arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

resimdeki gibiyse harika olmuş ya hemde annesin vala budur diyorum 2 cocuk annesi olsanda bakımlı olacaksın. bende yaptırcam ama okulu bitincemi cocuk yapıncamı karar veremiyorum. çocuktan sonra deforme oluyor

Avatar fotosu bana ait İki çocuğum var,kendimle ilgilenmeyi,kendimi şımartmayı,bakmayı çok çok seviyorum.Profesyonel yüzücülük,karate,birazda ağırlık çalıştım Bakımlı olmayı ve bakımlı olan kendini sallmayan bayanlara bayılıyorum..
Zamanlama olarak Eger seni ciddi rahatsız eden bir durum varsa bekleme yaptır.Ama çocuktan sonra muhakkakki deforme olacaktır.Çocuktan sonra tekrar ameliyat olup protezlerinin değiştirmen belkide dikleştirmeyle beraber ameliyat olman gerekebilir.. En iyi kararı sen vereceksin canım...Bu arada şu anki halini merak ettim.İstersen bir Fotonu kırpıp yüzün görünmeyecek şeklide ekleyebilirsin albüme..Bakıp değerlendirebiliriz

tamam canım albümü yapıp haber vercem fakat bu gün olmayacak gibi. benim şöyle bi sorunum var gögüslerim aşagadan başlıyo suan dik ama fazlasıyla küçük 70 beden tam dolgulu südyen kullanıyorrum sürekli ama nereye kadar kesin kararlıyım yaptırmakta şu okulu bi bitireyim o zaman ne zaman olacağına tam karar vercem

Tamam canım,albümü yapınca ayarlardan özel yapmayı unutmaki sadece arkadaş listen görsün Benim albümümde ameliyat öncesi halide var,sonrasıda var tabi..Arkadaş olarak ekliyim seni bak bakalım Sen fotoları ekleyincede bakarız,ona göre degerlendiririz

arzumm maşallah diyorummmmm bu neydi böyle arkadaşım harikasın yahuuuu varya gece gece hayallere kapıldım benimde böyle olsa filan diye birde eski halini gördüm ve suan tam deniz zamanı ben bikini giydikce cok üzülüyorum o aklıma geldi ben ekliyim haberleşelim ve benim küçük memişlere ayar çekelim yaa olmayacak böylee izmirliyim ben bide iyi bi doktor buldummu tamamdıır

Ehuu ehuu...Teşekkür ederim tatlım Sen fotoların ekle bakalım,bir ayar çekilir tabiki İzmirdeyse sana tavsiye edeceğim harika bir doktor var.İstanbulda olsaydın seni Hasanım Fındıgımın yanına götürürdüm ama İzmirdeysen Cenk Tokat diyorum Gizeml arkadaşımız sana çok iyi yardımcı olur canım... Güzel haberlerde buluşmak dileğiyle iyi gecelerrr...

darısı en kısa zamnda basıma inş.

Ehuu ehuu...Teşekkür ederim tatlım Sen fotoların ekle bakalım,bir ayar çekilir tabiki İzmirdeyse sana tavsiye edeceğim harika bir doktor var.İstanbulda olsaydın seni Hasanım Fındıgımın yanına götürürdüm ama İzmirdeysen Cenk Tokat diyorum Gizeml arkadaşımız sana çok iyi yardımcı olur canım... Güzel haberlerde buluşmak dileğiyle iyi gecelerrr...

arzumcum senı arkadas olarak ekledım.kabul edersen bi kaç soru ile vaktini alıcam :)) şimdiden cok tşk ederim :))

arzum bir şey sorabilir miyim?
sen hasan fındık'a ameliyat olmuşsun.onun da fiyatlarını araştırmıştım ama ben kas zarı altı yöntemini düşündüğüm için, onun bu konuyla ilgili yazısına hiç denk gelmediğimden bu yöntemi kullanmadığını düşünüyordum. senin bu konunda bu yöntemi kullandığını okudum.sen bu yöntemle mi ameliyat olmuştun? doğallığından memnun musun,benim için en önemli konu bu.

canım yonteme takılma ve yontemını sen kendın belırleme.doktorunla konus sana hangı yontem uygunsa onu uygulasın..
mesela benım hıc meme dokum yok ve kullanılan protez buyuk bana kasustu yapsaydı 0 meme dokusuyla pamela gıbı olurdum.memelerım top gıbı olurdu..
bu bı ornek mesela..yada arzum emzırmıs bı bayan ustlerı bostu,sarkıklık yoktu..ama ona oktoru damla kullansaydı aglardı buralarda yanı damla ustlerının boslugunu gıdermezdı..
bence aklında belırledıgın doktorlarla gorus ve fıkırlerını al..butun yontemlerı uygulayabılen yanı hastasının memesıne gore yontemı belırleyen bır cerrah tercıh etmenı onerırım.
yanı her yontem her ınsanda mukemmel durmuyo.

çok teşekkür ederim cevabın için,peki bütün yöntemleri uygulayabilen doktor tavsiyen var mı?hasan fındık bütün yöntemleri uygulayabiliyor muymuş?ben zaten baarış çakır,naci çelik ve hasan fındık'tan birine karar vereceğim sanırım.şu ana kadar barış çakır üzerine yoğunlaştım ama dediğim gibi yöntem aklıma yattığından.

Yavrum,herkesi hemen arkadaş olarak kabul edemiyorum..Lütfen kırılma olurmu Sorularına yanıt vermeye hazırım..Elimden ne gelirse canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…