arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Okuyunca heyecanini icimde yasadim, ne muuuuuuuuuuutlu sana...
Allah yardimcin olsun, her sey gönlünce olsun CNM... agrisiz bir ameliyat ve iyilesme süreci diliyorum =))))

COK güzel olacaaaakk ;DD aaaayyy cok merak ediyorum !!!!

bende eeeeeee bendeee çok merak ediyoruumm kızlarrr

Derindurumavi cigimiz,cumartesi günü Hasan beye ameliyatını oldu,kurtuldu canım.:92:

evett evettt :)) öğrendimm.. ve çok haklısınn.. henüz ameliyatı çok yenii, kendine bir süredaha iyi baksa mücevheri için de daha iyi olmaz mı.. zaten dr u da söylerler herhalde, bizdn daha iyi bilir :)))

evett.. dışardaydım bu gün zaten gezdimm hava harikaydı... bundan sonra bir duş yapıp dinlenicem artık , güçlü olalım öncesinde
ben hakan usal a ameliyat oluyorum. genelde amerikan hastanesinde ameliyat yapmayı tercih ediyor.

hayatım henüz geldim doktordan doktorum tabii yaa çık gez dolaş dedihasan fındık farkı bu..hepi topu üç günmüş derdim tasamkilinikte kimi gördüysem hiç düşünme yaptır ameliyatını bacım dedimhasan bey çok iyi ama daha şişler tabiki dedi haftabaşı duşa izin verdi..herşey yoluna ..kalk şu şaheserlerine bi bak dediarzucum kısacası mutluyum yav..ayrıcana senide kocaman kocaman öpüyorüm..görüşürüz

Bende merak ettim ve ayrıca Kontrollerin falan var her an nasıl ulaşacaksın :26:

ara sıra buraya da geliyor ameliyat yapmak için hatta dubai vs.. gidiyor.. ama asıl amerika da yaşıyor ben tanıyorum ayrıca kendisini o yüzden normal ücreti bilmiyorum ama amerikan hastanesinde yapınca implant ile birlikte dr ücreti hariç 4500-5000tl arası bişi tutuyor. implant dolar ile o yüzden aralıklı fiyat yazdım. implant standart 1000dolar sanırım?
sonrasında burda irtibatta olan dr lar var zaten sorun değil bir pansuman.. bunca ameliyat yapıyor mutlaka vardır çözümü. ben çok güveniyorum.

çoook sevindimmm.. gözünn aydınnnn

Vayyy.... Yav şu şişler insinde görelim bizde yahu,merak ettim bak şimdi.Onlar artık bizim degil Hasan beyin şaheserleri biazda,öyle degilmi . Duş yapınca inanılmaz rahatlayacaksın canım,inan bana,ama sen yinede sokak sokak dolaşma canım arkadaşım Dinlan yahu,istirahat et,kollarını fazla kullanma,uzanma fazla bir yerlere tamammı.Hadi bakalım oldu bitti atlattın işte.Doktorumuzu çok seviyoruz,o harika bir insan,her yönüyle.Bende seni kocaman öpüyorum Görüşürüz bebegim.Bu arada tekrar ne zaman sesledi seni kontrole,yazmamışsın canım??

haftabaşı kontrolum taksiye binmek istemiyorum arkadaşım bırakacak kızcağız nazımı nazlıyooo yavaş geçiyor tümseklerden falano haber vercek pazartesi uygunsa o gün yoksa salı sana mutlak haber vercem..dinleniyorum..minik bebeğimi kucağımda koklamayı çok özledim:85:ööööyle elele tutuşup hasret gideriyoruz..bende toparlayıp biranönce senin gibi yeni ciciler açıp sergilerim elmaslarımı zümrütlerimi

Kesinlikle Katılıyorum Makyaj çantam başucumdaydı ve Parfümüm Üzerimde La Senza Saten tek Parça Pembe Sabahlığım la dolaştım hastene Koridorların da Pembe Tüylü Topuklu Terliklerimle Salındım Nazlı Nazlı :81:

merhaba ırmak ben hasan beyin hastasıyım 4 gün oldu operasyondan çıkalı...orda yurtdışından gelip yaptıranlar vardı..sanırım bir hafta yeterli sana..

ben ankarada yasiyorum aslinda, cok da uzakta sayilmam :) merak ettigim kac gunde bir pansumana, kontrole falan gidiyorsun? sen nasil hissediyorsun kendini 4 gunde toparlanabildin mi?

ha ha ha hayyy harikasın dedimki ayy herkes pijema don takılıyooo bi benmiyim kokoş

cok tesekkur ederim, basini agritirim daha :) bu arada msj sayimi tamamlar tamamlamaz fotolara yorum geliyorr...

ha ha ha hayyy harikasın dedimki ayy herkes pijema don takılıyooo bi benmiyim kokoş

Yok canıımm ne pijamsı ne geceliği her daim kokoş ve bakımlı her yerde Operayon Sonrası bile Üstelik bu meme Büyütme adı üzerinde hastalık değil bir şey değil Allahımıza Bin Şüküürrrrrrr

cicegim ben senin fotografini cok begendim tam benim istedigim boyut ve sekildeler :)

güzeldir benim memişlerim teşekkürler.ben de cok beğeniyorum ama karşı taraftan da beğeni almak insanı daha başka mutlu ediyor

Son düzenleme:

gerçi ben doğuma bile girerken kirpik ekletmiştimbakımlı olmak güzel..kadın olmak keyifli ama zor..kaşın biter bıyığın çıkar boyan gelir ojen çıkar ayy selülit deformasyon derkennnnnnn

gerçi ben doğuma bile girerken kirpik ekletmiştimbakımlı olmak güzel..kadın olmak keyifli ama zor..kaşın biter bıyığın çıkar boyan gelir ojen çıkar ayy selülit deformasyon derkennnnnnn

Evet sorrma sorrma Hiiçç sorma Bakımlı olmak Keyifli bir okadar da Zor ve Maliyetli bir Durum hep Kuğu gibi temiz bakımlı narin çiçek gibi olmak yazında bikiniler içinde salınmak sıfır selülit le kolay değil ev işlerini yap ve bakımlı Kal bunu başarabilen kadın zaten hayatı avucuna almıştır Kadın olmak zor Zenaat Bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…