Canım,doktorun ne öneriyorsa onu yap..Başka bir ameliyat olan kişiyle kendini aynı tutma,ona önerilen şeyler sana uygun olmayabilir..Senin için en iyisini kendi doktorun zaten söyleyecek
Bu ameliyatı olan her kadının gögsünde kapsül oluşurmuş..Vücut içeriye yabancı bir madde koyuldugu için mecburen bir tepki veririmiş kendini korumak adına..O yabancı cismin etrafına bir zar örermiş..Ama bu zar ilerleyip büyürse zararlı olur.İlerlemezse yararlı bile oldugunu söylüyor doktorum..Gögsün daha diri durmasına yardımcı oluyormuş
Ben bu kadar şeyi nereden biliyorum :)) Çok araştırdım,halada araştırıyorum..Ameliyat öncesi ve sonrası.Sonuçta gögüslerimde
protez var neler yaşayabilirim,neler olabilir,ne yapılabilir?? Bunları bilmem,bilinçli olmam gerek
Burada forumda herkes sürecini paylaşıyor iyi ve kötü..Doktorumada soruyorum.İki sene oldu ameliyat olalı ama ben bu iki sene içinde başka ufak tefek operasyonlarda oldum.Onlar içinde gidip gelirken gögüslerimide sürekli kontrol ettiriyorum tabi..Muayenehanedende birçok kişi ile tanıştım başka doktora ameliyat sorun yaşayıp olup gelenler,iyi ameliyat sonuçları
Yani kendimi bu konuda yeterli miktarda bilgilendirdigimi düşünüyorum..Bir doktor yada yardımcısı falan degilim,öyle düşünenlerde olmuştu..Ben iki çocuklu bir ev hanımıyım.Kendime özen gösteriyorum,dikkat ediyorum o kadar..Kendimi seviyorum..
İşte böyle