arzum77 bi konu da fikrine ihtiyacım olacak :) konu açtım ama henüz onaylanmadı. eklentideki sütyen balensiz bir model snce böyle bir model kullanmak için erken mi? (ameliyat olalı32 gün oldu) diğer balensiz modellerde göğüs ucum belli oluyor bir de kullandığım göğüs ucu pedine bir türlü alışamadım. Göğüslerimin şekli bozulur diye korkuyorum gerçi balenli değil ama danışmadan almak istemiyorum. Bir de sen balenli sütyen ne zaman kullanmaya başladın? biliyorum benim için çok erken ama int bi makale okudum 3 ay kullanmayın diyor. Doktorum da kesin bişey demedi bir dahaki kontrolüm haziran da. Bu konuyla ilgili de arayıp rahatsız etmek istemiyorum sen ne sabırsızsın diye kızacak :)
canım bu resimdeki sütyenin aynısını Penti'den aldım ben ve ameliyatımın 3.haftasından itibaren kullanmaya başladım. Barış Bey bana sporcu sütyeni vermedi, hiçbirşey kullanma demişti..ama göğüs ucum çok belli olduğundan çok sıkmayan bir bedende bu sütyenden aldım ve gösterdim. Bunlar uygun kullanabilirsin demişti. Sen yine de ne olur ne olmaz doktoruna sor tabi..
canım bu resimdeki sütyenin aynısını Penti'den aldım ben ve ameliyatımın 3.haftasından itibaren kullanmaya başladım. Barış Bey bana sporcu sütyeni vermedi, hiçbirşey kullanma demişti..ama göğüs ucum çok belli olduğundan çok sıkmayan bir bedende bu sütyenden aldım ve gösterdim. Bunlar uygun kullanabilirsin demişti. Sen yine de ne olur ne olmaz doktoruna sor tabi..
selam arkadaslar dialogunuza bir göz attim.bende meme protezlerimi bir ay önce taktirdim.ameliyat sonrasinda bana bir sutyen giydirmislerdi.kendime bir tanede sporcu sutyeni almami söylemislerdi.suanda bunlari kullanyiorum .ama bende gögüs uclarimin disaridan belirgin olmasindan hoslanmyiorum. bunun icin doktorumu arayip sormakta istemyiorum.acama ne tur sutyenler kulalnabilirim.mesela alttan telli olanlar risklimidir.bilginiz var ise simdiden cok tsk ederim
arzum77 bi konu da fikrine ihtiyacım olacak :) konu açtım ama henüz onaylanmadı. eklentideki sütyen balensiz bir model snce böyle bir model kullanmak için erken mi? (ameliyat olalı32 gün oldu) diğer balensiz modellerde göğüs ucum belli oluyor bir de kullandığım göğüs ucu pedine bir türlü alışamadım. Göğüslerimin şekli bozulur diye korkuyorum gerçi balenli değil ama danışmadan almak istemiyorum. Bir de sen balenli sütyen ne zaman kullanmaya başladın? biliyorum benim için çok erken ama int bi makale okudum 3 ay kullanmayın diyor. Doktorum da kesin bişey demedi bir dahaki kontrolüm haziran da. Bu konuyla ilgili de arayıp rahatsız etmek istemiyorum sen ne sabırsızsın diye kızacak :)
Pazartesi gunü ameliyat oldum meme ucu kesisi kas altına 375 cc doktorum ertesi gün ayağa kalkarsın dedi bugün Perşembe ve benim acım dinmedi neler yapmam gerekir
Pentinin sütyeni bu model sanırım..Bende almıştım çok rahat telsiz,dolgusuz bir sütyen bu..
Ama bence bu sütyeni kullanmak için erken daha canım.Çünkü protezlerin daha yerleşmedi,oturmadılar..her ne kadar rahat bir sütyen olsada bu sütyen baskı yapacak gögüslerine ve büyük ihtimalle ortaya doğru bir baskı olacak bu..
Bana doktorum 3 ay sporcu sütyeni kullanmamı önermişti,gögüslerinin doğal güzel bir şekilde olması için bu şart demişti..Ama birinci aydan sonra saatlik olarak özel gün ve gecelerde bu sütyen gibi telsiz dolgusuz sütyenleride kullanabilmem için izin vermişti.Ama dedigimi gibi saatlik kullanım olacaktı bu süre ve eve gelince ,özellikle gece yatarken mutlaka sporcu sütyenini kullanmam konusunda uyarmıştı..
Her doktorun farklı tavsiyeleri oluyor hastasının durumuna göre.Tabiki senin kendi doktoruna bu durumu sorman daha iyi olacaktır.hepimizin vücudu farklı,yöntemi farklı,protez büyüklügü farklı..Ona doğru gelen şey sana doğru gelmeyebilir.Bence acele etme ama al sen bu sütyenden bir tane.Özel günlerde kıyafetinin altından hoş durması için kullanabilirsinRahatsız oldugun an hemen çıkar ama,sütyensiz durman rahatsız eden bir sütyenle durmaktan daha iyi olacaktır emin ol..
Haklısın canım her doktorun farklı tavsiyeleri var. Bana da voe marka sporcu sütyenimi 3 hfta takmamın yeterli olacağını ama mutlaka akşamları ve geceleri 2-3 ay boyunca kullanmam gerektiğini onun dışında balensiz sütyen kullanabileceğimi söylemişti ama balensiz sütyenden balensiz sütyene fark var. Penti'nin 3 al 2 öde kampanyasından 2 balensiz 1 de balenli aldım balenliyi 3. aydan sonra kullanırım diye ama dediğin gbi bu balensizleri de kullanmam için erken sayılır. Protezlerin doğru bir şekilde yerleşmesi için sanırım biraz dha beklemem dha doru olacak. Çok tşk ederim cvbın için :)
slm göğüs ucu pedi olarak ne kullanıyorsun?silikon olanlardan mı
?silikonları kullanmamız doğru olur mu acaba
Canim tesekkur ederm mrsajima cvp yazdigin icin en buyuk skintim yatar pozisyonda canim cok aciyor sinirlerim bozuldu iyice doktorum surekli kollarini hareket ettir dedi surekli yuru dedi tum dediklerini yapiyorum tabi herkesin agri esigi farkli ama okadar gerginller ki ve sanki kaslarimi bicakla kesiyorlar cok istedigim bi ameliyatti ama su acilar pisman etti beni
yeni incinin silikon göğüs pedini almıştım bnm ucum meme ucundan olmadığı için kullanmam da sıkıntı olmadı ama aşırı hassas olabiliyor zaman zaman..
Gögüs ucları bu ameliyattan sonra çok hassas oluyorlar.Tabi birde gergin oluyorlar..Gögüs ucu aparatları rahatsız edebilir..Bunun yerine gögüs ucuna yumuşak,pamuklu ufak bez koysan daha iyi olur gibime geldiBirde gerginligi azaltmak içinde gögüs ucuna şimdilik bebe yagı ile hafif masaj yap,bu gerginligi alıp rahatlatacaktır İlk zamanlar benimde meme ucum inanılmaz dışarıya doğru çıkık duruyordu ve sütyenlerle bile çok belli oluyordu.Ama zamanla normale dönüyor merak etmeyin
Canimm nasil rahatlattin icimi iyice psikolojim bozuldu son gunlerdecok cok tesekkur ediyorum. Umarim en kisa zamanda bende sizin gibi mutlu mutlu yazarim foruma :)
arzum sanırım silikon gögüs ucu pedi yada şu yapıştırılanlarda çok uygun olmaz değilmi? aslında pamuklu bez iyi fikir:))acaba pamuklu gögüs ucu pedi yokmudur??
arzum77 bişey soracam,benim sağ göğsümün dış tarafında çok hafif bir dalgalanma var aynısı solda da var ama daha az,özellikle eğilince hissediyorum bu normalmi? biraz korktum da .....bu arada kas altı damla model 290cc idi...bu herkeste oluyormu bugün 17gün oldu masajımıda yapıyorum daha yara kabuğu bile tam düşmedi ..... acil bilgi ver sabaha kadar uyuyamadım paronayaklaştım.......(