• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum ben yeni üyelerdenim ya hani :) en aktif seni gördüm dedim hemen cevap yazsa yazsa arzum yazar yetişir:) bu nedenle sana sormak istedim :)nette protez firmaları buldum ama fiyat edinemiyorum yardımcı olabilmen mümkünmü..şimdiden teşekkür ediyorumm:)

Arzum mrb;) öncelikle salı günü yaptığımız konuşma düşüncelerımı çok rahatlattı. Hasan Bey'i zaten çok sevdim... Çok teşekkür ederim sana tekrar benı aydınlattığın için:40: bana bir tane link gönderıcektın meme estetiğiyle ilgili, bir de bir üyenın adını yazacaktın amelıayat olmuş bir arkadaşımızın.. Hatırladın mı? :) öpüyorum senı iyi geceler

Selam kızlar ben geldimm...:3: Birkaç gün foruma giremedim biraz işlerim vardı ancak şimdi vaktim oldu.Açar açmaz şok oldum tam 33 tane bildirimim var :53: Hepinize teker teker cevap yazmaya çalışacagım canlarım :16: Biraz gecikmeli olabilir,kusura bakmayın artık :29: Bahsettigim yeni sütyenimle fotograflarımıda çektim.Onlarıda ekleyecegim şimdi.Hadi Bismillah diyip başlayalım haa,ne dersiniz :34:

arzum ben yeni üyelerdenim ya hani :) en aktif seni gördüm dedim hemen cevap yazsa yazsa arzum yazar yetişir:) bu nedenle sana sormak istedim :)nette protez firmaları buldum ama fiyat edinemiyorum yardımcı olabilmen mümkünmü..şimdiden teşekkür ediyorumm:)

Aramıza hoşgeldin o zaman :29: Birkaç gün ugrayamadım foruma,şansından sanırım :9: Neyse yardımcı olmaya çalışiyim tabiki büyük bir zevkle :34: Nette protez firmalarını bulabildiysen eger iletişim bölümündeki telefon numaralarından bilgi alabilirsin.Yada mail adresleri var,mail yazıp bilgise alabilirsin canım :54: Bahsettigin firmalar Türkiye dagıtımını yapan firmalar öyle degilmi??

Arzum mrb;) öncelikle salı günü yaptığımız konuşma düşüncelerımı çok rahatlattı. Hasan Bey'i zaten çok sevdim... Çok teşekkür ederim sana tekrar benı aydınlattığın için:40: bana bir tane link gönderıcektın meme estetiğiyle ilgili, bir de bir üyenın adını yazacaktın amelıayat olmuş bir arkadaşımızın.. Hatırladın mı? :) öpüyorum senı iyi geceler

Merhaba canım..Bende seni tanıdıgıma çok mutlu oldum :16: Bahsettigin linki özelden sana gönderiyorum hemen :34: Hasan beye ameliyat olan ve forumda aktif olan arkadaşımızın ismide Melita.Konusunun linkinide veriyim hemen.Linki tıklarsan hemen o sayfaya gidersin zaten canım :34: http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/546763-melita-meme-estetigi-ameliyati.html Bende seni çok öpüyorum canım :54: Senin için en dogru,en iyi kararı vermen dilegiyle sevgilerimi gönderiyorum :54:

Aramıza hoşgeldin o zaman :29: Birkaç gün ugrayamadım foruma,şansından sanırım :9: Neyse yardımcı olmaya çalışiyim tabiki büyük bir zevkle :34: Nette protez firmalarını bulabildiysen eger iletişim bölümündeki telefon numaralarından bilgi alabilirsin.Yada mail adresleri var,mail yazıp bilgise alabilirsin canım :54: Bahsettigin firmalar Türkiye dagıtımını yapan firmalar öyle degilmi??

hoşbulduk ozaman:) sansmı dedin oda neki:) hayatımda karşılaçmadım:) ilgin için öncelikle teşekür ediyorum dün senden cevap alamayınca araştıra karıştıra iletişim adreslerinden firmalara mail attım biri nagor firması yani az önce döndü.. tam olarak istedigimi tet olarak bildiremedigimden tek fiyat yerine fiyat aralıgı verdi..500 den 800 dolara kadar..ödeme konusunuda havale yapıosunuz ben hemen kargo çıkarıyorum dedi..bilmiyorum nasıl pahalımı ucuzmu aynı markayı birden fazla firma satıyormu..diger markadan şimdilik bi ses yok

hoşbulduk ozaman:) sansmı dedin oda neki:) hayatımda karşılaçmadım:) ilgin için öncelikle teşekür ediyorum dün senden cevap alamayınca araştıra karıştıra iletişim adreslerinden firmalara mail attım biri nagor firması yani az önce döndü.. tam olarak istedigimi tet olarak bildiremedigimden tek fiyat yerine fiyat aralıgı verdi..500 den 800 dolara kadar..ödeme konusunuda havale yapıosunuz ben hemen kargo çıkarıyorum dedi..bilmiyorum nasıl pahalımı ucuzmu aynı markayı birden fazla firma satıyormu..diger markadan şimdilik bi ses yok

Bende Mentor marka protez var canım..Kıvamındanda duruşundanda dogallıgındanda çok memnunum..Marka konusunda seçtigin doktorun önerecegi markayı tercih edeceksin,o yüzden şimdiden sipariş vermek yanlış olur tabi.Birde doktorun sana boyut,kıvam ve profil olarak önerileri olacak..Sanırım sen sadece şu anda fiyat olarak ilgilenip araştırma yapıyorsun..Mentor protezin firmasının linkini özelden yolluyorum sana şimdi canım.Orayada bir bak istersen :34:

Arkadaşlarr...Çok sayıda arkadaşlık teklifleri geliyor.Malesef herkesi kabul edemiyorum.Malum gögüs estetigi oldum ve özel bir albüm paylaşıyorum.Özellikle meme estetigi bölümüde aktif,bu ameliyatı gerçekten olmayı düşünen yada olmuş olan kişileri arkadaş listeme eklemeyi uygun görüyorum..Meme estetigi bölümünde yorumları olmayan,aktif olmayan kişileri listeme eklemiyorum ve çıkarıyorum..Neden beni çıkardın,neden eklemedin gibi mesajlara cevap vermeyecegim,bilginize...Saygı gösterin lütfen,bu benim bilecegim bir mevzudur... Sevgiler,saygılar... Keyifli seviyeli paylaşımlar diliyorum...:42:

Bende Mentor marka protez var canım..Kıvamındanda duruşundanda dogallıgındanda çok memnunum..Marka konusunda seçtigin doktorun önerecegi markayı tercih edeceksin,o yüzden şimdiden sipariş vermek yanlış olur tabi.Birde doktorun sana boyut,kıvam ve profil olarak önerileri olacak..Sanırım sen sadece şu anda fiyat olarak ilgilenip araştırma yapıyorsun..Mentor protezin firmasının linkini özelden yolluyorum sana şimdi canım.Orayada bir bak istersen :34:

bende mentor ve nagor isimlerini ve memnuniyetlerini okudugumdan araştırdıgım kadarıyla tabi firmalarını bulup fiyat istedim nagor hemen döndü mentor henüz dönmedi..tabi dedigim gibi tek bi firmamı yoksa bir kaç firmamı bilmiyorum tegmin edilecek yerler ..senin gönderdigim linke hemen göz atacagım ..ya ayrdımın için gerçekten saol...benim bu ameliyat için maddi olanagım biraz kısıtlı..dolayısıylada fiyat edinip doktorlada ona göre konuşmak istiyorum doktorundabelirledigi ölçüler ve marka dogrultusunda ...enim ol yoklar yani:) ve tahmin edersinki insanın özgüveni olmuyor ..yaşta 35 olunca biran önce olsun diyorum ...offffff... bisürü bi sürü teşekürler sana..

bende mentor ve nagor isimlerini ve memnuniyetlerini okudugumdan araştırdıgım kadarıyla tabi firmalarını bulup fiyat istedim nagor hemen döndü mentor henüz dönmedi..tabi dedigim gibi tek bi firmamı yoksa bir kaç firmamı bilmiyorum tegmin edilecek yerler ..senin gönderdigim linke hemen göz atacagım ..ya ayrdımın için gerçekten saol...benim bu ameliyat için maddi olanagım biraz kısıtlı..dolayısıylada fiyat edinip doktorlada ona göre konuşmak istiyorum doktorundabelirledigi ölçüler ve marka dogrultusunda ...enim ol yoklar yani:) ve tahmin edersinki insanın özgüveni olmuyor ..yaşta 35 olunca biran önce olsun diyorum ...offffff... bisürü bi sürü teşekürler sana..

Canım,bu protezler güvenilir protezler.Kıvam,görüntü olarak farklılıklarını anlamamız için aslında gögsümüzün birinde bir marka diger gögsümüzde öbür marka protez olması gerekir diye düşünüyorum :34: Buradaki yorumları okursan zaten herkes protezinin kıvamından,duruşundan memnun.Ama her doktorun anlaşma yaptıgı bir firma oluyor haliyle.O yüzden kendi kullandıgı markayı tercih ediyor ve tavsiye ediyor.Başka bir markayı sen istesende kullanmayı tercih etmiyor.Merak etme Mentor da Arıon da Nagorda hepsi güvenilir markalar.Önemli olan dedigim gibi senin tercih edecegin doktorun tercih ettigi ve sana önerdigi marka olacaktır :34:
Bu ameliyatta tabiki ücret önemli.Hepimiz en iyi doktora,en iyi hastanede ameliyat olmayı isteriz.Ama forumda ameliyat olan bütün hastaların yorumlarını okuma şansın olsa devlet hastanelerinde bile çok iyi sonuçlar alan hastaların yorumlarını göreceksin.Tabi özel hastanelerde ameliyat olan ve sorun yaşayan kişilerin yorumlarınıda bulacaksın.Yani her şey parayada bakmıyor.Çok para verince harika bir sonuç alacagının garantisi yok,bunu bil..Forumda bulundugun şehri belirtip doktor tavsiyesi istersen emin ol sana bilgi verecek birçok kişi çıkacaktır.Sonra doktor görüşmelerine başlarsın ve kafanda bazı şeylerde netleşmeye başlar zaten..Protez markalarına,büyüklügüne doktorla karar verirsin zaten.Bende 35 yaşındayım.Şubat ayında 2 senem olacak..Bu ameliyatı olduktan sonra hayatım degişti,eşimle olan ilişkim çevreyle olan ilişkim,kendime olan özgüvenin herşeyin daha güzel olmaya başladı.Seni bizden başkası anlayamaz canım,yaşamayan asla anlamaz..İki çocugum var Allah bagışlasın hepimizinkinide...Onlara adamıştım kendimi.Ama artık büyüdüler ve kendime bakma zamanım geldi diye düşündüm.Dogum,emzirme gibi sebeplerden dolayı bozulan gögüslerimi silikon ameliyatıyla eskisinden daha güzel bir hale getirdim :16: İnanki yeniden dogdum,kadın oldugumu yeniden hissettim,anladım diyebilirim..İnşallah sende bu ameliyatı biran önce olursun ve en az benim kadar,bizim kadar mutlu olursun..Her zaman yardım için buradayız,unutma..Allah yardımcın olsun :54: Sevgiler...

Selam kızlar ben geldimm...:3: Birkaç gün foruma giremedim biraz işlerim vardı ancak şimdi vaktim oldu.Açar açmaz şok oldum tam 33 tane bildirimim var :53: Hepinize teker teker cevap yazmaya çalışacagım canlarım :16: Biraz gecikmeli olabilir,kusura bakmayın artık :29: Bahsettigim yeni sütyenimle fotograflarımıda çektim.Onlarıda ekleyecegim şimdi.Hadi Bismillah diyip başlayalım haa,ne dersiniz :34:

Hoşgeldiiinn :) yeni cicinle resimlerını eklendin mı :)) o kadar yakından gördüm ama hala merak merak merak :1:

Arzum canım senden özel bir isteğim olucak mümkünse? Kullanıcı adımı uyarı yazısını okumadan kendi adım yapmıştım üye olurken. Bır kaç gündür aklımda değiştirmek ama listemde ki arkadaşlarıma henüz özel mesaj atma hakkım olmadıgı için değiştirdiğime dair haber veremıcem. Muhtemelen aynı kişilerdir benım listemdekılerle ssenınkılerın bir kısmı. Onlara çok kısa bir mesaj atarmısın özelden bu isimli kişi melis fılan dıye ? Eğer yaparım dersen ben sana değişttirince yazarım burdan yeni adımı.:44:

Arzum canım senden özel bir isteğim olucak mümkünse? Kullanıcı adımı uyarı yazısını okumadan kendi adım yapmıştım üye olurken. Bır kaç gündür aklımda değiştirmek ama listemde ki arkadaşlarıma henüz özel mesaj atma hakkım olmadıgı için değiştirdiğime dair haber veremıcem. Muhtemelen aynı kişilerdir benım listemdekılerle ssenınkılerın bir kısmı. Onlara çok kısa bir mesaj atarmısın özelden bu isimli kişi melis fılan dıye ? Eğer yaparım dersen ben sana değişttirince yazarım burdan yeni adımı.:44:

Canım ben o kadar kişiye nasıl özel mesaj atiyimki :)) Prolu degilimki peş peşe gönderiyim mesajları :50: Senin kullanıcı adın degiştiginde benim sayfadan bilgilendirme yapabilirsin yada geyik sohbet sayfasından yapabilirsin bu duyuruyu :34:

Canım ben o kadar kişiye nasıl özel mesaj atiyimki :)) Prolu degilimki peş peşe gönderiyim mesajları :50: Senin kullanıcı adın degiştiginde benim sayfadan bilgilendirme yapabilirsin yada geyik sohbet sayfasından yapabilirsin bu duyuruyu :34:

Tamam canım o zaman ben bazı olması gerekenlerden bi-haber oldugum için kusura bakma :) dediğin gibi bir kaç sayfadan yaparım ben o zaman bilgilendırme

zum zum zum arzummmmmmmmmmmmm :)
bişicikler sorcem sana ben :27:
hani meme ucu kesisi kardeşiyik ya biz senle, benim dikiş yerlerim kabuk bağladı. O kabuklar ve dikişler acep ne zaman düşer :44:

Back