Okuyunca heyecanini icimde yasadim, ne muuuuuuuuuuutlu sana...
Allah yardimcin olsun, her sey gönlünce olsun CNM... agrisiz bir ameliyat ve iyilesme süreci diliyorum =))))
COK güzel olacaaaakk ;DD aaaayyy cok merak ediyorum !!!!
Derindurumavi cigimiz,cumartesi günü Hasan beye ameliyatını oldu,kurtuldu canım.:92:
Hadi bakalım,Allah gönlüne göre versin inşallah.Sen şimdi hastane için eksikliklerini ayarla.Önden açılan pijama al yanına mutlaka,çorap,ıslak mendil filan.Alışverişle geçir zamanını,bir süre dışarı çıkamazsın çünkü.Ameliyattan sonra dinlenmen,daha çabuk iyileşmen demektir.Hadi şimdiden çok geçmiş olsun.Bu arada sen nerede,hangi doktora ameliyat olacaktın canım yaa...??
24 saatten Az KaldıÇok Güzel olacak arkadaşım hiç şüphen olmasın ve Lütfen Operasyondan çıkar çıkmaz kendini toplayıp bize Bilgi ver oldumu meraklarda bırakma buralarda :81:
Evet kızıyorumkızım bir hafta geçseydi bari yahu,geçen agrım var,çok kötüyüm diye yazmışsın,okudum.Sen bir hafta olmadan yan yatmaya başlarsan,kuaförler,işe gitmeler filan...bilmiyorum yani.Ben baştan dedim,sonradan sevgili doktorcugumun üzerine suç atmada .Hadi bakalım,doktorunun yanına git bakalım,nasılmış degerli mücehverlerin Bir dahaki kontrol gününü yaz mutlaka,denkleştirelim :13:
Bende merak ettim ve ayrıca Kontrollerin falan var her an nasıl ulaşacaksın :26:
hayatım henüz geldim doktordan doktorum tabii yaa çık gez dolaş dedihasan fındık farkı bu..hepi topu üç günmüş derdim tasam kilinikte kimi gördüysem hiç düşünme yaptır ameliyatını bacım dedim hasan bey çok iyi ama daha şişler tabiki dedi haftabaşı duşa izin verdi..herşey yoluna ..kalk şu şaheserlerine bi bak dedi arzucum kısacası mutluyum yav..ayrıcana senide kocaman kocaman öpüyorüm..görüşürüz
hayatım henüz geldim doktordan doktorum tabii yaa çık gez dolaş dedihasan fındık farkı bu..hepi topu üç günmüş derdim tasam kilinikte kimi gördüysem hiç düşünme yaptır ameliyatını bacım dedim hasan bey çok iyi ama daha şişler tabiki dedi haftabaşı duşa izin verdi..herşey yoluna ..kalk şu şaheserlerine bi bak dedi arzucum kısacası mutluyum yav..ayrıcana senide kocaman kocaman öpüyorüm..görüşürüz
miks senin memelerinde harika görünüyor..bayıldım
Vayyy....Yav şu şişler insinde görelim bizde yahu,merak ettim bak şimdi.Onlar artık bizim degil Hasan beyin şaheserleri biazda,öyle degilmi . Duş yapınca inanılmaz rahatlayacaksın canım,inan bana,ama sen yinede sokak sokak dolaşma canım arkadaşım Dinlan yahu,istirahat et,kollarını fazla kullanma,uzanma fazla bir yerlere tamammı.Hadi bakalım oldu bitti atlattın işte.Doktorumuzu çok seviyoruz,o harika bir insan,her yönüyle.Bende seni kocaman öpüyorum Görüşürüz bebegim.Bu arada tekrar ne zaman sesledi seni kontrole,yazmamışsın canım??
çoook sevindimmm.. gözünn aydınnnn
kızlar resimleriniz harika :129: :130:
merhaba ırmak ben hasan beyin hastasıyım 4 gün oldu operasyondan çıkalı...orda yurtdışından gelip yaptıranlar vardı..sanırım bir hafta yeterli sana..
Kesinlikle Katılıyorum Makyaj çantam başucumdaydı ve Parfümüm Üzerimde La Senza Saten tek Parça Pembe Sabahlığım la dolaştım hastene Koridorların da Pembe Tüylü Topuklu Terliklerimle Salındım Nazlı Nazlı:81:
Canım o konuda bir bilgim yok gerçektende.Yurtdışından gelen hastaları için otelde konaklama hizmeti var,muayenehaneye va hastaneyede ulaşım hizmeti veriyor,hasan bey ve ekibi.İstersen otelde konaklama yaptırabilirsin,en iyisi telefon açıp ögrenmen.Hasan FındıK ın internet sitesinden telefon numarasını al,sor.Başıma gelen talihsizlikler oldu,evet,benim bünyemle alakalı bir durum.100 Kişiden 1 kişinin başına gelebilecek bir durumdu,şans bana vurdu.Ama atlattım,şimdi çok iyiyim.Hasan beyi seçersen pişman olmazsın,ben 1 senelik araştırmalar sonucu Hasan beyi seçtim ve tavsiyede ederim.Hastasının nasıl bir gögüs istedigini kesinlikle anlayıp ameliyatını öyle yapan biri Hasan bey.Ameliyat sonrası pişmanlik ve mutsuzluk olmaman garanti.O kadar emin konuşuyorum yani.Seçim tabi senin.Elimden gelen birşey olursa yardımcı olurum,ben buradayım.:13:
ha ha ha hayyy harikasın dedimki ayy herkes pijema don takılıyooo bi benmiyim kokoş
cicegim ben senin fotografini cok begendim tam benim istedigim boyut ve sekildeler :)
Yok canıımm ne pijamsı ne geceliği her daim kokoş ve bakımlı her yerde Operayon Sonrası bileÜstelik bu meme Büyütme adı üzerinde hastalık değil bir şey değil Allahımıza Bin Şüküürrrrrrr
gerçi ben doğuma bile girerken kirpik ekletmiştimbakımlı olmak güzel..kadın olmak keyifli ama zor..kaşın biter bıyığın çıkar boyan gelir ojen çıkar ayy selülit deformasyon derkennnnnnn