Herşey gönlüne göre olsun canım Ço mutlu ve güzel haberlerle hep aramızda olursun inşallah
Ain canım inşallah :)) bende sonuçtan sizin mutlu Mesut olurum ve sonuçlarını burdan paylaşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey gönlüne göre olsun canım Ço mutlu ve güzel haberlerle hep aramızda olursun inşallah
arzum merhaba nasılsın,
uzun süredir siteye giremedim doktora da gidemedim siz geçtiğimiz salı günü gittiğiniz sanırım haber vermedim gelemeyeceğime dair kusura bakma lütfen.. yarın doktora gidicem 5buçuk gibi belki işiniz varsa görüşebilirsek memnun olurum. benim bir sorum vardı yine :) doktor sana masaj yapmanı söylemiş miydi. yarın doktorla görüşmem de soracağım ama sana da sormak istedim teşekkürler şimdiden
Arkadaşlarım her yere yazıyorum Allah nasip ederse 24 Aralık'ta memeleniyoruummm :)) hakkımda hayırlısı bakalım
Evet canım,biz Salı günü gittik buluştuk SEn yoktun,anladım zaten yorum yazmayınca bu kız gelmez dedim Yarın gelmem zor.Başka bir zamanda buluşuruz inşallah Birdahaki kontrole gidecegin zaman birkaç gün öncesinde haber ver ama olurmu Son bir gün kala yazma.
Doktorum bana masaj yapmamı tavsiye etmedi,gerek yok demişti.Sonra bir ay kadar masaj yapmamı istedi,sonra tekrar bırak dedi Yani aslında yapmamış gibi oldum yani. Senin durumuna göre degerlendirir zaten.Gerek görürse yap der,yoksa yapma der Doktorumuza benden çok çok selam söyle.En kıssa zamanda yanına ugrayacagım zaten :13:
canım hayırlısı olsun hangi doktora karar verdin :)
arkadaşlar mrb benimde göğüslerim çok küçük ama sadece dikleştirmek istiyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim şimdiden teşekkürler :)
arzummm ben doktora bir türlü gidemiyorum çok ters kaldığı için hem üşeniyorum hem de yolunda gitmeyen bişey olmadığı için gitmeye fırsat yaratamıyorum :) o yüzden doktora soracağım hiç bir soruyu soramadım. sen kaç ay sonra normal sütyen kullanmaya başlamıştın?
Aa...Gitmedinmi sen o gün?? Herşey yolunda olsa bile git lütfen Sütyen konusunda senin gögüs durumuna göre degerlendirir canım..Ben 2-3 ay sonra desteksiz,balensiz sütyenlere başlamıştım sanırım :44: Ama herkesin durumu farklı oluyor..Hadi bir gün söyle bana bende gitmedim kontrole,o gün buluşalım
gidemedim arzumm o kadar ters kalıyor ki hem üşeniyorum hem de işten çıkıp gitmesi zor geliyor kendimi bi an önce eve atmak istiyorum. doktora gidip görünmem gerekli aslında ama işte durumum böyle :) sen randevuya gideceğin zamanı söylersen ben ona göre ayarlamaya çalışıyım
ayrıca arzumm ben senin albümünü hala göremiyorum görebilmek için ne yapmam gerekiyor
Canım,bu zamana kadar 18 tane yorum yazmışsın.Bunun 25 olması gerek albümümü görebilmen için.Şİmdi verecegim linke tıkla,7-8 tane mesaj yaz aklına ne gelirse yaz.Ondan sonra profilime gir,albümümü görebilirsin..Hadi iş başına http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
Benim için her gün uyar Ev hanımıyım ben,çalışmıyorumya Hafta sonuda olabilir,bu cumartesi mesela..Yada hafta içi,sen belirle bence.Ben sana uyim
arzumm keşke beliryebilsem her gideceğim dediğim gün bişey çıkıyor ve sanırım yine gidersem son dakika karar vermiş olucam sana da uymayacak o zaman ama 1 ay olucak artık gitmem de gerekiyor. o yüzden kesin bişey diyemiyorum
Hmmm... Keşke görüşebilseydik,neyse artık belki birgün nasip olursa tanışırız Kısmet diyelim
arzummm resimlerine baktım ve çok güzel olmuş tabii ki.. süper gözüküyorlar bayıldım resmen :) sen gideceğin günü haber verirsen ben ayarlamaya çalışacağım inşallah görüşebiliriz ben de çok istiyorum seninle tanışmayı :)