arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım bu resimdeki sütyenin aynısını Penti'den aldım ben ve ameliyatımın 3.haftasından itibaren kullanmaya başladım. Barış Bey bana sporcu sütyeni vermedi, hiçbirşey kullanma demişti..ama göğüs ucum çok belli olduğundan çok sıkmayan bir bedende bu sütyenden aldım ve gösterdim. Bunlar uygun kullanabilirsin demişti. Sen yine de ne olur ne olmaz doktoruna sor tabi..

selam arkadaslar dialogunuza bir göz attim.bende meme protezlerimi bir ay önce taktirdim.ameliyat sonrasinda bana bir sutyen giydirmislerdi.kendime bir tanede sporcu sutyeni almami söylemislerdi.suanda bunlari kullanyiorum .ama bende gögüs uclarimin disaridan belirgin olmasindan hoslanmyiorum. bunun icin doktorumu arayip sormakta istemyiorum.acama ne tur sutyenler kulalnabilirim.mesela alttan telli olanlar risklimidir.bilginiz var ise simdiden cok tsk ederim

penti'de gri, pembe, beyaz, siyah renk renk var çokta rahat :) bnde dün bitane aldım pentiden 3 ay boyunca rahatca kullanılabilecek bir sütyen bence ama tereddüt ettim kullanmaya.. yakın bi zmn da kontrolümde olmadığı için doktoruma sormam çok zor ama barış bey uygun bulduysa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben göğüs ucu pedi kullanıyorum ama göğüs uclarım çok hassas sızlama yapıyor. Ayrıca tuhaf bir görüntü olusuyor. balensiz sütyen modelleri çok fazla olmadığı için şu 3 ayın bir an önce geçmesini istiyorum..

canım bnmde 1 ay oldu protezlerim takılalı. pedli sporcu sütyenleri var onlardan kullanabilirsin bnde bir tane bar ama malesef her kıyafetle olmuyor o nedenle bnde snin gbi sıkıntı çekiyorum. göğüs ucu pedi kullanabilirsin ama bn pek memnun kalmadım. telli modellerden uzak dur balenli modeller göğüs şeklini bozabilir bu nedenle riskli. sende böyle bir model alabilirsin. Balenli olmadığı için risk teşkil etmiyor bn emin olmak adına sormak istedim. sanırım 3. aya kdr balensiz kullanmak gerekiyor.

Pentinin sütyeni bu model sanırım..Bende almıştım çok rahat telsiz,dolgusuz bir sütyen bu..
Ama bence bu sütyeni kullanmak için erken daha canım.Çünkü protezlerin daha yerleşmedi,oturmadılar..her ne kadar rahat bir sütyen olsada bu sütyen baskı yapacak gögüslerine ve büyük ihtimalle ortaya doğru bir baskı olacak bu..
Bana doktorum 3 ay sporcu sütyeni kullanmamı önermişti,gögüslerinin doğal güzel bir şekilde olması için bu şart demişti..Ama birinci aydan sonra saatlik olarak özel gün ve gecelerde bu sütyen gibi telsiz dolgusuz sütyenleride kullanabilmem için izin vermişti.Ama dedigimi gibi saatlik kullanım olacaktı bu süre ve eve gelince ,özellikle gece yatarken mutlaka sporcu sütyenini kullanmam konusunda uyarmıştı..
Her doktorun farklı tavsiyeleri oluyor hastasının durumuna göre.Tabiki senin kendi doktoruna bu durumu sorman daha iyi olacaktır.hepimizin vücudu farklı,yöntemi farklı,protez büyüklügü farklı..Ona doğru gelen şey sana doğru gelmeyebilir.Bence acele etme ama al sen bu sütyenden bir tane.Özel günlerde kıyafetinin altından hoş durması için kullanabilirsin Rahatsız oldugun an hemen çıkar ama,sütyensiz durman rahatsız eden bir sütyenle durmaktan daha iyi olacaktır emin ol..

Pazartesi gunü ameliyat oldum meme ucu kesisi kas altına 375 cc doktorum ertesi gün ayağa kalkarsın dedi bugün Perşembe ve benim acım dinmedi neler yapmam gerekir

Geçmiş olsun canım Bizlerde ameliyat oldugumuz gün ayaga kaktık..Hepimizin ağrısı sızısı oldu ama birinci haftadan sonra bu ağrılar azalmaya başladı ve rahatladık.Düzenli olarak ağrı kesici ilaçlarını ve antibiyotiklerini iç kollarınıda fazla zorlama bu kadar

Haklısın canım her doktorun farklı tavsiyeleri var. Bana da voe marka sporcu sütyenimi 3 hfta takmamın yeterli olacağını ama mutlaka akşamları ve geceleri 2-3 ay boyunca kullanmam gerektiğini onun dışında balensiz sütyen kullanabileceğimi söylemişti ama balensiz sütyenden balensiz sütyene fark var. Penti'nin 3 al 2 öde kampanyasından 2 balensiz 1 de balenli aldım balenliyi 3. aydan sonra kullanırım diye ama dediğin gbi bu balensizleri de kullanmam için erken sayılır. Protezlerin doğru bir şekilde yerleşmesi için sanırım biraz dha beklemem dha doru olacak. Çok tşk ederim cvbın için :)

Rica ederim canım Doktorun kullanabilirsin dediyse ôzel günlerde,davetlerde kıyafetinin daha hoş durması açısından bu balensiz sütyenleri dedigim gibi saatlik kullanırsın.Ama eve gelince ilk işin sporcu sütyenini takmak olsun 3. Aydan sonra doya doya rahat rahat istedigin sütyenleri korkusuzca kullanırsın zaten,az sabır
Göğüslerinin daha güzel şekil almaları için bu şart..Bu kadar masraf ettik,agrı çektik biraz dikkat edelim degilmi

Canim tesekkur ederm mrsajima cvp yazdigin icin en buyuk skintim yatar pozisyonda canim cok aciyor sinirlerim bozuldu iyice doktorum surekli kollarini hareket ettir dedi surekli yuru dedi tum dediklerini yapiyorum tabi herkesin agri esigi farkli ama okadar gerginller ki ve sanki kaslarimi bicakla kesiyorlar cok istedigim bi ameliyatti ama su acilar pisman etti beni

slm göğüs ucu pedi olarak ne kullanıyorsun?silikon olanlardan mı
?silikonları kullanmamız doğru olur mu acaba

slm göğüs ucu pedi olarak ne kullanıyorsun?silikon olanlardan mı
?silikonları kullanmamız doğru olur mu acaba

yeni incinin silikon göğüs pedini almıştım bnm ucum meme ucundan olmadığı için kullanmam da sıkıntı olmadı ama aşırı hassas olabiliyor zaman zaman..

Canım,ameliyattan sonra ilk hafta yatıp kakmada sıkıntı olabiliyor.Bunu hepimiz yaşadık inan..Tek başına yatıp kalkma,birisi sırtından destek versin yardım etsin muhakkak Çok dümdüz yatma,sırtını yastıklarla destekleyip yükselt.Arada yine sırtını yastıkla destekleyip hafif hafif yan yat.Bu iyi gelecektir..
Sürekli yatmak hareketsiz kalmakta agrılarını çogaltır,doğru..Kendini zorlamadan hareket et hareketsiz kalma..Bu daha hızlı toparlanmana yardımcı olacaktır.
Vücuduna yabancı bir cisim koyuldu,haliyle vücut onu yabancı bir madde oldugu için ilk etapta atmaya çalışacaktır.Bu yüzdende agrıların olacak.Günde 3 kez agrı kesicini mutlaka iç.Zamanla vücudunda proteze alışacak ve bir bütün olacaklar.Hiçbir zaman vücudunda yabancı bir madde oldugunuz bile hissetmeyeceksin,unutacaksın.Biraz sabır..

Son düzenleme:
yeni incinin silikon göğüs pedini almıştım bnm ucum meme ucundan olmadığı için kullanmam da sıkıntı olmadı ama aşırı hassas olabiliyor zaman zaman..

Gögüs ucları bu ameliyattan sonra çok hassas oluyorlar.Tabi birde gergin oluyorlar..Gögüs ucu aparatları rahatsız edebilir..Bunun yerine gögüs ucuna yumuşak,pamuklu ufak bez koysan daha iyi olur gibime geldi Birde gerginligi azaltmak içinde gögüs ucuna şimdilik bebe yagı ile hafif masaj yap,bu gerginligi alıp rahatlatacaktır İlk zamanlar benimde meme ucum inanılmaz dışarıya doğru çıkık duruyordu ve sütyenlerle bile çok belli oluyordu.Ama zamanla normale dönüyor merak etmeyin

Canimm nasil rahatlattin icimi iyice psikolojim bozuldu son gunlerdecok cok tesekkur ediyorum. Umarim en kisa zamanda bende sizin gibi mutlu mutlu yazarim foruma :)

arzum sanırım silikon gögüs ucu pedi yada şu yapıştırılanlarda çok uygun olmaz değilmi? aslında pamuklu bez iyi fikir:))acaba pamuklu gögüs ucu pedi yokmudur??

Canimm nasil rahatlattin icimi iyice psikolojim bozuldu son gunlerdecok cok tesekkur ediyorum. Umarim en kisa zamanda bende sizin gibi mutlu mutlu yazarim foruma :)

Canım benim,hiç moralini bozma.. Hepimiz ilk zamanlar panikleyip moral bozuklukları yasadık.Ameliyat olan arkadaslar bizleri bilgilendirdiler sag olsunlar.Gercektende zamanla hersey düzeldi,çok güzel oldu..
Hareketsiz kalmak,birilerinin desteğiyle hareket etmek,kullanılan yüksek doz ilaçlar v.s. Psikolojimizi biraz alt üst edebiliyor malesef..Ama dedigim gibi,hersey geçiyor ve harika gögüsler kalıyor
Mutlu,güzel haberlerini bekliyoruz canım

arzum sanırım silikon gögüs ucu pedi yada şu yapıştırılanlarda çok uygun olmaz değilmi? aslında pamuklu bez iyi fikir:))acaba pamuklu gögüs ucu pedi yokmudur??

Yani,bence pek uygun olmaz..Zaten gögüs uçları hassas ve gergin oluyor,ucuna yapışman bir aparat takmak ne kadar sağlıklı olabilir sence??
Pamuklar bez iyidir iyi Pamuklu gögüs pedi var,hani emziren annelerin kullandığı pedler var onlardanda kullanabilirsiniz kızlar,hem hava alır bir reaksiyon oluşmaz...Bebe yağıyla ovmayi unutmayın

arzum77 bişey soracam,benim sağ göğsümün dış tarafında çok hafif bir dalgalanma var aynısı solda da var ama daha az,özellikle eğilince hissediyorum bu normalmi? biraz korktum da .....bu arada kas altı damla model 290cc idi...bu herkeste oluyormu bugün 17gün oldu masajımıda yapıyorum daha yara kabuğu bile tam düşmedi ..... acil bilgi ver sabaha kadar uyuyamadım paronayaklaştım.......(

Meme dokusu az olan bölgede bu sorun olabiliyor malesef..Ama genelde çok daha ileri zamanlarda bu durum kendini belli etmeye başlıyor.Protezin dalgalanması durumu bu,benimde başıma gelmişti.Sag gögsümün üst kısmında meme dokusu çok azdı,zaman sonra parmak parmak dalgalanmalar olmuştu ve çok canımı sıkmıştı bu durum..Doktorum beklememi istedi,zamanla oluşacak zararsız,hatta yararlı olan kapsül durumu bu görüntünün önüne geçebiliyor çünkü..Biraz yok olmuştu ama tamamen yok olmamıştı..Doktorum o bölgeniye deri altına dolgu yaparak bu problemin önüne geçebilecegimizi söylemişti..Bu istenirse vücut dolgusu için kullanılan Hyalüronik asitle yada kendi vücudumuzdan alınacal yag enjeksiyonuyla olabilirmiş..Ben kendi vücudumdan alınan yag ile dolgu yaptırdım,yani deri altını doldurdukki protezle deri arasında bir katman oluşsun..
Sonuç...Muhteşem Kesinlikle o görüntü ortadan kalktı..
Kas altı yönteminde bu durumun olma ihtimali çok düşüktür.Senin için ne yapılabilir?Birşey demek için kesinlikle erken bir süre.En az 6 Ay geçmesi gerkiyor.Eğer geçmezse ve bu problem dahada ilerlerse bana yapıldıgı gibi o bölgeye enjeksiyonlarla dolgu yapılabilir..Bu sorunu forumda birçok kişi yaşadı ve işelm yaptırdı,sonuçtan memnunlar kafaya takma sakın.. Doktorunla her zaman iletişimde ol,bu durumu doktorunada bahset ve talip altında ol canım..Gereken herşey doktorun yapacaktır zaten,kendini bunun için üzme şimdi.
Yara kabuguna dokunma sakın,kalıcı iz yapar..Benim kesi yerim için doktorum Mavi Bapanthen krem vermişti..Sen herhengi birşey kullanıyormusun?

Arzum merhaba,
ben de operasyon geçirip bu yaz havuz başına ya da deniz kenarına bol tshirtlerle inmek ve sudan çıktıktan hemen sonra üzerine birşeyler geçirmek istemiyorum. Senin operasyonunun üzerinden baya geçmiş ancak merak ediyorum bu ameliyatın maliyeti ne oldu sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…