• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlarr...Çok sayıda arkadaşlık teklifleri geliyor.Malesef herkesi kabul edemiyorum.Malum gögüs estetigi oldum ve özel bir albüm paylaşıyorum.Özellikle meme estetigi bölümüde aktif,bu ameliyatı gerçekten olmayı düşünen yada olmuş olan kişileri arkadaş listeme eklemeyi uygun görüyorum..Meme estetigi bölümünde yorumları olmayan,aktif olmayan kişileri listeme eklemiyorum ve çıkarıyorum..Neden beni çıkardın,neden eklemedin gibi mesajlara cevap vermeyecegim,bilginize...Saygı gösterin lütfen,bu benim bilecegim bir mevzudur... Sevgiler,saygılar... Keyifli seviyeli paylaşımlar diliyorum...:42:

arkadaşım sen nerelerdesin. nasıl oldun merak ettim

hoşbuldum şekerparem benimm bende inanılmaz özledim :48: bundan böyle her daim beraberiz inşaLLah kuzummmm güzelim :38: kocaman öpüyorum tatlı yanaklarından

hoşbuldum şekerparem benimm bende inanılmaz özledim :48: bundan böyle her daim beraberiz inşaLLah kuzummmm güzelim :38: kocaman öpüyorum tatlı yanaklarından

Lütfen tekrardan bizi o güzel fotograflarına mest et canım :23: İzmirde ameliyat olmayı isteyen düşünen arkadaşlarımız var,onlara yardımcı ol.Hadi iş başına,durmak yok çok tembelleşmiştirsin sen şimdi :10:

Lütfen tekrardan bizi o güzel fotograflarına mest et canım :23: İzmirde ameliyat olmayı isteyen düşünen arkadaşlarımız var,onlara yardımcı ol.Hadi iş başına,durmak yok çok tembelleşmiştirsin sen şimdi :10:

ahh ben seni yerim yerim tatlı dillimmm fısıtğımm sağol birtanem arkadaşlarımıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cidden tembelleştim nasılda biliyorsun vallaha :13:

arzumm ve ameliyat olan diğer ARKADAŞLARIMM :))merhaba sizin adınıza çok sevindimm inanın ve bende karar verdim ameliyat olmaya paramda birikmek üzere yalnız annem benden izin yokk yanında değilim bu konuda dedi nişanlın olcak ilerde onunla git ne yaparssan yapp kendi başına iş çevirme sonra eşin ilerde öğrendiiğindee sorun çıkar falan dedi beraber gidip yaptırırsın o yanın da olur dedi benim de düşüncem şuu silikon olduğunu bilince ne derece beğeniyle bakabilir giibi yada tam tersi erkeğin desteği önemlimi bu konu da ne düşünüyosunzz???? merak ettiğim birşey daha varr hani nasıl anlatıyım göğüslerimiz küçük olduğunda sizde ameliyattan önceki halinizi hislerinizi psikolojinizi bilirisnnzz güzel ve büyük göğüslü bir bayan gördüğümzde içimiz giderr imreniriz yaa bu his ameliyattan son ra tamamen ortadan kalkıyor mu?? ve sizi gerçekten doğuştan güzel ve doğal göğüslere sahipmişsnz hisini veriyormu hala o doğal göğüslü bayanlara imrenerek bakıyormusunuzz?? ve yürürken sallanıyor mu?? bu konular da beni aydınlatırsanızz inanın çok mutlu olurumm sizlerde yaşadınız aynı süreçleri beni anlarsınızz.........:) İÇTEN VE SAMİMİ GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VARR yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerr...........

ahh ben seni yerim yerim tatlı dillimmm fısıtğımm sağol birtanem arkadaşlarımıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cidden tembelleştim nasılda biliyorsun vallaha :13:[/QU

siz de bu konuda tecrübelisnz sanırım sayfanın sonuna mesaj bırakmıştmm dünn okuyup yardımcı olablirmsnz bende düşnüyorumm:)

arzumm ve ameliyat olan diğer ARKADAŞLARIMM :))merhaba sizin adınıza çok sevindimm inanın ve bende karar verdim ameliyat olmaya paramda birikmek üzere yalnız annem benden izin yokk yanında değilim bu konuda dedi nişanlın olcak ilerde onunla git ne yaparssan yapp kendi başına iş çevirme sonra eşin ilerde öğrendiiğindee sorun çıkar falan dedi beraber gidip yaptırırsın o yanın da olur dedi benim de düşüncem şuu silikon olduğunu bilince ne derece beğeniyle bakabilir giibi yada tam tersi erkeğin desteği önemlimi bu konu da ne düşünüyosunzz???? merak ettiğim birşey daha varr hani nasıl anlatıyım göğüslerimiz küçük olduğunda sizde ameliyattan önceki halinizi hislerinizi psikolojinizi bilirisnnzz güzel ve büyük göğüslü bir bayan gördüğümzde içimiz giderr imreniriz yaa bu his ameliyattan son ra tamamen ortadan kalkıyor mu?? ve sizi gerçekten doğuştan güzel ve doğal göğüslere sahipmişsnz hisini veriyormu hala o doğal göğüslü bayanlara imrenerek bakıyormusunuzz?? ve yürürken sallanıyor mu?? bu konular da beni aydınlatırsanızz inanın çok mutlu olurumm sizlerde yaşadınız aynı süreçleri beni anlarsınızz.........:) İÇTEN VE SAMİMİ GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VARR yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerr...........

Canım benim..Bu ameliyatı evlenmeden önce olsaydım olabilirmiydim diye düşündüm şimdi ama sanırım benim için olumsuz olurdu..Annem böyle bir ameliyata kesinlikle izin vermezdi :50: Evlendikten sonrada eşimi ikna etmek kolay olmadı tabi.Ameliyattan önce böyle bir ameliyatı olacagıma hiç ihtimal edemezdim yani rüyamda görsem inanmazdım o derece yani.. Ama kısmette varsa tabi önünde ne gibi engeller olsada yinede oluyor işte :34: Erkekler bu olaya yani partnerlerinin silikon taktırma ameliyatlarına öyle canı gönülden izin vereceklerini sanmıyorum.Çünkü her ne kadar iri,güzel,dolgun gögüslü kadınlardan hoşlansalarda partnerlerinin dikkat çekmesini istmezler.Kendilerinin her zaman daha bakımlı,ortamlarda daha dikkati çeken kişi olmak isterler.Ama kafaya takarsın,başının etini yersin o zaman belki belki zar zorda olsa ikna olabilirler..Bence anneni ikna etmeye çalış sen.Ameliyattan sonra bir erkek arkadaşın yada evlenecegin erkek işte ne dersen de bu ameliyatını ilişkiden önce olursan pek seslerini çıkaramazlar bece.Yani erkeklerden bu konuda tam destek beklemek yanlış olur,öyle bir hayale kapılma hayal kırıklıgı yaşayabilirsin :31:
Ameliyattan önce özellikle yaz aylarında dkeolte veren iri,güzel,dolgun gögüslü hatunları görünce içim giderdi.Ama ameliyattan sonra hiç öyle bir bakışım,düşüncem olmadı açıkcası.Çünkü benim begendigim,hayal ettigim gögüslerim vardı :21: Gögüslerimi hiçbir zaman yadırgamadım ben,her zaman benimleymişler gibi,sanki hep böyleymişler gibi hissediyorum inan.Hatta bazen eski halleri nasıldı acaba diye düşünüyorum ama yapamıyorum..Çünkü hatırlayamıyorum.. Şu anda dogal gögüslü hatunlarada hiçmi hiç imrenerek bakmıyorum..Aksine onlar bana imrenerek bakıyorlar..Çünkü sütyene gerek duymayan,harika dekoltem olan gögüslere sahibim,daha ne olsun :34:
Yürürken tabiki sallanıyor :23: Özellikle yaz aylarında sütyen kullanmam.İnce,rahat geniş t shırt ler giyinirim ve gögüslerimi rahat bırakırım..Kıvam olarak gerçek memeden farksız gögüslere sahibim.Meme ucu kesisiyle ameliyat oldugum içinde gögüslerimi gören kişilerin asla ama asla ameliyat oldugumu anlayamayacakları gögüslere sahibim Şükür :nazar: Eşim bu konuda kesinlikle bana katılıyor.Ameliyattan önce onun çok korkuları vardı ya hissedersem,ya patlarsa gibi.Ama o bile ameliyat oldugumu unutacak rahatlıga geldi ve hiçbir yasak engel olmadan hareket ediyor..Tabi ameliyattan sonra biraz sabırlı olup beklemek gerekiyor.Benim Şubat ayında ikinci senem olacak.İlk birkaç ay sertigergin gögüsler olabiliyor ama dedigimi gibi zamanla kıvam ve görüntü olarak gerçek memeden farksız hale geliyorlar..Endişen olmasın :34:
Umarım sorularına cevap verebilmişimdir ve yardımcı olabilmişimdir canım...Sevgiler.. :29:

arzum öncelikle görmediim halde ne kadar güzel ve asil bir bayan olduğunu buradan hissedebiliyorumm bu kadar içten ve sevecen bir insanı tanıyan herkes çok şanslıdır başta eşin:D bunu belirtmek isterimm yazdıkların içimi rahatlattı gerçekten allh razı olsunn ben karabükte yaşıyorum burada doktor seçeneğim fazla yokk özel hastanede olcam büyük ihtimal doktor ismi de ali üçkan umarım doktorum iyidirr..sende hangi marka protez kullanıldıı sanıyorum en önemlisi benim için büyüklük ve gerçek meme kıvamında olması bu açıdan önerebileceğin marka nedirr??file:///C:/Users/KULLANIC%20I-1/Desktop/431993_330326100338381_1261270584_n.jpg bu fotoğraftaki göğüs mesela kaç cc dir ve yeterince güzel ve çekicimi

arzum öncelikle görmediim halde ne kadar güzel ve asil bir bayan olduğunu buradan hissedebiliyorumm bu kadar içten ve sevecen bir insanı tanıyan herkes çok şanslıdır başta eşin:D bunu belirtmek isterimm yazdıkların içimi rahatlattı gerçekten allh razı olsunn ben karabükte yaşıyorum burada doktor seçeneğim fazla yokk özel hastanede olcam büyük ihtimal doktor ismi de ali üçkan umarım doktorum iyidirr..sende hangi marka protez kullanıldıı sanıyorum en önemlisi benim için büyüklük ve gerçek meme kıvamında olması bu açıdan önerebileceğin marka nedirr??file:///C:/Users/KULLANIC%20I-1/Desktop/431993_330326100338381_1261270584_n.jpg bu fotoğraftaki göğüs mesela kaç cc dir ve yeterince güzel ve çekicimi

GüzeL yorumların için teşekkür ederim öncelikle :34: Bana Mentor marka protez kullanıldı..400cc yuvarlak koheziv jel (yeni moda dual jel) olanından..Yani dokuludugunda gerçek meme hissini veren kıvam..
ALINTIDIR...
Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.

Paylaştıgın fotograf çıkmamış,bu yüzden yorum yapamıyorum..Bende Mentor marka protez oldugundan ve memnun kaldıgımdan dolayı tabiki kendi protez markamı öneririm.Kime sorsan aynı şeyi yapar zaten..Önemli olan aslında doktorunun tercih ettigi markadır.Kimi doktor tek bir marka ile çalışır,kimi birkaç seçenek sunar önüne..Protez aynı olsa bile herkesde aynı kıvamı,duruşu vermesi imkansızdır canım..Uygulanan yöntem,kişinin önceki meme dokusu azlıgı çoklugu,protez büyüklügü bu faktörler protezin duruşunu ve kıvamı etkiler bunu unutma :34: Doktorunun tavsiyelerine uyarsan daha risksiz bir sonuç alırsın :54:

canım ya çok mersi harikasın mentora güvenebilirim öyleysee gözü kapalı doktora sordm en çok mentor ve allergan CUI kullanıyomuşş nadir olarak ta allergan cuı ne bilmiyorum sen duydn muu seninde resimlerini görmeyi isterdimm ama gerçkten merak ettim :)

canım ben sana arkadaşlık isteği gönderdim, müsade varsa bebeklerine bir bakabilir miyim acaba :17: emzirdikten sonra yaptıran arkadaşların nasıl duruyor mrktayım acayip bir meme mrkı sardı son günlerde :53:

Back