arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

peki canım sporcu sutyenini ne kadar süreyle kullandın?

Sporcu sütyenini doktorlar ilk üç ay kullanılmasını tavsiye ediyorlar..İlk bir aydan sonra ara ara sütyensizde durdum açıkcası,özel günlerdede saatlik olarak dantel,dolgusuz balensiz sütyen kullanmaya izin vermişti doktorum..Ama gece mutlaka sporcu sütyenimi takıyordum :KK34:

kizlar sonunda bende ameliyat oldum,cumartesi gunu. bugun agrim biraz olmaya basladi,zor nefea aliyorum gogus kafesim dar oldugu icin 325 cc yuvarlak kullandi doktorum. bogazici tip mrrkezinde oldum ameliyatimi. su ana kadar memnun kaldim ozellikle benimle ilgilenen hemsireden. 1 gece kaldim hastanede cok rahat gecti iki gecem bugun biraz basladi zorlugu ama degecegine inaniyorum. benim gogusum koltuk altima dogru o yuzden goguslerim su an cok ayrik duruyor. ins zamanla ortada toplanir. yarin kontrolum var. doktoruma sorucam

Hadi geçmiş olsun canım :KK71: Olabilecek,yakışacak en iyi boyutu kullanmıştır doktorun endişe etme :KK34: Benimde gögüs yapım geniş,koltukaltına dogru ..Zaman geçtikçe,yumuşadıkça ortaya dogru geliyorlar merak etme :KK34:

Hadi geçmiş olsun canım :KK71: Olabilecek,yakışacak en iyi boyutu kullanmıştır doktorun endişe etme :KK34: Benimde gögüs yapım geniş,koltukaltına dogru ..Zaman geçtikçe,yumuşadıkça ortaya dogru geliyorlar merak etme :KK34:

sagol cnm tesekkur ederim ins istedigim gibi olur

dilekunlu boğaziçi estetikte hangi doktor yaptı ameliyatını? tavsiye lazım.. bende düşünüyorum çünkü..
kaç paraya maloldu bi de?:KK52:

kizlar sonunda bende ameliyat oldum,cumartesi gunu. bugun agrim biraz olmaya basladi,zor nefea aliyorum gogus kafesim dar oldugu icin 325 cc yuvarlak kullandi doktorum. bogazici tip mrrkezinde oldum ameliyatimi. su ana kadar memnun kaldim ozellikle benimle ilgilenen hemsireden. 1 gece kaldim hastanede cok rahat gecti iki gecem bugun biraz basladi zorlugu ama degecegine inaniyorum. benim gogusum koltuk altima dogru o yuzden goguslerim su an cok ayrik duruyor. ins zamanla ortada toplanir. yarin kontrolum var. doktoruma sorucam

Geçmiş olsun, umarım herşey istediğin gibi olur.

dilekunlu boğaziçi estetikte hangi doktor yaptı ameliyatını? tavsiye lazım.. bende düşünüyorum çünkü..
kaç paraya maloldu bi de?:KK52:
hakan ozdemir doktorum 3600 e maoldu bana. ben 2 ay once falan anlasmistim fiyatta. ben memnun kaldim. doktorumda iyiydi gece nobetci olan hemsirede ozellikle hemsireye hayran kaldim diyebilirim hepsu gayet guzel ilgilendi

Canım,doktorun ne öneriyorsa onu yap..Başka bir ameliyat olan kişiyle kendini aynı tutma,ona önerilen şeyler sana uygun olmayabilir..Senin için en iyisini kendi doktorun zaten söyleyecek :KK34:
Bu ameliyatı olan her kadının gögsünde kapsül oluşurmuş..Vücut içeriye yabancı bir madde koyuldugu için mecburen bir tepki veririmiş kendini korumak adına..O yabancı cismin etrafına bir zar örermiş..Ama bu zar ilerleyip büyürse zararlı olur.İlerlemezse yararlı bile oldugunu söylüyor doktorum..Gögsün daha diri durmasına yardımcı oluyormuş :KK34:

Ben bu kadar şeyi nereden biliyorum :)) Çok araştırdım,halada araştırıyorum..Ameliyat öncesi ve sonrası.Sonuçta gögüslerimde protez var neler yaşayabilirim,neler olabilir,ne yapılabilir?? Bunları bilmem,bilinçli olmam gerek :KK34:
Burada forumda herkes sürecini paylaşıyor iyi ve kötü..Doktorumada soruyorum.İki sene oldu ameliyat olalı ama ben bu iki sene içinde başka ufak tefek operasyonlarda oldum.Onlar içinde gidip gelirken gögüslerimide sürekli kontrol ettiriyorum tabi..Muayenehanedende birçok kişi ile tanıştım başka doktora ameliyat sorun yaşayıp olup gelenler,iyi ameliyat sonuçları :KK34:
Yani kendimi bu konuda yeterli miktarda bilgilendirdigimi düşünüyorum..Bir doktor yada yardımcısı falan degilim,öyle düşünenlerde olmuştu..Ben iki çocuklu bir ev hanımıyım.Kendime özen gösteriyorum,dikkat ediyorum o kadar..Kendimi seviyorum..:21:

İşte böyle :KK19:

drenim çıktı:) artık kanama tamamen durmuştu zaten.

haklısın doktorun dediğini yapmak lazım. ben dün masaj yapayım mı diye sordum. ufak ufak üstlere masaj yapabilirsin ama fazla yapma çünkü protez dönme riski var dedi. ben de dokunmuyorum geceleri de sırtüstü yatıyorum

kendini sevmen çok güzel bir şey arzum. ben estetik olarak sadece zorunlu işlem yaptırdım onlara da çok param gittiği için diğer keyfi estetiklere henüz girişmedim. bir de ameliyatlardan sıkıldım biraz dinlenmek istiyorum:) sizinle sohbet edip bilgi öğrenmekle yetineceğim şimdilik.

doktorum dikiş izini düzeltemeyeceğini söylemişti. ama dün baktık üstteki dikişi gizli dikiş yapmış. 2 cm genişliğinde iz vardı orası hiç yok gibi bir şey olmuş. göğsümün altındaki iz de orası kavislendiği için hiç göze batmıyor. o kadar sevindim ki:) bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum. bundan önceki ameliyatlarımda iyi sonuçlar bekleyip daha kötüsü ile karşılaşıyordum şimdi tam tersi oldu. doktoruma çok teşekkür ettim o da beğendiğimi görünce sevindi.

kapsül konusunda oluşmayacağını düşündüğünü söyledi. inşallah oluşmaz.

drenim çıktı:) artık kanama tamamen durmuştu zaten.

haklısın doktorun dediğini yapmak lazım. ben dün masaj yapayım mı diye sordum. ufak ufak üstlere masaj yapabilirsin ama fazla yapma çünkü protez dönme riski var dedi. ben de dokunmuyorum geceleri de sırtüstü yatıyorum

kendini sevmen çok güzel bir şey arzum. ben estetik olarak sadece zorunlu işlem yaptırdım onlara da çok param gittiği için diğer keyfi estetiklere henüz girişmedim. bir de ameliyatlardan sıkıldım biraz dinlenmek istiyorum:) sizinle sohbet edip bilgi öğrenmekle yetineceğim şimdilik.

doktorum dikiş izini düzeltemeyeceğini söylemişti. ama dün baktık üstteki dikişi gizli dikiş yapmış. 2 cm genişliğinde iz vardı orası hiç yok gibi bir şey olmuş. göğsümün altındaki iz de orası kavislendiği için hiç göze batmıyor. o kadar sevindim ki:) bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum. bundan önceki ameliyatlarımda iyi sonuçlar bekleyip daha kötüsü ile karşılaşıyordum şimdi tam tersi oldu. doktoruma çok teşekkür ettim o da beğendiğimi görünce sevindi.

kapsül konusunda oluşmayacağını düşündüğünü söyledi. inşallah oluşmaz.
Çok güzel haberler bunlar canım :13: Çok sevindim inan,bak sıkıntılar çektin ama Allahîn izniyle ferahlıga kavuştun inşallah :KK16:
Doktorunun ellerine saglık..Senin durumunda olanlar için sende birçok kişiye Işık tutacak,bilgi vereceksin ne güzel :KK19:

Tekrar tekrar geçmişler olsun,sağlıklı mutlu günler seneler diliyorum sana :KK54:

Arzumcum, dogum gunun kutlu olsun. Saglik, mutluluk, basari, ask hersey seninle olsun. Ailenle birlikte uzun omurler...

Canım doğum günün müydü? Dilerim yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirsin.. Bu arada pastadan çıkan adama öldüm gülmekten nerden buluyosun böle şeyleri ya :)))

Canım doğum günün müydü? Dilerim yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirsin.. Bu arada pastadan çıkan adama öldüm gülmekten nerden buluyosun böle şeyleri ya :)))

Çok teşekkür ederim canım..Aminn aminn.. :KK16:

Buluyorum tatlım,inan zor olmuyor onlar beni buluyor sanırım :KK9: Allahım gülmeden ayırmasın hepimizi,hep gülelim hiiçç aglamayalım :KK19::KK54:

Çok teşekkür ederim canım..Aminn aminn.. :KK16:

Buluyorum tatlım,inan zor olmuyor onlar beni buluyor sanırım :KK9: Allahım gülmeden ayırmasın hepimizi,hep gülelim hiiçç aglamayalım :KK19::KK54:

Arzum'cuğum doğum gününü candan kutluyorum nice sevgi mutluluk sağlık dolu güzel yıllar gör inşallah.İyi ki varsın iyi ki senin gibi yüreği güzel insanları bu güzel kadınlar kulübü forumda tanımışım.Sevgi dolu bayanların yolu bu güzel paylaşım sitesinden daha uzun yıllar geçmesi dileğle.Güzel tanışmalar kaynaşmalar paylaşmalar üzere herkese sevgiler selamlar olsun....:nazar:

$vorlagen-geburtstagskarten-ausdrucken-lustige-kostenlose-gratis.jpg

Arzum'cuğum doğum gününü candan kutluyorum nice sevgi mutluluk sağlık dolu güzel yıllar gör inşallah.İyi ki varsın iyi ki senin gibi yüreği güzel insanları bu güzel kadınlar kulübü forumda tanımışım.Sevgi dolu bayanların yolu bu güzel paylaşım sitesinden daha uzun yıllar geçmesi dileğle.Güzel tanışmalar kaynaşmalar paylaşmalar üzere herkese sevgiler selamlar olsun....:nazar:

Eki Görüntüle 681920

Çok teşekkür ederim canım arkadasım :KK16: Kadınlar kulubü bôyle güzel yürekler birleştikçe güzel :KK16: Bu forum sayesinde birçok arkadasım oldu benimde,bende iyiki senin gibi hoş güzel yürekli bir arkadaşla tanışmışım :KK54: Sevgilerimi gönderiyorum ve çok öpüyorum canım :KK54:

Çok güzel haberler bunlar canım :13: Çok sevindim inan,bak sıkıntılar çektin ama Allahîn izniyle ferahlıga kavuştun inşallah :KK16:
Doktorunun ellerine saglık..Senin durumunda olanlar için sende birçok kişiye Işık tutacak,bilgi vereceksin ne güzel :KK19:

Tekrar tekrar geçmişler olsun,sağlıklı mutlu günler seneler diliyorum sana :KK54:

teşekkür ederim ben de sana güzellikle dolu bir yıl diliyorum, geçen gün doğumgününmüş yeni gördüm. işe başlayınca nete pek girmeye fırsatım olamadı.

evet eğer sağlık problemi nedeniyle rekonstruktif bir ameliyata ihtiyacı olan biri olursa ben elimden geldiğnde yardımcı olurum. ben araştırırken hiçbirşey bulamamıştım malesef. estetik doktorlarına gidiyordum, bir tanesi de bu ameliyatı şu kişi yapsın demedi. demesini de bekleyemem ama hasta tarafı olarak doğru doktor seçimim o kadar zor olmuştu ki, neyseki doğru kişiyi buldum. darısı herkesin başına:)

mutlu yıllar canım:)

teşekkür ederim ben de sana güzellikle dolu bir yıl diliyorum, geçen gün doğumgününmüş yeni gördüm. işe başlayınca nete pek girmeye fırsatım olamadı.

evet eğer sağlık problemi nedeniyle rekonstruktif bir ameliyata ihtiyacı olan biri olursa ben elimden geldiğnde yardımcı olurum. ben araştırırken hiçbirşey bulamamıştım malesef. estetik doktorlarına gidiyordum, bir tanesi de bu ameliyatı şu kişi yapsın demedi. demesini de bekleyemem ama hasta tarafı olarak doğru doktor seçimim o kadar zor olmuştu ki, neyseki doğru kişiyi buldum. darısı herkesin başına:)

mutlu yıllar canım:)

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım :KK16:

Meme Rekonstruktif ameliyatı başlıklı bir konu açıp sürecini detaylı bir şekilde anlatırsan daha çok kitleye ulaşabileceğini düşünüyorum ben :KK34: Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım :KK19: Sorunsuz güzel mutlu bir süreç diliyorum sana :KK54:

X