Canım,bu protezler güvenilir protezler.Kıvam,görüntü olarak farklılıklarını anlamamız için aslında gögsümüzün birinde bir marka diger gögsümüzde öbür marka
protez olması gerekir diye düşünüyorum
Buradaki yorumları okursan zaten herkes protezinin kıvamından,duruşundan memnun.Ama her doktorun anlaşma yaptıgı bir firma oluyor haliyle.O yüzden kendi kullandıgı markayı tercih ediyor ve tavsiye ediyor.Başka bir markayı sen istesende kullanmayı tercih etmiyor.Merak etme Mentor da Arıon da Nagorda hepsi güvenilir markalar.Önemli olan dedigim gibi senin tercih edecegin doktorun tercih ettigi ve sana önerdigi marka olacaktır
Bu ameliyatta tabiki ücret önemli.Hepimiz en iyi doktora,en iyi hastanede ameliyat olmayı isteriz.Ama forumda ameliyat olan bütün hastaların yorumlarını okuma şansın olsa devlet hastanelerinde bile çok iyi sonuçlar alan hastaların yorumlarını göreceksin.Tabi özel hastanelerde ameliyat olan ve sorun yaşayan kişilerin yorumlarınıda bulacaksın.Yani her şey parayada bakmıyor.Çok para verince harika bir sonuç alacagının garantisi yok,bunu bil..Forumda bulundugun şehri belirtip doktor tavsiyesi istersen emin ol sana bilgi verecek birçok kişi çıkacaktır.Sonra doktor görüşmelerine başlarsın ve kafanda bazı şeylerde netleşmeye başlar zaten..Protez markalarına,büyüklügüne doktorla karar verirsin zaten.Bende 35 yaşındayım.Şubat ayında 2 senem olacak..Bu ameliyatı olduktan sonra hayatım degişti,eşimle olan ilişkim çevreyle olan ilişkim,kendime olan özgüvenin herşeyin daha güzel olmaya başladı.Seni bizden başkası anlayamaz canım,yaşamayan asla anlamaz..İki çocugum var Allah bagışlasın hepimizinkinide...Onlara adamıştım kendimi.Ama artık büyüdüler ve kendime bakma zamanım geldi diye düşündüm.Dogum,emzirme gibi sebeplerden dolayı bozulan gögüslerimi silikon ameliyatıyla eskisinden daha güzel bir hale getirdim
İnanki yeniden dogdum,kadın oldugumu yeniden hissettim,anladım diyebilirim..İnşallah sende bu ameliyatı biran önce olursun ve en az benim kadar,bizim kadar mutlu olursun..Her zaman yardım için buradayız,unutma..Allah yardımcın olsun
Sevgiler...