• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ben meme protezi konusunda henüz 15 günlük bir çöm olarak yetişkinlerime, bu konuda bilgililerime sormak istiyorum;
benim o kabuk bağlayamamış yaramı ne zaman pansuman için açsam sargı bezine yapışık oluyo açarken kopuyo tabi e o nasıl kabuk bağlıycak ki bilemedim ben onu
böyle problemi olanlar nasıl aştı bunu.. :43:

Benim bu konudaki daha önceden yazdıgım,bahsetmek istedigim durumda buydu aslında...Bu durumu bende yaşamıştım,başka bir arkadaşımızda yaşamıştı.Bu biraz sıkıntılı bir süreç oluyor ama çareside var tabi.O bölge delik gibi oluyor ve erken tedavi edilmezse iz kalıyor,hatta hafif çukur gibi kalıyor..Özel bir solüsyonu var onun.Ben sürekli doktora gidiyordum uygulatmak için ama evde kendinde yapabilirsin tabi..Önemli olan doktorunun o ilacı önermesi.Cam,ucu kırılan igneler oluyorya öyle bir şişenin içinde,kırmızı renkte bir ilaç.Agzını kırıp o bölgeye döküyorsun.Bu işlemi yatarak yapman gerekiyor ve ilacın o bölgenin üzerinde bir süre kalması gerekiyor.Sonra özel bir bant oluyor,hani dikişlerin üzerine bantlanan,sudan etkilenmeyen bantlardan yapıştırılıyor.Birkaç gün bu işlem tekrarlanıyor 2-3 günde bir.Sonrasında o ilaç o bölgeyi kurutuyor ve düzeliyor..
Bunun için doktoruna gitmen lazım bebegim.Yoksa iz kalır ve orası çukur kalır bilgin olsun ..

Benim bu konudaki daha önceden yazdıgım,bahsetmek istedigim durumda buydu aslında...Bu durumu bende yaşamıştım,başka bir arkadaşımızda yaşamıştı.Bu biraz sıkıntılı bir süreç oluyor ama çareside var tabi.O bölge delik gibi oluyor ve erken tedavi edilmezse iz kalıyor,hatta hafif çukur gibi kalıyor..Özel bir solüsyonu var onun.Ben sürekli doktora gidiyordum uygulatmak için ama evde kendinde yapabilirsin tabi..Önemli olan doktorunun o ilacı önermesi.Cam,ucu kırılan igneler oluyorya öyle bir şişenin içinde,kırmızı renkte bir ilaç.Agzını kırıp o bölgeye döküyorsun.Bu işlemi yatarak yapman gerekiyor ve ilacın o bölgenin üzerinde bir süre kalması gerekiyor.Sonra özel bir bant oluyor,hani dikişlerin üzerine bantlanan,sudan etkilenmeyen bantlardan yapıştırılıyor.Birkaç gün bu işlem tekrarlanıyor 2-3 günde bir.Sonrasında o ilaç o bölgeyi kurutuyor ve düzeliyor..
Bunun için doktoruna gitmen lazım bebegim.Yoksa iz kalır ve orası çukur kalır bilgin olsun ..

korktum şuan :53:
sol göğsümdeki drenin yarasıda böyle yapışıyordu duştayken ıslatıp çıkarıyordum o düzeldi sonra şuan tamamen kabuk bağladı orası dün doktorum çıkartalım drenlerin sargısını kapatma artık dedi kapamıyorum bakim göğsüme de öyle yapayım ozaman dün kendide gördü iyileşecek dedi bende önemsemedim okadar ama her sargı bezini çıkarışımda böyle olacaksa başedemezsem gideceğim mecburen :/

benimde kullandığım ampul arzumun dediği canım buradan ilaç ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama R ....ampul diye geçer bende karın germede bunu kullandım hiç bir zararı yok benim oğlu öyle bir pişik olurduki hiç bir krem fatda etmezdi doktorumuz bunu verirdi benim evde hep bulunur bu şu an bile dolapta bir tane var

benimde kullandığım ampul arzumun dediği canım buradan ilaç ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama R ....ampul diye geçer bende karın germede bunu kullandım hiç bir zararı yok benim oğlu öyle bir pişik olurduki hiç bir krem fatda etmezdi doktorumuz bunu verirdi benim evde hep bulunur bu şu an bile dolapta bir tane var

canım özel mesajla yollarmısın bana adını alayım eve giderken

canım özel mesajla yollarmısın bana adını alayım eve giderken

canım ben mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum nasıl yapalım.. istersen sen bana özelden numaranı ver olmazmı öyle yada işyerinin farketmez hemen ararım

Canımm...Ben o işlemi hep doktora yaptırdıgım için ismini bilmiyorum malesef :50: Ama ffz arkadaşımız özel mesajla sana yazabilir :34:

arzum benim mesaj sayım az özel atamıyorum ilaç ismi vermek doğru olurmu buradan bilemedim ruis numarasını verirse ararım yada eczaneye sorarsa kesinlikle bilirler az önce bir eczane aradım yanlışlık yapmıyım diye 2.5 liracık birşey ama etkisi güçlü rif... ampul desin ruis kesin anlarlar

$2255.jpg

bumudur kızçeleer :2:

risus isminide yanlış yazmışım özür... canım benziyor ama sarırım bir benzeri rif.... noktalı yerlerde dolacak ismi böyle sen eczaneye git durumu anlat rif.... diye bir ampul varmış de kesin verirler batikon gibi bir sey zaten öyle farklı birsey olsa kimin haddine ilaç tavsiye etmek doktorlarımız varken ........

risus isminide yanlış yazmışım özür... canım benziyor ama sarırım bir benzeri rif.... noktalı yerlerde dolacak ismi böyle sen eczaneye git durumu anlat rif.... diye bir ampul varmış de kesin verirler batikon gibi bir sey zaten öyle farklı birsey olsa kimin haddine ilaç tavsiye etmek doktorlarımız varken ........

canım numaramı attım sana uğraştırdım ama :26: en kötü eczacıya soracağım artık ya :26:

ffz çokk teşekkür ederim canım aradın uğraştın sesin neşe veriyor vallahi çok sağoll :29:

ffz çokk teşekkür ederim canım aradın uğraştın sesin neşe veriyor vallahi çok sağoll :29:

benim için herkez bunu söyler .. birkeresinde 4. sınıfa giden kızım var öğretmenimizi aradım biraz çekinerek ödevle ilgili.. ... hanım sizin sesinizi duymak bana çok iyi geliyor ara sıra konuşalım dedi gülerek bu arada öğretmenimiz bayan. ben yapı olarak böyleyim...allah neşeden ayırmasın keder vermesin ama sizinkiler gibi memeler versin valla hiç itirazım yok

benim için herkez bunu söyler .. birkeresinde 4. sınıfa giden kızım var öğretmenimizi aradım biraz çekinerek ödevle ilgili.. ... hanım sizin sesinizi duymak bana çok iyi geliyor ara sıra konuşalım dedi gülerek bu arada öğretmenimiz bayan. ben yapı olarak böyleyim...allah neşeden ayırmasın keder vermesin ama sizinkiler gibi memeler versin valla hiç itirazım yok

allah bütün dualarını kabul etsin :)

Bak kıskandım şimdi,bende sesini duymak istiyorum ama :102:

Sen karın germe ameliyatı oldunya memeleride yaptırırsın inşallah canım :29:

Bak kıskandım şimdi,bende sesini duymak istiyorum ama :102:

Sen karın germe ameliyatı oldunya memeleride yaptırırsın inşallah canım :29:

seninlede konuşuruz inşallah... rusis arkadaşım tel nosunu bırakırken tedirgin oldu herhalde ama çok normal bir davranış birbirimizi tanımıyoruz çünkü ama ben kendi adıma kimseyi rahatsız etmem asla.. çünkü banada bunu yapılmasını istemem .. yoksa arkadaş olup konuşmanın hiç bir sakıncası yok

seninlede konuşuruz inşallah... rusis arkadaşım tel nosunu bırakırken tedirgin oldu herhalde ama çok normal bir davranış birbirimizi tanımıyoruz çünkü ama ben kendi adıma kimseyi rahatsız etmem asla.. çünkü banada bunu yapılmasını istemem .. yoksa arkadaş olup konuşmanın hiç bir sakıncası yok

Sagol canım,sen kendini belli ediyorsun zaten.Konuşup konuşmamak önemli degil,forumdaki arkadaşlaıgımız yardımlaşmamız,birbirimizi anlamamızda yeter zaten :34: Burada hepimiz kardeş gibiyiz..Öpüyorum çok :54:

Arkadaşlarım her yere yazıyorum Allah nasip ederse 24 Aralık'ta memeleniyoruummm :)) hakkımda hayırlısı bakalım:8:

arzum merhaba nasılsın,

uzun süredir siteye giremedim doktora da gidemedim siz geçtiğimiz salı günü gittiğiniz sanırım haber vermedim gelemeyeceğime dair kusura bakma lütfen.. yarın doktora gidicem 5buçuk gibi belki işiniz varsa görüşebilirsek memnun olurum. benim bir sorum vardı yine :) doktor sana masaj yapmanı söylemiş miydi. yarın doktorla görüşmem de soracağım ama sana da sormak istedim teşekkürler şimdiden

Back