şiş,ödemli oldu ama zamanla bu durum düzeldi,her iki gögüste eşitlendi
Bak burnunuda merak ettim şimdiNe güzel bir burun olmuştur o şimdi..Oda en az 6 .aya kadar degişecek oturacak..yani senin tek yapman gereken şey doktorun ne diyorsa onları yapmak ve sabırla beklemek olacak canım Dinlenmeye,istirahat etmeye çalış.Kollarınıda fazla hareket ettirip zorlatma olurmu
Çok çok öpüyorum,sevgiler..
Çok teşekkürler arzum77 söylediklerin doğru ama o kadar zorki bu süreç zaman geçmek bilmiyor bi türlü....)) burnumun resmini ilerleyen zamanlarda koyacağım ve yorumunu merakla bekliyor olacağım cesaretim olursa meme fotosunuda koyarım )burunu şunki halini koymak istemiyorum çünkü alnımdan dudaklarıma kadar mosmor ve çok şiş yüzümü dahi tanıyamıyorum (kimsenin bu fotoğrafı baz alıp korkmasını istemem hele hiç ağrım yokken )muhtemelen bu kadar morarmasının nedeni beyaz tenli olmamla alakalı )bu arada şunu söylemeliyim hergün yüzümün fotoğrafını çekiyor annem ve gün be gün inanılmaz farkediyor düzeliyor,Arnica diye bir krem sürüyorum çok faydasını gördüm )öptüm seni herkesin meleği ...
Medikal dövme konusunda bazı bilgiler,yazılar hatta sonuçlar buldum ben nettenBuradan link vermem yasak olabilir ama sen netten Medikal Dövme yazıp aratırsan özellikle görsellerden aratırsan birçok sonuç bulabilirsin
Özellikle meme yapılandırma aşamalarının süreç fotografları çok dikkatimi çekti..Sonuçlar gayet muntazam..
ay canım çok sağol ne kadar iyisin:) ben medikal dövme diÇok az sonuç bulmuştum ama görsellerden aratınca daha fazla bulabiliyorsun senin dediğini yaptım daha önce görmediğim dövme stüdyoları buldum. Bir tanesi de doktorlardan referans vermiş hoşuma gitti o doktorlara mail attım siz güveniyor msuunuz bu dövmeciye diye, cevap bekliyorum.
Asıl şunu öğrenmek istiyordum ama maalesef bulamadım. Mesela biz nasıl meme estetiğinden bahsedip sonuçlarımızı paylaşıyoruz doktorlarla ilgili yorum yapıyoruz, böyle gerçek kullanıcıların agzından bir şeyler duymak istedim ama öyle paylaşım yapan yok maalesef. Bu konu da benim için önemli, o yüzden nasıl güveneceğimi bilmiyorum. Kendi doktoruma 2 hafta sonra kontrole gidicem ona da sorarım. Ama o da bilmiyor sanırım çünkü daha önce bahsettiğimde pek bir şey dememişti, acaba sorsam benim için araştırır mı ki?
ben bir tane yeri gidip görmüştüm aslında o da bayağı ünlü bir dövmeci çok iyiymiş ünlülerin dövmecisiymiş falan filan bende stüdyosuna gittim adam elinde sigara dumanaltı ortamda öyle çalışıyo, neyse adamın yeteneği var önemli değildir diye düşündüm başta.
sonra sevdiğin desenleri seç ona göre sana tasarım yapcam dedi, bende sarmaşıklı çiçekli şeyler gösterdim ama bir yandan da farklı bir çiçek olsun herkeste olan sıradan birşey olmasın dedim. tasarım dediği sırtıma bir sarmaşık ve etrafına da papatya çizdiler, eline de matkapı aldı tamam desem o an kalıcı yapacak:) sonra kaçtım ordan resmen:) gerçekten çok kötüydü bir de resmimi çektirdim arkadaşlarım baksın diye kimse beğenmedi. ayrıca beni yatıracağı kanepeyi de bi tane bezle sildi kağıt havlu falan sermedi belki çok önemli değildir ama ben gıcık oldum kimbilir kimler geliyo oraya...
işini ciddiye alan profesyonel bir yer istiyorum gidip konuşunca herkes yaparım diyor. aynı doktorlar gibi, gerçekten seçim çok zor. dediğin gibi çok fazla zaman harcamam lazım bu işe kullanıcı yorumu da bulsam iyi olacak , mail attığım doktorlardan cevap gelmedi henüz
arzumcumm, yardımına ihtiyacım var, senin deneyimlerin ve bilgilerin benim için önemli canım, umarım en kısa sürede topic'i ziyaret edersin de okursun mesajımı...(
perşembe günü ameliyat oluyorum,inşallah bir aksilik çıkmazsa; hem burun hem MEME.
Doktorum, göğüs için 250-300 cc arası deneyeceğini ve mümkün olan en yüksek ebatı koyacagını söyledi , çatlak olursa, abes durursa falan dedim, ben ona göre bakarım dedi. üzerimde destekli sütyenim vardı, 75b ve içini hiiçççç dolduramıyorum onun, yarım limon kadar, ama bana senin biraz göğüs dokun var, istediğin göğüslere kavuşacaksın merak etme vs vs dedi işte, neyse..
esas sorum şu sana; mentor, yuvarlak, high profile, veeee yumuşaklık derecesi 2 olan protezi kullanacakmış. şimdiye kadar hep 2'yi kullanmış, ben de forumdan okumuştum hep, işte 2 orta sert falan diye. bana izahı şuydu; ergen genç kızların memesi hangi sertlikte oluyorsa öyle olacak diye. ama aklım çok karıştı. o başlık, bu başlık gezmekten yoruldum burada da.
canım sen ne düşünüyorsun 2 hakkında? olan birilerini duydun mu, gördün mü, ben yumuşaklığa taktım, biliyorsun, lımbır lımbır olmasını istemiyorum ama plastik top gibi de sert olmasın sonuçta. sende de sanırım 1 var değil mi? :/
Kuzum sen nerene dövme yaptırıcan anlamadım bi türlü nerende yara izi var ki?
Canım,yuvarlak protezlerde genellikle 1.derece kıvamda olan protez kullanılıyor..Bir kişi vardı forumda ama ismini hatırlayamıyorum,birtek onda duymuştum3. derece setlikte yuvarlak protez kullanılacagını..
Örnegin damla protezde sertlik aynı diye biliyorum ben.3. Derecede hepsi,Mentorun kendi sitesinde öyle yazıyordu.Duruşunu bozmaması için sert olması gerekmiş..
Evet,bende 1. derece yumuşak kıvamı olan protaz var.Benim meme dokum vardı ve yumuşaktı dokum..Bu protez ile birleşincede bütünleşti aynı oldular..Örnegin bana sert bir protez takılsaydı protez sert olacaktı kendi meme dokumda yumuşak garip birşey çıkardı ortaya herhalde..
Hangi yöntem uygulanacak peki?Buda protezin yumuşaklıgını bir miktar etkiliyor çünkü..
canım bende mentor marka takılı vallaha o kadar yumuşak ki normal bi meme dokususundan ayırt edemezsin sert diyenler saçmalamış gayet yumuşak bi yere hangi siliyon olursa olsun ilk takıldığında bi sertlik olacaktır ve zamanla ve doktorun verdiği masajlarla bu sertlik bi müddet sonra kalmıyor tamamen kendi meme dokun gibi yumuşur ve uyum sağlıyor ve mentor markası cok kaliteli usa damgalı avrupada bile en cok tercihh edilen marka bunun bi cokta ceşit modeli var damlası yarı damlası yuvarlak kişinin meme şekline ve bünyesine göre doktor hangisini öneriyosa uygun olanı takılıyor coğu doktor cclerini ameliyat esnasında deneyerek bakıyolar hangisi uygunsa onu takıyolar
bende de mentor var.Sert diyenler halt etmiş.Göğüslerim bebek gibi maşalaaaaaaaaaaaaaah
çok teşekkür ediyorum cevabın için canım :)
kas alti uygulanacak, meme altından kesi yapılacak. esasında sordum, söyledim, neden 1 kullanmıyorsunuz diye? doktorum da orta sertlik dediğinde şaşırdım açıkçası. yeni memeleri çıkan ergen bir kızın memeleri ne kadar sertse o sertliği bu protezle yakalıyorum dedi. şimdiye kadar da sadece 1 tane hastası sert oldugundan sitem etmiş. yumuşak istesem ben mümkün mü? diye sordum, o şekilde protezin istediğimiz o dik şekli daha zor elde ediliyor, en garantisi bu falan dedi. ben de üsteleyemedim, ameliyattan sonra bir olumsuz sonuç çıkarsa sen istedin de böyle oldu der diye çekindim açıkçası.
perşembe ameliyat olacağım ama pazartesi tekrar doktoruma gideceğim burun için. o zaman tekrar sorarım artık, napayımm( ben daha evlenmedim, bekarım, eşim hoşlanmaz etmez, yumuşamazsa bir de, semsert, hiç hoş olmaz ...
ben bir tane yeri gidip görmüştüm aslında o da bayağı ünlü bir dövmeci çok iyiymiş ünlülerin dövmecisiymiş falan filan bende stüdyosuna gittim adam elinde sigara dumanaltı ortamda öyle çalışıyo, neyse adamın yeteneği var önemli değildir diye düşündüm başta.
sonra sevdiğin desenleri seç ona göre sana tasarım yapcam dedi, bende sarmaşıklı çiçekli şeyler gösterdim ama bir yandan da farklı bir çiçek olsun herkeste olan sıradan birşey olmasın dedim. tasarım dediği sırtıma bir sarmaşık ve etrafına da papatya çizdiler, eline de matkapı aldı tamam desem o an kalıcı yapacak:) sonra kaçtım ordan resmen:) gerçekten çok kötüydü bir de resmimi çektirdim arkadaşlarım baksın diye kimse beğenmedi. ayrıca beni yatıracağı kanepeyi de bi tane bezle sildi kağıt havlu falan sermedi belki çok önemli değildir ama ben gıcık oldum kimbilir kimler geliyo oraya...
işini ciddiye alan profesyonel bir yer istiyorum gidip konuşunca herkes yaparım diyor. aynı doktorlar gibi, gerçekten seçim çok zor. dediğin gibi çok fazla zaman harcamam lazım bu işe kullanıcı yorumu da bulsam iyi olacak , mail attığım doktorlardan cevap gelmedi henüz
Benimde aklımda canım,iyi biryer duyarsam sana mutlaka yazarım