bende kendim için istiyorum erkek arkadaşım ameliyat olacağımı biliyor mesela ne gerek var sacma sapan seylerle uğraşıyosun falan dedi durumumu bildiği halde çocuğa dokum yokmus diyorum benim icin sorun yok diyo Allahtan böyle düşünüyo meme delisi bir erkek olsaydııı şu twitlere yazacak sekilde o zaman benim icin cok zor olurdu :))
Valla benim eşimde ameliyattan önce ne gerek var,be çok beğeniyorum bu halini diyordu ama ameliyattan sonrada iyiki yaptırmışız yahu diyor.Benden çok zaman geçiriyor vallahiErkek işte... İNANMAAA....
arzucum eklediğin fotoları gördüm ve ağzım açık kaldı. sıfır sarkmayla, duruşlarıyla, ikisinin birbirine yakınlığıyla, çatalının görüntüsüyle mükemmeller. doktorun gerçekten harika iş çıkartmış. bunu beğenmeyecek insan tanımıyorum. eğer hala beğenmiyorum diyorsa emin ol sadece kıskançlığından çatladığı içindir. Allahım olmayanlarada ver yarabbim!!
haha aynen bu gidisle bigun patlatacak ikizlerimi
Canım çok teşekkür ediyorum o güzel yorumların içinİşte yuvarlak protezin mucizesi diyorum ben buna Bir gögüs ne kadar harika bir duruş verebilecekse yuvarlak protezde dogru yöntemle o kadar şahane,dik,sütyen takmadan bile takmış gibi gösteren bir görüntü sergiliyor ...Asla aşşagıya dogru bir sarkma durumu yok kiiii..Ben artık ikinci seneme yaklaştım.Tahmin edilecegi üzere ameliyattan sonraki ilk aylar gibi kalmıyor gögüsler.Zamanla protezler oturuyor,aşşagıya dogru iniyor,dogal bir kıvama ve şekle geliyorlar Damla protez bana asla ama asla olmazdı.Zaten zamanla protezlerde eskiyor,içindeki jelin kıvamı daha akıcı oluyor..Damlada iyice aşşagıya dogru kıvam akıcaktır..Helede hamilelik,emzirme gibi faktörlerde eklenince düşünemiyorum bile :18:
Doktorum gerçektende tam istedigim gibi bir sonuç çıkardı..Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorumDogru teknik,dogru protez tipi,dogru boyut ..Begenmeyenler vardır tabi..Ama gerçekten begenmedikleri için oldugunu sanmıyorum Kıkançlık tabiki olacaktır.Zira her kadın böyle dik dolu gögüsler hayal ederek o ameliyat masasına yatar..ben hiçbir kadının böyle gögüsler istemem diyecegini düşünemiyorum.Öyle olsaydı zaten meme büyütme ameliyatı olmazlardı.....Allahım her kadına böyle güzel gögüsler versin..Versinki hiçbir kadın hemcinsine imrenerek bakmasın..Zor bir durum...
benim çok yakın arkadaşımda 95 beden takıyor ve kücültmek istiyor 85 istiyormus
arzumm gögüslerine nazar degdırecen ,, nazar boncugu ekle bari,,
sen cok arastırdın ve ıstedıgını yapan bırını bulup ona amelıyat oldun,, mutlusun vede..
allah kımseyı basarısız operasyonlarla karsılastırmasın..
bende yuvarlaktan cok memnunum..
sen bıde emzırmıs bı bayansın damla yaptırsaydın dusunemıyorum senı..
o kadar arastırmanın karsılıgını aldın ve ıstedıgın gıbıde..allah bı omur mutluluk versın sana memelerınle.
aama onların slikonla oldugu gibi güzel durmuyor ki ..slikonlu 95 güzel duruyor ama normalde dogal göğüsler 95 se sarkıyor ve küçükten daha kötü bile olabiliyor bazen
Aynen katılıyorumMeme küçültme,toparlama ameliyatı olan bir arkadaşım var.İLk sene harikaydı gögüsleri.Ama şimdi biraz daha küçük ama sarkık Silikon takviyesi ile toparlama ameliyatı yapılınca sonuç daha başarılı oluyor
resimdeki gibiyse harika olmuş ya hemde annesin vala budur diyorum 2 cocuk annesi olsanda bakımlı olacaksın. bende yaptırcam ama okulu bitincemi cocuk yapıncamı karar veremiyorum. çocuktan sonra deforme oluyor
400. sayfa
napmak lazim 400. sayfa olunca
400 cc serefine 400. Sayfa:)
Kızlar şahanesiniz.....:92::118: Vallaha hiç dikkat etmemiştim,belkide aklıma bile gelmezdi vallahi 400cc 400 üncü sayfa.. Bunu kutlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?