- 3 Şubat 2011
- 286
- 146
arzum77 bi konu da fikrine ihtiyacım olacak :) konu açtım ama henüz onaylanmadı. eklentideki sütyen balensiz bir model snce böyle bir model kullanmak için erken mi? (ameliyat olalı32 gün oldu) diğer balensiz modellerde göğüs ucum belli oluyor bir de kullandığım göğüs ucu pedine bir türlü alışamadım. Göğüslerimin şekli bozulur diye korkuyorum gerçi balenli değil ama danışmadan almak istemiyorum. Bir de sen balenli sütyen ne zaman kullanmaya başladın? biliyorum benim için çok erken ama int bi makale okudum 3 ay kullanmayın diyor. Doktorum da kesin bişey demedi bir dahaki kontrolüm haziran da. Bu konuyla ilgili de arayıp rahatsız etmek istemiyorum sen ne sabırsızsın diye kızacak :)
canım bu resimdeki sütyenin aynısını Penti'den aldım ben ve ameliyatımın 3.haftasından itibaren kullanmaya başladım. Barış Bey bana sporcu sütyeni vermedi, hiçbirşey kullanma demişti..ama göğüs ucum çok belli olduğundan çok sıkmayan bir bedende bu sütyenden aldım ve gösterdim. Bunlar uygun kullanabilirsin demişti. Sen yine de ne olur ne olmaz doktoruna sor tabi..