Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı başıma artık. bende evli mutlu çocuklu olmak istiyorum
Ben bronzlaştım Bile memişlerim de de Sıfır Bikini izi Malum burada Yaz Çok erken geliyor Çeşme ve Bodrum Beach Clubları Sezonu Erken açıp Erken Kapatıyor Ben hazırlıklarımı Tamamladım Bekliyorum Arzumcum artık Senide Eşinle Büyüüüükk bir Sabırsızlıkla :82::82: Sereserpe Uzanalım Egenin Güneşine
Ben bronzlaştım Bile memişlerim de de Sıfır Bikini izi Malum burada Yaz Çok erken geliyor Çeşme ve Bodrum Beach Clubları Sezonu Erken açıp Erken Kapatıyor Ben hazırlıklarımı Tamamladım Bekliyorum Arzumcum artık Senide Eşinle Büyüüüükk bir Sabırsızlıkla :82::82: Sereserpe Uzanalım Egenin Güneşine
OOO... Arkadaşım bu yaz oradayız zaten mutlaka buluşacagız.Artık ege sahillerini fetedecegiz,Güzel ,sexi bikinilerimizi,mayokinilerimizi giyiniriz,sere serpe uzanırız,sırtımıza güneş yaglarını süreriz,parıl parıl parlarız vallaa...
Parlarız Arkadaşım :82: Siz gelin Allahın İzniyle Yeni Cicişlerimizle :81: Karamel cim Çeşme Alaçatıda Yazlığımız var Bahçemizde bronzlaşıyorum :81: :92::92:
Parlarız Arkadaşım :82: Siz gelin Allahın İzniyle Yeni Cicişlerimizle :81: Karamel cim Çeşme Alaçatıda Yazlığımız var Bahçemizde bronzlaşıyorum :81: :92::92:
aaahhhhh nee güzeell canıımm yaa ne kadar şanslısıınn ben de bronzlaşmak istiyoruummmmmmm yaaz gelsiinnn :84::84::84: inşallah yeni memişlerimle tabiii
Evet tatlım Yaff İzmirli Olmanın Avantajı çok Şanslıyız bu açıdan yakın her yer İnşaLLah bebeğimm sanada yaşatsın Allah Gönlüne göre CicişLer versiiinnnnn :81: Gelirsin beraberce Bronlaşırız Sereserpe artık Oohh Oohh Tadından Yenmeezzzzzz :92:
canıımm beniim çook saolll şimdiden yazın hayalini kuruyoruumm bronzlaşma hayalleri kuruyorum yeni bikinilerlee aaayyyyy çook heyecanlı yaaaaa siz sezonu erken açıyorsunuz ne güzeeell biizm içinde bronzlaş canııımm beniimmm
ya kizlar bende bi konu acmak istiyorum ama..nasil oluyokii:26:
Yeni Bikinilerle Yeni memeişlerle Bu Yaza SeLam Dersin Gerçekten Çookk Heycanlı Ben geçen yazdan Kalma Avatarımı paylaştım Bu Yaz İçin Tekne Turlarına yanıp tutuşuyoruummm yeni memişler le senin için de bronzlaşırım yüzerim bitaneemmm :81: :80:
Canım yaa,içimi okuyorsun.Benimde bu yaz aklımda olan bodrumdan tekne turu ile çıkıp akdeniz sahillerinide fhet etmek isitiyorum,özellikle fethiyeyi görmek istiyorum.İnşallah ailece gidebiliriz.Belki teknede bizde üstsüz güneşlenebiliriz hee..ne dersin..
kızlar ben bodrumda yaşıyorum gelirken haber verin bir çay içeriz yani olmazsa ben sahilden teknenize el sallarım olurmu ben memur adamım eşimde memur fakirhanemizde ağırlarız wallaha beklerim