• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

zum zum zum arzummmmmmmmmmmmm :)
bişicikler sorcem sana ben :27:
hani meme ucu kesisi kardeşiyik ya biz senle, benim dikiş yerlerim kabuk bağladı. O kabuklar ve dikişler acep ne zaman düşer :44:

Canım o kabukları sakın elleme.Ben mavi Bephantholl krem kullanmıştım oraya.Hergün sürmemi istemişti doktorum ;) Senin için bir ara meme ucu kesisinde kalmayan izimin fotosunu eklerim bir arada ;))

Canım o kabukları sakın elleme.Ben mavi Bephantholl krem kullanmıştım oraya.Hergün sürmemi istemişti doktorum ;) Senin için bir ara meme ucu kesisinde kalmayan izimin fotosunu eklerim bir arada ;))

bende de var o kremden, kontrole gittiğimde sorayım da öyle sürerim ozaman bendee :29:

Canım,bu protezler güvenilir protezler.Kıvam,görüntü olarak farklılıklarını anlamamız için aslında gögsümüzün birinde bir marka diger gögsümüzde öbür marka protez olması gerekir diye düşünüyorum :34: Buradaki yorumları okursan zaten herkes protezinin kıvamından,duruşundan memnun.Ama her doktorun anlaşma yaptıgı bir firma oluyor haliyle.O yüzden kendi kullandıgı markayı tercih ediyor ve tavsiye ediyor.Başka bir markayı sen istesende kullanmayı tercih etmiyor.Merak etme Mentor da Arıon da Nagorda hepsi güvenilir markalar.Önemli olan dedigim gibi senin tercih edecegin doktorun tercih ettigi ve sana önerdigi marka olacaktır :34:
Bu ameliyatta tabiki ücret önemli.Hepimiz en iyi doktora,en iyi hastanede ameliyat olmayı isteriz.Ama forumda ameliyat olan bütün hastaların yorumlarını okuma şansın olsa devlet hastanelerinde bile çok iyi sonuçlar alan hastaların yorumlarını göreceksin.Tabi özel hastanelerde ameliyat olan ve sorun yaşayan kişilerin yorumlarınıda bulacaksın.Yani her şey parayada bakmıyor.Çok para verince harika bir sonuç alacagının garantisi yok,bunu bil..Forumda bulundugun şehri belirtip doktor tavsiyesi istersen emin ol sana bilgi verecek birçok kişi çıkacaktır.Sonra doktor görüşmelerine başlarsın ve kafanda bazı şeylerde netleşmeye başlar zaten..Protez markalarına,büyüklügüne doktorla karar verirsin zaten.Bende 35 yaşındayım.Şubat ayında 2 senem olacak..Bu ameliyatı olduktan sonra hayatım degişti,eşimle olan ilişkim çevreyle olan ilişkim,kendime olan özgüvenin herşeyin daha güzel olmaya başladı.Seni bizden başkası anlayamaz canım,yaşamayan asla anlamaz..İki çocugum var Allah bagışlasın hepimizinkinide...Onlara adamıştım kendimi.Ama artık büyüdüler ve kendime bakma zamanım geldi diye düşündüm.Dogum,emzirme gibi sebeplerden dolayı bozulan gögüslerimi silikon ameliyatıyla eskisinden daha güzel bir hale getirdim :16: İnanki yeniden dogdum,kadın oldugumu yeniden hissettim,anladım diyebilirim..İnşallah sende bu ameliyatı biran önce olursun ve en az benim kadar,bizim kadar mutlu olursun..Her zaman yardım için buradayız,unutma..Allah yardımcın olsun :54: Sevgiler...

forumdaki sayfaları neredeyse hepsini satır satır okudum canım okadar yani :) senin adına çok sevindim ve artık kendi adımada sevinmek istiyorum:) doktor araştırması içindeyim bi yandan ama malum etrafımda bu tarz aleliyat olanlar yok ..burdan nasıl konu açılır bilmiyorum netten araştırma yaptım ufak tefek ama bu gün hızlandırıp pazartesiden itibaren doktor işinide halletmek istiyorum..bende gögsümü gere gere dolaşmak istiyorummmm..ve evet beni sizden yani yaşayandan başkası anlamaz,,ya burası bana iyi geldibu tp sıkıntıları yaşayanların mutlu olduklarını okudukça hem mutlu oldum sanki kendim yaptırmışım gibi hemde sırtımdan itip hadi sende sende diyen bi kuvvet oldu:) tekrar teşekür ediyorum..bakalım daha kaç kez teşekür ederim sana

bende de var o kremden, kontrole gittiğimde sorayım da öyle sürerim ozaman bendee :29:

Risuscugummm.... Ben kremin ismini yanlış yazmışım :17:Mavi Bephanthene kullanmıştım ben :34:Sabah sabah aklıma geldi.Yahu me yazmıştım ben diye,kontrol ettimde yanlış yazmışım...
Not:Bu mesaj ilaç önerisi değildir.Ben her zaman bütün arkadaşlarıma kendi doktorlarının önerdiği ilaçları,masajları uyulamaları konusunda yorum yazarım bilen bilir..Yinede tanlış anlaşılmaması için not düşmek istedim :34:Hepimizin ameliyat sonrası sürecimiz farklıdır.Ameliyatımızda farklıdır.her ne kadar aynı yöntem ve aynı protez tipi,büyüklügü kullanılsa bile..O yüzden lütfen kendi doktorunuzun önerdiği şekilde hareket edin :29:
Sevgiler....

arzuucum sana iki laf atıp kacasım geldi:)) nasılsın fıstıkk gördüğüm kadar bomba gibisin ama olsun bi dürtmeden gecemedim seni:))

forumdaki sayfaları neredeyse hepsini satır satır okudum canım okadar yani :) senin adına çok sevindim ve artık kendi adımada sevinmek istiyorum:) doktor araştırması içindeyim bi yandan ama malum etrafımda bu tarz aleliyat olanlar yok ..burdan nasıl konu açılır bilmiyorum netten araştırma yaptım ufak tefek ama bu gün hızlandırıp pazartesiden itibaren doktor işinide halletmek istiyorum..bende gögsümü gere gere dolaşmak istiyorummmm..ve evet beni sizden yani yaşayandan başkası anlamaz,,ya burası bana iyi geldibu tp sıkıntıları yaşayanların mutlu olduklarını okudukça hem mutlu oldum sanki kendim yaptırmışım gibi hemde sırtımdan itip hadi sende sende diyen bi kuvvet oldu:) tekrar teşekür ediyorum..bakalım daha kaç kez teşekür ederim sana

Canım benimm..Bizle bu ameliyatı olduk şimdi görevimiz bu ameliyatı olmak isteyenlere elimizden geldigince yardımcı olmak,bilgilendirmek :29: Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize :16:
Meme estetigi konusunun ana sayfasına gelince konuların üst kısmında ''konu aç'' yazısını görürsün zaten.Orayı tıkla ve yaz istedigin herşeyi :34: Konun onaylanınca meme estetigi ana sayfasında görülecektir zaten :34:
Doktor görüşmelerine başladıgın zaman kafanda birçok şey netleşmiş olacaktır zaten.Çevrende bu ameliyatı olan olsaydı tabi senin içinde çok iyi olacaktı ama olsun,bizler varız :29: Gögsünü gere gere gezebilmenin hazzı,mutlulugu çok büyük..Bunu ancak yaşayan bilir :31: İnşallah sende bu mutlulugu biran önce yaşarsın canım.Bizler,buradaki tüm arkadaşlar elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız unutma...:29: Hadi kolay gelsin sana :34:

arzuucum sana iki laf atıp kacasım geldi:)) nasılsın fıstıkk gördüğüm kadar bomba gibisin ama olsun bi dürtmeden gecemedim seni:))

Ooooo...Siz bana laf atarmıydınız yahu :34: Teşekkür ederim,iyiyim canım Allahıma şükür :nazar::nazar: Aynen gördügün gibi,bomba gibiyimm :nazar::1: Sen nasılsın,memişler nasıl,burun nasıl?? :34:

Canım benimm..Bizle bu ameliyatı olduk şimdi görevimiz bu ameliyatı olmak isteyenlere elimizden geldigince yardımcı olmak,bilgilendirmek :29: Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize :16:
Meme estetigi konusunun ana sayfasına gelince konuların üst kısmında ''konu aç'' yazısını görürsün zaten.Orayı tıkla ve yaz istedigin herşeyi :34: Konun onaylanınca meme estetigi ana sayfasında görülecektir zaten :34:
Doktor görüşmelerine başladıgın zaman kafanda birçok şey netleşmiş olacaktır zaten.Çevrende bu ameliyatı olan olsaydı tabi senin içinde çok iyi olacaktı ama olsun,bizler varız :29: Gögsünü gere gere gezebilmenin hazzı,mutlulugu çok büyük..Bunu ancak yaşayan bilir :31: İnşallah sende bu mutlulugu biran önce yaşarsın canım.Bizler,buradaki tüm arkadaşlar elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız unutma...:29: Hadi kolay gelsin sana :34:

valla arzum nası iyi geldin bana:)

banada bir akıl lütfeennn:25: 26 yaşındayım ikinci çocuğumu memeden kestikten sonra benimkiler bana küstü:5: iki doktora gitim birisi 4 ay bekle dedi, birisi haftaya yapalım dedi. şimdi benim gelinliğimden klama bir tane bileziğim var. onu satıp ameliyet olmak istiyorum. ama yetmicek tahminim. d. hastanesinde olsam dr bulamıyorum özele param yetmez, kocada para yok, bende istek çok, bicikler bana küstü, ben mahvoldum yaaaaa, bana akıl verin lütfen:25:

banada bir akıl lütfeennn:25: 26 yaşındayım ikinci çocuğumu memeden kestikten sonra benimkiler bana küstü:5: iki doktora gitim birisi 4 ay bekle dedi, birisi haftaya yapalım dedi. şimdi benim gelinliğimden klama bir tane bileziğim var. onu satıp ameliyet olmak istiyorum. ama yetmicek tahminim. d. hastanesinde olsam dr bulamıyorum özele param yetmez, kocada para yok, bende istek çok, bicikler bana küstü, ben mahvoldum yaaaaa, bana akıl verin lütfen:25:

canım memeden yeni kestiysen ilk doktorun bence doğru demiş memeden kesince en az 6 ay kadar göğüslerde değişim olacaktır birazdaha beklemeni tavsiye ederim maddi olanağın yoksa dev.hastanelerinde olabilirsin fiyatlarıda uygun

Canım,bu ameliyatı olman için emzirme işleminin tamamen bitmesi gerekiyor gerçekten.Yani göğsünden hiç süt gelmemesi lazım.Emzirme döneminde süt kanalları açık olur ve göğsün bu ameliyatta kesildiğinde bu kanallardan çok çabuk enfeksiyon kapabilirsin Allah korusun.Benim bildigim yani netten okuduğum kadarıyla emzirme bittikten 3ay sonra bu ameliyat yapılabiliyor.Ama tabi en dogru kararı seçeceğin doktor verecektir..Bulundugun şehiri yazarsan aynı sehirde veya yakın şehirlerde olan birçok kişi özel ve devlet hastanelerinden doktor tavsiyesinde bulunacaklardır :34:Bende bu ameliyatı olmak için kredi çekmiştim.Eşin bu konuda sana destek verebilir,konuş onunla :34:

arzumcum nasılsın bebeğim???çok yoğunum giremiyorum nete aklım hep burda ama..hala yaptıramadım cicilerimi:( tekrar sahnelere döndüm eşimle beraber:) gündüz çocuklar gece sahne yorucu ama zevkli..özledim kız seni valla,işleri biraz yoluna sokalımda eşimle özelden numaralarımızı yollayalım burda olmasa bile ilerde hep hayatımda olmanı isterim arkadaşım çok öptm a.e.ol:29:

arzumcum nasılsın bebeğim???çok yoğunum giremiyorum nete aklım hep burda ama..hala yaptıramadım cicilerimi:( tekrar sahnelere döndüm eşimle beraber:) gündüz çocuklar gece sahne yorucu ama zevkli..özledim kız seni valla,işleri biraz yoluna sokalımda eşimle özelden numaralarımızı yollayalım burda olmasa bile ilerde hep hayatımda olmanı isterim arkadaşım çok öptm a.e.ol:29:

İyiyim fıstık..Çok şükür iyiyim :16: Seninde iyi olmana çookkk sevindim :16: Görüşelim tabi,tanışalım çok sevinirim bende :34: Sende Allaha emanet ol canım.Bende kocamann öptümmm :54:

ben meme protezi konusunda henüz 15 günlük bir çöm olarak yetişkinlerime, bu konuda bilgililerime sormak istiyorum;
benim o kabuk bağlayamamış yaramı ne zaman pansuman için açsam sargı bezine yapışık oluyo açarken kopuyo tabi e o nasıl kabuk bağlıycak ki bilemedim ben onu
böyle problemi olanlar nasıl aştı bunu.. :43:

ben meme protezi konusunda henüz 15 günlük bir çöm olarak yetişkinlerime, bu konuda bilgililerime sormak istiyorum;
benim o kabuk bağlayamamış yaramı ne zaman pansuman için açsam sargı bezine yapışık oluyo açarken kopuyo tabi e o nasıl kabuk bağlıycak ki bilemedim ben onu
böyle problemi olanlar nasıl aştı bunu.. :43:

merhaba arkadaşım, pansumanı kendin mi yapıyorsun ??? ben hep dr a yaptırmıştım ve bağlanan kabuk kopuyordu..pansuman yapıp tekrar kapatıyordu...bence dr a sormanda fayda var....

merhaba arkadaşım, pansumanı kendin mi yapıyorsun ??? ben hep dr a yaptırmıştım ve bağlanan kabuk kopuyordu..pansuman yapıp tekrar kapatıyordu...bence dr a sormanda fayda var....

her banyodan sonra ben yapıyorum pansumanımı evet sürekli pansumana doktora gitmiyorum yani :27:
dün görüştüm doktorumla o bi sorun yok olur öyle dedi ama ne yapabilirimle ilgili bişi sormadım açıkcası :6:

Back