• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bu arada eger haftaya Salı günü akşam 6 gibi görüşmeye gidebilirsen Hasan beye ben ve Hasan beye ameliyat arkadaşımız oozde orada olacağız.Canlı örnek görmüş olursun :34:

Aaa süper olur aslında arzum! 4 Aralık ta mı yani randevunuz? Gelmeye çalışıcam yarın ki randevu mu iptal edıyorum o zaman

Neden bu kadar düşünüyorsun,anlamadım.Başka bir doktorla görüşürsen hiçbirşey kaybetmezsinki..Aksine,görüşme yapmazsan ve ameliyattan sonra Allah korusun mutsuz olursan görüşmediğine pişman olabilirsin ve bu geri dönülmez bir pişmanlık olabilir.Ben forumdan ve netten ismini bildigim tüm Doktorlarla görüşme yapmaya çalıştım.Burada ismi çok geçen ve ôvülen birçok doktordan hiçte olumlu izlenim alamamıştım mesela.Şu anda seçimimden çok memnunum şükür.Çünkü araştırdım ve içime sinen,işte bu dedigim doktoru seçtim.Umarım sende senin için dogru doktoru seçersin canım.Allah yardımcın olsun ..

Yorumların için çok teşekkür ederim arkadaşım!!! Dediklerini aynen yapıcam.. Bu arada senin göğüsler şahane ötesi:) kaç kilosun arzum? Vücuduna göre normal mi yoksa büyük mü yaptırdın yani

Yorumların için çok teşekkür ederim arkadaşım!!! Dediklerini aynen yapıcam.. Bu arada senin göğüsler şahane ötesi:) kaç kilosun arzum? Vücuduna göre normal mi yoksa büyük mü yaptırdın yani

Ben teşekkür ederim canım :34: İnşallah bir aksilik olmazsa Salı günü canlı canlı görürsün :34: Vücuduma göre gayet normal duruyor.Çıplakken yada dekolteli kıyafetlerde tabi dikkat çekici oluyor ama abartı bir durum yok asla :34: En son 60 kilo idim.Boyum 1.68 .Vücut kitle endeksine göre boyum ve kilom gayet normal :nazar::9:

Arkadaşlar Bugün bir arkadaşım meme silikonu için Atilla Oymak iyidir dedi :31:. Giden gören duyan var mı aranızda? :27: Herkese sevgiler

Ben teşekkür ederim canım :34: İnşallah bir aksilik olmazsa Salı günü canlı canlı görürsün :34: Vücuduma göre gayet normal duruyor.Çıplakken yada dekolteli kıyafetlerde tabi dikkat çekici oluyor ama abartı bir durum yok asla :34: En son 60 kilo idim.Boyum 1.68 .Vücut kitle endeksine göre boyum ve kilom gayet normal :nazar::9:

Bende 1.68 / 58 kıloyum canım ama ben düşünemem bile 400 cc:53: çok büyük durur bende gibi geliyo :) saat 6 benim için çok geç tam trafik saatine yakalanırım eve dönmem baya sıkıntılı olur ama gayret edicem gelmek için. Bulurum bir yolunu:34:

arzucum avatarına bayıldım. nerden buldun o koşarken bir sağa bir sola selam çakan meme resmini. ya bir alemsin sen ya.

Evet canım.4 Aralıkta bir aksilik olmazsa saat 6 sularında orada olacagız.Bekleriz :42:

Arzum mrb cnm çok mutluyum yarın saat 3'e randevu Aldım :1: sen ve burdan bır arkadaşım daha gelıcektı sanırım yarın muayeneye.. Beraber girelim görüşmeye 3'ümüz :)) görüşebilmenin bir yolu var mı 3 buçuk 4 gibi ???:36:

Arzum mrb cnm çok mutluyum yarın saat 3'e randevu Aldım :1: sen ve burdan bır arkadaşım daha gelıcektı sanırım yarın muayeneye.. Beraber girelim görüşmeye 3'ümüz :)) görüşebilmenin bir yolu var mı 3 buçuk 4 gibi ???:36:

oozde arkadaşımız iş çıkışı gelecegi için biz akşam 6 gibi orada olmayı uygun gördük ama bilemiyorum henüz haber çıkmadı oozde den :44: Bugün bize bilgi verir sanırım.Bana her saat uyar,ben çalışmıyorum çünkü..Keşke saat 5 5.30 gibi randevu alsaydın sende :31:

Kızlar,ben biraz önce randevu için doktorun muayenehanesini aradım.Oozde cigim,akşam o saatlerde doktor yokmuş toplantısı varmış.O yüzden banada erken saate randevu verdiler..Saat 3 gibi orada olmaya çalışacağım Melisuzun..Oozde cigim canım,sende o saatlere ayarlamaya çalış lütfen

oozde arkadaşımız iş çıkışı gelecegi için biz akşam 6 gibi orada olmayı uygun gördük ama bilemiyorum henüz haber çıkmadı oozde den :44: Bugün bize bilgi verir sanırım.Bana her saat uyar,ben çalışmıyorum çünkü..Keşke saat 5 5.30 gibi randevu alsaydın sende :31:

Valla eve dönmem fılAn problem olmasın dıye Gül hanım 3 deyince bende hayır demedım açıkcası .. Peki arzum senle doktor çıkışı oralarda bı yerde bir süre görüşmek için buluşsak olur mu arkadaşım ?3 buçuk 4 gibi ? :40:

:)) Begendinmi kıızzz :)) Degişiklik olsun dedim ;) Ben bulurum şekerim,biliyorsun beni :34: Bu arada Mail adresim hacklenmiş,mailini bana özelden yolla,ekliyim seni :54:

Arzumcum mail adresin değişti mi? :27: Eğer öyleyse özelden atar mısın yeni adresini. :3: :46:

Kızlar,ben biraz önce randevu için doktorun muayenehanesini aradım.Oozde cigim,akşam o saatlerde doktor yokmuş toplantısı varmış.O yüzden banada erken saate randevu verdiler..Saat 3 gibi orada olmaya çalışacağım Melisuzun..Oozde cigim canım,sende o saatlere ayarlamaya çalış lütfen

Ayyyy çok sevindimm :16: evren sesimi duyduu ;) süper o halde yarın görüşüyoruz arzumm. Oleyyyyy:3:

Back